- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
értem... jogos a keksz
a hűtésre én is háklis vagyok. még a régi zalman és gelid időkben szerettem az aftermarket vga hűtéseket... de a 3000 széria óta már nincs, csak ha mókolod az előzőt.
én szívem szerint felöntenék egy G15őt az új karira... dehát, nagyon felejtősnek érzem... a vizezett, egy radis meg nem fog megszületni ennél a gennél sem
-
nutella1
őstag
Nekem ez így túl általános. A tapasztalat megtanított az évek során, hogy nem mindegy az sem, milyen házban. Az sem mindegy milyen és hány ventilátor helyezkedik el abban a bizonyos házban, elől, fent, lent, és hátul. Sokan és sok helyen írogatnak hőfokokat, de nagyon nem mindegy milyen az a bizonyos ház, a maga ventilátoraival, vagy esetleg gépházon kívülről szólnak a mérési eredmények, stb..
UI: mailemre válaszolj majd légy szíves vmilyen konkrétumot. Köszönöm.
-
Puma K
nagyúr
A FE ezekhez képest egyértelmű, hogy elmarad.
A FE-nek nincs akkora súlya mint azoknak így kevesebb a hőátadó felülete. A nyákja is kisebb és sűrűbb amit át is kellene tudni szellőztetni. Plusz ventilátorból is "csak" 2 van rajta 3 helyett.
Viszont gyári állapotában önmagához képest javítható a használhatósága és a FE-t is lehet UV-zni nem csak azokat amiket írtál.
-
DEEPCOOL PQ1000M 1000W 64.e Ft, SeaSonic GOLD belsővel.

Nem kell a legdrágább platinum tápot venni 150.é!
-
Joshi
titán
Én az 1200W-os FSP Aurumért 40k-t adtam. A szabványok semmit nem változtak. A 2014-es tápomon ugyan azok a csatik vannak mint a mostaniakon. Sőt, a CPU plusz tápcsati már eleve 2x8pines volt (2014-ről beszélünk). De rengeteg átalakító és kiegészítő van erre a célra, ha gond lenne.
-
PROTRON
addikt
Igen a honlapon írják is hogy bontott, én is nézegetem ezeket a bontott kártyákat, mert nem tudni miért lettek visszaadva...Lehet valaki trükközött?
Pl kicserélte a nála lévő, használt kártyát és visszakérte a pénzt?
Tudom ott a szériaszám, de olvasni durva EBAY story-kat ahol a visszakerült dolgokon "elfelejtik" ellenőrözni hogy tényleg az van-e a dobozban vagy valami másik példány...Nem mertem elhozni a 3090 MSI Gaming X Trio-t 438k-ért bontottan, az lehet hogy hiba volt.
Viszont a Gainward RTX 3090 Phoenix-ről van vélemény?
-
Garsza
veterán
Nem a spórolás a fő szempont. Mert az elenyésző. De a melegedés hang az számmottevő. Plusz minek fogyasszon a cpu fölöslegesen 200W ha 140W fogyasztással megvan ugyan az a teljesítmény azokban a dolgokban amit használok. Egyébként a GPU -t is visszáb vettem. 1950MHz 925mV ról 1905MHz 850mV
Superposition -ban kb. 40W csökkent a fogyasztás így kb. 290W eszik 330 - 340 helyett. Szobát fűteni meg így is elég.
-
-
PROTRON
addikt
-
törölt tag
-
laychi
veterán
-
Ez nem feltétlen igaz ,hogy aki 4090et vesz annak úgyis van még tovàbbi több 100k feleslege. Én is meg fogom venni a 4090et ,de azért mert eladtam mindent (komplett vìzhűtés ,3080 stb ) Meg fél éve spórolok emiatt. Kinek mi a fontos ugye. Gondolom mások is vannak még úgy ,hogy az új VGA vagy akàrmi a cél ,és pont annyit tett félre. Témánál maradva én inkább használnám a 4090et 9700k val, mint teljes platform csere és a maradék pénzből gyengébb VGA.
-
TXT
őstag
Az igen!
Meg jo, hogy szerinted ott van a “hiba”, hogy lereagaltam egy szamomra nem annyira tetszo, beszolos valaszt, miutan feltettem egy kerdest! Nagyszeru, hogy lehet kerdezni egy felmerulo es igencsak elkeserito problema kapcsan es az oltogatas szerinted teljesen rendben van!Mellesleg AZERT kerdeztem itt, mert lehetoleg mostanaban tortent esetek kapcsan erdekelne VALOJABAN mennyi egy vga-nal a gari ugyintezese naluk mostansag, mivel a 3-4 het, amit telon mondtak, szamomra agyrem!
De majd erre is jon valoszinuleg egy velos/epes megjegyzes! Reszemrol lezartam! -
keIdor
titán
A +40-60% az tök átlagos emelkedés lenne.
Lásd GK110->GM200, GM200->GP102, GP102->TU102
Most ez az AD103 kicsit kakukktojás, új kategória. AD102-es 4080Ti jövőre, kb. év végére viszont már most borítékolható, hogy lesz.Eddig is váltottunk, ez után is fogunk, ennyiért.

A különbség csak annyi, hogy gazdasági válság előtt állunk, már el is kezdődött. -
-
ForRedGlory
félisten
Itt néztem, de lehet a dobozzal együtt 5.37 font. [link]
#33671laychi: Nesze.
Most kicst ideges vagyok, 6 pont háinyzik a kategória világelsőhöz, de már nincs türelmem vele szórakozni.Hol a GPU magasabb ennél, hol a proci alacsonyabb. Gondolkom várni kellene vele kicsit, hogy a CPU lehűljön. Plusz lehet kellene hozzá egy friss windows is. Az viszont tuti, hogy 2190 Mhz a vége, felette nem fut le a teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- ASUS GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 CERBERUS - Plusz tápcsatit nem igényel - Eladó!
- GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régen is jó volt a VaporX-ek esetén.. Régi szép idők.
Én ugyan ezen az érven vagyok autó vásárlás esetén is.

stb