Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz F e Z o #25713 üzenetére
A Gigabyte RTX 3080 Waterforce WB karin a vramokon 2 mm-es, a vrm-eken 1,5mm-es thermalpadok vannak. Előbbire Gelid Extreme, utóbbira Minus Pad 8 került, illteve a backplate alá a vramok hátuljára 3mm-es Gelidet tettem.
20 fokkal lett hűvösebb a vram bánya alatt.
H2O über alles!
-
-
echterion
nagyúr
válasz ScomComputer #26001 üzenetére
Jóvanna', én csak a poént nem értettem belőle, azt vettem, hogy tréfa volt.
-
echterion
nagyúr
válasz F e Z o #26007 üzenetére
Igen, én ezért nem akartam olyat venni, hanem FC blokkosra hajtottam. De sztem ahhoz képest jó eredmény ez, azért 80 fok ott jó, ennél később csak hűvösebb lesz. Az enyém az eredeti padjaival (hátra raktam 6 wm/k padokat, mert ott semi nem volt) most megáll 68 foknál, két 360-as radival.
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Shkiz0 #26016 üzenetére
Közel 10 éves reget érdemes elbaszni pár száz euróért?
#26018 Dreamie: Már megvolt, nincs otthon, nincs személyes átvétel..
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
-
veterán
Beszállok én is a pontvadászatba
Mondjuk nem ártana valami frissebb driver,biztos több pontot dobna . De nem szoktam sűrűn cserélgetni a drivereket /biost . Ami beválik azt nem szeretem piszkálni.
[Timespy -19k graphics score]
[Superposition 15990] -
Roba
tag
Nyaralás és horgászat miatt csak ma tettem be a PC-be a Gainward RTX 3080 Ti Phoenix videokártyát. Eredetileg Vertical adapterrel + Riser-rel lett volna beszerelve függőleges helyzetben, de a régi nyomtató kártya nem fért volna el tőle. Egyelőre normál helyzetben van.
Alulfeszelni szeretném. Mennyi feszültséget állítsak és ahhoz mekkora órajelet a teszteléshez? A képből lehet-e a tuning képességére következtetni?[ Szerkesztve ]
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
Laraxior
titán
válasz abridabri #26021 üzenetére
gésinket kilőtted bástya?
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #25919 üzenetére
-
-
Laraxior
titán
válasz ScomComputer #26026 üzenetére
-
-
MPowerPH
félisten
-
Laraxior
titán
A Core Voltage-t ugyanúgy fel kell tolni maxra a Curvehöz is? Mert alapon 1.081-1.087V-on megy, ha maxra húzom, akkor megy 1.1V-al, de csúszkával.
Mindegy, ránézek majd arra is.
Holnap úgyis kikerül a gép a sarokból, hozzájut egy kis levegőhöz szegényke[ Szerkesztve ]
-
-
Bossp
addikt
Sziasztok! Meglestem én is mit tud a kártyám +150 Mhz-ig jutottam de eléggé megfogja a tdp limit (15400 körüli pontot kapok 4k Optimized alatt, nem valami erős ahhoz képest amiket itt látok ) . SuperPosi és +d Mark alatt is szinte mindig megfogja 950mV-nál néha még alatta is, nem valami jó a hatékonysága most szépen belőttem 950mV@1950Mhz-re de szeretném tesztelni alacsonyabb feszen is mi a vége viszont semmi kedvem mindig minden csúszkát utána vissza húzni az adott órajelre, nincs valami praktika amivel azonnal kiegyeníthető a görbe adott feszültség érték után?
[ Szerkesztve ]
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
törölt tag
válasz ScomComputer #26037 üzenetére
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #26037 üzenetére
A megoldás: Alt-al lehúzod az egészet legalább addig míg 1250 mV-nál eléri azt a frekit amit te majd mmax adni akarsz. Aztán beállítod a kívánt fesznél . Ami előtte van az meg kb úgysem számít mert mindig el fogja érni a 900mV-ot nem kell azokat fentebb húzogatni. 900mV@ 1900Mhz 320 watt nem sok ez egy kicsit? (Metro extreme beállítások mellett)
[ Szerkesztve ]
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Lacielvtárs
nagyúr
Nah Srácok, erre a válaszra számítottam a Gigabyte supportól
szóval akkor marad a pad csere mentes VGA kártya
"Dear Lacielvtars,
The failure caused by improper installation, operation, cleaning or maintenance, accidental and physical damage, misuse, abuse, or other modification, remedy taken by GIGABYTE or service centers not authorized by GIGABYTE. Therefore, we do not suggest you to take apart the hardware.
If there is any problem with the hardware, because we can hardly define the root cause without looking at the platform, kindly contact your supplier (where you bought the product) and they shall follow a standard warranty/RMA procedure.
If there is anything we can assist you further with the issue or any feedback, feel free to contact us again along with the product serial numbers and the invoice to verify channel information as different terms may apply. After we received the required information, we will try our best to assist.
Regards,
GIGABYTE
It is very important to us that we meet your needs. Please give us your valuable feedback by clicking and submitting a "Satisfaction Survey" to make sure your experience with our service is positive and productive.
GIGABYTE takes our customers' privacy concerns seriously. All data collected is only for internal usage.""Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Laraxior
titán
válasz Lacielvtárs #26042 üzenetére
Hát akkor adjad nekik a megelégedési értékelést
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Mondjuk a helyükben kb. én is ezt válaszoltam volna. Nekik az az érdekük, hogy ne szedje szét senki a kártyákat. Ettől függetlenül csak meg kell őrizni a régi padokat, aztán mehet rá az új. Ha meg garis esemény van, akkor visszaküldés előtt mehet rá a régi pad vissza.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz echterion #26045 üzenetére
Igen egyébként így van ahogy mondod, bár nem bízom magamban, mert a múltkor is eltörtem egy ssdt (vagyis elgorbitettetm, és megpattant a nyák) amikor lapot és cput cseréltem, szóval lehet marad így üzemi hőmérsékleten
Értékeltem őket mert valóban korrektül leirtak mindent, de ha engedélyt adtak volna akkor, magunknak mondanak ellen és beismerik a "gyártási hibát"
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ScomComputer
veterán
válasz Lacielvtárs #26046 üzenetére
Van itt az aprón aki megcsinálja neked ezt olcsón csak hívd fel figyelmét arra,hogy régi padokat tegye el neked...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ScomComputer #26047 üzenetére
hát igen, ez lenne a jó megoldás, de szegedit nem találtam sajnos
mert az nálam nem opció, hogy napokig nem tudok jáCCani
bocsi de még kezdő vagyok a game világában, és jelenleg még a függő szakaszban vagyokbár ha mondjuk a játékot tudnám nélkülözni, most már legalább az új CPU miatt lenne IGP ideiglenesen
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz ScomComputer #26047 üzenetére
Amit sosem lehet egyben levenni.
-
MPowerPH
félisten
Khm, aztan elküldöd nekik RMA -ba, kicserelik a padokat egy ugyan olyan kinai hulladekra.
Dobj nekik egy csillagot, egyet.
Egyebkent nem kell turazni rajta, ha baj van, csak szimplan vissza kell allitani az eredeti allapotot, es azt sem fogjak tudni, hogy a kartya bontva volt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest