Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Van egy evga 3080Ti-m és szeretnék hozzá profilokat beállítani. Alap esetben legyen visszafogva ahogy betölt a win és játékra meg egy olyan profilt ahol meg dolgozik rendesen. Tudnátok hozzá ajánlani jólműködő beállításokat? Gondolom Msi afterburner ajánlott hozzá.
-
Bennyboy
őstag
köszi szépen a válaszokat, max fél éves lehet a vga de akkor mindenképpen cserélek rajta mert nagyon megszerettem, a 4000-es széria meg sztem baromi drága lesz, illetve nem éri meg majd váltanom rá. Ha meg még is akkor rádobom majd az árra a padcserét
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok,
van egy fasza EVGA 3080Ti-m. Teszi is a dolgát ami a bánya meg néha játék. Bánya alatt 104fokra megy fel a ram hőfok. Érdemes padot cseréltetnem rajta? Kb 30k lenne az összköltség és ha jól tudom nyernék vele kb 10fokot ami jól jön majd a nyári melegbe.
köszi előre is -
Bennyboy
őstag
Nekem is 3080Ti-m van, számomra felesleges a csere minden szempontból 2k-ra bőven elég, a 4000-es széria meg nagyon sokat eszik ha jól tudom és túl nagy különbség nincs teljesítmény szempontjából. Aztán ha hülyeséget írtam javítsatok ki
-
Bennyboy
őstag
Zotac 3080Ti-ről mi a véleményetek?
-
Bennyboy
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nekem eddig megbízható boltnak tűnt.
Vettem tőlük már pár vga-t. -
Bennyboy
őstag
Itthoni boltban már nem is lehet kapni normális LHR mentes 3080-at?
köszi -
Bennyboy
őstag
Alzán ti hogy kerestek az összes 6800 és 6800XT kártyára?
-
Bennyboy
őstag
1080Ti meg egy 10700k remélem elég lesz fullHD-ban ultrán.
-
Bennyboy
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
A G-sync-nek nem az a lényege, h nem észleled ha leesik az fps? Csak azért kérdem mert ha vki mondjuk 2k felbontásra vesz 3080-at (amit remélhetőleg kihajt fixen 100+ FPS-el) és nem G-sync-es a monitorja az kb semmi különbséget nem fog észleni. Lehet rosszul tudom csak én is gondolkozom AMD-n és most G-sync-es a monitorom van.
-
Bennyboy
őstag
A playitstore is egy megbízhatatlan hely. Rendeltem 3080-at pár napja (viszonylag jó áron) jött is email. Pár nap múlva írok nekik, mi a helyzet. Semmi válasz. Tegnap felhívtam mert kint volt a kártya raktáron csak 50k-val többért, h ez még is mi. A srác semmit sem tudott mondani, csak h elbaszták az árazást aztán ír ha lesz vmi. Azóta is írnak. Ilyenkor lehet a fogyasztóvédelemhez fordulni? Iponnal együtt ez is megy a feketelistámra. Vicc kategória.
-
Bennyboy
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Garancia: 0 hónap
-
Bennyboy
őstag
Nem teljesen értem ezt a sok rinyát az árral kapcsolatban. Nyilvánvalóan rohadtul túl van árazva és csak az veszi meg akinek nem számít a pénz. Ha nem tudnák ilyen pofátlan áron eladni akkor olcsóbb lenne. Ennyi az egész.
-
Bennyboy
őstag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Nekem is ilyen házam van és imádom.
-
Bennyboy
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
nem mindenki 60FPS-el szeret játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest