Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Mindenben gyorsabb az 1070, én ezt mértem ki, és a tesztek is ezt támasztják alá, és full alapon használom minden OC nélkül.(annyi hogy a gaming Z bios van rajta, amivel alapon 2000mhz fölé boostol) Több a VRAM, sokkal kevesebbet fogyaszt, ezáltal hűvösebb, és halkabb is, a támogatásról már ne is beszéljünk. Szóval csak előnye volt a váltásnak mint írtam, és egy forintomba nem került. A váltással meg nem kevés pénzt mentettem meg, mert ami hatalmas bukó, az a 980Ti, főleg annak akinek még mindig megvan. Én pont ezért váltottam, mert jelenleg az 1070 sokkal jobban tartja az árát, egyszer biztos ez is hatalmas bukó lesz, de azt sem fogom megvárni. Szóval akinek 980Ti van annak folyamatosan amortizálódik az értéke, az 1070 meg még simán tartja az értékét, mindemellett több előnye is van.
(#55070) ÁdiBá: Ha neked nem számít, hogy kidobsz 100ezret az ablakon, akkor a lelked rajta. Nekem megért annyi fáradságot, hogy meghirdessem időben a 980Ti-t, így is buktam rajta sokat, de még normális keretek között.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs