Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
A Bubsy 4D demója kijött https://bsky.app/profile/fabraz.bsky.social/post/3mk3ntnzox22y
-
markknight
nagyúr
Ma megjelent az általam nagyon várt Vampire Crawlers. Kíváncsi vagyok mennyire fogok ráfüggni

-
-
markknight
nagyúr
Becsinálok, milyen szaggatós Switch 1-es verziót mutogat a Nintendo
[link] -
markknight
nagyúr
Jött javítás az Overwatch-hoz, már tökre élhető a cucc. A Marvel Cosmic Invasion meg kapott demót.
-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Az USA store-ba ezek mindig előbb kerülnek fel, én már ott szoktam nézni: [link]
-
markknight
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Elismerték a problémát és már dolgoznak a javításon. Csak azt nem értem, hogy.. áhh mindegy is. Óriási baki.
Mondjuk a játék maga kimondottan nehéz rajta, mert zéró aim assist van benne és ha olyan karakterrel megyek, akkor nekem szinte lehetetlen céloznom handheld módban

-
markknight
nagyúr
Azt olvastam, hogy 60 fps-t ígértek Overwatch-nál, de nekem mindenhogy 30.. Ráadásul a látvány nem sokkal jobb mint a Switch 1 változat.. Valami bug lehet vagy én nem tudom.
-
markknight
nagyúr
Holnap jön az Overwatch Switch 2-re. Állítólag 60 fpssel zakatol majd mindkét módban.
-
markknight
nagyúr
Értem én amit mondasz, meg nem is rágom magam ezen egész nap, de csalódott vagyok mikor ilyeneket olvasok és a fórumon ennek természetesen hangot is adok.
Most például itt az új Pokémon Champions 30 fps-sel, Switch 2 verzió nélkül döcörög a konzolon. Nyilvánvalóan ez sem tetszik,
-
markknight
nagyúr
Ha a világot nem is, de ezeket a gaming témákat eléggé, ja. Mondjuk tettek róla a stúdiók
Hidegzuhany volt ez a hír tegnap estére, mivel régóta meg akarom ezt venni. A Dispatch-et cenzúrázták, Cult of the lamb switch 2 port valszeg nem lesz, ez Q3-ban jön, Overwatch ki tudja mikor érkezik, és még lehetne sorolni az ehhez hasonló 3rd party Switch élményeimet. -
-
markknight
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Demót kipróbáltam az előbb PS5-ön és hát olyan éles, hogy ritkán látni ilyet. Mivel Unreal 4 ezért szkeptikus vagyok én is a Switch verzióral.
Van egy másik One Piece játék az ilyen 9 euró, de ezekre a Dynasty Warriorsos agyatlanságokra már nincs gusztusom, a Fire Emblemet azóta se toltam ki. -
markknight
nagyúr
A One Piece Odyssey megvan valakinek? Milyen boost móddal? Filózok, hogy inkább Switch 2-re veszem és nem PS5-re, de ha nagyon ergya akkor skip.
-
markknight
nagyúr
Neon White is nagyon szép lett az új boost móddal és most apróért árulják a store-ban.
-
markknight
nagyúr
Igen, igazatok lesz. Ez teljesen kiment a fejemből, hogy amúgy ilyet lehet.
-
markknight
nagyúr
A Mario Kart World Tour online részében botok ellen játszik az ember? Rányomtam a vége előtt valakire a dudát, megpördül, de még úgyis gyorsabban veszi be a kanyart mint én.. rubber banding.. Meg az is fura, hogy a játékban volt két player akinek pontosan ugyanaz volt a felhasználóneve. Rohadt gáz egy 30 ezer forintos játékban ez.

Itt meg az ominózus előzés: [link]
-
markknight
nagyúr
Ez a South of Midnight elég baba Switch 2-n. Boxra volt annó felirat is, nem tudom a port megkapta-e.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Végül megjelent és a Defiance Remaster is!
-
markknight
nagyúr
Kíváncsi vagyok a Legacy of Kain Ascendance befut-e Switch-re végül vagy itt is azt mondják majd mint két hete az utolsó pillanatban a Defiance Remake előtt, hogy bocs srácok, így jártatok. Store-ban nincs, szóval hát nem tudom.. Vicc ez a Crystal Dynamics
-
markknight
nagyúr
Nem mondod?
-
markknight
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Én picit másként látom, de ez már nagyon off
Ha valaki újat vesz, akkor a régit el fogja adni és az új tulaj, aki valszeg nem engedhet meg magának egy új készüléket, az el fogja vinni cseréltetni az aksit. Ezt az elmúlt 10+ évben kb mindenki megszokta, jól működik, soha nem éreztem semmi vágyat arra, hogy bármiben akut cseréljek, de biztos van akiknek ez nagyon hiányzik. Mellesleg majd landolnak ezek is szimplán a kukába, leadni szinte senki nem fogja, szemetelünk a végtelenbe.Azokat támogatnám meg hasonló opcióval amikben SEHOGY nem lehet cserélni az akksit. Airpodsok meg vezeték nélküli fülesek mennek raklapszám a kukába csak az aksi miatt, mert egyébként műszakilag hibátlan állapotuk van.
-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Ja, updatet nem látok csak a teljes verziót, ami fizetős mert nekem nincs meg.
-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
A recent releases menüben sincs? Nekem mutatja
-
markknight
nagyúr
válasz
november
üzenetére
Én csak a saját tapasztalatimről tudok beszélni. A por meg tud ülni a kijelzőnél, érdemes letörölni tisztán tartani. Az analógok, főleg a bal, a relative fél év után elkezdhet kopni, nálam megtörtént, de ez Switch 1-en is problémám volt. Illetve még annyi, hogy a kijelzőre tegyél fóliát, mert a saját dockja is össze-visszsa tudja karcolni (nem túl mély karcok, de azért napfényben látható) sajnos.
-
markknight
nagyúr
Ez az Astral Chain is kemény! Fúú

-
markknight
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Az elmúlt hónapokban lett annyi adatuk, hogy pontosan látták, hogy a játékok handheld módban nem izzasztják a gépet, ezért léptek egy ilyet általánosan. Én a magam részéről nem bánom, mert a Nier és a Persona 5 is úgy néz ki Switch 2-n, hogy az tényleg kritikán aluli. A Nier fejlesztői PS5-tel sem kezdtek semmit azóta sem, pedig lehetne, az Atlust pedig pontosan ismerjük, hogy teljes árat fog kérni egy ilyen megmozdulásért.
Ez amúgy azoknak akik dokkolva játszanak, nekik semmit sem mond ez a jópofaság, a fenti játékok meg amiket én mondtam azok is bénák 4K kijelzőn, max akkor fogyasztható ha méterekre ülsz a TV-től. Legalábbis monitor előtt nagyon retro feeling nekem, de még egy Apex Legends is.
-
markknight
nagyúr
Pár játékot kipróbáltam és nagyon durva az eredmény
Na innentől már megéri Switch 1 játékokat is venni a konzolra, engem pont ez a mosottas szarság tántorított el eddig, de a Fire Emblem pl meg a Demon Slayer is magáért beszél. Gondolom az összes ilyen király!
A data management meg kapott színeket, ez is újdonság
-
markknight
nagyúr
Kíváncsi vagyok a Nintendo végre mikor dobja ki a Pokémon XD-t. Mindjárt itt a hónap vége, de semmi infó. Komolyan mondom, ez a szivatás mesterfoka.
-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Érkezhetne a Defiance is végre, mert megjelenés előtt 1 nappal kiírni, hogy késünk és "later date" elég nagy pofátlanság..
-
markknight
nagyúr
Nem tudom nekem nagyon gagyinak néz ki.. Egyáltalán nem tetszik a stílusa, mintha ilyen low budget yoshi.png mozogna össze-vissza. Sajnos a környezet se jobb.. Meg elvesznek a karakterek is :/ Ez nekem mellément, mondjuk nem is nekem szólt.
Az ilyen típusú játékokra emlékeztet.
-
markknight
nagyúr
Ez a trailer vajon a switch 2 verzióból van? Kíváncsi leszek
Boxon bírtam. [link] -
markknight
nagyúr
Március 9-én lesz egy Super Mario Galaxy-s direkt és külön bele van írva, hogy nem lesz játékról szó ebben az "előadásban"

-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Látom más is észrevette. A tweet hangvételével teljesen egyetértek..
-
markknight
nagyúr
Handheld módban valami bug van Pokopiaba vagy nem tudom. Egyszer tűéles a játék, utána homályos. Engem speciel marhára idegesít és nem tudom mitől van.
-
markknight
nagyúr
Jó ez a Pokopia. Most tettem picit félre mert más dolgom van, de eddig szórakoztatónak gondolom, meg jópofák a játékelemek benne meg a kombinálható cuccok,
-
markknight
nagyúr
Konzolvilag szolt barkinek a Pokopiarol? Valami DLC kodot mar kaptam de level sehol… Raktaron meg van.
-
markknight
nagyúr
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Én még várom, hogy értesítsen a konzolvilág
Az értékelések nagyon jók, sokat nem veszíthetsz, mert előbb utóbb úgyis kell egy Switch 2 
Döglött Róka: Ráadásul "jóhiszeműen" vásárolta/váltotta be. Kiégtem mikor ezt így beleírták a cikkbe

-
markknight
nagyúr
Ez a 3D-s Resident Evil case nagyon menő élőben. Otthon kipróbáljuk.
-
markknight
nagyúr
Új pokémon gém bejelentve, hát élég benának tűnik, de meglátjuk. Sokat nem várok, a 2027-tes megjelenés aggasztó.
-
markknight
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Azért az RE Engine legendásan jól bánik az erőforrásokkal. De nem most, hanem már ezer éve a DMC 5 is olyan volt, hogy gyengébb PC-ken hasított. Ugyanezt Unreal alatt pl nem tudták volna ilyen szépen megoldani. PS topikban picit utaltam rá, de én egyenesen rettegek és rettegni fogok azoktól az Unreal játékoktól melyek Switch 2-re érkeznek, mert olyan hitványak lesznek, hogy hihetetlen. Mintha valahogy nem lehetne butítani, skálázni lefelé azokat a játékokat.
-
markknight
nagyúr
Switch 2-n szebb a Resi 9 mint Series S-en

[link] -
markknight
nagyúr
Most nézem, hogy a két új (régi) pokémon játék leírásából milyen szépen kikapták a pokémon home-ot..

-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
De nézd meg azért, lehet a te ingerküszöbödnek ez még okés
-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
PS5.. Switch 2-n a repülős részek még a demóban is szaggatnak sajnos, meg hát full homály az egész.
-
markknight
nagyúr
Jól látom, hogy ma 40 éves a Zelda és erről sehol semmi, még egy hír se? Wow
-
markknight
nagyúr
Gyereknek megmutattam ezt a Hello Mario appot
Hatalmas. Külön tetszik, hogy X perc után Mario álmos lesz és elalszik, így vita sincs, hogy most elrakjuk szépen a gépet. -
markknight
nagyúr
válasz
kicsako
üzenetére
Jó, mondjuk ha egy Microsoftra írnád, akkor azt mondom ok, de a Nintendóról beszélünk, akiknél egy darab műanyag is 2-3x áron mozog. Megfordítom, a Pokémon company tuti örülne az előfizunak, a Nintendo mondja azt, hogy nem
Most láttam, hogy 120 dolcsiért kapsz két régi pokémon kódot meg 3 üveggolyót.. 
-
markknight
nagyúr
Csodásan megoldották ezt a Virtual Boyt szoftvert. Elindítottam dockkolt módban, kiírta, hogy csak szemüveggel játszható, de nem érdekelt. Kérte, hogy vegyem ki, kivettem. Most az a probléma, hogy nem lehet kilépni az appból sehogy.. kéri, hogy vegyem ki a VR szemüvegből, amit nyilván nem tudok. Taps.
-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
A handheld meg a ki-be rakosgatás az én levelemben nem fér össze, vagy hát eléggé ellentétes. Mert míg egy konzol ott van ahol a játékok (jobb esetben) addig a handheld lehet a hálóban is vagy a kertben. Persz, simán zsebrevághatok egy marék kártyát is..
-
markknight
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Naaaa, ez azért így elég nagy ferdítés
Nekem szolgáltató által adott router van (One) és gigabites internet. Ha portallal játszom, akkor minden értesítéskor ami jön a telefonra vagy órára beszakad a frame és leves lesz a kép, kiírja hogy gyenge a kapcsolat. Olyan szinten megszoktam már, hogy mikor eladtam és megvettem a Switch 2-t, akkor bennem volt, hogy értesítés után szaggasson és panaszkodjon a kapcsolatra, már-már hiányoltam
Mondjuk nem tudom mitől van, de én mint végfelhasználó nem is akarok ezzel foglalkozni és saját routert sincs eszembe vásárolni. Egyébként brutál sebességen tudok wifin keresztül letölteni, a macbookomon természetesen lan port sincs, és nincs baj. -
markknight
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
De ennek ahogy írod mi értelme lenne? Így is van olyan játék ahol 1,5 órát is alig bír a gép, nem még küldéssel. Amúgy a Wii U-s zakó miatt ilyenekhez nem sok kedvük lesz a jövőben.
-
markknight
nagyúr
Nálam tiszta hajszálkarc a kijelző ahogy rányomom a vakut vagy úgy süti meg a nap.. Nem igaz, hogy a Nintendo nem tudja úgy megcsinálni azt a 20 forintos temus anyagból megalkotott dockkot, hogy ne verje telibe a konzol kijelzőjét 100-200 ki/be szedegetés után. Legszívesebben a belevágnám a földbe az egészet.. Szépen néznénk ki ha a laptop táskák szétkarcolnák a gépeket.. nevetséges de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish