Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Helló,
én a helyedben kipróbálnám egy másik töltővel. Lásd nekem is hasonló problémám volt. Szerintem vagy a kábeled törött és nem tud rajta folyni akkora áram, hogy beindítsa a géped (indításkor vinyónak is nagyobb szufla kell h beinduljon) vagy maga a töltő szaródott el és kész. Akkor valszeg szerintem is alaplap.
Nekem még elindult és töltött vele kicsit így beindult. Akkor energiagazdálkodásnál átálítottam "ha telepről működik" fényerejét kicsire míg "ha hálózatról működik" maximumra így vettem észre kábel mozgatásnál a hibát. Jelzem az akksit még bírta tölteni de a gép már nem ment róla.
Én újabb kérdésem: törött a töltő vezetéke a 19 V-os vezeték részén (a sec oldalon). Tötlő összeragasztva, hogy még csak véletlenül se lehessen javítani
mint eddig általam látott töltők 100%-án. Más ötlet valakinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest