Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
válasz AsakuraDave #943 üzenetére
298 es 299 a giga es msi alap valtozata. A tobbi mind felette van. Irtam is hogy tuf nak nem jo az ara. Oc valtozatok 350 korul. Giga aorus extreme 400 korul lesz. Az lesz a legdragabb oc. Asus msi giga gyartokbol
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
kevike576
senior tag
válasz AsakuraDave #1061 üzenetére
Msi valamiért nem követte az új vonalat: lukas backplate, felfelé áramló levegő és ellentétes forgás irány
-
Locutus
veterán
válasz AsakuraDave #1077 üzenetére
Nem elméletekről, meg múltbéli tapasztalatokról vitatkozunk. Szimplán csak bizonyítéka nem volt eddig egyetlen tesztben sem a dolognak a 3080 TUF kapcsán.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
arn
félisten
válasz AsakuraDave #1095 üzenetére
Ugy tudom eleg nagy a szoras a gpuk kozott, mi kerul ra... ilyan par szazalek ideoda siman lehet, ugyanannal a tipusnal. Az kell venni amelyik jobb ugyanannal az arnal. Pl ha van egy 700 euroert, nem igazan ertem az ilyen parszazalekos letjogosultsagokat 50-100-150 eurokert.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
torma1981
veterán
válasz AsakuraDave #1095 üzenetére
Giga Gameing is jól sikerült. Gyors, csendes, hűvös. Nagyon jó volt 2080-van is a széria.
-
nexplo
őstag
válasz AsakuraDave #1358 üzenetére
Bezony, bár nem olcsó sőt szerintem már el is kelt
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
elite.cs11
senior tag
válasz AsakuraDave #1438 üzenetére
Azt szerintem csak szimplán benézték, elfelejtettek beállítani valamit, és az a szept 21 mint várható átvétel, az a default csütörtök + 1 munkanap miatt jött ki annyira
-
veterán
válasz AsakuraDave #1471 üzenetére
Van előnye és hátránya mindkettőnek.
-
veterán
válasz AsakuraDave #1476 üzenetére
El látogatsz a TPU oldalára és ott van az összes kártya tesztje külön, olvasgasd.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz AsakuraDave #1481 üzenetére
Nope!
De remélem megjön a gaming és tesztelem, tetszik a TUF de egyszerűen asust nem veszek. Ez valami becsípődés na. -
gabor0928
tag
válasz AsakuraDave #1545 üzenetére
Igen, én is erre gondok, de a logika sajnos néha becsap. Az is logikusnak tűnt hogy 17-18-án már nálam a kártya, aztán tessék
-
Laraxior
titán
válasz AsakuraDave #1551 üzenetére
Vegyél EVGA-t, ott tökmindegy, hogy hol veszed, nem számít az RMAnál.
De a KFA2 is mehet egyből a gyártónak. (A többit nem tudom, lehet hogy még van ilyen gyártó)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz AsakuraDave #1624 üzenetére
Eurót nem váltanak véletlenül forintra? Hasonló árfolyamon...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
elite.cs11
senior tag
És megint 2 (munka)nappal későbbi átvételt írnak, mint ahogy ez volt 17-én is
-
Cthulhu Dawn
őstag
Strix is, vajon mit jelenthet
Amugy mit lazongtok a 350k-s aron, hiszen 357-rol van learazva .[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
veterán
Hátha a Strix is hamarosan
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
szabeska
addikt
Nekem is összekészítés alatt! Bár ez lehet hogy csak valamiféle "nyugtató" a vásárlóknak
[ Szerkesztve ]
F1
-
veterán
válasz AsakuraDave #1690 üzenetére
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
elite.cs11
senior tag
válasz AsakuraDave #1690 üzenetére
A 14 is páros szám
-
Devid_81
félisten
válasz AsakuraDave #1846 üzenetére
Konnyen meglehet, hogy elobb utobb beerik az Ampere gyumolcse is.
Turing is eleg hitvanyan indult, javult kesobb, meg ha nem is sokat[ Szerkesztve ]
...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz AsakuraDave #1974 üzenetére
Igazából mondhatják amúgy is, mert a nagyker árak is megugrottak rettenet a hiány miatt.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Puzzony
kezdő
válasz AsakuraDave #1974 üzenetére
Ha előre kifizette valaki, és úgy cancelezik, aztán utána rögtön felkerül ugyanaz a kártya 100 ezerrel drágábban, akkor abból akkora fogyasztóvédelmi atombomba lenne nekik hogy ihaj csuhaj. Inkább vállalják be az első körös buktát mint a milliárd forintos büntit (hasonló miatt is kapott tavaly Black Fridaynél gigabüntetést az Emag vagy az Alza, nem tudom már melyik).
-
Zorel
senior tag
válasz AsakuraDave #2062 üzenetére
Megnézem mert lehet valami beállítás elcsúszott.
(#2039) Beast007: 9900k 5GHz all core
(#2064) csibuka85: Ha lesz időm készítek, de írjatok címeket.[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
válasz AsakuraDave #2104 üzenetére
Azért a legutolsó kártyával az Aqua is hasonló árazással számol már, ugye MSI Ventus 350k-ért volt.. Szóval ezek után top kártyákra Gaming X, Strix, szerintem 400k alatt ne is számítsunk.
[ Szerkesztve ]
-
Zorel
senior tag
válasz AsakuraDave #2238 üzenetére
Az jó lesz már ha lesz több embernek is és lesz tapasztalat. Nálam nem keveset fogyaszt ez a TUF.
Gyári értékeken (ref) kitolt power limit (117%) mellett 375W nagyon sűrűn power limit van. Boost clock 2040MHz és 1840MHz között ugrál ingame. Ma már próbálok én is feldobni pár tesztet, tegnap nem igazán volt erre időm, kb 1 órát tudtam játszani.[ Szerkesztve ]
-
Csokilama
tag
válasz AsakuraDave #2235 üzenetére
Nekem is jött az email. Átvehető.
-
veterán
Bassssszus jó már nektek!
Remélem jövőhéten érkezik a Strix is!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
szabeska
addikt
Fizettetek elore?Aki kapott aqua sms-t? Mikor rendeltetek pontosan?
[ Szerkesztve ]
F1
-
gabor0928
tag
válasz AsakuraDave #2310 üzenetére
Az enyémben van RTX Bundle, neked mennyibe került?
-
gabor0928
tag
válasz AsakuraDave #2317 üzenetére
Nekem ott van és én is ugyanennyiért rendeltem.
Visszaigazolás:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB videokártya (TUF-RTX3080-10G-GAMING) + RTX BUNDLEDe az oldalon már nem írja.
-
Tuskone
lelkes újonc
Fura mert úgy tudom az nvidia adja a vásárláshoz, experience fent van? ha elindítod se ad semmit? Szerintem kérdezz rá nvidia supporton is azért.
Forrás: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/30-series-watch-dogs-legion-bundle/
[ Szerkesztve ]
-
hun1997
csendes tag
Nagy eséllyel ha írsz az Nvidiának amúgy akkor ők fognak adni közvetlenül, úgy tudom volt már ilyen a múltban és akkor az Nvidia jófej volt.
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #2321 üzenetére
Még nem bontottam ki, lehet benne van a dobozban nem tudom de szerintem ezt külön adják hozzá kis kártyán.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
KRoy19
őstag
Ilyet se hallottam még, hogy ugyan az a webshop egyik kártyához ad Bundle-t a másikhoz meg nem. Ez elvileg egy Nvidia promóció és ha az Aqua részt vesz ebben akkor minden kártyához kéne nekik adni.
Az meg, hogy azt mondják, hogy a Bundle-es kártya valószínűleg drágább lesz egyenesen nonsense.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Az ASUS oldala szerint is minden fajtához jár [link]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Zorel
senior tag
-
GabeE3e
tag
válasz AsakuraDave #2620 üzenetére
Ezt nem az Aqua adja, hanem az Nvidia, valóban szép tőlük, hogy 350 ezerért odaadják a kódokat is
-
Tuskone
lelkes újonc
válasz AsakuraDave #2622 üzenetére
Még mindig nem számít, mert NVIDIA adja őket. Nem kisker/nagykertől függő, hogy adnak-e vagy nem. A főgond inkább, hogy nem adták oda kezdésnek.
torma1981: Az egy dolog, de akkor se jár hála hogy megkapod ami jár neked Pizzán se köszönöd meg a feltétet, se hamburgerbe a húst.
[ Szerkesztve ]
-
MomoSinX
aktív tag
válasz AsakuraDave #2622 üzenetére
Szép fogás! Ennél jobb árat még nem láttam itthon.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz AsakuraDave #2696 üzenetére
Mondjuk, hogy a review meg arra sem tert ki meddig boostol a kartya az no comment .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Puma K
nagyúr
válasz AsakuraDave #2696 üzenetére
Az amit ráírnak az a gyári garantált érték adott modell esetén.
Ha azt nem tudja tartani akkor lehet reklamálni.Az hogy attól magasabb értéken jár a GPU órajele az a Nvidia GPU Boost-nak köszönhető ami az RTX 3000 szériánál már a 5. verziónál tart .
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
elite.cs11
senior tag
válasz AsakuraDave #3018 üzenetére
Vagy csak írd le ide a tápod, és akkor egyszerűen tudunk segíteni
-
Laraxior
titán
válasz AsakuraDave #3089 üzenetére
TUF: 62°C - 74% - 1878rpm - 39DBa
FE: 76°C - 48% - 1730rpm - 38DBa
KFA2: 70°C - 46% - 1822rpm - 39DBa
Palit: 70°C - 46% - 1775rpm - 38DBa
TrioX: 71°C - 44% - 1269rpm - 33DBa"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
elite.cs11
senior tag
válasz AsakuraDave #3079 üzenetére
Mármint piros bekötésben megy a kékkel meg nem? fuurcsa
Nem sok ötletem van sajnos azon kívül, hogy nagyobb táp
-
Laraxior
titán
válasz AsakuraDave #3142 üzenetére
Nitrogennel igen. A Galaxé is ment 2340MHzet asszem.
De hetkoznapi felhasznalasnal azert ezek inkabb 60°C+...nem pedig - 150 :))"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #3079 üzenetére
Nah tegnap este kikapcsolás után lekapcsoltam a tápot és ki is húztam.
Ma reggel kitakaritottam a gépet már úgy is ráfért, szegény X62 radiátor már elég poros volt, így kivettem a tápot és mindent kihúztam a tápból és újra bekábeleztem. Most megy faxán minden úgy, hogy a kéken keretezett módon van bekötve a kis TUF. Nem tudom mi lehetett a gond, lehet a kondikba még ment "áram" és rövidzáras lett kellett neki 1 este áram nélkül
Most így a nagy szerelgetésekbe vettem észre hogy basszus ez a kártya kicsit saggel, használ itt valaki ilyen VGA "tartó" akármit? Hirtelen [ezt] találtam, nem tudom van e olcsóbb megoldás nem kell nekem ilyen csilivili világitos cucc.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
elite.cs11
senior tag
válasz AsakuraDave #3520 üzenetére
Hát igen, ez a klasszikus "próbálta már ki és bekapcsolni?". Mindig beválik
Még nem használtam, de most elgondolkodtam rajta. Ha esetleg találsz valami faszát, megoszthatod.
Én hirtelen [ezt találtam], ha nem akarsz csilivilitVan itt olyan is ami [elrejti a kábeleket], de nem egészen értem, hogy mi tartja itt a gpu-t. Már látom, csak szögben áll az a kis hülyeség a PCI-e csati alatt ezért néz ki furán képen
[ Szerkesztve ]
-
elite.cs11
senior tag
válasz AsakuraDave #4060 üzenetére
Köszi! Akkor kezdek aggódni, hogy a STRIX-ről még nem írtak ilyet..
Mumee: Ihh, ne írj ilyeneket, mert a végén még azt is meg kell venni
Megjelenési dátum leakelhetne végre -
Mumee
őstag
válasz AsakuraDave #4120 üzenetére
Aqua, Ipon, Foramax hivatalos Nvidia partner...
-
veterán
válasz AsakuraDave #4313 üzenetére
Hmmm értem, akkor jól van az így!
El döcög szépen minden rajta!
Csak ez az átkozott Aura menne...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- E-roller topik
- Minden ami hőszivattyú
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kupon kunyeráló
- OTP Bank topic