- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-21 21:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
-
- = Zk = -
félisten
igen... max annyi, hogy pár %-kal kevesebbet eszik....
nagy kedvencem, mikor valaki úgy hasonlítja az RT-ét bármihez is, hogy, belépő 3xxx kártyája van
értem én, hogy... de nem mondta senki, hogy nagy eredményt fog elérni alacsonyabb kártyákon...
nekem az RT mint anno a PhysX....de pl a 4070 nagyot megy DLSS3-mal...framegen-nel (asszem eza neve)
-
- = Zk = -
félisten
hát igen... ez nagy igazság, valljuk be
lsd az új kártyák amiket nemrég kiadtak a vörösek... jó-jó.. de nagy szelet nem csapnak vele sajnos. 1-2 embÖR megveszi és veri a mellkasát, mások a fejüket fogják...
elnézem a topikjukat, huuu... mikor én voltam ennyire "vörösinges" nem voltam ennyire... foggal-körömmel.... szerintem
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
MPowerPH
félisten
Minden normalis, semmi kirivo erteket nem lattam. Nincs is ideje elernie, mert elobb szetesik a kep. Probaltam allando maximum ventifordulaton, sot, bent a melohelyen a kartyat riserrel kihoztuk a gepbol, beraktuk a klima belterie ele, hogy kizarjuk az elmelegedest.
Az egesz egyik naprol a masikra kezdodott. -
Busterftw
nagyúr
-
zebra_hun
veterán
Nem is neked megy válasznak inkább, csak úgy általánosságba.
Jól meg jegyezted

Nagy ritkán Forza 5. Egyébként a FH5 annyira "borzalmas" volna?
Annyira eszméletlen jó grafikát ritkán látni.
1440 totál kimaxolva játszom, nem is az extreme preset-en.
A beépített Benchmark pont városi, tele házakkal, objektekkel, ott a legkevesebb az fps. Nekem 7Gb Vram használat van.
TAA-t teszek rá a fullra kimaxoltra, nekem hihetetlennek tűnik, annyira tökéletes.
[link]
Játszom még a FH4 és 3-at is, de azok már nem maiak, így felesleges említeni őket.
El nem tudom képzelni, hogy 1440-ben egy RTX3080 elfogyna.
Lehet naív vagyok, de a FH5-től nem tudok kidolgozottabb, szebb grafikát elképzelni.
4k-ra eddig is a 3090 volt ajánlott, sztem 1440-ben a 3080 untig elég.
A memóriából pedig 5Gb-ot használ. 2x8Gbram is bőven elég.
Ezért kérdeztem, hogy a FH5 ennyire "igénytelen" volna?
Sosem láttam ennyire szépen kidolgozott játékot.
Életem tévedése a Bf2042, kemény 7 perc után kukáztam, soha többé vissza nem tettem annyira borzalmas és ronda is ráadásul.
Nagy gépigénye van, és a Forza közelében sincs.
Annyira tré, hogy bench sincs benne, így nem mérhető.
Halkan jegyzem meg, hogy a FH4 is tetszik, az is bitang jól néz ki. Ahhoz még vga sem kell, annyira kicsi a terhelés.
Totál kimaxolva, 1440-ben 144 fps limittel 50%-on megy a 3080.
Inkább tanuljanak meg játékot készíteni, optimalizálni a gyártók, játékfejlesztők. -
snecy20
nagyúr
-
DroiDMester
nagyúr
-
s.bala31
őstag
-
blu79
addikt
-
Shkiz0
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
"érdekes" én még a régi idők lovagja vagyok, amikor a zalman és egyéb cégektől lehetett vga aftermarket hűtést venni...
semmi UV csak felpattintottam először egy G12őt, majd egy ACE4-et a 2080Ti-re... powerlimitet kitoltam és mehet az MSI AB OC scanner...
ezzel a metódussal is sokat nyertem, viszont ha garis lenne és nem evga akkor most ugrana a garim, tudom jól...
de tény, ha lecserélem valaha a 22080at, akkor meglesem ezt az UV dolgot...
-
Shkiz0
nagyúr
-
Joshi
titán
-
totig
tag
-
Busterftw
nagyúr
-
totig
tag
-
KAMELOT
titán
-
nutella1
őstag
Te is tudod, ez a váltás kérdés csak onnantól lesz érdekes, mikor szoftveresen elkezdik visszabutítani a 3000-es szériát. Lényeg, a User sohasem jár jól, sőt. Mire elérkezik ez a pillanat, még inkább zuhan majd az áruk a 3000-eseknek. Csöbörből-vödörbe. Jó vétel a számítástechnikában, főleg a GPU szegmensben, nem létezik. Mindig a ház nyer. Azaz az Nvidia.
-
KAMELOT
titán
-
- = Zk = -
félisten
tény, hogy új árat nem nagyon érdemes nézni összehasonlítani az Ampere-rel...
értem én, hogy a 3090 szintjét hozza 4K a 4070Ti, de ha az új árakat nézzük, azért volna mit... használtpiacon meg még nincs 4070Ti...
tehát kicsit csalunk, használtpiac vs szögúj, és megy a matek ezerrel...nekem a 3090hez tápot kéne cserélnem, az fix.... 3080Ti és 4070Ti-hez már nem
matekolok én is, ahogy mások, lehet 1 évre veszek egy jóáras 3080Ti-t és majd használtpiacról egy 4070Ti... majd minden megválaszolásra kerül nyár közepe felé
a lehetőségek tárháza nyitva....
-
KAMELOT
titán
-
Találtgyerek
veterán
-
nyul105
senior tag
-
Dark197405
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
DeathAdder
veterán
-
Varázslóó
őstag
-
Varázslóó
őstag
Egyetértek, de én a fentebb amiket leírtál oda sorolom a 9700K-t is.
hogy egy teszt volt nekik. 8mag es 4HT val meg jó
proci is lett volna. Sok teszt van hogy 8700K 6 maggal de 12HT miatt sokkal stabilabb proci es nincs drop, microlag. Amik nem voltak jók 9900k nak azok mentek 9700k nak
Köszi a normalis véleményed. -
KAMELOT
titán
-
Jacek
veterán
-
kiszpista900
aktív tag
-
ribizly
veterán
-
torma1981
veterán
-
Shkiz0
nagyúr
-
ScomComputer
veterán
-
abridabri
veterán
-
abridabri
veterán
-
pohár
félisten
-
GAbre
veterán
-
eight
senior tag
Üdv!
Szakmai tiszteletből és fórumtársi jóakaratból én őszíntén javaslom, hogy ha van egy kis időd, akkor kicsit mélyebben nézd meg mit csinál az a szoftvercsomag, hogy hány szolgáltatást rak fel, miket nyitogat meg és miket írogat összhalmazában.A tűzfalon/routeren is javaslom logolni milyen forgalmat produkál egészében, eseménynaplóban is leszűrhetsz utána azokra a service-kre amit találtál. Egy szóval: "horror".
Van dedikált uninstallelrje de utána még több mint egy órámba került letakarítani a szemetet a rendszerből és a registryből, már majdnem ott tartottam, hogy a tegnapi backupot visszaállítom és vesszen a mai nap, csak tünjön el és ne is lássam.Még ha jóhiszeműen fel is tételeznénk, hogy teljesen ártalmatlan az egész és szükséges ez a sok minden, akkor sincs az az univerzum ahol ennyi mindenben ne lenne állandóan 4-5 hiba vagy probléma. Magánvélemény, de egyszerűen egy értelmetlen (és szerintem nem is ártalmatlan) bloatware borzalomról van szó.
Csak annyit szerettem volna, hogy kikapcsoljam a ledet. Végül megtaláltam az OpenRGB-t, nyílt forráskódú, működik akár Linuxba akár Windowsba bootolok, nem rondítja telibe maga alatt a rendszert, teszi amit kell.
-
A zero rpm gond okát is megtaláltam végül, ismert MSI AB probléma a 3000-es szériánál, a fejlesztő is írt róla, hogy sajnos az Nvidia nem partner a javításában. Nekem ugye újdonság volt, mert Turingról jövök, nem volt tapasztalat, minden nap tanul valamit az ember.
Csináltam egy custom profilt (nem akarok megválni az alkalmazástól, mert azzal undervoltolom a kártyát, tehát kell), most 40C alatt leáll, ahogy kell, nyugi van
-
Shkiz0
nagyúr
-
N_A_S
veterán
-
KAMELOT
titán
-
podtibi
senior tag
-
Shkiz0
nagyúr
Kell kifejezetten bányára célhardver és kész, ők vegyék azt.
Ezt már párszor levezettem több helyen. Ez soha nem lesz így, mert nem érdeke az NV-nek, és az AMD-nek se, ASIC-nál meg más probléma van de erről később.
Hidd el bármelyik bányász venne olyan "mining" kártyát amin nincs kimenet stb, ha megérné. De eddig se az nv se az AMD nem adott el ilyen kártyát. Ugyanis 2017-be is mikor volt Vega és RX sorozatú illetve P104/P106 nv oldalon egyszerűen nem érte meg megvenni.
Vga kimenet nélküliek voltak, 90 nap garival, viszont alig olcsóbban mint egy hagyományos társa, vagy még volt hogy drágább is volt. A gari az mellékes a bányász szempontjából (itt most ne pistikét vedd aki 1-2 kártyával nyomja, hanem farmjai vannak) a ROI számított mindig is elsődlegesen.
Csak ilyen szempontból mohó volt mind a két gyártó, mert a selejtet is aranyárba akarták adni. Pl most mikor belengették a HX szériás bányászkártyákat az már akkor halott ötlet volt, elég csak ránézni a specifikációkra.A 30HX volt kezdő 700$ áron ami pillanatok alatt lett 1000. De még ha az ártól eltekintünk is vicc kategória. A legnagyobb teljesítményű* ahogy látod, 320W-ból tud 86MH/s-et. Egy 3090 ugyanennyiből tud lazán 122-őt, ha meg bírod hűteni és a memória is bírja akkor 125-130 között. Plusz mellé még ugye ott a 90 nap gari. De idehaza ezeknek amúgy keletje se lett volna, mert egy nagyker se mert rendelni belőle, mivel ugye mi magyarok mindent is jobban tudunk, és mivel sávos gari van senki sem akarta bevállalni azt, hogy ár szerint is minimum 1-2 vagy 3 év gart kell adni, de a gyártó meg csak 90 napot ad....
Szóval amíg ez nem változik, és a gyártónak is a profit mindenek előtt addig ez nem is igazán fog változni. Annyi lett volna a recept, hogy olcsóbb legyen jelentősen mint az asztali verzió.
A gari és a vga kimenetek hiányát sokan el tudták volna fogadni.
Az ASIC meg azért volt szar, mert nem tudtál a polcról venni, hónapokat kellett rá várni ha biztos forrásból akartad venni. Pl most megrendelted az első batch-t ami teszem azt (hasra ütött számok) 2GH/s-et tud 2000W-ból, az ára meg mondjuk átszámolva 1.5M forint volt, és 3-6 hónap közötti szállítási idők voltak. Meg sok esetben macera is volt, mert VÁM stb is mivel nem EU. Na de kifizetted áll benne a pénzed, és fohászkodtál az égiekhez, hogy megkapd, és mire elér hozzád addig ne változzanak akkorát a dolgok, hogy csak ajtótámasznak legyenek jók. Plusz az is előfordult, hogy mire te megkaptad a fenti batch 1-et, addigra már rendelhető volt a batch 2 ami ugyanennyi pénzért már mondjuk 3.5GH/s-et tudott 1800W-ból, amivel szintén már alapból hátrányba kerültél úgy, hogy még meg sem kaptad, de tudod ha 0 perces korában el akarod adni sem ér annyit mint amiért vetted, mert már van nála jobb. (az más kérdés, hogy az is hónapok mire a gazdához kerülnek)
Szóval ebben nagyobb rizikó van sokak szemébe mint a kártyákkal. Ott megvetted, láttad, érezted, szagoltad, rögtön munkára foghattad valamelyest biztonságban érezhetted magad, mert tudtad hogy ha valami váratlan van és borul is az egész akkor is ott a kártya el tudod adni, még ha töredék áron is, de valamennyit látsz belőle. az ASIC meg mehet ajtótámasznak.
Főleg, hogy ott egy un. fork igen csak keresztbe tudott tenni ezeknek. Másrészt sok algo esetén pl eleve úgy volt kialakítva a hálózat szándékosan, hogy ASIC-al ne érje meg túrni.
*Igazából volt HX170-es kártya is, ez volt a csúcs, ez már paramétereiben nem volt rossz, 164MH/s 205W mutatókkal rendelkezett, csak 1 dolog volt a gond, nagyon kevés készült belőlük, és cserébe 3500-4000$. Megint csak bukott a dolog a matekon
-
koxx
MODERÁTOR
-
koxx
MODERÁTOR
-
Laraxior
titán
Azert ebben nem csak a userek a hibasak. Ha akarta volna az nVidia mar az elejen kiadhatta volna az lhr kartyakat. Tudták nagyon jol, hogy mit tudnak banyaszat alatt a termékeik, azt meg plane, hogy míg a gamereknek eleg lett volna egy vga/kopf, addig a banyaszok azt is felvasarolták ami még el sem keszult. Nekik ez szimpla haszonszerzes volt. Nekik lenyegtelen honnan jon a penz, az a veletlen driverkiadás a 3060nál is annyira volt veletlen, hogy...
-
podtibi
senior tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
EK -nal honapos merteku kesesek vannak az Amperere szant, V2 -es blokkoknal.
Az elozo cegem hirlevelebol olvastam, hogy a leadott EUR VI+, vagy nem tudom mi DAF hutos kamionok (120db) a beigert Julius helyett csak 2023 Q1 -ben jonnek.
Ezert ketelkedem a hataridokban. Vagy megint jon a paper launch. -
Shkiz0
nagyúr
Tegyük hozzá az nv se hülye. Most per pill roskadásig vannak a boltok kártyával. Erre még rájön most az ETH miatti panic sell, szóval nem tudom mennyire akarják a saját profitjukat csökkenteni azzal, hogy ráeresztik a 4xxx szériát a piacra ilyen esetben.
Nem tartom ördögtől valónak, ha szar lenne a szitu akkor akár kamu indokkal (nem várt nehézségbe ütköztünk, nincs elég chip stb stb) is de csúsztatnak rajta.
Egyedül ami miatt talán úgy gondolom, hogy muszáj kiadniuk az nem más mint az ünnepi időszak miatti hype. November közepétől ugye karácsonyi vásárlási láz van és ez kiemelten fontos minden gyártónak.Viszont addig még sok minden történhet, egekben vannak a háború miatt az energiaárak, alapanyag hiány is van bőséggel bizonyos szektorokban, és a chiphiány se lett sokkal jobb szerintem.
Meglátásom szerint most sincs több kártya mint korábban (mármint gyártva) csak, mivel a tavaly ilyenkor a 60K eur volt 1 BTC, 4K eur volt az ETH felszippantottak mindent, most meg ugye 19-20K környékén mozog, plusz hogy jön a POS már senki se fektet kártyába.
Viszont chiphiány ettől függetlenül van. Ismerős körben 3-an is vannak akik 0km-es kocsit szerettek volna és elkeserítő a helyzet.
1: Tavaly augusztusban rendelt kisbuszt anyámék munkahelye, még kocsi nincs sehol
2: Ismerő csaj januárban rendelt szintén 0km-es mazdát, még nincs neki semmi belőle.
3: Másik férfi ismerős rendelt a vállalkozásához új transzportert márciusban, azt mondták 1.5 év alap hangon.
Szóval kíváncsian várom mit hoz a jövő. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
Csak a 10GB-osból van FE

MPowerPH: Most már a 3080 Ti nagyon nem "éri meg", hiszen a 3080-akhoz képest +30-40% körül mozog a felár (ha elkapsz egy FE-t, akkor meg +50-60%). Pár hónapja, amikor tényleg. nem sok különbség volt köztük, akkor nyilván a Ti volt a kevésbé rossz vétel. Hozzáteszem, hogy én az itteni (UK) piacot ismerem, az otthonit nem

-
KAMELOT
titán
-
Shkiz0
nagyúr
-
KAMELOT
titán
-
venom8888
őstag
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
-
Busterftw
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Az 5700XT sem volt egy rossz kártya, volt olyanom is. Sőt még egy ideig volt 6800 sima is, ha akkor lett volna XT akkor most fixen nem 3080-am van, mert azt akartam de ugye már a start is problémás volt mind a két oldalon, aztán utána sikerült lecsapni egy 3080 STRIX-re 286K-ért, és azóta is az van.
-
MPowerPH
félisten
-
Shkiz0
nagyúr
-
Laraxior
titán
Minden attól függ, hogy mikor jelentetik meg... ha még akkor amikor még él a bányászat, akkor nagyot szakíthatnak ismét, ergo nem nagyon kell készülni a vásárlással, hacsak nem non-stop figyeled az oldalakat, akkor talán elcsíphetsz egyet-egyet.
Gondolom most a 3090ti tud ~140MH/s-t, akkor az új széria biztosan veri a 200-as értéket, márpedig akkor a bányászok betolják a cuccot, még ha csak 2-3 hónapig is megy a dolog... illetve még senki nem tud semmit, hogy meddig is.
A gamer meg pláne, ha le tud belőle faragni bányászattal párszáz eurót, akkor jóhogy ott fog kikötni.
-
MPowerPH
félisten
-
Locutus
veterán
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
Jacek
veterán
-
MPowerPH
félisten
-
KAMELOT
titán
-
MPowerPH
félisten
-
KAMELOT
titán
-
-=RelakS=-
veterán
Ha JayzTwoCents számai helyesek lesznek, akkor talán. Nem nagy előrelépés a 3080-hoz képest.
-
venom8888
őstag
-
KAMELOT
titán
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
-
syIex
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
Vegulis csak kb 60-100FPS-t hagytam benn a kartyaban

De par honapig nem volt rossz amugy, siman volt atlag 80-100FPS-em.En ha bezsongok es lesz valami jo deal lehet beleugrok a 13600K-ba.
A 12600K-t is jo arban vettem launchkor. Sok ertelme nincs, de na, kell valami casual hobbi.
Az uj RTX szeria szerintem nekem kimarad, foleg most hogy ment az AIO a 3080-Ti-re, nekem boven eleg.
Ezzel ki hogy all? -
Qtya123
őstag
Én is majdnem bezsongtam, hogy mire meglesz a 3080, addigra Alder Lake legyen a platform és egy 12600k várja majd a kártyát.
Aztán lehiggadtam és gondoltam mielőtt beleugrok nézzük meg mit tud játékok alatt a 3080 egy AC 5.0 10600k és 4000 CL16-16-16-34 ram társaságában. Főleg, hogy 1440p 144 Hz a monitor.Ahogy látom megérte lenyugodni, nem sok értelme lett volna váltani.
-
MPowerPH
félisten
-
Ghost84
aktív tag
-
Busterftw
nagyúr
Az eladasokbol tisztan latszott, hogy nem paper launch volt.
Ugyan elozo negyedevhez kepest kb 4%-al kevesebb vga fogyott, de meg igy is 11 millio ment el 2020 Q4-ben.Lebontva Nvidia-ra, Q3-hoz kepest tobb vga-t adtak el Q4-ben.

Tehat meg tobb is kerult piacra vs Q3, de felszivtak a banyaszok.
-
MPowerPH
félisten
-
Laraxior
titán
Csak nehogy a 4-es szériánál is ugyanez legyen, mert bár a diff az egekben van, szóval kártyát venni nem érdemes bányászatért most a 3-as szériából sem nagyon, de ha megint ugrik a teljesítmény a 4-esnél, akkor lehet nézegetni, mert ugye csak tolják folyamatosan a bányászat felszámolásának időpontját.
Javallom, mindenki csak akkor szabaduljon meg a 3-as szériás VGAjától, amikor már a kezében lesz a 4-es

-
ÁdiBá
veterán
-
KAMELOT
titán
-
Tomassy00
senior tag
-
Jacek
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Mobile
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszike
értem én, hogy... de nem mondta senki, hogy nagy eredményt fog elérni alacsonyabb kártyákon...

pontosabban
Köszi a normalis véleményed.