Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmakszim
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Mi a kamu? Hogy hiba lett volna? Nem hiszem. A weboldalukon eleve 42% discount volt feltüntetve és EU-ban kezdettől fogva ennyi a kedvezmény.
Szerintem korrekt ez a fajta transzparencia. Mondjuk igazán császárok akkor lennének, ha egy napra nálunk is 25%-os áron menne. -
bmakszim
őstag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Úgy érzem, a szerencsétlen gyerekkel meg lettem szólítva, pedig sem szerencsétlen, sem pedig gyerek nem vagyok.
Az, hogy számomra mi az elsődleges szempont, el tudom dönteni magam is. Attól, hogy egyesek nem képesek elfogadni, hogy ez nem egyezik az ő prioritásaikkal, nem én leszek gyerek.
Az említett játék esetén pedig továbbra is szomorúnak gondolom a 30 fps futást annak fényében, hogy egy 4 évvel ezelőtt megjelent tablet is képes a 60-ra.PS5-höz való hasonlításáról pedig szó sem volt. Egyrészt érvként hoztam fel, hogy számomra miért irreleváns a docked mód.
Másrészt fontos lenne megérteni, hogy ez egy Switch 2 topik. Többen vagyunk itt, akik ezzel a konzollal léptünk be a Nintendo világába úgy, hogy már rendelkezünk más asztali konzollal is, ahol a 60 fps alap, és ehhez hozzá vagyunk szokva.
Elfogadom, hogy a veterán Nintendósok számára ez nem probléma, de nem is a Switch(1) topikban panaszkodom emiatt, hanem egy idén megjelent, elvileg a legújabb, a 10. konzolgenerációt megkezdő gép fórumában.Csak, hogy ON is legyek:
A Fenyx Rising egy igazi hidden gem, szvsz sokkal élvezetesebb, mint a BotW. De nem veszem meg, mert nem tud 60 fps-t handheldben. -
bmakszim
őstag
válasz
markknight
üzenetére
"Additional performance and visual improvements when playing the game undocked on Nintendo Switch 2 through backwards compatibility"
Gondolom csak annyit történt, hogy meglépték, ami többször felmerült már ötletként, hogy a Switch 1 docked módja fut Switch 2-n handheld módban. -
bmakszim
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Becsapós, mert a számegyenesen a 40 jóval közelebb van a 30-hoz, mint a 60-hoz, viszont frametime-ban és ezáltal késleltetésben pont félúton van a kettő között. És 100 helyett csak 33%-kal igényel nagyobb teljesítményt.
Nem csoda, hogy sokan szeretik, szerintem is az lenne az arany középút. -
bmakszim
őstag
válasz
Norb79
üzenetére
Most tényleg én vagyok a sznob, mert nem tapsikolok annak, hogy egy 8 éves játék csak 30fps-sel megy egy idén megjelent konzolon? Mikor már tableten is sima 60-at tudott 4 éve is?
A PS5 éra óta minden játéknak van 60 fps opciója. Hozzá vagyok szokva, engem igenis zavar a 30fps, számomra játszhatatlan. -
bmakszim
őstag
válasz
Norb79
üzenetére
Egyelőre ennyit írnak a hivatalos oldalon:
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition takes advantage of the Nintendo Switch 2’s impressive hardware with:
- Enhanced resolution and DLSS anti-aliasing
- Improved load times
- Optimized performance
- Mouse control support
- Motion controls
- Amiibo supportThe Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Out Now on Nintendo Switch 2
-
bmakszim
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Hát ha még legalább 30 lenne, de úgy néz ki még 25 alá is benéz sajna.
Nem egy SW Outlaws port egyelőre.
Youtube videó -
bmakszim
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mert szerinted én mit csinálok?

Most egy kicsit boomernek érzem ezt a kommented. Nehogy már szomorúak legyünk, hogy ma már minden játék fut 60fps-sel is a megfelelő konzolokon. -
bmakszim
őstag
-
bmakszim
őstag
Szerintem a Switch 2-t baromira visszafogja a forgalomban lévő 150 millió switch 1. Egyszerűen túl nagy a piaca, hogy ne az kapja a nagyobb fókuszt jelenleg. Jó példa erre a Tomb Raider switch verziója, ahol abszolút az NS1-en volt a hangsúly és az NS2 csak egy szimpla fps/resolution boostot kapott.
-
bmakszim
őstag
Ingyenes Red Dead Redemption Switch 2 upgrade december 2-án.
On Nintendo Switch 2, we’ve taken full advantage of this new hardware with support for DLSS, HDR, mouse controls, and the same fluid 60 frames per second gameplay at high resolution.
(...)Switch 2 players can continue with their previous save data from the previous Nintendo Switch console.
-
bmakszim
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
"a Hogwart's Legacy NS2 upgrade még mindig etalon"
Azért, mert az NS2 verzió egy külön játék, nem szimpla upgrade. Mint egy remake kvázi. -
bmakszim
őstag
Most, hogy az Aqua bedőlni látszik, én pedig ott vettem a Switch 2-met, érdekelne, hogy hogyan működik a konzol garanciális szervizelése itthon? Van olyan szerviz, mint PS esetén, hogy egyből vihetem oda és számla ellenében intézik is a dolgokat (a driftelő dualsense kontrolleremet helyben kicserélték)?
-
bmakszim
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Úgy állítsd be, ahogy neked jó. Nekem nincs gondom a wifivel.
DK bananza nálam szépen futott, a performanciával semmi gondom nem volt, csaka játék volt unalmas.
A kijelzője manapság egy erősen közepes IPS. Világos, fényes játékoknál nincs vele gond, szépek a színei, de a sötétebbek (mint pl SW Outlaws, Hogwarts Legacy) ocsmányul néznek ki rajta, semmi kontraszt, feketéje pedig nincs, inkább kékes szürkén világít.
Sima v2-ről valszeg még így is előrelépés, de nekem ez az első Switchem és nem vagyok elájulva. -
bmakszim
őstag
Van valakinek tapasztalata bontott játék visszavitelével alzánál?
SW Outlawsról lenne szó, nincs benne semmilyen kód, amit felhasználhattam volna.Az ÁSZF szerint bontott PC játékot nem lehet visszavinni, de a rendszer engedte az elállást. Fognak problémázni szerintetek?
Azért kérdezem, mert ott egy szekrénybe kell betenni, nincs ember, akivel megbeszélhetném és nem akarom, hogy utólag problémázzanak. -
bmakszim
őstag
Két dolgot tudok elképzelni:
Nem ismerem az említett Sonyt, de elképzelhető, hogy nagyobb a fényereje, mint a C4-nek Game Mode-ban (ami nem túl magas) és ezt érzékeled úgy, mintha szebbek lennének a színek.
Vagy az RGB range-et nem ismeri fel jól a TV és eltér a konzol beállításaitól. Ennek mindkét eszköz esetében azonosnak kell lennie. Limited-limited, vagy Full-full a konzolon és TV-n is. Ha ez a Switchen Full, de a TV-n Limited, az okozhat fakó, túl sötét képet. -
bmakszim
őstag
-
bmakszim
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Alzánál mobilappos kuponnal 23 alatt van. PS-en, Xboxon 20k leárazva a digital Gold edition. Én nem számítok túl nagy akcióra a közeljövőben. Meg amúgy sincs túl sok játék NS2-re még.
Technikailag tényleg zseniális. Kis motion blurrel egész elviselhető a 30fps is.
Viszont nagyon látványossá teszi az IPS kijelző hátrányait. Elég sötét környezetben indul a játék, így az egész képernyő kéken világít és nagyon kontrasztszegény . Ezzel együtt arra is rávilágított, hogy a HDR-t csak akkor érdemes bekapcsolni handheld módban, ha full fényerőn használod (mondjuk ez igaz TV-re, monitorra is). A játék kiírja, hogy 450 csúcsfényerőre van kalibrálva a HDR és ezt nem is változtathatod. Ha lejjebb veszed a fényerőt, akkor túl sötét lesz a kép az SDR módhoz képest. -
bmakszim
őstag
A Cyberpunk után annyira bíztam, hogy sztenderd lesz legalább a 40fps performance mód a 3rd party játékok esetén, de úgy tűnik el kell engedjem. Még az olyan játékok esetén is, mint az NFL, vagy EA FC.
Emiatt egy kicsit csalódás nekem a Switch 2. PS5 mellett nem esik jól a 30fps. -
bmakszim
őstag
A fő boss után még azért van jó pár kihívás és azokban tényleg van kihívás. De személy szerint én azoktól se voltam elájulva.
Nekem már csak az 1000 banánhoz szükséges banán chip grindolás maradt hátra, aztán apró. Jó, hogy el tudom adni, mert 30k-t semmiképp sem ér meg szerintem. -
bmakszim
őstag
válasz
Jinx L. Joke
üzenetére
Engem is ez a játék hozott vissza a gaming világba. Másodjára játszom én is Switchen. Valamiért nagyon szeretem az atmoszféráját.
-
bmakszim
őstag
válasz
Jinx L. Joke
üzenetére
Én itt vettem S1 kártyát hardveraprón. Az eladó már a második felhasználó volt, aki S2-es discountra használta. Még aznap el tudtam adni vinteden, ráadásul egy kicsit drágábban is.
-
bmakszim
őstag
-
bmakszim
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ezt is idézi pont az általad linkelt cikk:
"Hasonló módon egy GPU-függő, 30 fps-es Series S-játék is szépen portolható."Szerinte a gond a cpu intenzív játékokkal van, ott szükség lehet extra optimalizációra.
De a Hogwarts Legacyból kiindulva én sem számítok sok jóra. A Switch 1-es verzióhoz képest tényleg generációs az ugrás, de a Series S-től nagyon elmarad. És az Outlaws ronda már az Xboxon is.
-
bmakszim
őstag
válasz
tompyka
üzenetére
Valahol én is ott kezdtem ráunni. Most végeztem az 1200-as layerrel, most kezdődött, amire itt aftergame-ként hivatkozunk. Nem lett sokkal izgalmasabb. Grindolásnak érzem. Se egy igazi fejtörő, vagy nagyobb kihívást jelentő ügyességi rész nem volt eddig benne. Tudom más platform, de friss élmény az Astro Bot, amit én sokkal jobban élveztem ebben a kategóriában.
-
bmakszim
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én is így vagyok vele. Minek dobjak el rögtön 10-20%-ot a kapacitásból önszántamból a legelején, ha amúgy magától évek alatt jut el erre a szintre? És egyébként, ha kíméled (mindig figyelsz, hogy 20-80% között legyen), akkor is eljut ugyanide, csak kicsivel később.
Ez egy eszköz, nem háziállat, értem van és nem fordítva. -
bmakszim
őstag
Én így a sublayer 700-ra érve kicsit ráuntam. Tény, hogy eddig úgy toltam, hogy minden banánt és fosszíliát megszereztem, mielőtt továbbléptem, így egy kicsit grindolós volt.
De szerintem most elengedem és csak végig rusholok a maradék pályákon, aztán meglátom, megéri-e visszamenni a maradékért. -
bmakszim
őstag
-
bmakszim
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nekem van itthon egy M4 iPad Prom, meg a monitorom is OLED. Azok mellett azért tényleg érezni a technológiájából fakadó hátrányokat. Ráadásul, LCD-ből sem épp a csúcs van benne. De azért emiatt nem fogom visszavinni. Egyelőre csak az zavar, hogy kevés játék használja ki igazán a VRR-t és HDR-t (ha jól emlékszem hivatalosan utóbbi az LCD oka, bár G-Sync képes OLED handheld sincs a piacon jelenleg), így ezek miatt kár volt dobni az OLED-et.
-
bmakszim
őstag
Érkezett fw frissítés az Steelseries fejesekhez. Most már működik az adapteren keresztül is, nem csak bluetooth-szal.
-
bmakszim
őstag
"Ps5-ps5pro esetén is csak olyan VRR megoldás érhető el, ami 48 frémtől működik"
Ez nem igaz. A 48-120Hz limit a képfrissítésre vonatkozik! A legtöbb játék viszont támogatja az LFC-t, ami gyakorlatilag azt csinálja, hogy 48fps alatt megduplázza (esetenként megtriplázza) a renderelt frame-et, így az már beleesik a 48-120Hz-es range-be. Ezért van, hogy a monitorok 70-80 FPS-t írnak ki, miközben Unlocked Fidelity módban megy pl. a Last of Us Part II Remastered sima PS5-ön. De ez már nagyon off itt.
Bár a Switch 2 is tudja az LFC-t handheld módban. -
bmakszim
őstag
Köszi a válaszokat!
-
bmakszim
őstag
Srácok, ez a játék, amire úgy hivatkoznak mindenütt, hogy Pokémon Scarlet/Violet, az két külön játék? Vagy van ebből vmi bundle is? Utóbbit én nem találtam.
-
bmakszim
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az update csak élő előfizu ideje alatt használható, vagy utána megmarad és az enyém?
-
bmakszim
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom, nem kérdeztem, hanem még mielőtt befejezte volna, félbeszakítottam a mondókáját, mert kizárt, hogy én éjfélkor sorba álljak bárhol emiatt.
Egyébként vmi kínai tok elvileg így is járt a rendelésemhez.#4491 g@bo, kifizeted, átveszed, majd élsz a 14 napos elállási jogoddal.
-
bmakszim
őstag
Ha itt hardveraprón, vagy valahonnan használtan megveszem a Zelda BotW és TotK-ot, tudom majd upgradelni switch 2 verzióra?
Nincs még switchem, de előrendeltem az újat és ez a két játék érdekel leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De amúgy magyar címet kiválasztva átszámítja az ÁFÁ-t és szállítási költséggel majdnem ott van, mint az alzás ár.