Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Elderath
üzenetére
33%-ot szokott rá lenni néha a Deku Deals szerint.
-
Delirious
tag
válasz
PunkZoli
üzenetére
Az upgrade csak a switch 1 verzióhoz kell. De ha meg akarod venni a TotK-ot, akkor célszerű venni vouchert 100 euroért, amin tudsz venni két darab Switch 1 játékot darabonként 10 euróval olcsóbban. Nem minden játék van benne. TotK-ot én is így vettem, aztán 10 euró upgrade. Annyi a voucherhez kell online előfizu, legolcsóbbat vettem egy havit.
-
Tim82
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Bőbeszédűen csak ennyit ír a firmware log az Ultimate 2C esetében:
Ha valakinek kell, akkor egyébként innen érhető el a 8BitDo firmware updater tool: [link] -
Delirious
tag
Kao the Kangaroo képe mennyire mosott Switch 2-n? Valaki próbálta? 4k tévén érdekelne dokkolt módban. Most akciós. Gondolom patch nem lesz hozzá.
-
Bilux
veterán
Akkor csak nekem nem ismerte fel
-
Bilux
veterán
Jöhet a Stellarblade Nintendo Switch 2-es port. Vagy: jöhet? A The Gamer közvetítette a dél-koreai portálon, a PlayForumon kiszúrt jelentést, miszerint a Shift Up már elkezdte a Switch 2-es Stellar Blade fejlesztését. Állítólag a stúdió nemrég szerezte be a Nintendo új konzoljának fejlesztői készletét, azzal a lendülettel pedig neki is látott a munkának. Ez természetesen egyelőre nem egészen hivatalos információ, azért is használjuk a feltételes módot, na meg azért, mert a stúdió képviselője szerint még nincs semmi eldöntve, egyelőre "vizsgálják a lehetőségeket". Mindenesetre a Shift Up üzleti stratégiája szerint bővíteni kell a platformokat, amelyeken elérhetők a címeik, így hát nem lenne meglepő, ha napvilágot látna a Stellar Blade Switch 2-es portja.
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
kösz.
Még egy dologban segítsetek plz. Hogy van nintendo storeban egy totk switch2 edition, de ott van a vásárlásnál jobbra fent az upgrade külön 10 ért.
Ez alapból az upgradelt verzió 80 ért, vagy erre még rá kell venni az upot külön 10ért?
Miért írja akkor , hogy switch 2 edition?
https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Nintendo-Switch-2-Edition/The-Legend-of-Zelda-Tears-of-the-Kingdom-Nintendo-Switch-2-Edition-2787249.html?nsuid=70010000096822 -
Bilux
veterán
Aki tv-re kötötte ns2 annak felismerte, hogy Nintendo gép van a hdmi-re kötve vagy sem? Eddig az Xbox és a Ps5 prot is felismerte de ezt nem
Ettől függetlenül működik minden játék mód is (Samsung tv)
Gondolom kell egy fw frissítés a tv-re vagy sosem foglalkozott a Nintendoval a tv gyártók ilyen téren!? Köszönöm
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Háát, ezzel vitatkoznék. A 2 olyan, mintha az első rész komolyabb dlcje lenne sztori/hossz/játékmenet tekintetében.
-
Elderath
addikt
Most hogy a bayonetta 3 60 fpsel fut switch 2őn gondolkodom rajta, hogy ha le lesz árazva megveszem. Szokott ez lenni akcióba storeba vagy olyan mint a nintendo 1st party, hogy sosincs akciósan?

-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr

Az első Switch után nem volt kérdés, hogy megvegyem e a következő Nintendo konzolt
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke
üzenetére
Külön SSID-re kell tenni a 2.4GHz-es és 5GHz-es hálózatot és meg is van oldva. A node-on meg tiltod, hogy felléphessen rá a Switch és akkor csak a fő routerre fog csatlakozni. Nálam ASUS AiMesh van 1 db main routerrel a nagy szobában és 1 db ugyanolyan típusú node a folyosón. A panel lakás edzett vasbeton falai eléggé árnyékolnak.
MTU érték max. a letöltés sebességét befolyásolja.
-
Jinx L. Joke
tag
Másnak is érdekes lehet:
Wifi kapcsolatnál vettem észre, hogy mindig gyengének írja a jelet. Itthon nálunk 2 routerből álló mesh hálózat van, a main router az előszobában, a hozzá között a nappaliban. A jelek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy csak a fő routerre tud rákapcsolódni. Redditen kicsit utána olvastam, és más is írt hasonló hibát, illetve hogy automatikusan csak a 2.4GHz hálózathoz csatlakozik, nem az 5GHz-hez.Nálam annyi volt a megoldás, hogy a Switch wifi beállításoknál átírtam az MTU értéket 1400-ról 1500-ra. Ez nem tudom pontosan a gyakorlatban mit jelent, de rögtön rácsatlakozott a közelebbi routerre ráadásul 5GHzen.
Lehet még nyilván a router beállítások között is mókolni, hogy ne engedje fel a 2.4GHzre vagy ilyesmi, de nálam egyelőre ennyi elég volt. -
Fradizmus
csendes tag
Végre újra raktáron van 2-3 nagyobb boltban a Switch 2 Pro controller, gyorsan be is húztam egyet.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Épp ezért szerettem annyira a Jak (és Daxter) játékokat. Pont annyival voltak komolyabbak, hogy már ne legyenek debilek. De a Sony sajnos nem lát fantáziát benne

-
ldave
félisten
válasz
Jinx L. Joke
üzenetére
Ezért is írtam, hogy engem ez az adom, veszem része nem érint.
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Switch 2 milyen kiegészítők(et) kell venni feltétlen a konzolgéphez ami kötelező? Védőfóliát már rendeltem, olvastam hogy eléggé karcolóik a képernyője. Hordozni nem fogom szóval kistáska nem kell, egér használat sem lesz kihasználva, kamera sem, egyedül még talán a pro kontroller ami majd később beszérzés alatt lesz.
Illetve egy switch 1 játékot tudtok ajánlani ahol két személyes a kaland, mert párommal együtt szeretnénk játszani, olyan mint a It takes two játék.

-
Farkassacred
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A többi "felnőtt" játék meg nettó tömeggyilkolás.. Ellehet dönteni melyiknek van több értelme.
Én szeretem egyébként mindkettőt, néha jó azért egy kellemes Nintendo címmel levezetni a nehezebb napokat. -
tboy93
nagyúr
válasz
PunkZoli
üzenetére
Szerintem ez a következőképpen fog kinézni:
- Van S1 kártyád, ehhez veszel S2 patchet külön. Ez esetben S1-be rakva a kártya működik, S1 verzió fut. S2-be rakva a kártya upgrade nélkül S1 verzióban fut, letöltött upgrade-el S2 verzióban.
- Van S1 digital vásárlásod, ehhez veszed meg az S2 patchet külön. Ebben az esetben S1-re letöltve S1 verzió kellene használható legyen, S2-re letöltve is az S1 verzió és gondolom külön le kell töltened az upgrade-t is, utána fog S2 módban futni.
- Van S2 kártyád, ez S1-be rakva nem fog menni, S2-be rakva meg nyilván S2 verzió fut.
- Van S2 digital vásárlásod, ezt sem fogod tudni letölteni S1-re, S2-re viszont ha letöltöd alapból benne van már az upgrade pack és tuti nem kell külön annak a letöltésével bajlódni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó egy Pixel 7a
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish