Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Gondolom az a háttere, hogy bitcoin megint 15 000$ felett van, Ethereum meg majdnem 450$. De nem néztem utána mi a pletyka az új kártyák bányászteljesítményéről.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nem ő volt a scalper hanem akitől vette 1hónapja.
-
KAMELOT
titán
Úgy néz ki a bányászláz beindul a 6800 vga-kal, így amd sem lesz. Tehát vagy beszórnak sok rtx jó áron vagy marad a horror ár / kevés vga trend.
Lehet jól spekulál a Jensen papa. -
GAbre
veterán
-
Varázslóó
őstag
-
GAbre
veterán
válasz
tetris
üzenetére
Igaz 14 napot olvasok valóban. És az a mostani időkben is él?
Mert ugyebár normál esetben már majd 2 hónap alatt nekem is meg kellett volna már kapnom kártyám.Így nem tudnám tartani 14 napot.
Mondjuk ez azért érdekes nekem,mert ha beregelem,akkor mehet oda vissza nem kell külföldi boltba küldeni.Nevekkel mi a helyzet?Mert ugyebár ph-s kollegától veszem.Gondolom nem én nevem lesz papíron.Illetve,ha eladnám,akkor a másik is vissza tudja küldeni evga-nak?
Sputnyik123:
Köszi én is gyanakodtam,de attól még nem tudom mit bír a kártya.Elvileg ugyebár nagyobb órajelen megy ez. De ugyanúgy 320w-ot ír. -
-
Varázslóó
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
LOL
5820k Procival hajtja a 3090 et
Viccnek is rossz.. az a proci kevés neki de nagyon... nem csoda ha ilyen szar az fps-értéke...
Minimum 3900X kell vagy, 10900K -
tetris
tag
Én is elgondolkoztam az 5 éven, végül nem vettem.
Amúgy 14 napon belül kell a terméket regisztrálni (és számlát feltölteni, anélkül nem érvényes), ez biztos, a 90 nap az extra gari vásárlásra vonatkozik, de csak ha az előbbi megtörtént.
Ha eladásra veszed a garit, akkor azt még tudni kell, hogy az EVGA -s garit csak te érvényesítheted, akinek eladod, az nem. (Talán ha adod neki az EVGA accountodat is, de az sem biztos) -
Segal
veterán
válasz
tetris
üzenetére
Ok de eladáskor nem mindegy hogy 2 hónap vagy 2 év 2 hónap garanciával árulod.
Én ettől függetlenül nem vettem rá extra garit, de biztos vesznek az 5 évesből. A 10 az már szerintem is felesleges.
Viszont nekünk jó hír hogy ha ilyen kapható rá akkor nyilván nem 3 évre van betervezve a kártya elromlása
GAbre: Az oldaluk 90 napot ír.
-
GAbre
veterán
Igen az alza garit tudom.De nem onnan van.
Mennyi ideig lehet regelni,ha megtartanám?Vásárlásól számított 30 vagy több nap?Köszönöm válaszodAz a baj,hogy még normális leírást se nagyon találok így hírtelen.
Csak sima ultáról van techpower leírás.
Elvileg mind2 kártya 320w-os.
Pedig gondolom 3 tápcsatival evga-ból több power csalható ki!?
Nem szándékozom,alul feszelve használnám vszeg.
De legalább ez szólna evga mellett.
Hűtése nem tudom egyenlőre milyen tudja-e 65 alatt tartani oc-vel,és mennyire hangos.
tetris:
Akinek nem marad pénze,mert elveszti munkáját,vagy épp azt mondja nem költ tovább gépre.
Pl azoknál
maross:
El kell cserélni.
Én pl sztem elcserélném,asus tufra,ha megjön
tetris:
Vmi volt itt erről.
De úgy emlékszem valaki írta,hogy nem 14,hanem több. -
Segal
veterán
Nekem is a TUF volt kilátásba helyezve. Egyrészt mert agyon van itt dicsérve, a 2x8 pin-ért, plusz mert 2 hdmi van rajta ami nekem előny lett volna, de végül egy EVGA Ultra-t sikerült szereznem. Ez ugye 3x8 pin és csak 1 hdmi van rajta, de abszolut nem bántam meg. Ez is eszméletlen jó kártya.
Garit meg jól tudod. Alza 2 évet adott rá, de ha beregized az EVGA oldalán akkor ingyen kapsz 1 extra évet és 5 vagy 10 év garit vásárolhatsz rá.
-
YAKEN
aktív tag
Nekem jó nagy mákom volt, hogy 340-ért sikerült itt aprón elcsípnem az evga ftw-t. Már 2 hónapja kártya nélkül voltam.

Csávó ritka korrekt volt mert voltak fölé licitálók de annak adta el, aki legelőször írt. Nem győztem esedezni. -
AsakuraDave
őstag
[link] -20-30 perctől megy pár benchmark 4K max 3090-el, háááát....
-
GAbre
veterán
Úgy néz ki lehet lesz Evga FTW3 ULTRA GAMING-em.
Legalábbis addig míg tufom nem jön meg.
Vagy nem tudom,hogy melyiket adjam el.
Evga-nak ez a gülü "szemű" kiadásai nem igen jön be.(+ a 3 tápcsati se szimpi)
Személy szerint ennél is szebbnek tartom 2080-as hűtéseit.
De mint név evga név többet nyom nálam a latban asusnál.
Ha jól látom,akkor evga-ra max pénzért tudok +gart venni nincs kiterjesztet reges gar.
Van valakinek tapasztalata,melyik maradjon majd?(Asusról jókat olvastam itt is,tesztben is) -
bulikavagyok
nagyúr
Új driver! Sry, ha már volt.
-
warcat
veterán
258k-ért voltak Giga 3070-ek is. Annyira gyorsan eltűntek, hogy gyanakodok sokan átálltak distillre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
warcat
veterán
A Gaming OC jó kártya, nem keverendő össze az Eagle modellel, azonban 100 000 forinttal túl van árazva

@GAbre van még bőven, 5+ vision és 3 OC szek.: vagy mégse ? megyek inkább Hardware Unboxed videót nézni.
-
Naltoz
lelkes újonc
Vision oc, alza: [link]
Úgy tűnik mostmár alza is drágúl... :S Amilyen olcsó volt az a pár EVGA, annyival drággább lett a többi most
-
warcat
veterán
Áhh végre waifu edition

-
Laja333
őstag
válasz
venom8888
üzenetére
Értem...

Nem, nincs olcsóbban, és pláne nincs olyan, ahol pár napon belül átveheted.Egyébként akit érdekel, ez a twitter account elég rendszeresen rak ki frissítést EUs stockról. Jelenleg a 3000-es sorozatot és a Zen3-at figyeli.
Kb óránként van valami stock, nem mindig kedvező áron... -
warcat
veterán
5 perc túl sok, 30 sec alatt is lerabolják.
Tessék itt a 3080akat listázó alza oldal, itt beállítod a distillt, hogy figyelje az első téglalap -elem változását 30 másodpercenként.
Mivel mindig a raktáron lévőt listázza elsőnek, ha valami kikerül az oldalra egyből észreveszi.
téglalap alatt ezt az elemet értem:
-
-
Stanley-B.
őstag
én fent szoktam lenni ilyenkor, úgy tűnik ez volt az egyetlen esélyem hogy behúzzak egyet végre. Pont akkor raktam be a kosárba mikor Darkkoi írt.
Egyébként valóban szoktak ilyenkor frissíteni a készleten (bár eddig 3080nál nem nagyon de egyéb termékeknél igen), sőt, nekem a csomagpontba is rendszeresen hajnali 3-4 körül kerül a termék. -
Darkkoi
tag
Nem éjszaki műszakban voltam és éppen ki akartam nyomni a gépet
Amúgy nem rendeltem magamnak azért is raktam be ide. 3:01 kor vissza néztem már nem volt egy se. Strixet keresek vagy várok Amd-re jelenleg ezért szoktam minden nap körbenézni hátha felbukkan valahol egy mert most 1080ti strix van és meg vagyok vele elégedve. -
-
KAMELOT
titán
Vannak betegek!
RTX 3090 Msi Trio.... 2009€
Pozsonyi cég vett ma 3db! -
Shivi
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
rohadtul nem is lehet rákeresni
wtf -
Darkkoi
tag
-
-
N3zykee
csendes tag
3080-as kártyát használ valaki riser kábellel? Ha igen melyikkel? Mik a tapasztalatok a hőmérséklettel kapcsolatban vertikális beszereléssel?
-
MrTwister
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nekem is 1080-am van, akkor azt mondjátok, hogy 1440p-re 120 fps-hez -minden játékot szeretek max. minőségi beállításokkal játszani- felesleges a 3080?
Mikor jön a 4080 jövő év vége? -
tool
tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Mindenkinek más a fontos, de azért tényleg nem kéne hülyének lenni. Azért azaz igazság, hogy aki 3080-ban gondolkodik, az 10xx, 2xx-ről vált. Szóval olyanról, ami még most is szinte mindenre elég és mégis türelmetlenek... Nekem 1080 van, bőven elvagyok vele addig, amíg normalizálódnak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1440p 

foglaltassék imába a scalper neve

(nem nem volt OC, és minőségi táppal mellett volt)