Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5810TG laptopom a garancia fél éve lejárt.
Amikor bekapcsolom villog a képernyő végig, de a rendszer beboot-ol és működik. Rákötöttem VGA kábellela egy monitorra és működött ott láttam a képet. Majd rákötöttem TV-re is HDMI kábellel és az is működött, vagyis a TV-n láttam a képet. Miközbe rá volt kötve a laptop kijelzője nem villogott. A laptopban két videokártya van és mikor rá volt kötve monitorra meg TV is, kipróbáltam átváltani és működött azzal is(Intel GMA 4500M és Ati HD 4330) és biztosan átváltotta a kártyát. A laptopon működik minden, wi-fi, bluetooth, proci is jól megy szerintem...Csak a képernyőn villog a kép(zöldes felvillanások vannak amúgy meg fekete az egész).
Elvittem már egy szervízbe, ahol kicserélték a kijelzőt, de akkor sem volt kép, majd kicseréltek egy kábelt, de úgyse volt kép, végül azt mondták, hogy az alaplapot kéne kicserélni és, hogy kb. 60e Ft lenne...
Azt már korábban valahol írtam, hogy elvittem szervízbe, de akkor más volt a kérdésem...de azóta nem próbáltam ki a laptopot, most viszont, hogy kipróbáltam és rákötve másra működik, nem hiszem el, hogy komolyan az egész alaplapot ki kéne cserélni.
Vagy lehet ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx