Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaj. Kipróbáltam a RE4-et Switch OLED-en. Se difficulty választás, se angol subtitle, se autosave, el vagyok én ettől szokva. A vagy mész vagy lősz dologtól meg főleg.
-
Nem akarom senkire ráhozni a frászt, de pár napja észleltem amúgy, hogy a venom töltőm elég furán viselkedik, villogtak a ledek rajta amit még sosem csinált. Ezen töltöm a 4 joycont. Egy power reset után úgy tűnt mintha jó lenne, de érdekes, mert a napokban ment fel amúgy sw update, gondolom egyúttal a joyconokra is.
-
-
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Én behúztam, tegnap elvoltam vele egy órát. Nem rossz. S1 OLED-en nagyon szép.
-
válasz
bmakszim
üzenetére
Benne van az ASZF-ben, hogy nem veszik vissza:
https://www.alza.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-fogyasztok-reszere
IV. Elállás
1. FogyasztóA Fogyasztó nem állhat el a szerződéstől az alábbi esetekben:
Lezárt csomagolású hangfelvételek / videófelvételek / PC programok esetében, amennyiben ezeknél a termékeknél az eredeti csomagolás megsérült, a fogyasztó a terméket felbontotta;
Szerintem csak magadat szivatod ha visszaküldöd, mert lehet hogy még te fogod fizetni a következő postázást is. A rendszer nincs felkészítve rá, hogy melyik terméket engedje és melyiket ne.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A trailerek alapján nekem eléggé tetszett, de az itt elhangzottak alapján tuti kihagyom.
-
En sok jot nem varnek. Most kezdtem el PS5-on, a quality modot azonnal ott hagytam annyira rossz a 30 fps a jatekban, a performance mod pedig varosokban beszakad 30-40 fps koze, a render felbontas pedig helyenkent 720p-re esik. Jo jatek, de botranyosan szarul fut a PS5-on szerintem, egy ettol sokkal gyengebb gepen meg aztan el sem tudom kepzelni mi lesz.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
"Na már most, ha alapból az S2 verziót veszem, akkor abban mindig benne lesz az S1 verzió is?"
Játék függő. Pl. Tony Hawk 3+4-nél ha S2 verziót veszel akkor abban nincs benne az S1 verzió.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Eddig egyedül a bananza amire azt mondom, hogy érdekel a switch 2 lineup-ból. De azért meg nem cserélek gépet önmagában

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na az nekem még kimaradt, mindig halogatom. Valahogy a 3D mario játékok jobban érdekelnek, 2D közül egyiket sem vettem még meg switchre.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére

-
válasz
PunkZoli
üzenetére
Szerintem ez a következőképpen fog kinézni:
- Van S1 kártyád, ehhez veszel S2 patchet külön. Ez esetben S1-be rakva a kártya működik, S1 verzió fut. S2-be rakva a kártya upgrade nélkül S1 verzióban fut, letöltött upgrade-el S2 verzióban.
- Van S1 digital vásárlásod, ehhez veszed meg az S2 patchet külön. Ebben az esetben S1-re letöltve S1 verzió kellene használható legyen, S2-re letöltve is az S1 verzió és gondolom külön le kell töltened az upgrade-t is, utána fog S2 módban futni.
- Van S2 kártyád, ez S1-be rakva nem fog menni, S2-be rakva meg nyilván S2 verzió fut.
- Van S2 digital vásárlásod, ezt sem fogod tudni letölteni S1-re, S2-re viszont ha letöltöd alapból benne van már az upgrade pack és tuti nem kell külön annak a letöltésével bajlódni -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem az, de ti komolyan meg szabit is vesztek ki emiatt? Ha meg nem, akkor mi ertelme atvenni ejfelkor?
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekem must have. Jobb (lenne) egy gepen hozzaferni az osszes megvasarolt jatekomhoz. En horcsogolos vagyok, nyilvan van egy csomo olyan switch1 cimem is amivel meg nem jatszottam, hamarabb rabirnanak a switch2 vasarlasra ha el tudnam adni nagy biztonsaggal a switch1-et es nem kene attol tartanom hogy a gen1 library hasznalhatatlan lesz.
-
válasz
playmore
üzenetére
Ott nem csak ps4-es jatekok eseten van anomalia. Pont a napokban gondolkodtam ezen, hogy mintha egyre szarabb minosegu jatekokat dobnanak piacra, a nativ ps5 jatekokkal is akad bajom boven. Most hogy csak az utobbi vegigjatszott jatekaimat emlitsem, a High on Life es a Robocop is mindketto nativ Ps5 jatek es mindket cim game breaking bugokat tartalmazott ami miatt ujra kell inditani a jatekot, mert nem lehetett tovabb haladni. A RoboCop eseten latvanyos volt, hogy minel tovabb volt a memoriaban a jatek, annal szarabb lett. Tehat ha 2-3 hetig jatszogattam vele, elraktam rest mode-ba majd onnan folytattam akkor egyre jobban akadt, azt jottek a bugok, aztan johetett a komplett PS5 restart…
-
meg a vegen lesz ertelme megtartani a switch1-et a switch2 mellett, tesz rola a nintendo
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
+1, en is berendelnem 2 helyrol
-
Igazából ha tud a gép normális letöltési sebességet akkor bőven elég a 256GB. PS5-öm alap tárhelye is elég, cserébe simán hozza nekem a 7-900mbps letöltési sebességet, 10 perc alatt letöltöm amit szeretnék. A Switch 1-ben engem ez frusztrált, bődületesen lassan töltött le az e-shop-ból...
-
válasz
markknight
üzenetére
A horiban nekem a hátsó plusz gomb ami eléggé bejön, én ahhoz nagyon hozzászoktam, ha azon játszom utána a dualsense-ről nagyon hiányolom

-
válasz
markknight
üzenetére
Engem nem zavar. Rendszeresen játszom pl. Fortnite-ot PS5-ön és Switchen is öcsémmel, a Dualsense jó, a Switchen meg a Hori Split Pad Pro a gyári joy con helyett és ott sincs problémám. Egy darabig joy connal nyomtam Switchen is a Fortnite-ot, de zavart, hogy túl kicsi. Amúgy azzal is eredményesen játszottunk, de azért a Hori jobb.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
+1
Mióta megvan a split pad pro én nem játszottam joy con-al
-
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Remélem nem lesz
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
sztem temuról ilyesmi 2.000FT körül lesz kb
-
Ez milyen port lehet?
Usb-c az alján van, ez meg a tetején. -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na lehet fixálni a topik nevét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A joycon csatlakozás nekem fura. Elég sérülékenynek néz ki.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezt at lehet keresztelni nem?
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Sokkal többre én nem számítanék. Dokkolva majd tényleg lesz vmi upscale cucc, aztán csoki. Nintendo felhasználótáborának 98%-a elégedett lesz vele, ha ugyanúgy jönnek a megfelelő minőségű Mario, Pokemon, Zelda, Metroid címek. A kutya nem fogja őket kritizálni
Annyit fognak ezek erősíteni a hardveren amennyit muszáj, ergo hogy a kövi 7-8 évben is a belsős címek tudják a stabil 30-at egy picit jobb grafikával. -
válasz
danpress87
üzenetére
Én nem számítanék rá.
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
En tavaly decemberben kezdtem el es iden februarban fejeztem be. Kb 125 orat jatszottam vele. Szerintem a legjobb Nintendo Switch jatek. Nálam egyértelműen ev jateka lett tavaly, pedig nem vagyok egy Nintendo fanboy. Brutalis amit osszehoztak. Szvsz sokkal jobb mint a Botw, annak majd minden hibajat kijavitottak.
-
válasz
markknight
üzenetére
Nekem csak ps5 van mellette, azt nem adom el, mert azert olyan heti 1x osszeulunk valami coop jatekra online a haverokkal. Meg amugy van ra iszonyat mennyiségű jatekom amit nyomni kene, csak hosszuak (pl Fordbidden West stb) es nincs idom / kedvem belekezdeni. Sokkal konnyebben eloveszek 20-30 percre a Switchet.
Ugyhogy nalam most nem is kerdes, hogy Switch 2 vagy PS5 Pro. Az alap PS5 jo lesz nekem ebben a generacioban
-
válasz
markknight
üzenetére
Jöhetne mán
Bár én meglepően elvagyok még a switch oleddel is, alig használom mellette a ps5-ot. -
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Durva. Mondjuk ezekkel nem tudom le lehet e húzni ugy egy generaciot mint egy gyengebb Switch2-vel.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
GPU-ról nem tudni még szinte semmit, így egy közelítés -> [link]
-
No, a fentebb olvasott reddit linkek alapján, a kiszivárgott specik összecsengenek a korábbi leak-ekkel, esélyes hogy az alábbiakkal nézünk szembe:
- 12 GB RAM, 7500 MT/s speed.
- 256 GB Storage.
- Nvidia's T239 processor chip, a successor to the current chip.
- Amiibo support (probable) alongside ethernet support.
- Still has a headphone jack and touch screen
- Size is 206mm x 115mm x 14mm (current Switch is 173mm (239mm with joycons) x 102mm x 13.9mm)
- Built in mic -
Szerintem kb ps4 szintet fogunk kapni, ilyen 2 tflopsot. Ebbol kiindulva en a 1080p-re teszem le a voksom. Az fix, hogy a handheld kijelzo 1080p lesz. (Legalábbis bizom benne hogy nem 720p). A 1080p 60 fps meg max belsos cimeknel, a third party portok szerintem többségében maradnak 30 fps-en. Viszont azert egy ilyen 2 tflops az nagyon sok ps4 era portot el fog vinni, johetnek a re-releasek 70-80 eur aron
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: steam deck is 1.6tflops, annal en sokkal erosebbre nem szamitanek a nintendotol.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nalunk is vagy foglalt vagy nem akarom hogy a gyerekek nezzek a contentet amivel jatszom.
-
Nekem kell a hibrid konzol
Imádom a switchet ebből a szempontból, tökéletes handheld eszköz nekem (oled) es tudok a kolykokkel tv-re kotve jatszani neha. A joycon is perfekt, eros erv volt a switch mellett, hogy a fel joycon ilyen pici, mert igy a gyerkőcöknek kb jo. A dualsense / box konti értelmezhetetlenül nagy a kezukbe. (Plusz 1 konti árán kettőt kapok)
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Imádom a switchet ebből a szempontból, tökéletes handheld eszköz nekem (oled) es tudok a kolykokkel tv-re kotve jatszani neha. A joycon is perfekt, eros erv volt a switch mellett, hogy a fel joycon ilyen pici, mert igy a gyerkőcöknek kb jo. A dualsense / box konti értelmezhetetlenül nagy a kezukbe. (Plusz 1 konti árán kettőt kapok)