Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
-
Norb79
addikt
Szóval octopath0, esetén én is olvastam amit az xbox topikban írtál, hogy nem lesz upgrade és az S2 verzió az keycard, ugyanezt írta ki a SE a Dragon quest1-2HDra is, de azóta voltak “visszajelzések” erről a keycard dologról a vevők részéről és erősen vizsgálgatják a dolgot a kiadók, lehet ebben még kanyar is, mire megjelennek a játékok.
Egyelőre bizakodás a max, amit megtehetek. Utólag meg majd nagyon okosak leszünk.
-
pzstm
titán
Bakeru miatt nagyon viszoet a tenyerem, este lehet ranyomok, bar kezdek vege fele jarni Luigi’s mansion 2HD-nek es azt hataroztam el, hogy megismerkedek a pikmin szeriaval 🙈🙈🙈
-
pzstm
titán
Octopath Traveler 0 teljesitmenybeli reszletek:
• Switch: 720p, 30 fps, up to 250 buildings in Town Builder
• Switch 2: 1080p, 60 fps, up to 400 buildings in Town Builder
• PS5 and XBox Series: 4K, 120 fps, up to 500 buildings in Town Builder -
pzstm
titán
Silksong megjelenessel mindenki betolt egy kover akciot eShopban?
(Wishlistem haromnegyede akcios lett
) -
Scarletiel
őstag
Hát én kicsit csaltam, mert úgy lett 102 óra, hogy én a kék mellékküldiket eltekertem. Egyszer már ugye végig is játszottam az alapjátékot, akkor ilyen 110 óra volt talán nem tekergetéssel, de már pontosat nem tudok. A DLC-be eddig tettem most nem tekergetve 20-25 órát és nagyon szimpatikus. Jobb kiforrottabb és végre vannak válaszok is, bár még vannak vak foltok.
Nekem is a 2. rész a kedvencem, habár tényleg szuper az 1 és a 3 is. Viszont én valamiért szeretem ezt a "Nakama bullshit" vonalat és azt Rex egész jól hozza. Pyra/Mythra örök kedvenc marad és valahogy a 2-ben érzem azt, hogy a karakterek között a legjobb a kémia. Az 1 és a 3 inkább komorabb hangvételű, kevesebb ez az animés comedy vonal. Ezeknél meg leginkább a mondanivaló meg a mögöttes tartalom tetszik, ha kicsit kifordítod a mi világunkra vagy el kezded elemezni, mennyire súlyos az ott kialakult helyzet és te mit tennél abban a szituban, szerintem sokat tud dobni rajta. Én abszolút úgy vallom, hogy kevés az érzelmi intelligenciám, és az esetek 99,9%-ban nem tudok empatikus lenni, nem tudok meghatódni filmeken, vagy eseményeken, itt valamiért mégis megtörtént.
Szóval mondjon bárki bármit nekem a Xeno 1-2-3 a top JRPG eddig életemben és messze kenterbe veri az összes Final Fantasy-t meg társait a szememben
-
penge111
addikt
Hát a trilógia után, nekem Xenoblade X nagyon gyenge volt, 10-15 óra után elengedtem...
Most azon töröm az agyam, hogy csak bele kellene vágni a Legends of Heroes sorozatba, csakhàt az 12 rész, de nagyon dicsérik azt a sorozatot is a Trails of Cold Steel 1-2 höz volt szerencsém, az nagyon tetszet. Ugye szeptember 19-én jön az egész sorozat első része nagyon durván felújítva a Trails in the Sky 1st, de az ezt követő két rész azt hiszem csak psp-n és pc-n létezik, a többi rész kint van switchen, ha jól tudom... Csak ennek minden része 50-60 óra

Itt az időrendje: [link] -
Crus
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
102 óra LVL 91 - írtad.
Hát én nem tudom mit csinálok... LVL 72 vagyok, 93 óránál járok és nagyon nem úgy tűnik, hogy 9 óra múlva vége a játéknak
Chapter 6 elején járok, de úgy, hogy direkt megint nem megyek kb. LVL 46-ot igénylő főszálon, hanem módszeresen nyomom le a mellékküldiket, meg persze derítem fel a tengeren a szigeteket, csapom le a narancsságra lényeket. Colony 15 is meglett (soulhack wow!)... hihetetlen miket tudnak húzni a sztoriban 90 óra után is
Kircsi lesz akkor a DLC! Már nagyon várom, de bevallom férfiasan, tökre nyugiban tolom, alaposan és egyetlen küldit se akarok kihagyni.
Persze! Az 1 és 2. részt is végigtoltam, meg a DLC-ket is. 1. rész jópofa volt, de a 2. rész nekem nagyon nagyon betalált. Itt is szeretem a karikat, de ott még jobban. Noah nekem itt kissé kevéske, ott Rex, Pyra/Mythra nálam kisujjukon elvitték az egész játékot.
3. részben Mio, Sena, Lanz nagyon szimpi a többiek kevésbé, Taiont meg egyenesen ki nem állhatom és nem azért mert Milka, hanem azért mert a szemüvege mögül mindig magas lóról nyávog lefelé... brrrr.
Kemény belegondolni, hogy a Xenoblade X Def. Ed. még fóliás és még az is hátravan
-
markknight
nagyúr
A Silksongot megvette valaki? Dilemmázok, hogy Switch vagy PS legyen a platform, de az dönti el, hogy tud-e 120 fps-t Switchen
-
taki01
őstag
Úgy látom ez a hónap húzos lesz. Amint visszakapom a Switch2-m húzom is be a Cronos New Dawn-t. Elég jól néz ki és jól is fut.
-
Rittixz87
csendes újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen
-
Rittixz87
csendes újonc
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pont tőled láttam pár napja egy hsz-t amiben a Salt and Sanctuaryról írtál, és csekkoltam azt is, az is bejövös, de szerettem volna egy magyar fejlesztő játékával kezdeni ezt a stílust.
-
pzstm
titán
Most nézem Silksong mindent megfektetett
(Redditen találtam)
-
Rittixz87
csendes újonc
Mandragora S2-n nem tűéles (érthető mivel S1 kiadás), és én a youtube videók alapján azt hittem, hogy a 60 fps meglesz, de érezhetően alatta van (gondolom 30 fps-re van lockolva).
Maga a játék minden estre így is élvezhető, nekem ez az leső ilyen 2D soulslike játékom, de már most imádom. Remélem kap majd S2 upgrade-et. -
peternac
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
amit elérhető lesz a shop

szerk: úgy néz ki, hogy helyre állt a rend
most sikerült megvennem (USA store) -
Rigormortiis
veterán
A Silksong mikortól lesz vehető?
-
kicsako
őstag
Silksong megjelenéssel crashelt a Steam, Xbox, PS, Nintendo store egyszerre
-
kicsako
őstag
Store nem valami délutáni órákban szokott frissülni? Gondolom akkor lesz aktív
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
discountot én sem látok

-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Tudom suru most a dolog, de RDR 18 eur itt
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Írtam a Nintendo Store Support-nak, eléggé érdekesen nyomják... Kérdeztem, hogy honnan tudom letölteni a vásárláshoz járó invoice-t. Erre 48 óra múlva jött egy e-mail, hogy adjam meg a post code-om. Ezt tegnap elküldtem, erre meg most jött egy e-mail:
Az első részét nem értem, mert mindenki állít ki minden vásárlásról számlát. Rájuk nem vonatkozik semmilyen törvény?
A második részét a levélnek meg végképp nem értem, hogy azt miért írták oda. Senki sem említette nekik, hogy cég lennék, viszont a WD (Sandisk) a 30 év gari regisztrációhoz kéri invoice-t vagy proof of purchase-t. -
pzstm
titán
Cronos is meglepően jól fut és jól is néz ki szerintem
-
pzstm
titán
Valaki esetleg ezzel játszott? elég jókat írnak róla, ráadásul unlocked frame miatt atomstabil 60FP Switch2-n.
Fizikai verzióban szinte lehetetlen beszerezni és most épp 30% akció van rá
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Reggel óta megvehető
-
tomee007007
addikt
SW Outlaws reggel óta aktív...kb 5 percem volt nyomkodni, cloud mentésemet azonnal betöltötte, hát elég jól néz ki
Nyílt terepen, és városban is voltam, siklót is próbáltam, fluid volt minden
-
duckload
aktív tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Nekem is nagy szívfájdalom, hogy szinte minden újabb 3rd party játék 30 fps- van lockolva. A 40fps 120hz miatt nagyon jó lenne.
Pont azért vettem switch 2 öt hogy ezen már ne legyen teljesítmény gond. Erre még a saját fejlesztésű Donkey Kong is folyamatosan akadozott...

-
bmakszim
őstag
A Cyberpunk után annyira bíztam, hogy sztenderd lesz legalább a 40fps performance mód a 3rd party játékok esetén, de úgy tűnik el kell engedjem. Még az olyan játékok esetén is, mint az NFL, vagy EA FC.
Emiatt egy kicsit csalódás nekem a Switch 2. PS5 mellett nem esik jól a 30fps. -
tboy93
nagyúr
Dragon Ball Z Kakarot 1.100Ft! dekudeals
-
pzstm
titán
Star Wars Outlaws on Switch 2 Performance Test
Ezen meglepődtem, de atomstabil a 30FPS.
-
pzstm
titán

-
pzstm
titán
válasz
horkovy34
üzenetére
ez volt az első DK amit maxoltam és ami igazán tetszett. Mario Odyssey-hez képest nekem legalább másfél szint előrelépés van.

65 óra minden pillanatát élveztem, meg is lett összes fossil, ruha meg 1000 banán

És a második aftergame endinget is láttam, az egész aftergame is bejött

(nálam idén beelőzte a Split fiction-t, pedig személyes év játéka díjért indult )
-
horkovy34
tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Olvasgatom itt a hsz-et a DK Bananza-ról. Egyelőre még nem váltottam Switch 2-re tehát tényleges álláspontom nincs. Számomra eddig az jön le hogy ennek a DK játéknak inkább a 2D-ben kellett volna maradni.
DK Country Returns HD-t teljesen maxoltam ahogy a Tropical Freez-t is így azokról nagyon jó véleménnyel vagyok. Lehet nem véletlen volt bukó a DK 64-is. De majd meglátom ha meg lesz és kitolom.
Bár én már előre azt érzem hogy részben csalódás lesz és a maxolásig el sem jutok.
-
bmakszim
őstag
A fő boss után még azért van jó pár kihívás és azokban tényleg van kihívás. De személy szerint én azoktól se voltam elájulva.
Nekem már csak az 1000 banánhoz szükséges banán chip grindolás maradt hátra, aztán apró. Jó, hogy el tudom adni, mert 30k-t semmiképp sem ér meg szerintem. -
jcrk
aktív tag
Végigjátszottam a DK: Bananzat.. vagyis azt hittem. Jó játék de én már kb a 900-as szinttől úgy unom. Odysseyhez hasonlítják sokan, de azt 3x végigjátszottam már az évek alatt. Minden világban van egy teljesen újszerű technika. Itt ugyanaz megy pepitában. Ezt biztos nem fogom újrajátszsni. Még a post creditet megcsinálom és megy apróra

-
tomee007007
addikt
válasz
sittes79
üzenetére
Ne is emlegesd, Xbox/PC-re meg Hell is Us, Dying Light Beast, (Silksong szerencsére jön Game Pas-ba), Silent Hill f....pont tegnap este adtam össze fejbe, és rájöttem, hogy szelektálnom kell

SW-t már berendeltem augusztusban, Mandragora-n agyalok, Cronos tuti rendelés, Xboxra meg hagyom a DL-ot.... dehát összesen ez így is egy bő 100ezer
u.i.: Mandragora még nem vehető meg az eshopban
-
sittes79
addikt
Nem is ertem hogy gondoltak ezt a honapot, inkabb hetet
?Silksong, mandragora, cronos, sw...
-
ldave
félisten
PS-re van meg nekem, hosszan sosem merültem el benne, mert alapra ez a survival, crafting, building játékmenet engem nem igazán köt le, de a játék elejét élvezem. Évente pár alkalommal (főleg nagyobb updatek után) elő szoktam venni, kezdek egy új játékot, letesz egy random bolygóra, onnan elmegyek még tovább 3-4 további helyszínre majd kész, kikapcsolom. Ez a része szerintem nagyon hangulatos és egyedi élmény.
-
foxymaci
senior tag
Hali!
Akciós a no man's sky a storeba, nagyon gondolkozom rajta, valaki tolja? Miért ne vegyem meg?
-
taki01
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Avval még kivárok, de ha jó lesz biztos vétel.
-
taki01
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én az űrre leszek kiváncsi, meg az űrcsatákra. Végig néztem a majd 40 percett és kirívó frame drop-t nem láttam. Nekem elég fluidnak tűnik.
-
taki01
őstag
-
LeventeV
őstag
Sziasztok!
Mortal Kombat 11-et próbálta esetleg valaki innen Switch 2-n? Megéri beszerezni? Elég nyomott áron van most a komplett pakk.Ugyanaz a kérdés az Assassin's Creed kapcsán. Akciós az Ezio collection-t, 3, 4, Rogue pakk is.
-
dunc
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
-
tomee007007
addikt
Ez nagy kérdés, elvileg a dobozoson biztosan, de az csak decemberben jön ki.
UK shopban vagyok, ott nem írja, hogy lenne benne magyar felírat, de ettől függetlenül még benne lehet.
Ahogy azért megnéztem a Steam értékeléseket, és más teszteket, kicsit elbizonytalanodtam, hogy beruházok-e rá
-
dunc
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Nintendon is lesz Magyar felírat? (mert ez a játék megmozgatta a fantáziámat, mindjárt indulok egy Swicht 2 es gépért.
) -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Rony949
addikt
Switch 1
Nem gondolod hogy egy szinte noname magyar indie csapat kap egy Switch 2 devkit-et, mikor még a nagyobb fejlesztőcsapatok se nagyon kapnak.

-
dunc
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Ez sima Nintendo Switch , vagy Nintendo Switch 2?
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Létrehozzuk a Logout Corporation-t.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel
üzenetére
Már csak egy remek cég kéne aki alkalmaz is minket
-
Scarletiel
őstag
Na akkor már a jófej kollégák adottak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon sok a lowest price ever, volt vagy egy óra mire átbogarásztam a DekuDeals-t

(Wishlistem haromnegyede akcios lett