Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Ehhez van Switch gombkiosztás is, külön vásárolható a gomb szett hozzá és pár másodperc cserélni (nem kell szerelni, simán cserélhető). Mindent is tud, külön app nem kell a konfiguráláshoz és ébreszti a Switch 2-t (tanítható).
Én ezeket vettem jóárasítva hozzá:
- kontroller
- fekete Switch cseregombok
- kemény tok
- low latency USB adapter (ezt PC-hez használom)Mindegyik gyári, eredeti GuliKit termék, többet is ezek közül $2-3-ért vettem, kotnroller kb. $28-ért, tokot $10-ért.
Nagyon jó teszt van róla, illetve itt érdemes még ránézni.
Egy valamit hiányolok róla, az pedig, hogy a ravaszokat nem lehet digitálisra állítani, egyébként szerintem egy jó all-in-one kontroller, TMR analógokkal.
-
Jinx L. Joke
tag
Tegnap befejeztem én is a Bananzat, és elég hasonló a véleményem. A 800-900as layerig tudott újdonságot mutatni, utána elég repetitív volt. Mondom ezt úgy, hogy az egyik fő ellenpontom a játékkal kapcsolatban, hogy kiszámíthatatlan volt, hogy melyik layer mekkora, melyiken van egy vagy két boss, vagy egy sem, melyiken hány sublayer van stb.
A Bananza transformationök a maguk zenéjével fantasztikus nagy hülyeségek voltak, azokat szerettem. 433 banánnal fejeztem be a végén, nem nagyon érzek motivációt a többi megkeresésére.Persze eleve úgy keztem bele, hogy a 3D platformerek nem az én világom, csak FOMO miatt vettem ki, és toltam végig.
A Nintendo Switch 2 teljesítményére nem lehet panasz az arany gyökerek szétütése hangra és látványra is gyönyörködtető, már-már addiktív volt.
Ami a legfurcsább volt az egészben az a pálya végi bossok szintje. Kb mindegyiket 60 másodperc alatt legyőztem, pedig amúgy jól voltak megdizájnolva, de innen hiányzott, hogy egyre nehezebb legyen és 3-4x annyi életük is lehetett volna.
Összességében jól szórakoztam vele, de nálam nem hozta azt a szintet amit a sok értékelés írt róla. 7/10 (Például amit előtte játszottam Prince of Persia The Lost Crown számomra sokkal több élményt nyújtott.)
-
Norb79
addikt
Ahogy tomee is írja, simán csak az erősebb vastól összeestek a töltési idők és kisimultak a hullámzó frémtől. De sw-esen nem nyúltak hozzá. Reméljük csak egyelőre, mindjárt itt a második rész, talán az indokolja az elsőnek a simogatását is picit, de nyilván erre a második rész kiadása előtt nem nagyon van kapacitásuk, meg nem az a prioritásuk most.
-
River
Arcképgyáros
Na, sikerült eBayről 68-ért venni egy 1 TB-os Team Group MicroSD Express kártyát használtan. Remélem nem verik át a fejem

Lenyűgöző ez a technológia ami ezt a kis kártyát körbelengi már közel 20 éve….Emlékszem a nyomógombos mobilomba vettem ilyen kártyát 2005-2006 körül és már az is nagy upgradnek számított, hogy 32 Mb-ról 64-re váltottam.
Akkor még ha jól emlékszem TransFlashnek csúfolták
-
bmakszim
őstag
A fő boss után még azért van jó pár kihívás és azokban tényleg van kihívás. De személy szerint én azoktól se voltam elájulva.
Nekem már csak az 1000 banánhoz szükséges banán chip grindolás maradt hátra, aztán apró. Jó, hogy el tudom adni, mert 30k-t semmiképp sem ér meg szerintem. -
bmakszim
őstag
-
River
Arcképgyáros
Magyar feliratos játékok Nintendo Switchre:
3000th Duel
Agony
Among the Sleep - Enhanced Edition
Aragami
Aragami 2
Assassin’s Creed: The Rebel Collection
AvoCuddle
Balan Wonderworld
Baldur's Gate Enhanced Edition (bizonyos kiadásoknál)
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans 2
Charons Staircase
Chasm
Chernobylite
Chicken Police (Magyar fejlesztés!)
Cloudpunk
Conarium
Darq
Date Z (2024)
Defunct
Dex
Dorfromantik
Double Pug Switch
El Hijo - A Wild West Tale
Endling- Extinction is Forever
Extinction is Forever
Factorio
Fall of light
Farm Manager 2022
Farm Together
Feudal Alloy
Firebat – Revolution (Magyar fejlesztés!)
Gibbous – A Cthulhu Adventure
Glitchs Trip (Google fordítós minőségben)
Hello Neighbor
Hello Neighbor: Hide & Seek
House Flipper
Ittle Dew
Ittle Dew 2+
Jewel Fight: Heroes of Legend (Magyar fejlesztés)
Johnny Rocket (Google fordítós minőségben)
Kao the Kangaroo
Kaze and the Wild Masks
Kholat
Kingdom Come Deliverance (Csak a magyar ellenségek egyes szövegei)
Lake
Lanternium
Late Shift
LEGO Horizon Adventures
LEGO Worlds
Life of Delta
Little Mouse’s Encyclopedia
Lumbearjack
Maid of Sker
Minecraft
Minecraft Legends
Mini Metro
Moonshades: A Classic Dungeon Crawler
Mosaic
My Memory of Us
Neighbors back from Hell
Niffelheim
Odallus: The Dark Call
Operencia: The Stolen Sun (Magyar fejlesztés!)
Ori and the Will of the Wisps
Oxenfree II: Lost Signals
Pile Up! Box by Box
Planet of Lana
POSTAL: Brain Damaged
Real Farm
Remothered: Tormented Fathers
Rive
Sam & Max Save the World
SCHiM
Scrapnaut
She Sees Red
Sine Mora EX (magyar hang, angol felirat) (Magyar fejlesztés!)
Space Commander War and Trade
SpyHack
Stardew Valley
Subnautica
Subnautica: Below Zero
Terraria (?)
The Bridge
The Count Lucanor
The Forbidden Arts
The Shapeshifting Detective
The Uncertain: Last Quiet Day
The Wandering Village
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (Bizonyos kiadásoknál)
Thief Simulator
Tomb Raider I-II-III Remastered
Truck Driver
Tunic
Xenon Racer
Vaporum
Voidwrought
Warplanes: WW1 Sky Aces
Warplanes WWII Dogfight
WarriOrb
Ziggurat 2 -
A FB linken van friss info...
(Legalább) Magyar feliratot tartalmazó, esetleg magyar nyelvű játékok
Frissülő FB link
Felirat:
The Count Lucanor
Late Shift - felirat minősége kétséges...
Lego Worlds
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
RIVE: Ultimate Edition
Fall of Light - Darkest Edition (UK eShop)
Feudal Alloy
Chasm
The Witcher 3 (HUN kiadás, vigyázat: A játéknak ~7 verziója kerül kiadásra. Ennél most számít a régió, mert az elérhető nyelvekben különböznek. Így van olyan egyébként EU-s kiadás amiben nincs magyar felirat. Magyar szinkron pedig egyikben sincs. thx@petymek)
Stardew Valley
Baldur's Gate I & II (magyar felirat és magyar nyelvű menű)
Thief Simulator (magyar felirat és magyar nyelvű menű)
Operencia: The Stolen Sun (magyar felirat)
3000th Duel (magyar felirat) -
Scarletiel
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De értem amúgy.

Sirandrish