Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collateral92
csendes újonc
Sziaszok!
Informatikai cégnél dolgozok, kolléganőm ma bejelentette, hogy ÉV VÉGÉIG CSAK 2DB Asus RTX3080-at (pontos típust nem tudok még) fog kapni egész Magyarország (hivatalos Asus forgalmazó nagykertől - CHS), abból egyik a mi cégünk által van eladva... Azért az is kemény, hogy majdnem 1 hónapja már "kapható" a termék, és mégis ennyire alacsony a kínálat.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #11044 üzenetére
Default (Vulkan)
-
muxi-muxi
senior tag
Üdv!
Beköszönök egy Aorus Master-rel
Kezdeti tapasztalatok: két tápcsati az Extreme-hez képest (annak biza' három van). Zajosabb, mint az eddigi 2070 Strix-em, meg vagy 20mm-rel hosszabb, megint hússzal magasabb. A notebooksbilliger.de-n vettem, szombaton ütöttem le, jellemző módon már nem kapható (a hsz írásakor), volt MSI Gaming X is (kemény hetes darab percig, 950-ért).
A számok amúgy összevetve a tesztoldalakkal rendben valónak tűnnek. 21:9-ben játszok (3840X1600), már majd' 4K, és nagyjából olyan számokat is termel, ami oda illik. A VGA cserekor leresetelte a monitorbeállításokat, van mit törpölni a színekkel.
Egy ordas nagy böhönc amúgy, netezéskor néma, játékban sajnos hangosabb, de nem zavaró. Coil whine nincs. Van szép egérmozi, meg erdzsíbi, a színezés hamar száműzve lesz, a mozit meg nézzék a csótányok
Unigine Superpositionban 1930 Mhz az órajel, a memória stock 9500 MHz. (DDR, figyelem!)
RDR2-ben csináltam "tényleg ultrát" és "újságíró ultrát" (az utóbbi egy olyan beállítás, amibe nem piszkálhatsz bele, cserébe nincs is minden maxon). Az én ultrám csúfosan megette a kártyát, a másik 72 AVG fps-t termelt. Ryzen 3700X-el hajtom, lehet hogy később kevés lesz)
Én ennyit még nem stresszeltem VGA miatt. A casekingeset négy hét után mondtam vissza (Eagle OC, jóóó lett volna nekem az is), ezt meg tegnapra ígérték. Volt, h a számlámról 1800 euró hiányzott, termék meg nem volt sehol, csak rendelésfelvétel. NE csinálja senki utánam (és meg is érdemlem).
Most azért örülök, majom-farok relációban. -
Varázslóó
senior tag
válasz
AsakuraDave #11040 üzenetére
Bányászok miatt.. az az 1000 dolláros + az áfa lesz 1500 dollár
-
YAKEN
aktív tag
válasz
AsakuraDave #11040 üzenetére
Sajnos igen. Pont ma néztem proci árakat mert néhányan keveslik a 6mag 12szálat (i7 8086k-m van) rtx 3080 alá de vegyen a halál ilyen árakon. Nekem úgyis sima 4k 60hz a lényeg, az se gáz ha 50fps van meg, az nekem még bőven jó. Multi meg nem érint engem.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
AsakuraDave #11038 üzenetére
Aztán ha a kövi genes rtx 4070 veri a 3090-et akkor majd 1600dolláros kezdő áron lesz mert há mé ne.
-
válasz
szasanyi #11036 üzenetére
Nagyon nem fognak tudni kivárni.
Az OFF nvidia topicban már lett linkelve, hogy esze ágában sem volt az NV-nek az MSRP áron eladni bármit is, az a beetetés része volt, és több helyről is megerősítették, hogy az MSRP-t el kell felejteni. Ettől persze még az 500K-s 3080 vicc kategória. -
szasanyi
félisten
válasz
Shkiz0 #11033 üzenetére
És még többen vannak akik nem hajlandóak felárat fizetni. Ők azok akik kivárnak, mert kevesebb pénzük és/vagy több eszük van annál, hogy ilyen áron megvegyenek bármit. Szerintem semmit sem érdemes venni az 6800/XT Radeonok kereskedelni forgalomba kerüléséig, aztán kiderül milyen áruak és azután változik-e ez a helyzet.
-
válasz
-=RelakS=- #11032 üzenetére
persze, mert ennyiért már azoknak is sok akik amúgy hajlandóak felárat fizetni.
-
Gomez1984
aktív tag
Szerintem a hűtése átlagos, és a hang is.
Bencsmark alatt max 73-74 fok
Game alatt 65-70
Legtöbb gémmel 60 fps el tolok, úgy max 45-55 fokos
Alapon a GPU 2060-2080 ig boostol, de belőttem 0.925V ra és 1950mHz re.
Belőttem hogy 60% főlé nem menjenek a ventik, igy elég halk. De ezek a hőfokok háztól is függnek. -
szasanyi
félisten
válasz
-=RelakS=- #11028 üzenetére
Így sokkal jobb!
-
warcat
veterán
válasz
-=RelakS=- #11024 üzenetére
Mióta van 6900 XT, garantált a 3080 Ti érkezése.Nem okvetlenül kell így nevezniük majd, de Nvidia nem fogja elengedni a leggyorsabb VGA címet egy szó nélkül ennyi év után, 1-hit AMD KO-val.
-
Varázslóó
senior tag
Jöttek RTX 3080-karik és kifagy az oldal
fogadjunk amire megint lesz... már 1db sem lesz !
-
Mumee
őstag
Scan expect to receive 181 RTX 3070 cards this week, 2150 outstanding orders
They expect to receive 282 RTX 3080 cards this week, 2655 outstanding orders
They expect to receive 422 RTX 3090 cards this week, 537 outstanding orders -
warcat
veterán
RTX 3080 Ti is priced at US$999 to compete with RX 6900 XT, Will Debut in January
(link az eredeti cikkhez a tetején)
Újabb pletyka, bár igazából a korábbi 3080 Ti folytatása, annyi extrával, hogy árat is említ, 999$.
Még egy pont EVGA kártya felé, mostanában vásárolva beleférhetsz a 90 nap step-up-ba. -
törölt tag
válasz
AsakuraDave #11000 üzenetére
Ebben igaza van Zorelnek, mivel a casekingnek van magyarországi kirendeltsége, feltudja számítani a 27% áfát, így cégnek sem adja nettóban.
Ez nekem is új, céges utalással simán odaadták eddig a német áfával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest