Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

addikt

válasz Scarletiel #8569 üzenetére

102 óra LVL 91 - írtad.

Hát én nem tudom mit csinálok... LVL 72 vagyok, 93 óránál járok és nagyon nem úgy tűnik, hogy 9 óra múlva vége a játéknak :D

Chapter 6 elején járok, de úgy, hogy direkt megint nem megyek kb. LVL 46-ot igénylő főszálon, hanem módszeresen nyomom le a mellékküldiket, meg persze derítem fel a tengeren a szigeteket, csapom le a narancsságra lényeket. Colony 15 is meglett (soulhack wow!)... hihetetlen miket tudnak húzni a sztoriban 90 óra után is :K

Kircsi lesz akkor a DLC! Már nagyon várom, de bevallom férfiasan, tökre nyugiban tolom, alaposan és egyetlen küldit se akarok kihagyni.

Persze! Az 1 és 2. részt is végigtoltam, meg a DLC-ket is. 1. rész jópofa volt, de a 2. rész nekem nagyon nagyon betalált. Itt is szeretem a karikat, de ott még jobban. Noah nekem itt kissé kevéske, ott Rex, Pyra/Mythra nálam kisujjukon elvitték az egész játékot.

3. részben Mio, Sena, Lanz nagyon szimpi a többiek kevésbé, Taiont meg egyenesen ki nem állhatom és nem azért mert Milka, hanem azért mert a szemüvege mögül mindig magas lóról nyávog lefelé... brrrr.

Kemény belegondolni, hogy a Xenoblade X Def. Ed. még fóliás és még az is hátravan :D

Új hozzászólás Aktív témák