Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tönkrement a gyári töltőm, és a másik töltő használata biztos nem tetszett az akksimnak, mert most hogy vettem hozzá új, gyári HP töltőt és ezzel töltöm sem lett jó, gyorsan lemerül, kb feleannyi idő alatt, mint korábban (kb 35-40 percet megy most csak). A visszatöltés is irreálisan gyors, everesttel nézem, és negyed óra alatt 60% fölött van már majdnem 0-ról. (19V, 4,74A, 90W-os a töltő)
Mit tudok csinálni vele? Gondolom a másik töltő miatt elmászhatott a mérője, az kb 1amperrel kevesebb áramot adott le neki, a feszültség pont ugyanakkora volt, és kb 1 hétig használtam azzal, míg beszereztem 1 újat. Holnap megcsinálok vele egy-két formázást, csak abban tudok bízni (teljes töltöttségről biosban egyenletesen lemerít, kikapcsolva feltölt, és még egyszer ugyanezt, jobb ötletem nincs) Esetleg valakinak valami jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest