Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Gaming on a Laptop using an External GPU
Ez mennyire lehet mukodokepes?
Merthogy "eros" CPU-s integralt VGA-s notebookot lehet venni eleg olcson, VGA + extra tap, meg mindig joval olcsobb mint egy notit venni erosebb VGA-val.
Az meg hogy kulso monitor kell, engem pont nem zavarna...
-
VTom
veterán
válasz Devid_81 #55805 üzenetére
Az eGPU nem újkeletű megoldás, aprón is lehet venni használtan.
Működik, bár én személy szerint sok értelmét nem látom, max, ha sokat utazol, ezért mindenképpen laptop kell, vagy ha céges úton szeretnél játszani esténként a hotelben
Amire figyelni kell ilyennél, az az, hogy hogyan csatlakozik a laptophoz, mert ebből több féle van, és nem mindegyik jó mindegyik laptophoz.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Devid_81 #55805 üzenetére
A Thunderbolt 3-as megoldás az jó. A többi egy rakás fos.
De arra érdemes figyelni, hogy a Thunderbolt 3 is csak PCI Express 3.0 x4-nek felel meg. Ez ma is gond és a jövőben még nagyobb gond lehet, mert az új motorokat eléggé komplexre tervezik, és már panaszkodtak az MS-nek a fejlesztők, hogy néha kevés a PCI Express 3.0 x16 is.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TTomax
félisten
Humble Bundle ingyen GRID steam keyt ad még 36 órig él!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
Vegre egy hotfox driver az nVidiatol
GeForce 376.48 Hotfix driver downloadSoha nem voltam hive a nyitott gephazaknak, de ha nem lenne gephazam, vagy epp most raknek ossze egy uj gepet, tutter elgondolkodnek ezen
Teljesen mindegy, hogy a gep zart hazon belul porszurokkel mindennel egyutt porosodik vagy egy nyitott hazban teszi
Bar teny, hogy a porszuro legalabb a szoszoket kiszuri, ami azert rendesen beletud ragadni a hutobordakba....
-
ÁdiBá
veterán
A mafia 3 ennyire nem volt nagy durranás hogy már 4600 ft elérhető?
(#55813) ÁdiBá Éppen jön le a körmöm a helyéről. Kötözésre járok vele.
Köszönöm az érdeklődést![ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Most ezen a két játékon agyalok hogy kipróbálom, FarCry Primal vagy a Mafia3.
Mind a két játékért 5 ezer forintot kérnek, pontosabban 4600 ft. De valahogy a farcry-ban több lehetőséget látok.ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #55821 üzenetére
Az mar letudva
Mostanaban mar csak GTA 5 maradt amivel hajlando vagyok meg multizni.
A BF1 be kemeny 7 orat raktam, mar lvl 5 vagyok, szoval epp johetne vmi uj jatek, de multi es vagy coop erdekel igazabol, single player egyszeruen nem kot mar le evek otaGTA5 ben tenyleg lesz hoeses karacsonykor?
Mondjuk lehet a google kisegit, minnya ranezek...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #55819 üzenetére
Mankind Divided baromi jó!
egyébként ha tetszik a stílus én még a Dishonored 2 akcióit nézném, az kb a steampunk Deus Ex. zabálja a gépet, de gyönyörű (ld itt a háttérben a város), emellett harci mechanikában simán veri a mankind dividedet és a története is remek.
egyébként van Just Cause 3 XL is 17 euroért, láttam topikban páran szeretik a GTAt, a Just Cause meg a GTA csak a káoszra koncentrálva. Tavalyi év egyik legjobb játéka volt és időközben rendbepatchelték.
ja és van 3.5 euroért Broforce, ha a 80-90es évek akciófilmjein nőttetek fel és szerettétek a Contra / Super Mario / Jazz Jackrabbitet, akkor a legjobb játék. és tud egyképernyős multit is, szóval barátokkal legalább ilyen 30-40 órát toltunk bele csak after workokon.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
Ebből a kettőből a Far Cry Primal inkább.
A Mafia 3 tényleg egy ipari veszélyes hulladék kategória lett. Simán az év átverése díjat megérdemelné, megelőzne a No Man's Sky-t is.cyberkind: Én bezsákoltam 16€ környékét fizettem érte, az jó ár a megjelenés után 3 hónappal.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Ne feledjétek...a háború sosem jó....
Boldog Karácsony Mindenkinek..... -
hszilard666
veterán
Napot!
GTX 770 2gb nak mennyi most a használt piaci értéke?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
VTom
veterán
válasz hszilard666 #55827 üzenetére
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz hszilard666 #55829 üzenetére
Természetesen nem, de ettől még ha valaki elviszi ennyiért, add el. Ha pedig vásárolni akarsz, akkor ne ilyet vegyél, hanem modernebb architektúrát. Legalább Maxwell v2+ vagy GCN2+
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
proci985
MODERÁTOR
családtagnak par honapja 25-30 korul vettem egy ASUS DCU2 280X OCt (az elvileg hasonló teljesítményben). szerintem azt reálisan vettem.
50ért erre új 1050Tit kapsz, ami újabb címekben jellemzően gyorsabb mint a 770. újonnan, garival, fele fogyasztással. Tetejében mióta kijött a Maxwell, a Kepler kártyák egyre lassabbak.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
GTX-960 vagy GTX-1050Ti-t vegyél inkább, ezekből is a 4GB verziót.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hszilard666
veterán
Köszönöm skacok!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TTomax
félisten
Ezt még nem is láttam... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gyiku
nagyúr
hüllő
-
nagyúr
Szívesen ...
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
nagyúr
válasz TTomax #55843 üzenetére
Most ?!
Asszony levágja mindenemet, itt van mellettem.
Lerendezem,utána ha marad erőm akkor jövök.
#55844 gyiku :
Téged így is úgy is.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #55845 üzenetére
Én hazaküldtem egy hétre,ki tudja meddig láthatja öket én meg úgy is leszek.
(#55844) gyiku
Ugyan,két hülyével kevesebb...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TTomax #55848 üzenetére
Itt pont fordítva van,most jöttek ki.
(#55844) gyiku
Ugyan,két hülyével kevesebb...
Csak 1-el. és az nem te leszel,fogalmam sincs ki lehetne a másik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest