- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
xerobyte #19297 üzenetére
Szerintem egyedül amazon(.de), evga és asus szállított nekik, november óta asus maradt, de majdnem lehetetlen elkapni.
Volt ma is linkelve, az Asus 3080 TUF OC-t még mindig csak 999€-ért listázzák ha van (január elején még 899 volt). Mióta nálunk kell már a megerősítés a kártyás vásárlásoknál, szerintem nem is érdemes próbálkozni, csak ha feltöltöd előre az amazon egyenleged a teljes vételárral.Kell mellé 1-click buy beállítás és német cím sem árt, mellé distill 5 seces frissítés és gép mellett görnyedés
De ahogy említettem, jelenleg annyian lesik ismét (bánya, ingyen 4-500 euró kb azonnal stb) , hogy minimális az esélye a sikeres vásárlásnak.
-
-
xerobyte
aktív tag
Van egyébként jelenleg olyan hivatalos viszonteladó/partner, akár német, akár tágabb EU (akár magyar), ahol 400K HUF alatt lehet találni 3080-at véletlenszerű drop után? Tehát nem várólista, hanem szerencse alapon?
(Evga oldalán ez azért kemény: *Orders placed on EU.EVGA.com & DE.EVGA.com & FR.EVGA.com are shipped from our Taiwan warehouse)
-
boogie84
veterán
-
Hublot
őstag
Egy barátom tudott venni EU EVGA-ról egy ilyet szóval nem reménytelen.
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 GAMING, 10G-P5-3895-KR, 10GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate1755MHz Boost Clock477.4GT/s Texture Fill Rate10240MB GDDR6X Memory19000MHz Memory Clock760GB/s Memory Bandwidth
Warranty: 3 Years
LIMIT 1 PER HOUSEHOLD.€ 755,99 Exc VAT
-
nexwo
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #19228 üzenetére
Nem elérhető és már az ára: 452 374 Ft
-
warcat
veterán
válasz
xerobyte #19274 üzenetére
Én arra emlékszem, hogy a boltok nagyon-nagyon sokáig nem voltak hajlandóak engedni a bányász árakból, még hosszú hónapokkal azután sem, hogy földbeállt a bányászhaszon. Ezért a minimum tippem, hogy egy most azonnali crash után is minimum 3 hónap lenne a változás.
De most kártyából eleve nem tudnak eleget gyártani, őszre lesz itt valami talán.az viszont csak annyit fog jelenteni, hogy lesz 450k-ért 3080, 1 évvel a megjelenés után, hurrá..
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
xerobyte #19274 üzenetére
Csak arra emlekszem, hogy amikor raneztem egyszer ev vege fele az arakra lattam, hogy 100k profittal eltudtam volna adni az akkor fel eves kartyamat
. Ardiagrammot erdemes figyelni.
-
xerobyte
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #19272 üzenetére
Emlékszel esetleg, hogy pontosan hogyan is nézett ez akkor ki?
Szóval ugyanígy év elején beindult a láz és 2018 januárjában volt a boom, aztán pedig a brutál crash. 2017 során normalizálódtak az árak valamikor vagy az összeomlásig nem? Mert ha ne, akkor bajban leszünk...Edit: itt van, hát... we 're fucked... röviden
Egyértelműen az eth árával mozgott már akkor is végig korrelációban. Ergó addig most sem lesznek normális árak, amíg be nem zuhan a coin piac.Vagy egyszerűen az ember elfogadja, hogy 3 hónapig járatnia kell a kártyát, hogy visszakapja az árkülönbözetet, szép új világ. Aztán aki a crash előtt vette 1 hónappal neki lett egy 600 ezres 3080-a
-
xerobyte
aktív tag
Egyébként mi a csoport álláspontja, meddig tart kb. ez az őrület? Nyár vége?
(Szétnéztem favorit bányászkártyák között is, 200K egy 1660 superéppen)
Lényegében majdnem minden MH/s alapon lineárisan árazódik -
MPowerPH
félisten
Na ki lesz bevallalos, es mer innen vasarolni?
Btw, 1 db azert elkelt.
-
-
3L1T3
addikt
TUF és STRIX 3090 között van valami hatalmas lényegi különbség ami miatt megér 30-40k felárat?
-
Laraxior
titán
Vajon meddig lesz az aprón 450-ért az a 3080?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest