Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#105081) AsakuraDave válasza keIdor (#105079) üzenetére


AsakuraDave
őstag

RDR 2 csak példának mutattam, hogy mennyit javít ha kilehet kapcsolni a TAA-t, semmi bajom a játékkal, mai napig a legszebb, legrészletesebb játék. Res scale a legjobb megoldás arra vagy SSAA, hogy éles képet kapj. A 3080-am kimaxolt grafikával 1440p-n elbír 1.5x szorzót amivel 55fps a legalacsonyabb amit eddig láttam és állam le esik a grafikától.
De az okoskodónak [itt] egy videó, elég egyértelműen látszik a TAA gondjai(persze azért használják manapság mert occó meg egyszerű a konzol népnek meg így is jó a grafika)., hibái(blur, ghosting stb). Ha nekem a gépem bírja az SSAA-t vagyis res scale megoldást akkor azt akarom használni nem valami bugyuta gagyi TAA megoldást.
Szóval NEM érdekel ha valakinek jó a TAA és NEM is zavar DE az, hogy nincs opció kikapcsolni az már igen is ultragigagáz így 2021-ben főleg a jelenlegi GPU hardverekkel amik akár 8K 30fpst is kitudnak sajtolni magukból akkor én 2K monitoron nem egy telibefosott 0 részletességű játékot akarok látni hanem egy 4K-ban renderelt 2K-ra downscalelt giga szuper szép éles és részletes játékot mint pl RDR2, AC Odyssey.
u.i.: Meg bírom, hogy sokan picsognak, hogy a DLSS 2.0 is még így meg úgy ront, elmossa a képen, hát barátom üdv a TAA világába mert az is ugyanúgy rontja sőt még jobban is de arra nem nyavajognak sőt az jó. :C

[ Szerkesztve ]

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.