- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bilux
veterán
A Dog Townban jelenik meg, ahol PS5-ön és Series X-en is előfordul. A játék 90 százalékában végig tartja a 30 és 40 fps-t.
Google fordítóval egyik hozzászólás...
Kicsit túl van reagálva az egész. Amúgy is híres ez a játék arról hogy nem túl jól optimalizált. Pár éve sokkal komolyabb gépeket fogott meg nem ezt a kvarcjátekot
Egyébként én is játszom vele nekem bejön PS5 pro után is -
-
playmore
tag
Ha valakit érdekel ez utalás az egyik legikonikusabb jelenetre "élőben" a játékból https://youtu.be/3ywJpWRIvmM?t=659
A neves japán előadók adták az arcukat és a hangjukat a fő karakterekhez a játékban így "csak" el kellett játszatni velük az egészet. Ez egyébként amúgy egy PS3as játék eredetileg -
Sirandrish
Topikgazda
Ezzel az a baj hogy nem tudnék úgy beszélni hogy jó legyen!
Nyilván szebb, nem is kevéssel, de azért legyünk már tisztába vele hogy az egyik egy majdnem 10 éve megjelent masina, a másik meg még meleg, mert most jött ki a gyárból
És ezzel nem az S2 érdemeit akarom vitatni, csak azért próbáljuk helyén kezelni a dolgokat -
Rage47
veterán
-
Nem vagyok biztos benne, de lehet hogy a nintendo valamilyen saját 3d codec-et használ, lehet, hogy összeakad az apple sajátjával.
Feltételezem nem csak a beépített hangszorókkal megy ez a Spatial audio. Én csak azzal próbáltam, azzal jól érezhető.
Amikor lesz időm, kipróbálgatom+ amit #5317tomee007007 írt
-
tomee007007
addikt
Mondjuk az érdekes, nálam Oled-en JBL, Sony, Sennheiser, Focal, Steelseries, Corsair, Turtle Beach, Razer, Audeze, Logitech/Astro fejesekkel/fülesekkel mindegyikkel ment a spatial audio BT-on és dongle-el is, egyedül talán a Bose Ultra fülessel nem. Kiváncsi leszek, remélem nem szúrták el ilyen tekintetben a Switch 2-t.
-
-
lazac_
tag
Egyre kevésbé érzem azt, hogy day 1 nálam lesz az alzás kartos motyó. Az árral se nagyon korrekcióztak a megrendelés óta. Igazán lehetne a szigetszentmiklósi logisztikai központnál lévő átvételi ponton is éjféli
misebuli, ha már úgyis ide jött be a szajré, gondolom itt a raktárban egyébként is 3 műszakban vannak mindig... Adnának egy munkavédelmi cipőt, meg sapkát, aztán mehetnénk be érte a raklaphoz... -
Sanraith
aktív tag
Utólag tudna a körmükre nézni a NAV, bár a kis halakra úgy sincs erőforrás.
-
adalbert1
veterán
Hmm, hát érdekes, én április 2-án 20:55-kor rendeltem, és semmi nem jött az alzától.
"Az esemény az előrendeléssel rendelkező vásárlók előtt is nyitva áll - de csak azok előtt, akiknek az Alza budapesti bemutatótermébe szól a rendelésük, valamint kaptak tőlünk egy visszaigazoló SMS-t arról, hogy az áru készen áll számukra." - amúgy mi gátol meg abban, hogy akkor besétáljak, vegyek csak úgy egy konzolt, és az előrendelést lemondjam?
Közben leadtam egy előrendelést a bestbyte-nál is, talán az a legkevésbé ismert gamer körökben, hátha ott lesznek a legkevesebben
Valakinek van esetleg infója arról, hogy hol mekkora tömeg várható?
Tervezem, hogy az alzába vagy a bestbyte-ba odamenjek éjfélre, de mivel másnap reggel suliba kell vinnem a gyereket, így nem akarok hajnal 2-ig ott ácsorogni, hogy utána bemondják, hogy elfogyottszerk.: írtam az alza ügyfélszolgálatnak is, hát az ügyfélszolgálatos hölgynek gondolom már kicsit elege lehet az ilyen előrendeléses kérdésekből, kb. annyit írt, hogy ma még csak harmadika van, ötödikén jelenik meg, sorban értesítik az embereket, stb.
-
-
Süvítő venti se volt mindig, volt olyan gépem amelyiknél soha nem hallottam és több éves darab volt. És volt olyan is, hogy új OLED a legkisebb feladatokra is pörgött rendesen.
A JoyCon lötyögés, hát szerintem itt nem fog megjelenni már csak azért sem mert teljesen más mechanikával csatlakozik a géphez(ráadásul a Nintendo mérnőkei se teljesen hülyék, biztos, hogy foglalkoztak ezzel a problémával), de ha mégis akkor az biztos nem az első két hétben fog előjönni amikor még visszaküldheted
Amúgy a lötyögés is gép/JoyCon függő volt. Fura mert amit Japánból rendeltem gépeket (2-3 db) soha nem lötyögtek. Illetve amit most eladtam V1-es Switch annál se volt lötyögés pedig a megjelenés napján vettem itthon
OLED-nél általában 10-15 nap volt mire zavaróan éreztem már. -
ldave
félisten
Ez szerintem nem igazán a bolton múlik, sokkal inkább a régiós forgalmazón és magán a Nintendón. Simán lehet, hogy többszöröse a Kart bundle raktárkészlet a sima Switch2-nek, mert azt akarják inkább eladni. PS5-nél is ez volt, hogy a lemezes gép volt szinte csak kapható kezdetben, a digitális PS5-re sokkal többet kellett várni, mert a Sony abból kevesebbet küldött.
-
Crvsh3R
senior tag
Lesz, de én úgy gondoltam biztosra megyek. Ezt a dokkoló biztosan nem nyúzza szét és az S1-nél is nagyon bevált.
Én a Nacon Pro controller 2 tokokat, illetve az S2 tokokat várnám már, ezek szintén S1-nél nagyon bejöttek, főleg a TotK témájú zöld, az volt nekem is.
Átmenetileg jó lesz a gyári is, de Pro Controller 2-höz mondjuk az konkrétan nincs is. -
-
Szerintem le leszel lombozva, de én emglepődnék ha jobban futna mint Switch1-en. Tuti az lesz, hogy azok a játékok amik nem kapnak Switch2 patchet azok kb pontosan úgy fognak futni mint Switch1-en. PS4-PS5 váltásnál is ez volt, a PS4-es játékok PS5-ön futtatva nagyon max egy kicsit magasabb render felbontással mentek patch nélkül, meg mondjuk 28 fps helyett 30-al
-
morfondőr
addikt
Valóban ez a legnagyobb kellemetlenség, de ha nem kapcsolod ki a konzolt, akkor úgy tudom 10 percig nem dob ki a session-ből, vagyis egy pisi/kaki bele fér bőven. Most nyomtam pár órát, többször kellett letenni pár percre. Pause van mindenhol, vagy belépsz a menübe stb.
-
Igazából ha tud a gép normális letöltési sebességet akkor bőven elég a 256GB. PS5-öm alap tárhelye is elég, cserébe simán hozza nekem a 7-900mbps letöltési sebességet, 10 perc alatt letöltöm amit szeretnék. A Switch 1-ben engem ez frusztrált, bődületesen lassan töltött le az e-shop-ból...
-
Moby
veterán
Írtam már korábban: a videójátékok irracionálisan olcsók. Többek között ez vezetett oda, hogy irtózatosan sok a szemét, az általános minőség egyre csak romlik, illetve a tehetséges emberek otthagyják ezt a pályát. Egy kiszámíthatatlan, pénzt alig termelő, rendkívül sok kockázattal járó orosz rulett belőle, ami lassan már senki számára nem vonzó. Leszámítva a kockázati befektetőket. Ha ez nem változik meg, marad az, hogy AI fogja előállítani a tartalmakat ebben az ipari méretekben, ami most megy.
-
Sidorovich
senior tag
Cross-platform mentések ott van a beállításoknál!
Egy Baldur's Gate 3 is jöhetne rá! 3rd party címekkel ez a bajom egyedül, hogy itthon PC-n vagy nagykonzolon nyomom őket, néha ágyban handheld-re vagy utazásnál viszont tök jó lenne, ha ugyanazt a játékot és progresst folytathatnám Switch 2-n. Imádom a Nintendo saját címeket, de jó lenne ha annyira életképes lenne más játékokkal is, hogy többé ne vágyjak Steam Deck-re! Ehhez a cross platform mentések is kellenek!
Tudomásom szerint amik ezt támogatják eddig:
- SnowRunner
- Baldur's Gate 3
- Cyberpunk 2077
- No Man's SkyBiztos van még pár másik, de ezeket a saját szememmel láttam már működni!
-
Felmentek a játék árak ,de nem ennyire! Ps-en 60-70$ még mindig a játék árak, deluxe vagy ultimate azok kerülnek 80-90$-ba vagy euróba...az, hogy most a Nintendo kitalálta ezeket az árakat, nos az már más tészta, hogy a többi cég vérszemet kap-e, ha igen akkor rengeteg ember felfog hagyni ezzel a hobbival szerintem, vagy kivárja,hogy fél áron jusson hozzá az adott játékhoz pár hónap múlva! A day one játék vásárlás amúgy is csak nagyon szűk réteg kiváltsága szerintem, ezek után még jobban szűkülni fog ez a kör, ennyi!
-
Szabi®
addikt
Igen, néztem én is. Mondjuk nálam az a speciális helyzet áll fenn, hogy a Cyberpunk totál kimaradt. Volt nálam ps5-ön, de karaktert generáltam és ennyi, nem játszottam vele tovább. Hordozható formában csábítóbb, úgy az egyébként a nagyon jól sikerült Wolfenstein 2-öt is nagyon éltem Switchen.
Ha ilyen címekkel kezdenek mint a Cyberpunk, Elden Ring, Star Wars Outlaws, Hitman, akkor izgalmas generációnak nézünk elébe.
Ezt azt jelenti hogy a konzol nyitottabb a multiplatform felé. -
Szabi®
addikt
Sztem most tértek csak a sikerre, és most lesznek jobbak és jobbak. A Switch 1 azért kellett hogy kimásszanak a gödörből.
A Tears Of The Kingdom nálam a top5 valaha volt legjobb játékok közt van. Az Astral Chain nagyon zsáneridegen volt, de nagyon hamar behúzott. Jó kis játékok ezek, remélem utóbbinak is lesz egyszer folytatása.
Nagy utat tett meg Nintendo, a 18. századból kilépve túlélte az első világháborút, túlélte a második világháborút, és számtalan gazdasági vihart vészelt át, de itt van, még mai napig szórakoztat.Nekem Ps4-en az Uncharted/God of War/Horizon trió az system seller volt, nagyon jól megkomponált játékok azok is.
#1779 tl-x Igen, ez valszeg gazdasági megfontolás lehetett, mintsem ötlethiány.
-
Szabi®
addikt
Hát jah, van ilyen. Én az elmúlt 28 évben kipörgettem szinte mind, platformtól függetlenül, de sztem ez az irány csak arra jó, megtartsák azokat, akiknek tetszett a 2000-es évek Mario brosjai, mert ugyanaz a séma, ugyanabban a kontextusban, és itt lógott ki a Galaxy, és a Paper verziók, mert itt elmertek menni új irányba. Sajnos a pályadizájnok ellenségek, hangok, zenék, pályaelemek is maradtak két évtizede. Nem véletlenül a Mario kart-okból adtak el a legtöbbet . . .
#1765 gainwardgs Én azt hittem a Switch kap egy új részt, de sajnos csak remasteredek jöttek.
-
Szabi®
addikt
Számomra a leg-leg platformer jelenleg a Donkey Kong Tropical Freeze, a hangok, az animációk, a grafika, a megvalósítás mind-mind magasabbra emeli bármitől. (számomra)
Nem tudom ki csinálta, már nem a RARE, de mindenre figyeltek elképesztően aprólékosan. A Máriókba én már nem látok semmit, meg sem tud már újulni, mert mindent ellőttek. Nagyon sablonos és "uncsi" mind. Sztem pihentethetnék kicsit, és foglalkozhatnának Warioval, vagy más karakterrel, mert Márió mint tematika elképesztően rókabőr, és abból sem a jóféle. Talán ez a Wonder . . . Ez a Bowser's fury is pont azért tetszett, mert mertek végre picit máshogy hozzányúlni, persze pont ez a legrövidebb rész is . . .#1760 playmore "
Sokat olvastam arról, hogy a gép akár PS4Pro szintet is tudhat majd. Ez nekem mindig olyan furcsa volt miért pont a pro és nem az alap, de gondolom ezt valami vágy táplálja a 60fps miatt?"
Erre majd térjünk vissza, ha szét lett szedve a gép egy tesztpadon, és a techpowerup meglengeti, hogy mi is van a motorháztető alatt, és mit húz. Az hogy itt lelkes érzelmi felindultságú fanok ezt írják, még semmit nem jelent. A Switch 1-nél az összes média konglomerátum 1tflop-os teljesítményt írt, és fél tflops sincs meg. Sajnos ez ilyen, etetik hülyítik egymást a fanok . . . Ps4 pro szintet 100% hogy nem fog tudni. Erre bárkivel bármiben fogadni is merek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nyomtató topik
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PS4 Fat 500GB eladó
- Nintendo Switch OLED
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest