Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Közben kipróbáltam amit tanácsoltatok a Dell Vostro-val kapcsolatban. Memóriákat kivettem egyenként,de semmi változás. Összedugtam az itthoni monitorral de ott se jelenik meg kép.
Feltöltöttem 1 képet: [link] Vörös nyíllal jeleztem ami azt a hátsó takarólemezt ami alatt a proci található,ezt amint mondtam újrapasztáztam és kitakarítottam.
Zöld nyíl pedig a videokártya ventilátorját mutatja,amit csak sűrített levegővel kifújatni tudtam,mert ahhoz,hogy újrapasztázzam le kellett volna bontani az egész hátulját.
Közben észrevettem,hogy a videokártya ventilátora bekapcsolásnál nem pörög fel,pedig eddig még be nem töltött a windows max-on ment most meg se mozdul.
Szerintetek mi lehet a gond? videokártya vagy alaplap mehetett tönkre?? Ha szétszedem akkor mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx