Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
en ezeket a postokat képtelen vagyok végigolvasni valahogy…
-
Usa shopban elirtak a Cyberpunk arat, igy most 17.49 usd
-
válasz
markknight
üzenetére
na akkor reménykedjünk
-
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem kevés esély van rá, hogy jön Switch 2-re. A készítők még a kezükben sem fogtak sosem Switch-et elmondásuk szerint, nem is tervezték erre a konzolra.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
dehogy input lagos
-
válasz
markknight
üzenetére
Igen, jó lett. Elgondolkodtam, hogy újra beszerzem és végigjátszom Switch-en is

-
válasz
markknight
üzenetére
30 FPS, le sem töltöm
amugy ps4-en mar vegigjatszottam, este megnezem a demot, de jokat írnak rola, meg sem roccen es gyönyörű
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
érdekes a DK, valami hiányzott nekem belőle
szinte tökéletes game, lehet azért, mert iparos-munka hatása van
a gameplay is olyan, kicsit grindelős -
válasz
markknight
üzenetére
metroidokat egyben kell letolni mentes nelkul, különben nem emlékszel a pályára 😀
-
válasz
markknight
üzenetére
Hat nekem azert jóval kevesebb harc rémlik az elso Metroidbol
4. mar halosabb? -
Hades 2 55 ora utan (a nintendo szerint, mert sajnos az exophase 22-e ota nem frissül, hiaba nyomok a scanre) a végéhez ért, leporgott a stáblista. Egy perc unalom nem volt eddig. Cyberpunk mellett nalam az ev játéka. Varom a következő gamet ettol a csapattól. Eddig minden játékuk jobb lett, mint az előző, fejlődnek mindig.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
random crashelt
-
Ver. 21.0.1 (Released November 24, 2025)
- Fixed an issue where Error Code: 2011-0301 or Error Code: 2168-0002 would repeatedly occur on a Nintendo Switch when attempting a system transfer using local communication from a Nintendo Switch system to a Nintendo Switch 2 system.
- Fixed an issue where sometimes, after waking up the system from Sleep Mode or turning off Airplane Mode, wireless controllers or Bluetooth audio devices were unable to connect.
- General system stability improvements to enhance the user's experience. -
Jott frissítés.
-

Kijött a dobozos kiadás, hajrá
-
jött frissítés a joyconhoz és a pro kontrollerhez is
-
Gépi fordítás:
A 2026-os pénzügyi év első felében (április–szeptember) a nettó árbevétel 110,1%-kal nőtt az előző évhez képest, és elérte az 1 099,5 milliárd jent, elsősorban a Nintendo Switch 2 hardver és szoftver sikeres bevezetésének köszönhetően.
Az üzemi eredmény 19,5%-kal 145,1 milliárd jenre, a rendes eredmény 60,5%-kal 236,0 milliárd jenre, a tulajdonosokra jutó nyereség pedig 83,1%-kal 198,9 milliárd jenre nőtt.
A teljes éves előrejelzést megemelték: nettó árbevétel 2 250,0 milliárd jen, üzemi eredmény 370,0 milliárd jen, rendes eredmény 460,0 milliárd jen, tulajdonosokra jutó nyereség 350,0 milliárd jen.
Az éves osztalék-előrejelzés 52 jennel nő, így 181 jen lesz részvényenként, a kifizetési arányokat szintén emelték.
Nintendo Switch 2: az első félévben 10,36 millió hardver és 20,62 millió szoftver egység kelt el; éves előrejelzés: 19 millió hardver és 48 millió szoftver.
Az eredeti Switch továbbra is keresett: 1,89 millió hardver és 61,56 millió szoftver eladva az év első felében; éves előrejelzés: 4 millió hardver és 125 millió szoftver.
A Switch 2 új GameChat funkcióval (hang- és videókommunikáció), teljesen újratervezett rendszerrel és kiegészítőkkel jelent meg.
A Mario Kart World a hardverrel egy időben jelent meg; a vásárlók több mint 90%-a játszott vele.
Donkey Kong Bananza 12 hét alatt 2,6 millió egységet értékesített.
A Switch 2 tulajdonosok 84%-a az előző Switch rendszerről váltott.
Közelgő saját fejlesztésű játékok: Hyrule Warriors: Age of Imprisonment, Kirby Air Riders, Metroid Prime 4, Animal Crossing: New Horizons NS2 Edition, Mario Tennis Fever, Pokémon Pokopia, és továbbiak.
A Switch 2 történetének legnagyobb külső fejlesztői kínálata.
Nintendo filmek: The Super Mario Bros. Movie (2023), Super Mario Galaxy Movie (2026), élőszereplős Zelda (2027).
Saját videótartalom cégek: Nintendo Pictures és Nintendo Stars.
Mobilalkalmazások: 950 millió letöltés világszerte; legújabb példák: Fire Emblem Shadows, Nintendo Today!.
Karakteres kereskedelmi termékek, új üzletek San Franciscóban és Fukuokában, pop-up események Ázsiában és Európában.
Tematikus parkok (Super Nintendo World Oszakában, Hollywoodban, Orlandóban és Szingapúrban), Nintendo Live rendezvények, Nintendo Múzeum Kiotóban.
Egyedi szórakoztatásra, generációkon átívelő kapcsolatokra építenek, a Nintendo Account rendszer világszerte már 400 millió fő felett.
Befektetések játékfejlesztésbe, nem-játéktartalmakba, globális terjeszkedés (új leányvállalatok Szingapúrban, Thaiföldön; eShop és Switch Online terjeszkedés Délkelet-Ázsiában).
Megerősített ESG törekvések: környezetvédelem, tartós terméktervezés, szülői felügyeleti rendszer, fenntartható ellátási lánc, inkluzív vállalatirányítás, transzparens kommunikáció.
A Nintendo történelmi növekedésről számolt be a Switch 2 révén, gyorsan bővül a játékokon túl más szórakoztatóipari területeken is, továbbra is elkötelezett a családbarát tartalmak, generációkon átívelő rajongói kapcsolatok, valamint a fenntartható üzleti gyakorlatok mellett.Szerk.: fuh ezt jó sz.rul másolta be.
-
-
válasz
tomee007007
üzenetére
köszi a tippet, rendeltem is egyet 10%-kal.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
ubisoftban lehet bízni akciók terén 😆
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
nekem nincs mas csak egy ps4

nem vettem mast, mert itt erdekel a legtöbb exkluzív -
Nekem meg az a bajom, hogy tul sok a game
Split Fiction, Hades 2, Zelda Echoes of Wisdom, Mario Galaxy 1-2, ezek várnak meg vegigjatszasra es jon a Metroid 4 is. -
Ez a Split Fiction hatalmas.
Mindenki szerezze be, aki cooppzni akar valakivel. -
válasz
markknight
üzenetére
en is legtobbszor úgy hasznalom, de tul jo a pro, szoval at kell gondolnom 😀
ilyen minosegben nagyon kellene valami 3rd party kontroller -
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem teljesen jo. Vegre tudok normálisan fortnite-ozni, apexezni.
Kis kezeim vannak, ezert is kényelmesebb talan, mint mondjuk egy Dualsense. -
Beszereztem egy Pro 2 kontrollert. Kar, hogy az alap joy-conokon nem ilyen halk minden gomb. Ez a legkenyelmesebb kontroller amugy, amit eddig fogtam, jobb, mint az eddigi kedvenc PS5 kontroller.
-
válasz
markknight
üzenetére
nalam meg csak 15 ora de igen
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Spigen ez fit
-
Kiraktam a Hades 2-t nagy képernyőre.
-
válasz
markknight
üzenetére
igen
-
ez a Hades 2 ugyanolyan addiktív, mint az elődje 😀
-
"Az FF7 Remake producere, Hamaguchi megerősítette, hogy a játék ez év végén ingyenes demót kap, az FF7 Rebirth már jól fut Switch 2-n és az optimalizálási fázisban van, továbbá a Square Enix elegendő időt szeretne adni a Switch 2 felhasználóknak a Rebirth végigjátszására a 3. rész megjelenése előtt"
[link] -
válasz
Scarletiel
üzenetére
mint Gordon Freeman
-
-
30 dolcsi a Hades 2, így sztem ez simán megéri digitálisan is már most
Hades II – Nintendo Switch™ 2 Edition for Nintendo Switch 2 - Nintendo Official Site
Hades II – Nintendo Switch 2 Edition | Nintendo Switch 2 Edition | Spiele | Nintendo DE -
válasz
tomee007007
üzenetére
Tavaly felhívott a UPS futár, hogy itt van az egyik utcában, ha ki tudok futni érte, akkor átvehetem a csomagom most, ha nem, akkor majd valamikor. OMG mondom...
-
válasz
tomee007007
üzenetére
-
Outlaws azert van key cardon, mert gyorsabb a Switch 2 belsos tárhelye, mintha kártyán lenne a jatek
https://bsky.app/profile/cubusaddendum.bsky.social/post/3lxzsvi6s7c2e
-
Apex Legends-et végre normális hardveren tudom játszani, fura ezt leírni
PS4-en eléggé zavart már, hogy droppol az fps, most teljesen fluid. Oké, hogy régi game, de raktak bele új elemeket, részletesebb a pálya, PS4 már szenvedett, plusz süvített... -
válasz
Scarletiel
üzenetére
Square Enix Confirms Entire Final Fantasy 7 Remake Trilogy Will Come To Nintendo Switch 2
-
Ma jön az Apex Legends, én imádtam PS4-en, de már ott is kevés volt a hardver, úgy láttam, SW2-n még jobban fog futni

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Masik a Cyberpunk.