Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
válasz Vigilante #8633 üzenetére
6db SP-CAP van rajta legalábbis az első verziókon az volt, nem tudom, hogy az óta volt-e módosítás, de szerintem nem. Ebből a szempontból nem túl szerencsés. A hűtése egyébként rendben van, van dual bios is, 20 fázisú VRM a power limit max 370W. Grat hozzá majd jöhetnek a tesztek!
-
-
Vigilante
őstag
válasz Vigilante #9328 üzenetére
*1.8 kg
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
nagyúr
válasz Vigilante #9447 üzenetére
Úgy látom ez az NV széria is most olyan lett mint anno a Vega, hogy úgy tudtál rajta gyorsítani, ha UV-t alkalmaztál (ami mellég ugye jött még, hogy hűvösebb lett, és kevesebbet fogyasztott)
Ezért sem értem pl mire az EVGA-hoz is a 450W-os biosÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Vigilante #9453 üzenetére
Aha, nem lattam a fatol az erdot, koszi. A voltage/freki curve editor letezeserol eddig nem tudtam . GPU Tweak-el kikiserleteztem, hogy superposition alatt 2025 mhz korul tartsa, de abban csak 10 megszabott feszultsegponthoz lehet orajelet szabni, ugyhogy holnap afterburnerrel lesz meg par korom. Egyebkent 0.98V fole nem is nagyon nez be, gondolom ott eri el a power limitet.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Nandusz
csendes tag
válasz Vigilante #9447 üzenetére
Kb. 90W-al több powerrel, csak ennyivel többre futja nálam:
A konstans Core MHz-t hogy sikerül elérni? Mert nálam elég széles tartományban ugrál ~1950Mhz - 2145Mhz-ig.GIGABYTE Z370P D3 | i9 9900K | EVGA FTW3 ULTRA 3080Ti 12G | 32GB DDR4 | Acer Predator XB323UGP |Kingston 240G+500G SSD+500G M.2 SSD | Win10x64 | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
-
Callisto
őstag
válasz Vigilante #10258 üzenetére
"mások áfavisszatérítésében turkálni"
Ha már mutogatja, akkor turkálhatnak is benne nem igaz?
Egyébként minek mutogatja, ha nem akarja a turkálást?
A felnyomás dolog meg olyan, hogy van törvény és ha valaki nem tartja (ha nem tartja) be legalább ne dicsekedjen vele. De a magyar már csak ilyen... ezzel is dicsekszik úton-útfélen aztán utána meglepődik. Egyik sem jobb.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Stanley-B.
őstag
válasz Vigilante #10258 üzenetére
én nem turkáltam senki áfavisszaigénylésében. Ez egy nyilvános fórum, ahol úgy döntött, hogy megosztja ezt, én meg úgy, hogy felhívom a figyelmet arra, hogy ez bűncselekmény. Nem kívánok senkinek semmi rosszat, de azért ezt nem árt észben tartani ha saját használatra vásárolt videokártyából visszaigényelgetjük az áfát.
-
Beast007
aktív tag
válasz Vigilante #10272 üzenetére
Ezt sajnos fölös monitorozni, hallom, hogy baj van majdhogynem maxon mennek a ventik.
Ami érdkes: Teljesen mindegy milyen órajelen megy 1740 - 1950Mhz-ig a teljesítmény midig ugyanaz több játék alatt is néztem.
Leszedem a msotani drivert és felrakom az egyel régebbit hátha javul valamit a helyzet. -
ffodi
veterán
válasz Vigilante #10497 üzenetére
Hát igen, sajnos sem a Superposition, sem semelyik 3dmark teszt nem garantálja a stabilitást. Futtattam 1-2 óráig a Superposition, TimeSpy, FSE vagy Port royal teszteket, és ami ott stabil volt az CoD MW alatt kb 10 másodperc alatt megadta magát.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
tool
tag
válasz Vigilante #10779 üzenetére
Mindenkinek más a fontos, de azért tényleg nem kéne hülyének lenni. Azért azaz igazság, hogy aki 3080-ban gondolkodik, az 10xx, 2xx-ről vált. Szóval olyanról, ami még most is szinte mindenre elég és mégis türelmetlenek... Nekem 1080 van, bőven elvagyok vele addig, amíg normalizálódnak az árak.
-
Chris1983107
tag
válasz Vigilante #11179 üzenetére
Sorry, azt hittem ezzel is lehet játszani, hogy megveszed a kártyával aztán gyorsan rá is utalsz másik számláról, hogy ne ketyegjen a kamat. Úgy mint anno a wizz air-es erste kártyával. Természetesen nem arra gondoltam, hogy hitelre, hanem ha meg van rá a keret. Nem tudtam, hogy cetelem kártyánál ez nem játszik.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Vigilante #11179 üzenetére
Ez semmi, de képzeld miután fizettél vele, kártya díjjat is kell fizetned.. Havonta...
Jah és ha le akarod mondani a kártyát és vissza adni akkor az 25ezer forint
Ehez jön rá a 38% os THM fincsike[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Segal
veterán
válasz Vigilante #11461 üzenetére
Gratula
Nekem sem sokat pihent az OLED tv a 3080 érkezése óta"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
válasz Vigilante #11468 üzenetére
Örülök, hogy nálad minden rendben!
Most a samsung legújabb szövege, hogy a nvidia nem engedélyezte még a 3000-es szérián a monitor kompatibilitását, és displayport 1.4 hbr3 kábelen nem tudja fogadni még azt az adatmennyiséget ami az 5120x1440 HDR 240hz-hez kell, állítják, hogy a 2000 szériával működik! Tele a tököm a samsungal már! Az nvidia meg azt szajkózza, hogy nincs megfelelő firmware a monitoron! Vicc az egész. -
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Vigilante #11996 üzenetére
Még nem merültem bele az Exodusba, mióta meg van az új kártya (pont ugyanolyan, mint a tied), de mintha a DLSS-t nem tudtam volna bekapcsolni ha a raytracing ki volt választva. Single cím, szerintem az 50 fps felett ilyenkor szemet lehet húnyni 😁
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
ffodi
veterán
válasz Vigilante #12414 üzenetére
Ez nálam is így van. Papíron 375 W a max. power limit, a valóságban konstans 350-360 W-nál sosem több, peak láttam már 5-10 W-tal többet, de ennyi. Tipikusan a PCI-E power korlátozódik valamiért 75 W max. helyett ~50 W-ra (ez a matek nálad is kijön, ahogy nézem) .
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
addikt
válasz Vigilante #31563 üzenetére
Minek tennél rá XOC Bios-t ha eleve alulfeszeléssel indítasz?
A gyári bios az 420W és 450W-ig emelhető.
Eleve az a 3080TI 450W-on már nem volt alulfeszelve. Hiszen a gyári fogyasztáson túlmentél. Igen, papíron kevesebb feszültséggel indítottad de maga a frekvencia és a feszültség adja ki a fogyasztást a végén.
Maximum közepes minőségű az a táp. https://linustechtips.com/topic/1116640-psu-tier-list-rev-148/
Nem tévedhetetlen lista, de ez a táp már eleve a bóvli kategóriában van.
Ne menj 450 fölé vele. Amúgy is szarul skálázódik már itt.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
GAbre
veterán
válasz Vigilante #31563 üzenetére
Nem rossz 1-1ben csere.De ha csákányozol,akkor eléggé forró lesz.
Kérdés regelted-e már régit evga-n?
Mellesleg mondhatod,hogy mennyire bírja tápod,de ezt az 1alkatrészt bírnia kell!
Ha még van alaplapod,8 ventid,150w-os cpu-d vinyóid stb.
Nah akkor már nem biztos.Én biztos nem erőlködnék 1 igazából olcsó bronz tápon,ami még a 750w-os alap szintet se üti meg.Még ha silver lenne,vagy valami minőségi fajta.
Én már 1080ti után lecseréltem ezt a tápom.Gondolom itt se használ senki ilyen vizet? [link] MSI MAG CORELIQUID
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest