Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#105093) AsakuraDave válasza keIdor (#105092) üzenetére


AsakuraDave
őstag

Teljesen megértem, ha konzolon nem zavarja az embert a TAA meg checkerboard miatti elmosodás meg artifact mert konzolt általában TV-re kötsz mondjuk egy jó kis C9 OLED -re amin HDR-el tolod a játékot az sokat tud dobni rajta. DE én nekem PC-n 2k 27" monitoron nagyon is szembe tűnik a TAA okozta minőség romlás főleg mikor ki is lehet kapcsolni a TAA opciót legyen az ingame beállítások közt vagy valami mód, cfg modositással. Most hiába jöttök hogy de akkor ha nincs TAA akkor az árnyék meg a visszaverődések paint festékszóró szinten lesznek mert NEM érdekel MERT én feltudom skálázni a rendert MERT bírja az ÉN gépem amivel ugyanúgy javulnak ezek az effekt problémák és NEKEM sokkal szebb és élvezhetőbb a játék így. Egy ideig meg is tartották a jó szokásukat a fejlesztők és kilehetett kapcsolni a TAA-t de manapság alig van ahol kitudod.
A DLSS legalább az AI miatt részletesebbé teszi a képet amit már Cyberpunk példákkal bemutattam, hogy a távolban DLSS nélkül nincs szögesdrót lerenderelve a kerités tetején de DLSS-sel meg már igen, viszont jah még a Quality mód is TAA-hoz hasonló elmosást tud eredményezni viszont ami játék alapból TAA-val fut azon nem veszek észre további romlást ha DLSS-t kapcsolsz.
Egy szó mint száz a lényeg hogy TAA off opció PC-n alapnak kéne lennie mert különben minek a 3090 meg 6900 a gépben ha csak TAA-val lerontott képet láthatok?

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.