Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Közben kipróbáltam amit tanácsoltatok a Dell Vostro-val kapcsolatban. Memóriákat kivettem egyenként,de semmi változás. Összedugtam az itthoni monitorral de ott se jelenik meg kép.
Feltöltöttem 1 képet: [link] Vörös nyíllal jeleztem ami azt a hátsó takarólemezt ami alatt a proci található,ezt amint mondtam újrapasztáztam és kitakarítottam.
Zöld nyíl pedig a videokártya ventilátorját mutatja,amit csak sűrített levegővel kifújatni tudtam,mert ahhoz,hogy újrapasztázzam le kellett volna bontani az egész hátulját.
Közben észrevettem,hogy a videokártya ventilátora bekapcsolásnál nem pörög fel,pedig eddig még be nem töltött a windows max-on ment most meg se mozdul.
Szerintetek mi lehet a gond? videokártya vagy alaplap mehetett tönkre?? Ha szétszedem akkor mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest