Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi020
tag
-
torma1981
veterán
válasz Szabi020 #15608 üzenetére
Ahogy látszik a minimum fps nőt és ez fontos, hogy ne nagyon droppoljon a játék. Nekem most ez a baj. Nem vészes, de azért néha zavaró. De igaza volt. Koisho kollégának. Tuti nem ér 2-3 fps pluszt egy 150k-s 10700k. Az nagyon vicc kategória. AMD is pont uygan az most. Nagyon felmentek az árak. Nézek teszteket mennyi a különbség 4k-ban a 10400 és a 10700 között.
-
keIdor
titán
válasz Szabi020 #19861 üzenetére
Csak sajnos ha az embernek derogál kifizetni az 1 milliót videókártyára, akkor hiába érnek össze az árak, se a 3080 se a 3090 nem játszik.
Mindkettő túlárazott egyébként. A 3090 msrp-je se jó. Pár éve még mindenki anyázott volna az 1 milliós videókártya láttán. (anyázott is: Titan Z)[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Szabi020 #19901 üzenetére
Hasznos infók a linkedben. Ezek szerint a 24 giga memória hasznából egyelőre nem sok látszik az RT magok haszna pedig részarányos.
Én nem vennék most duplaanyi pénzért 3090-est, azt viszont már picit bánom, h novemberben nem egyből azt vettem. Akkor a GamingX volt 1900 euro (persze az is arcpirítóan sok - de valljuk be, hogy a kezdeti árak már majdnem a duplájuknál vannak - szeretném hinni, h eddig és ne tovább).
Látom az utolsó pár tíz hsz az elégtelen gyári thermal padokról szól. Hát nem a legjobbak, az tény, de zárt házban hetven fokkal még el lehet lenni. Nyárra úgyis lekerül az oldallap a gépről, meg a kóláspalack a környékéről...Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest