Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #59427 üzenetére
Most még biztos nem, egyrészt nincs rá felesleges pénzem, másrészt az 1080 is bőven elég nekem amire kell. Most már úgy vagyok vele, hogy inkább visszaveszem a részletességget egyel.
Egyébként csábító a Ti, elég durva teljesítménye lesz.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #59424 üzenetére
Én meg úgy megszoktam a 180hz-et, hogy 100fps alatt a g-sync az én szememnek már nem ér semmit. Ha kevés az fps ugyanúgy zavar, g-sync mellett is, annyi hogy nincs tearing, nagyjából itt ki is merül az előnye.
-
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #59372 üzenetére
-
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #59111 üzenetére
Akkor amd cpu, és nv vga kell, hogy teljesen kizárd a microstutter-t. Beszarok... Az biztos, hogy nekem nincs 7700k-val, vagy lehet van csak addig nem érzékelem, amíg ki nem próbálok egy ryzen procit. Nálam pl a fhd 180hz monitorral, és az 1080-al az r7-1800x játékokban úgy bedadogna, mint a rajz, ezt le merem fogadni...
-
daveoff
veterán
Végül is nem ment a rizsa megint, hogy majd a ryzen+vega lesz az isten játékra, de biztos én emlékszem rosszul, meg ezt megint mi generáltuk csak...
Az bírom, van akik beírják, hogy a 8/16 proci még nincs optimalizálva a játékokban, meg nincs kihasználva, stb. De a 10/20 HEDT azért megy rendesen....
Meg ezen mit tudnak még javítani egyébként? Új proci drivert adnak ki, vagy mi....?
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Devid_81 #59020 üzenetére
Dehogy fog, csúcs FX is ilyen, alkalmazásokban egész jól helyt áll, de játékokban egy i5 lemossa...
És akkor a mikrolaggról, fps droppokról még szó sem esett.
Arról meg nem is írnak a ph teszben, hogy a tuning által keletkezett hatalmas fogyasztás többlet milyen módon jelentkezik, az kurva élet, hogy léghűtéssel felejtős +60% fogyasztást kezelni...
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Jó ez a ryzen, csak játékra nem szabad megvenni, mint úgy általában az amd procikat...
-
daveoff
veterán
válasz #35434496 #58969 üzenetére
Nincs itt semmi varázslat, kevesebb mag/magasabb órajel = több mag/alacsonyabb órajel. Nagyjából ugyanott vagy alkalmazástól függetlenül....egyelőre, aztán később változhat. Jatékok terén meg egyelőre az órajel többet nyom a latba, tisztelet a kivételnek.
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #58423 üzenetére
ja és egy 6700k 40 ezer, vagy mi? azért várjunk még ezzel, egy magon azért gyengék ezek a ryzen procik még mindig, ha az alkalmazás nem használja ki, akkor még mindig erős az intel.
de az biztos, hogy most betaláltak ezzel, és ha a ryzen bejön, akkor talán végre a vegával is ütni fognak a vga piacon
-
daveoff
veterán
válasz akoska07 #57848 üzenetére
aha, láttam. gyanúsan olcsó...
R7 1700X - MSRP $382
i7 6800K - MSRP $434Ez alapján ez elég érdekes eredmény...
AMD Ryzen 7 1700X CPU benchmarks leak
ha ez tényleg ilyen lesz, és ennyiért, akkor az kemény. persze játékokban még lehet más eredmény...
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #57573 üzenetére
nem rossz a grafika, de a teljesítmény elég gáz sajnos. és nagyon élettelen az egész, vagy nem is tudom, semmi hangulata. pl divisionben ha egy utcán végig sétáltál az ezerszer hangulatosabb volt, mint itt egy óra kocsikázás.
sajnos nem nagy szám a játék, unalmas mint a dög. bementünk haverokkal, aztán csak hülyülés lett belőle, a küldik annyira unalmasak voltak.
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #57452 üzenetére
hát jah, azokon meg is lehet. most lesz mjad eladó 2x16gb kit 3200mhz-es cl14-es trident-z-m...
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #57447 üzenetére
nekem is pénzkidobás volt 7700k-ra váltani, de tudtam nagyon jól, szóval mondjuk azt, hogy a felárat én a tuning élvezetére költöttem. azért cseréltem, mert a 6700k-m durván potato proci volt, persze teljesítményben bőven elég volt 4,5-ön hajtottam. de szerencsére sikerült egy jó kis 7700k-t kifogni, amit delidelek a napokban valamikor(ha sikerül rászánni magam), aztán simán megy 5ghz-et 24/7-ben, most is 4,8ghz-en megy 1,25v-al
nekem FHD-ra azért kell a proci rendesen az 1080 alá, de fps is van dögivel, szóval az sem baj, ha benne marad kicsi
új játékokba meg simán kell ez a konfig még fhd-hoz is, ha az ember ki akar maxolni mindent, és élvezhető teljesítményt szeretne. nekem a 4k még mindig hatalmas távolságban van, 1440p, amire azt mondom, hogy most már talán beleférne.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Devid_81 #57440 üzenetére
a belépő szintű ddr4 ramok duplájára drágultak fél év alatt, az én oc ramom olyan 60-70%-al drágább, mint amikor vettem, de ezeken amúgy is extra haszon haszon van. és ahogy erdei is mondja, további drágulás várható.
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #57423 üzenetére
Hát én a dishonored-et kb egy hónappal a megjelenés után vettem meg, és tökéletesen futott az 1070en max grafikán. Ha szar is egy port megjelenéskor, pár hét alatt rendbeteszik, az esetek többségében. Csak akkor tényleg miért nem lehet így kiadni...
-
daveoff
veterán
na kiküldték a meghívókat wildlands closed betara, csekkoljátok a postafiókotokat.... aki kap, az a megszokott módon kap 3 meghívót is mellé
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #57316 üzenetére
Pontosan, kb ennyi a különbség, és abbannis igazad van, ha a szinteket nézzük, akkor rendben van a teljesítmény. De szerintem 980ti-ről nem éri meg váltani, azt mondom még az 1070 jó biznisz volt egy az egyben 980ti-ről, de ez az 1080 most pénz kidobás volt. De persze nem rossz kártya ez sem, úgyhogy el vagyok vele...
akoska: hát a 980ti SLI után komoly visszalépés az 1080 szerintem, persze tudjuk milyen az SLI, szóval az egy kártya jobb, és ha így nézzük akkor igen, az 1080 a reális opció 1440re
Mondjuk én 1080on is simán kihasználom az 1080at, még a nevük is egyezik....
Gyiku: pontosan, ráhibáztál....
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz akoska07 #57259 üzenetére
Igen, összeszerelt gépről van szó. Haver fél a nagy csomagszállító vállalatoktól, hogy dobálják majd, stb. Meg ugye nem is vállalnak felelősséget (UPS/GLS)...
Kérdés, hogy ennél a cégnél van-e törékeny kezelés
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #57252 üzenetére
Köszi, ez eszembe se jutott, pedig egyszer jártam már az oldalukon. Megpróbáljuk őket.
-
daveoff
veterán
TTomax, Ákos! Nem tudtok esetleg valami megoldást egy komplett számítógép épségben haza szállítására Londonból? A csomagküldő szolgálatok nem vállalnak felelősséget az épségéért... Eladtam egy kint élő haver régebbi gépét, és most nem tudjuk hogy lehetne haza juttatni. Esetleg nincs erre valami fórum, aho magyarok fuvaroznak cuccokat?
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Ez lesz az új The Division? | Ghost Recon: Wildlands exkluzív gameplay
Ettől a konzolos szerencsétlenkedéstől agyfaszt kapok, de kb én is így játszanék rajta....
Nagyon úgy fest nem váltja be a hozzá fűzött reményeket ez a játék....
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Jó, csak azt bárki megteheti, szóval érted mi a lényege az ujjlenyomatnak. Meg pl fizetéshez is kéri, meg ilyenek, biztonság szempontjából jó dolog szerintem.
(#57225) FollowTheORI: igazad lehet, ez a verzió esélyesebb, de akkor bárhol érzékel majd?
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #57215 üzenetére
nekem a nexuson hátul van, a kamera alatt középen, szerintem durván op megoldás, ennél kényelmesebbet nem tudok elképzelni. és ezt úgy mondom, hogy kipróbáltam a másikat is, amiről ti beszéltek!
a legtöbb telefonon azért teszik hátra szerintem, mert ezeken nincs home gomb, pont a káva miatt.
majd ne csodálkozzatok, ha egyszer csak az iphoneon is hátul lesz
na mindegy, ízlések és pofonok, nekem nagyon kényelmes hátul, ha lehet csak ilyet választok legközelebb is.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #57208 üzenetére
a fingerprint szenzorról volt szó, nem a home gombról! pl egy note 4-en nem tudod egy kézzel felnyitni, mert úgy nem érzékel.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
gondolom Te sem próbáltad....
még egyszer mondom, qrva kényelmes!!!! ahogy kiveszem a zsebemből már fel is oldottam a telefont, nem kell hozzá két kéz. nem véletlenül egyre több gyártó ezt preferálja. ezerszer kényelmesebb, és pontosabb.
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #57073 üzenetére
Én most is azt mondom, hogy a custom 1080Ti le fogja verni a Titan XP-t....
-
daveoff
veterán
válasz cyberkind #57029 üzenetére
EVGA tápok a felső kategóriában már szerintem jobbak, mint a Corsair-ek, és egyáltalán nem olcsók...
60k volt a 750w-os platinum tápom, a hasonló árú corsair ax860 egy hét alatt elfosta magát
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Kalandor #56946 üzenetére
Köszönöm a visszavonást, és örülök, hogy meghallgatásra talált az álláspontom, ez így azért korrekt volt a moderátor részéről! Adott egy tanácsot, amire ezentúl jobban odafigyelek, így mindketten tanultunk az esetből, talán a harmadik fél is így tesz.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
nem írtam semmi olyat, ami indokolta volna a moderálást, vagy alapelvnek szembe megy, szóval totál alaptalan a moderáció. eddig csak hsz törölgetés ment, most már osztják a warnt is, durva azért. még soha nem kaptam moderációt, ez az első....
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Kaptam egy figyelmeztetést, hogy én cyberbullying-olok ebben a topikban.....beszarás ami itt megy komolyan....
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #56801 üzenetére
Nekem van egy 250-es ssd a rendszernek, meg egy 500-as a játékoknak, és ennyi van a gépben. Korrábban volt egy 750-es 2,5"-es vinyó, de azt is kitettem rack-be, aztán csak hébe-hóba használom. Ha kell egy film, vagy bármi letöltöm, megnézem, aztán delete, minek tárolgassam. Mondjuk ehhez kell a gyors net. A személyes dogaimat is szinte már csak felhőbe tárolom, fizetek inkább havonta google+onedrive tárhelyet minimalis összegekért.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
ha nem tuningolsz minden intel proci teljesen normális tartományban marad hőmérséklet szempontjából, soha nem lesz vele semmi bajod. és ahogy mondod is, intelnél tuti szándékos a rossz hőátadás, direkt azért, hogy ne tudjunk olyan mértékben tuningolni, vagy nemtom miért. de ez is hülyeség, mert aki akar úgyis tuningol, kupak le, aztán kész...
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #56226 üzenetére
Engem ez tudna lázba hozni....
Acer Predator 21 X10k €
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #56094 üzenetére
az az OCCT progi közel sem terhel ám annyira, hogy rendesen felmelegedjen, kb annyira terhel, mintha játszanál, AVX-et rá se tolja, az dobna rajta vagy 20 fokot biztos. azt lehet megnézni azzal a progival, hogy hétköznapi használatra, játékra mennyire melegszik, de végül is nekünk erre kell...
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
hát ennek már köze nincs a mai magyar valósághoz, talán két évtizeddel korábban, a film előtti pár évvel még aktuális lehetett. de ez a baj, hogy a filmek is erről szólnak, hogy a magyarok ilyenek, így nehéz kitörni ebből a primitív életfelfogásból. ebben szerintem nulla fantázia van, nem tudok vele azonosulni, nekem semmit nem adnak ezek a filmet, egy-két felnevetésen kívül....
(#56055) FollowTheORI: hasonló véleményen vagyok a magyar filmekről...
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Gyula84 #56051 üzenetére
hét szerintem is, szokásos jelenkori magyar filmipar gyöngyszeme, nulla tartalom, olcsó poénok, trágár beszéd, szex, legyen minél közönségesebb, ha nyugaton eladható, akkor biztos tetszik majd nekünk is...
többek között ezért utáltam meg a magyar filmeket...
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #55745 üzenetére
Én csak azt nem értem, ha megjelenés után rászánnak 1-2 hónapot, és nagyjából helyre pofozzák a játékot, sok játékban tényleg drasztikus különbségek vannak már 1 hónap után....akkor ezt miért nem csinálják meg megjelenésre? Nincs ídő tesztelésre, és nem tudják a hibákat, tényleg nem értem. Mert az erőforrást mindenképpen felhasználják a javításra, talán még kiadás előtt egyszerűbb, és olcsóbb is lenne megcsinálni.
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #55561 üzenetére
komolyan ez a bemutató, kb mint egy kabaré.....beszarás....
de megint semmi konkrétum...
(#55566) h1mpi: +1
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Van olyan tiltás ph-n, hogy adott topikban nem listázza a büntetett felhasználó hsz.-eit? Tehát tud írni, de senki nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
igen
(#55414) Habugi: hát igen, volt egy kálváriája a dolognak, most már mindegy, tényleg nem gondoltam hogy emiatt van...
játékot még nem próbáltam, de biztos jó már az is. köszi még egyszer....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest