Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
Visszakaptam a gépem. Egyből vettem bele 256GB-s micros SD express-t.
-
tomee007007
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
ááá értem, köszönöm
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Pc-n(mivel a Hollow Knoght-ra ott kalapozták össze a pénzt).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Nincs is több kérdésem. Marad wishlisten, 5K körül behúzom.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Sejtettem.
Noisy Pixel reviewnál figyeltem fel rá, főleg mikor a 40. másodperc környékén szárnyai lettek a pickupnak és repkedett a táj fölött az a babszem lény. -
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
életemben nem hallottam róla, rálesek
De marha sok vna most a listán, úgy határoztam, hogy nekiesek a Pikmin sorozatnak/szériának, az 1+2 bundlet sikerült jóáron nagyon beszereznem, az is listán van most.
Pedig azt mondták alig van játék amit élvezni lehetne, nekem meg időm nincs
-
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Ez nekem bent van PS wishlisten, nagyon aranyosnak néz ki.
-
tomee007007
addikt
Nem tudom ismered-e, de szerintem a Promise Mascot Agency is tetszene Neked, én imádom
-
pzstm
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
tudom...Bakeru a radar alatti
-
sittes79
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Azt tegyuk hozza, ha nem lenne preorder nagyobb cimeknel, ott is ossze omlana, de ja indie cimtol ez parades.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Bakeru a radar alatti. Steamen van kemény 300 értékelése, pedig tényleg jónak néz ki.
De ha már radar alatt: Crypt Custodiant nagyon ajánlom mindenkinek, baromi cuki kis metroidvania és vannak egészen ügyes megoldásai.
-
Sanraith
aktív tag
Ha megnézitek a lebontását a reviewoknak, a negatívok nagy része kínából jön a rossz fordítás miatt. Ennek ellenére tőlem is "not recommended"-et kapott, mert tele van egy csomó bosszantó aprósággal amitől alig lehet élvezni a maradékot. PC-n ezek modokkal javíthatók, de Switch-re biztosan nem venném.
-
tomee007007
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Melyik platformon?
-
pzstm
titán
értem hogy még csak 9 review és tuti nagyon jó a game meg állítólag szivatós rendesen de némileg túlzásnak érzem

-
taki01
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Még az EA Sport FC 26-ra kiváncsi vagyok. 19.-én fog megjelenni.
-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Lehet fikázni a Ubisoft-ot, de tudnak világot alkotni és nem adnak ki csúnya játékot.
-
pzstm
titán
Bajeru jatekbol van demo, le is toltottem es egy 20 percet volt idom jatszani vele. Eddig tobb mint gyanus hogy megveszem most akciozva
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Az nagyon komoly
-
bmakszim
őstag
-
taki01
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
És még mindig nem ért vissza a Switch2-m
-
30z.Samu
titán
Gyerekek, az új Star Wars játék qrva jól néz ki Switch 2-n.
-
Jinx L. Joke
tag
Tegnap befejeztem én is a Bananzat, és elég hasonló a véleményem. A 800-900as layerig tudott újdonságot mutatni, utána elég repetitív volt. Mondom ezt úgy, hogy az egyik fő ellenpontom a játékkal kapcsolatban, hogy kiszámíthatatlan volt, hogy melyik layer mekkora, melyiken van egy vagy két boss, vagy egy sem, melyiken hány sublayer van stb.
A Bananza transformationök a maguk zenéjével fantasztikus nagy hülyeségek voltak, azokat szerettem. 433 banánnal fejeztem be a végén, nem nagyon érzek motivációt a többi megkeresésére.Persze eleve úgy keztem bele, hogy a 3D platformerek nem az én világom, csak FOMO miatt vettem ki, és toltam végig.
A Nintendo Switch 2 teljesítményére nem lehet panasz az arany gyökerek szétütése hangra és látványra is gyönyörködtető, már-már addiktív volt.
Ami a legfurcsább volt az egészben az a pálya végi bossok szintje. Kb mindegyiket 60 másodperc alatt legyőztem, pedig amúgy jól voltak megdizájnolva, de innen hiányzott, hogy egyre nehezebb legyen és 3-4x annyi életük is lehetett volna.
Összességében jól szórakoztam vele, de nálam nem hozta azt a szintet amit a sok értékelés írt róla. 7/10 (Például amit előtte játszottam Prince of Persia The Lost Crown számomra sokkal több élményt nyújtott.)
-
Rittixz87
csendes újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
tomee007007
addikt
válasz
Rittixz87
üzenetére
Igen, így működik, de kell hozzá Online előfizetés, plusz csekkolni, hogy a backup fájlok között ott van e a Mandragoráé. Illetve nem mindig töltődnek le automatikusan a mentések, van hogy manuálisan kell rányomnod.
Én is a hétvégén kezdtem el nyomni, de fantasztikus játék pedig nem a kedvencem sem a soulslike, sem a 2,5 D-s scroll játékok, de ez most nagyon betalált
-
Rittixz87
csendes újonc
Sziasztok, egy nagyon noob kérdésem lenne. Eddig Switch 2-n játszottam a Mandragorával, viszont elutazom pár hétre, de az utazásra a Switch 1-et vinném. A kérdés az, hogy ha bekapcsolom a save fájlok felhőbe mentését akkor a két konzol között tudom folytatni a játékot, folyamatos az online backup? Nem használtam még a Switch Online felhőt, ezért kérdezem. Köszönöm.
-
tomee007007
addikt
És így is lett, 2x50 perc handheld módban, ez alapján azt kell mondjam, nagyon rendben van a Cronos grafikailag, technikailag, szóval le a kalappal a fejlesztők előtt
Mondjuk amíg nem lett benne elemlámpám, addig az arcomat csikartam a Switch 2 lcd panelja miatt, ott annyira rondán hozta le a kontrasztot-fényerőt, minden egyebet, hogy fájdalom volt nézni, pedig nem vagyok kifejezetten háklis az ilyenekre. Lámpa után, hogy nőtt a dinamika, már vállalható, de itt azért borzasztóan hiányzik az Oled panel....
-
Crus
addikt
15-20k 2nd hand a GC verza, én azt vinném, ha nagyon nosztalgiázni akarsz a tv előtt. Szerintem azért mielőtt belevágnál - ha van PC-d - próbáld ki emulátoron.
A 3DS verza nyilvánvaló előnye a hordozhatóság, meg persze az is, hogy később jött ki rá a cucc, így eléggé át van dolgozva, összességében szebb a 3DS verza.
-
NIceh
junior tag
Kazettás nintendonak mi a pontos neve?

Olyat keresek és hozzá a Luigi's Mansion 1-et.
-
Scarletiel
őstag
No lepörgött a Xeno 3 DLC is (future redeemed)
Egy olyan bő 20 órával kell számolni ha úgy próbálsz mindent összeszedni. Nekem tetszett is meg nem is ilyen 90/10 arányban.
Ami tetszett az a történet, karakterek, a tovább fejlesztett loot rendszer, karakterek fejlesztése.
Ami nem tetszett, hogy a történet kicsit magyarázhatott volna mélyebben, vagy mondhatott volna szájbarágósabban is dolgokat, mert bár így is érthető, de néha azt éreztem, hogy csak így lazán odavágtak fél-egész mondatot, hogy nna akkor mi ezért vagyunk itt, meg ők ezért nincsenek azt csumi. Kicsit csalódás továbbá, de ez teljesen szubjektív, hogy én vártam volna pár karaktert még szerepelni, vagy legalább többet megtudni róluk mégsem derült ki extra infó.
Mindenesetre egy jó befejezés meg átkötés csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Norb79
addikt
Ahogy tomee is írja, simán csak az erősebb vastól összeestek a töltési idők és kisimultak a hullámzó frémtől. De sw-esen nem nyúltak hozzá. Reméljük csak egyelőre, mindjárt itt a második rész, talán az indokolja az elsőnek a simogatását is picit, de nyilván erre a második rész kiadása előtt nem nagyon van kapacitásuk, meg nem az a prioritásuk most.
-
jcrk
aktív tag
Most akciós a the outer worlds a storeban. Redditen valaki azt írta, hogy kapott egy 1.2 GB os updatet ami kb. Switch 2 patchnek felel meg. Meg tudja valaki esetleg erősíteni, hogy jobb már mint switch 1 en?
-
Rigormortiis
veterán
A DBZ Kakarot még 3 euro sincs az eShopban, már akit érdekel (engem nem).
-
Crus
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kemény ^^
100. óránál járok LVL73, de már majdnem 30LVL az olló a főküldi meg a szintem között. Szóval, mindent is csinálok, de a fősztori semmit nem halad :-) Tarlós idején ilyen nemvót'. Akarom mondani a korábbi részekben is erősen vákuumoltam minden felfelé, de ott ilyen brutál túlfejlődést sosem éltem állt. Nem is értem miért van ez ilyen sután itt megoldva.
Igen... nagyon jól zongoráznak az egyes részek (az 1. kicsit bénábban) az érzelmi húrokon.
Sok jRPG mögöttem van már, kedvelem nagyon a Xenot, de nekem ez a harcimarci kevés. Zavaróan autoplay ezzel a lassan töltődő skillekkel, meg auto attackkal. És persze sok benne a varia, de az esetek döntő többségében autoattack van :-/
-
Crus
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Nem csoda, hiszen egy 10 éves játék upgradelt verziója, de attól még igaz, hogy utána jött ki a 2. és 3. rész sajna.
Képtelenség a jobb jRPG-ket letolni, egyszerűen nincs mindre idő :-/
The Legend of Heroes: Trails in the Sky Steam-en megvan nekem régóta, de esélyem se volt még rá, mindig találtam érdekesebbet.
-
bmakszim
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Alzánál mobilappos kuponnal 23 alatt van. PS-en, Xboxon 20k leárazva a digital Gold edition. Én nem számítok túl nagy akcióra a közeljövőben. Meg amúgy sincs túl sok játék NS2-re még.
Technikailag tényleg zseniális. Kis motion blurrel egész elviselhető a 30fps is.
Viszont nagyon látványossá teszi az IPS kijelző hátrányait. Elég sötét környezetben indul a játék, így az egész képernyő kéken világít és nagyon kontrasztszegény . Ezzel együtt arra is rávilágított, hogy a HDR-t csak akkor érdemes bekapcsolni handheld módban, ha full fényerőn használod (mondjuk ez igaz TV-re, monitorra is). A játék kiírja, hogy 450 csúcsfényerőre van kalibrálva a HDR és ezt nem is változtathatod. Ha lejjebb veszed a fényerőt, akkor túl sötét lesz a kép az SDR módhoz képest. -
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Allitolag az is nagyon rendben van
-
tomee007007
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Minden platformon jellemző mostanában, hogy megjelenés utáni 1-2 hónapban kapnak egy átlag -20% diszkontot.
Nyilván, ha nincs az ember ráizgula, érdemes kivárni, de ha igen, úgy is megveszi
SW tényleg parádés lett Switch 2-n.
Tegnap idő hiányában Cronos kimaradt, de ma este már előveszem
-
playmore
tag
-
Kártyamegbeszélés privátban, ha lehet, nagyon kösziiii
-
taki01
őstag
-
pzstm
titán
Most prog a credit a Luigi’s Mansion 2 HD-nel a credit. Nagyon jo volt, batran ajanlom mindenkinek
-
River
Arcképgyáros
Na, sikerült eBayről 68-ért venni egy 1 TB-os Team Group MicroSD Express kártyát használtan. Remélem nem verik át a fejem

Lenyűgöző ez a technológia ami ezt a kis kártyát körbelengi már közel 20 éve….Emlékszem a nyomógombos mobilomba vettem ilyen kártyát 2005-2006 körül és már az is nagy upgradnek számított, hogy 32 Mb-ról 64-re váltottam.
Akkor még ha jól emlékszem TransFlashnek csúfolták
-
Crvsh3R
senior tag
Közben kis plusz infó: Sandisk microSD Express kártyákra 50 év (lifetime) garit ad a Sandisk, ha a support oldalon regisztrálja valaki. Enyémet is sikerült a Nintendo-s order confirmation e-maillel és 2075-ig kaptam meg a garanciát, amit az összesítésnél lifetime-nak írják.
Közben ma fel is adták az 512-est, amit kuponnal sikerült olcsón megrendelnem közvetlenül a Sandisk-től (09.11-re ígérték a backordert!). 37k volt ingyenes kiszállítással. Ez váltja majd a 256-ost, amíg nem lesz 1TB-s Sandisk.
-
Scarletiel
őstag
Amúgy a DBZ Kakarot egy dlc-vel is akciós kb 3 euro ha valaki épp azt keresi!
-
playmore
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem az olvasó a gyenge sajnos hanem mint sok mással a Switch 2ön itt sem tudja a szabvány szerinti minimumot valami, esetünkben a kártya. Így sokkal olcsóbb a Nintendonak én meg vegyem meg a szabványos drága Expresszt persze ami még mindig lassabban olvas mint a belső...
-
peternac
tag
switch1 topikban írtam róla: https://prohardver.hu/tema/nintendo_nx/hsz_61975-61975.html
részemről továbbra is ajánlott játék -
válasz
tomee007007
üzenetére
-
g@bo
nagyúr
akkor megveszem
meg még ezt lestem: [link] -
Outlaws azert van key cardon, mert gyorsabb a Switch 2 belsos tárhelye, mintha kártyán lenne a jatek
https://bsky.app/profile/cubusaddendum.bsky.social/post/3lxzsvi6s7c2e
-
g@bo
nagyúr
urak, erre adtatok ki pénzt?
Story of Seasons: Grand Bazaar -
Norb79
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
Klasszikus square enix jrpg. Mész, sztori, harc, semmi grind, credits, szép volt, jó volt, széles mosoly 50-60-70 óra után.
De! Van a titkos boss, ami úgy indul, hogy akkor még egyszer ugyanannyi idő, mint eddig, de most már HC grind, és akkor nekimész a titkos bossnak a titkos questek után, amit sehol semmi nem jelöl és húsz wipe után lesz egy végső win!Octo1-2 is ilyen, de az összes DQ is, amiket játszottam és az FF-ekről is ez a hír járja, de ott nincs saját tapasztalat, szóval azt csak hallomásból tudom (jól vagy rosszul).
A két octopathot én kimaxoltam S1en és playanywhereként pc/xboxon is, imádtam, egész napos meló után néha jólesik a kényszeres grind. Nekem inkább az a “bajom” velük, hogy az egy után a kettő akkora szintet lépett gameplayben, hogy konkrétan fáj az egy elé leülni a kettő után. Mondjuk szerencsére sorban toltam, szóval ez csak a harmadik 100+ órás végigjátszást kaszálta el az elsőnél.
Számomra amúgy mindkettő tökéletes cucc és élmény volt, középszert se artra, se sztorira, se gameplayre nem éreztem, sőt! Első a covid közepén akkorát ütött, a fal adta a másikat!Nulladik várós erősen!
-
tomee007007
addikt
Ez egy érdekes, és elgondolkodtató nyilatkozat a Switch 2 kártyákról a SW Outlaws kapcsán....
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nálam még a microSD Express kártyák amik kérdést vetnek fel, szép és jó az akár 880-900 MB/s-os olvasási sebesség, szemben a top microSD-k kb 250 MB/s-val, de nagyon kiváncsi lennék, hogy a Switch 2 microsd olvasója valóságban mennyire képes...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Szép állapotú Playstation 5 -- Lemezes -- 825Gb SSD --
- Makulátlan,új szériás (CFI-2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/garanciás 2027.12.05-ig
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT - MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valahogy most elmaradt a népünnepély, ami egy új részénél szokott lenni.

(tudom,hogy a Stardew eredetileg ennek a szériának a kópiája)
Sirandrish