Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
102 óra LVL 91 - írtad.
Hát én nem tudom mit csinálok... LVL 72 vagyok, 93 óránál járok és nagyon nem úgy tűnik, hogy 9 óra múlva vége a játéknak
Chapter 6 elején járok, de úgy, hogy direkt megint nem megyek kb. LVL 46-ot igénylő főszálon, hanem módszeresen nyomom le a mellékküldiket, meg persze derítem fel a tengeren a szigeteket, csapom le a narancsságra lényeket. Colony 15 is meglett (soulhack wow!)... hihetetlen miket tudnak húzni a sztoriban 90 óra után is
Kircsi lesz akkor a DLC! Már nagyon várom, de bevallom férfiasan, tökre nyugiban tolom, alaposan és egyetlen küldit se akarok kihagyni.
Persze! Az 1 és 2. részt is végigtoltam, meg a DLC-ket is. 1. rész jópofa volt, de a 2. rész nekem nagyon nagyon betalált. Itt is szeretem a karikat, de ott még jobban. Noah nekem itt kissé kevéske, ott Rex, Pyra/Mythra nálam kisujjukon elvitték az egész játékot.
3. részben Mio, Sena, Lanz nagyon szimpi a többiek kevésbé, Taiont meg egyenesen ki nem állhatom és nem azért mert Milka, hanem azért mert a szemüvege mögül mindig magas lóról nyávog lefelé... brrrr.
Kemény belegondolni, hogy a Xenoblade X Def. Ed. még fóliás és még az is hátravan
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish