Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Dell XPS #5941 üzenetére
Szia
Ez megtortent, kabelen semmi baja. Amint wireless-rol megy es nagy az adatforgalom elobb ledobja magat es teljesen megfagyasztja a gepet. Annyira hogy powergomb hosszu lenyomas es ujra megnyomas orvosolja a problemat.
Mas halozaton nem nagyon volt alkalmam kiprobalni. De most beszereztem egy usb-s wifi egyseget, es kaptam egy masik wlan hozzaferest a szomszed jovoltabol, de keves a remeny hogy a sajat wifi adapterevel mas halozaton hibatlanul fog mukodni...
En wifi adapter, vagy alaplap hibara gyanakszom.
Esetleg, az alaplap csere lehet problema az op rendszernek. Mivel itt ilyen system recovery gombal telepidet ujra egy rejtett particiorol. Csak nemtudom, hogyan kene ezt a modszert is kiloni. Azaz ujra krealni a rejtett particiot, beszerezni egy OME windowst...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest