Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Addig vártam ezzel a SW Outlaws rendeléssel, hogy elfogyott.
Lehet nem is baj amúgy, belenéztem a demóba, ez a 30fps kicsit szemfájóssá teszi azért. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Remek kis Babylon's Fall meg a friss Ninja Gaiden 4 ebben a generációban a mérlegük. Igencsak gyatra.
-
Bad Pritt
félisten
Ha valaki tervezi megvenni a System Shock 2-t: egyik ismerősöm megkapta Karácsonyra, jelenleg még elég szinusz-görbés a framerate mind docked, mind handheld módban, érdemes várni vele pár patchet. Nightdive posztolt már róla, mondjuk érdekes megfogalmazás részükről, hogy day one patchet adnak ki hozzá december vége előtt, mikor december közepén jelent meg a játék, de ők tudják.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Akkor ez viszont sok mindent megmagyaráz, MKW 1.4 letöltés is azért szarta össze magát, mert közben ott volt a háttérben a 3D World és nem is tudtam újraindítani. Mondjuk a reddit népe azt írja, hogy ha egy játék használja a netet és más online szolgáltatást akkor nem tölt le mellette, de se a Hades 2, se a fenti Mario kaland nem online játék, szóval nem értem.
-
Bad Pritt
félisten
Ez komoly, hogy háttérben nem tud letölteni a konzol? Áll a menüben a Hades 2 és addig nem kezdte el leszedni az Outlaws demót, amíg be nem zártam.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
SW Outlaws-nál a DLC-k hogy működnek, azok is a game-key card részei, vagy mondjuk kód a dobozban és fiókhoz kell csatolni? Szóval ha eladja az ember megy az egész pakk vagy csak az alapjáték?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Norb79
üzenetére
Ugyanez jutott eszembe, hogy a két Xboxon is recsegett-ropogott, minden baja volt, mai napig össze tudja fosni magát, tuti nagy élmény lesz majd itt is a harmat hardveren ezer ugyanolyan kietlen bolygón szkennelgetni a gazokat meg 10 méterenként töltőképernyőt bámulni a városokban, hogy aztán utána az ocsmány arcokat bámuld inkább az együgyű párbeszédek közben.

-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Hades 2 roppantmód addiktív cucc, baromi jól csavarták meg az első rész játékmenetét. Csakmégegykör, aztán ott vagy 3 órával később és még mindig tolod.
A teljesítményével nem értek teljesen egyet, nagyjából smooth, de van több effekt, aminél menetrendszerűen beakad, ezt szerintem gyorsan javítani fogják majd. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Norb79
üzenetére
Ugyanígy vagyok vele. Az volt a legérdekesebb, hogy mikor elterjedt ebben a generációban meg akartam nézni, hogy ténylegesen hogy érzékelik az emberek és végigmutogattam játékokat családtagoknak, ismerősöknek, legalább 20-25 embernek, a 30fps-t mind felismerték, a 40-et viszont rendszeresen 60-nak nézték. Mágia.

-
Bad Pritt
félisten
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy elvileg azért került 120Hz panel a konzolba, hogy lehetőleg kevés helyen legyen 30fps kompromisszum és legyen 40fps opció a fejlesztők számára. DOS2-nél el tudnám képzelni, hogy néhány látványosabb effektnél úgy megreccsent a játék, hogy inkább nem akarták a 60-at erőltetni, azt viszont furcsállom, hogy 40-es lehetőség nincs.
-
Bad Pritt
félisten
Duskbloods Is The Longest FromSoft Has Spent Developing New Gameplay Mechanics, Says Leaker
Hiszi a piszi. Vajon hányadik órában fog megjelenni az első helybeli Asylum Demon?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
lazac_
üzenetére
Láttam tesztekben, hogy nem sikerült tökéletesen átültetni a nunchuk irányítást a joyconokra, ezért is bátortalanodtam el a vásárlástól, de gondolom kontrollerrel hadonászni még rosszabb lenne.
Nagyon adnék egy frissített nunchukot Switch-ekhez, de nyilván egyszerűbb ilyen 480p kamerákra meg virtual boy bohóckodásokra elkölteni a pénzt. -
Bad Pritt
félisten
Általánosságban kérdezem, de most főleg a Mario játékok kapcsán jutott eszembe: a pro controller mennyire jó azoknál a részeknél, ahol pl. a régebbi játékoknál a nunchuk vagy a joycon mozgását kell imitálni? Galaxy részek, 3D World jut most eszembe, ahol ezek előjöhetnek.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy a Pro Controller GL/GR gombjai csak nekem vannak pont két ujjam között? Mivel elég nagyok nem olyan nagy gond, picit másképp kell tartani.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Kijelző, akkuidő meg nekem nem kényelmes már rövidtávon sem, túl lapos az egész eszköz (mondjuk most az Xbox Ally elég magasra helyezte a lécet ergonómiában).
-
Bad Pritt
félisten
Na, fél év után inkább elengedtem ezt a handheld dolgot, hatalmas csalódás, marad végleg a dokkban. Vettem hozzá egy Pro Controllert is, masszív cucc valóban, rohadt jók a joystickjei, de azért 35-ért beleférhetett volna egy normális ravaszpáros. Meg ha már boltban voltam ezt a kettőt csak nem hagytam ott:
Hades 2 kegyetlen jó, utálom a roguelike játékokat, de ez még engem is elvarázsol. -
Bad Pritt
félisten
Hát ez az Outlaws amilyen jó lett Switch 2-n annyira nem ment nagyot, máris kb. féláron lehet kapni...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
RangerFox
üzenetére
Vannak azok a tipikus folytatások, amik az önmagában legfelső polcos, piedesztálra emelt első részeket is túlszárnyalják és arany standarddá válnak a saját zsánerükben, gondolok itt a Sonic 2-re, Halo 2-re, Uncharted 2-re, Battlefront 2-re, stb. és véleményem szerint ezt az illusztris társaságot vezeti a Super Mario Galaxy 2. Nincs tökéletes játék, de ha egyet kéne mondani, ami közel került hozzá az valszeg ez lenne.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Akkor rosszul emlékszel a Halo 1-re.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Fogalmam sincs, mit értesz alkalmi játék alatt, meg miért vitted el a témát errefelé, mikor az alapvetés az volt, hogy a Shadows egy nem túl jó Switch 2 port, mert látjuk, hogy vannak jó Switch 2 portok. Ennyi a lényeg.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem, az ellenpélda a Cyberpunk, a Street Fighter, a Hogwarts meg az Outlaws pl.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez nem érv, látjuk az elmúlt fél évből az ellenpéldákat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Hát nem tudom, nézegettem videókat, igyekszem nem levonni következtetéseket ezek alapján általában, de a Shadows Switchen talán a legrosszabb minőségű AC a Unity óta, főleg ha a többi változatához mérjük. Alacsony lod, csúnya effektek, drasztikusan vissza kellett venniük a draw distance-t is és még így sem tartja a 30 fps-t. Ha azt nézem, hogy egy PS5-ön vagy PC-n hogy néz ki a játék ez a port kb. MK1 vagy Hogwarts feeling azokhoz képest.
Valszeg megint az a helyzet, hogy egy olyan Ubisoft kiscsapatnak szervezték ki, akiknek kevesebb tapasztalata van és ennyire futotta. -
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Van egy jelentős különbség a Massive és a Ubisoft fejlesztői képességei, illetve a Snowdrop meg az Anvil motorok skálázhatósága között. Én nem számítanék nagy revelációra, ha egy AC megjelenéskor gatya egy platformon általában az is marad, minimális fejlesztéseket és változtatásokat eszközölnek rajtuk utólag.
-
Bad Pritt
félisten
Switch 2-re lesz egy ilyen Resi pakk, ez abszolút best buynak tűnik, ha jól értem a VII meg a Village is kap Switch 2 portot és azt csomagolják a Requiem mellé 35K-ért.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
MKW szerintem csak húzócím jellege miatt Switch 2 only, amúgy simán elpöfögne az előző generáción is alacsonyabb lod beállítások mellett. A versenyek látványosak, de az open world pl. elég statikus és üres. Bananza már érthetőbb, iszonyat effect heavy játék, rendesen recsegne a Switch 1 alatta, de szerintem mindent elmond a Switch 2-ről, hogy a két legtöbbet emlegetett kiemelkedő játék a fél évtizedes Cyberpunk port meg a SW Outlaws (patchelve).

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semennyire sem tud lemerülni dokkolóban. Az úgy lehet offos, ha semmire nem reagál.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Képet láttam először ilyen side by side, azt hittem poén meg trollkodás, de nem. Kegyetlen ocsmány.
-
Bad Pritt
félisten
Na ez egy valid félelem. Előtört a Ragnarök boi ptsd-m.

-
Bad Pritt
félisten
-
-
Bad Pritt
félisten
Most néztem meg, baromi kíváncsi leszek, hogy Ninti vajon fel tudja-e tölteni normális tartalommal ezt az open world-öt. Uncharted 4, Gears 5, Halo Infinite mind attól szenvedett, hogy egy jó csőjáték alapba beleerőszakolták ezt a nyílt furikázást tök fölöslegesen.
Nagyon gondolkodom az előrendelésen, de lehet előbb a Remasteredet elsőt meg a Dreadet kéne megvenni. -
Bad Pritt
félisten
Forog a Zelda film. Ha más pozitívuma nem is, a környezet tuti szép benne.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Én ilyet vettem, nincs vele gond, csak egyet adnak és nehéz felhelyezni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én is gondolkoztam eladáson, de Duskbloods miatt úgyis kéne majd egy jövőre, szóval marad. Idén még a MP4 várós nagyon, olyan vagyok azzal a játékkal, mint Leia hercegnő Obi-Wan Kenobival, ő az utolsó reményem.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Igen, ennyi infót tudok én is. Ismerősöm is kint volt, csak látta a performanszt, azt mondta, hogy kb. Dark Souls Remastered feeling még alacsonyabb látótávval és rengeteg frame droppal.
System Shockot én nagyon ajánlom, PS-re megvan, az egyik legjobb remake, amivel valaha játszottam.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Ők csinálják, legalábbis én nem találom nyomát, hogy kiszervezték volna. Pont azon gondolkoztam, hogy a Bloodborne-t csak egy hónappal tolták el anno és tudjuk, milyen állapotban jelent meg (külső segítséggel), Elden Ringen nem toltak és rendkívül gáz volt a launch PC változat, PS5 is csak egy lehelettel jobb, mindezek után ez hogy nézhet ki, ha ugyanez a cég úgy döntött, hogy inkább eltolja minimum negyed évvel?

-
Bad Pritt
félisten
Bölcs döntés.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
playmore
üzenetére
Csak miheztartás végett: 24 játékot adott ki a Sony PS5-re 2020 óta Ghost of Yōtei-ig bezárólag, ha nem vesszük a felújításokat, csomagokat, PSVR2 címeket, regionális kiadásokat, Concordot, viszont az Astro's Playroomot, crossgen címeket és MLB játékokat igen. Több címmel indult a konzol anno és ez egy gyenge generáció a közvélemény szerint.
De én inkább a Wii launchot tartom referenciának, ahhoz képest ez a teljesítmény minimum megmosolyogtató, de majd jövő ilyenkor a Tomodachi Life tuti akkorát fog durranni, hogy a fal adja a másikat, főleg mert Switch 2 verzió jelen állás szerint nem is lesz belőle.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
kicsako
üzenetére
Xboxon rég nincs exkluzivitás, PS-re meg a többszöröse megjelent, ha ugyanúgy odaveszed a remasztereket meg crossgen címeket. De az vicces, hogy az a szörnyű fizetős tech demo meg a kerekesszékes játék már mintha nem is létezne, kb. egyik ilyen összesítőre se rakják fel őket.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Közben feldobta annak is a demóját, leszedtem azt is. Meg megvan a Temtem is valahonnan, az asszem nem lett beperelve.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nintendo perelésre pont tegnap láttam kommentet, kicsit fel is nevettem rajta.

Azt se felejtsük el, hogy a legelső pillanattól kezdve kőkemény lehúzás volt az egész franchise, az első rész után pár évvel jött a remaszter Yellow néven ugyanarra a gépre, majd ugyanezt meglépték a második résszel GB Coloron is és azóta is több másik entryvel. Képzeljük már el azt a szitut, hogy megjelenik egy játék PS4-re, majd 1-3 évvel később jön egy felújított, átalakított változat belőle szintén teljes áron, majd PS5-re a folytatással szintén eljátsszák ugyanezt. Ahogy az emberek vért kiáltva hörögnek a prevgen játékok 10 eurós lószar upgrade bejelentéseinél szerintem másnap lincselnék a teljes Sony menedzsmentet két kontinensen.
A legszomorúbb meg az, hogy a Pokemon Companynek tényleg a világ összes pénze a rendelkezésre állna ahhoz, hogy top tier RPG-k legyenek minden szempontból. Ide is berakta valaki a pletykákat, hogy majd a kövi mainline címeknél jön az új motor, na hát kíváncsi leszek, hogy tényleg új lesz-e, vagy úgy lesz új, ahogy Bethesdáéknál a GameBryót átnevezték Creationre és voilá, új motorunk van.
Na mindegy, Digimon tippet amúgy köszi, PS5-re Plusból meg is van a Cyber Sleuth Hackers Memory, arra ránézek kíváncsiságból.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Valahogy a nyugati fejlesztőknél nem megengedett ez a mentalitás, mert rögtön megy a savazás minden új cod, fifa, nfs, f1 játéknál, a japánokkal szemben valamiért elnézőbbek a kritikusok és játékosok is. A GameFreak egy baromi jó példa arra, hogy mintha megállt volna az idő náluk, ezeréves assetekkel erőlködnek, az új dolgaik a lehető legmegúszósabb, filléres megoldások és simán veszik tízmilliószámra.
Nekem a FromSoftware egy unásig emlegetett példám még, moddoltam a játékaikat anno PC-n és kiszúrja az ember szemét az Elden Ring elavultsága is. Másik látványos ilyen fejlesztő az Omega Force, akiknél van Dynasty Warriors, Samurai Warriors és Warriors Orochi, ezeknek a nüansznyi különbségeit képesek a fanok akkorára nagyítani, mintha minimum alma és sugárhajtómű esete állna fenn, majd ezekre ráhúzva a Persona, Zelda, Fire Emblem, Dragon Quest, Berserk, One Piece, stb. skinek és kész is a pénznyomda, lehet hátradőlni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
kicsako
üzenetére
Én sokadjára jártam valamilyen gaming vagy számtech boltban az utóbbi hetekben és még mindig sikerült megállni, hogy ne vegyem meg a Galaxy 1-2 csomagot, de már érzem, hogy gyengülök.
Hades 2-n nagyon gondolkozok még, szerettem az elsőt, de még a Curse of the Dead Gods meg a Ravenswatch is hátravan a zsánerből, szóval max a fomo beszél belőlem.
Illetve ajánló: Infernax kapott egy decens leárazást, top tier metroidvania, ami méltatlanul radar alatt van, talán azért, mert a népszerűbb 16bites külcsín helyett inkább az og 8bites Castlevaniákat idézi meg. -
Bad Pritt
félisten
Nézegettem én is teszteket, több helyen annyit emeltek ki, hogy a Wii remote mozgásérzékelő és pointer funkcióit nem sikerült a legjobban implementálni a joy-conokra, ennek nyilván technikai korlátai voltak azért, de szerintem aki sokat játszik csak a joy-conokkal annak nem lesz baja vele.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem ma nagy önuralomra lesz szükségem, megyek a 30. évfordulós PS5 kontrollerért és nem szabad megvennem ezt a Galaxy 1-2-t.
Nálam ez a két játék, de főleg a második a világ legjobb játékai között van és rengetegszer eszembe jut főleg platformer játékok közben, hogy mennyire magasra tette a lécet majd' két évtizeddel ezelőtt. Nálam azóta sem ugrotta meg semmi Odyssey-ig és Astro Botig bezárólag. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Várjál, handheld akarnád játszani? Hát akkor ez a kérdés nem is létezik, 100%-ban Steam+retina kijelző a helyes döntés.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nálam erről mindig az első Dragon Age jutott eszembe, fantasztikus crpg, de egyszerűen komikus volt néha, ahogy a főszereplőnk áll bambán, miközben zajlik a beszélgetés körülötte.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
bmakszim
üzenetére
Igen, én is azt írtam, hogy az esztétikája olyan, mintha egy vak ember tervezte volna.
Olyan apróságokba érdemes belegondolni, hogy az az ormótlan nagy Switch 2 logo sem kéne, ha mondjuk kék meg narancs lenne a két joy keret és ezzel rögtön be tudnád azonosítani, hogy mihez tartozik. Máris mennyivel több helyük lenne gombokat pakolni.
A C gombnak egyetlen funkciója van, hogy szemből nézve és a promo képeken látható eltérés legyen az előzővel azt a látszatot keltve, hogy ez egy más eszköz és így érhet felárat. Lehúzás, semmi több. -
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Nincs is több kérdésem. Marad wishlisten, 5K körül behúzom.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Sejtettem.
Noisy Pixel reviewnál figyeltem fel rá, főleg mikor a 40. másodperc környékén szárnyai lettek a pickupnak és repkedett a táj fölött az a babszem lény. -
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Ez nekem bent van PS wishlisten, nagyon aranyosnak néz ki.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Bakeru a radar alatti. Steamen van kemény 300 értékelése, pedig tényleg jónak néz ki.
De ha már radar alatt: Crypt Custodiant nagyon ajánlom mindenkinek, baromi cuki kis metroidvania és vannak egészen ügyes megoldásai.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Magnolia is tetszeni fog.
Dreaddel kapcsolatban egyetértek, volt nálam egy kölcsön kártya egy hónapja, de két nap után ment vissza a tulajához, 5000 forintért mérnek különb metroidvaniákat. A nagyobb baj, hogy a Prime 4 sem tűnik nagy eresztésnek az eddigiek alapján, remélem adnak még ki belőle valami anyagot, ami rendesen odabasz és automatikusan odairányítja az ujjam az előrendelés gomb fölé. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Örülök, hogy nem csak én ismertem fel benne az Ultimate Destructiont.

-
Bad Pritt
félisten
Új Pokemon játékhoz is lesz bundle.
-
Bad Pritt
félisten
Azt honnan tudom, hogy konzolon épp mely ország store-ját bambulom? A beállításokban régiót ír csak, ott europe van, store angol és euróban írja az árakat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Még Wii U-n játszottam, rendesen fel kellett szívnom magam hozzá, de a végére egészen megszerettem, de azért annyira nem, hogy 10 évvel később a remaszterre ránézzek.

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warhammer 40.000
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet nem is baj amúgy, belenéztem a demóba, ez a 30fps kicsit szemfájóssá teszi azért.
Alszom még rá egyet, PS-re 10K körül jönne ki digitálisan, de azért rohadtul érdekelne ez a Switch 2 változat.