Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Sztem most tértek csak a sikerre, és most lesznek jobbak és jobbak. A Switch 1 azért kellett hogy kimásszanak a gödörből.
A Tears Of The Kingdom nálam a top5 valaha volt legjobb játékok közt van. Az Astral Chain nagyon zsáneridegen volt, de nagyon hamar behúzott. Jó kis játékok ezek, remélem utóbbinak is lesz egyszer folytatása.
Nagy utat tett meg Nintendo, a 18. századból kilépve túlélte az első világháborút, túlélte a második világháborút, és számtalan gazdasági vihart vészelt át, de itt van, még mai napig szórakoztat.Nekem Ps4-en az Uncharted/God of War/Horizon trió az system seller volt, nagyon jól megkomponált játékok azok is.
#1779 tl-x Igen, ez valszeg gazdasági megfontolás lehetett, mintsem ötlethiány.
-
Szabi®
addikt
Hát jah, van ilyen. Én az elmúlt 28 évben kipörgettem szinte mind, platformtól függetlenül, de sztem ez az irány csak arra jó, megtartsák azokat, akiknek tetszett a 2000-es évek Mario brosjai, mert ugyanaz a séma, ugyanabban a kontextusban, és itt lógott ki a Galaxy, és a Paper verziók, mert itt elmertek menni új irányba. Sajnos a pályadizájnok ellenségek, hangok, zenék, pályaelemek is maradtak két évtizede. Nem véletlenül a Mario kart-okból adtak el a legtöbbet . . .
#1765 gainwardgs Én azt hittem a Switch kap egy új részt, de sajnos csak remasteredek jöttek.
-
Szabi®
addikt
Számomra a leg-leg platformer jelenleg a Donkey Kong Tropical Freeze, a hangok, az animációk, a grafika, a megvalósítás mind-mind magasabbra emeli bármitől. (számomra)
Nem tudom ki csinálta, már nem a RARE, de mindenre figyeltek elképesztően aprólékosan. A Máriókba én már nem látok semmit, meg sem tud már újulni, mert mindent ellőttek. Nagyon sablonos és "uncsi" mind. Sztem pihentethetnék kicsit, és foglalkozhatnának Warioval, vagy más karakterrel, mert Márió mint tematika elképesztően rókabőr, és abból sem a jóféle. Talán ez a Wonder . . . Ez a Bowser's fury is pont azért tetszett, mert mertek végre picit máshogy hozzányúlni, persze pont ez a legrövidebb rész is . . .#1760 playmore "
Sokat olvastam arról, hogy a gép akár PS4Pro szintet is tudhat majd. Ez nekem mindig olyan furcsa volt miért pont a pro és nem az alap, de gondolom ezt valami vágy táplálja a 60fps miatt?"
Erre majd térjünk vissza, ha szét lett szedve a gép egy tesztpadon, és a techpowerup meglengeti, hogy mi is van a motorháztető alatt, és mit húz. Az hogy itt lelkes érzelmi felindultságú fanok ezt írják, még semmit nem jelent. A Switch 1-nél az összes média konglomerátum 1tflop-os teljesítményt írt, és fél tflops sincs meg. Sajnos ez ilyen, etetik hülyítik egymást a fanok . . . Ps4 pro szintet 100% hogy nem fog tudni. Erre bárkivel bármiben fogadni is merek. -
Szabi®
addikt
Meg a világfájdalmú siránkozok, hogy
ki kapta már meg a csomagot, és kinek hol tart a rendelése, és b@zi az összes konzolbolt Magyarországon, mert másoknak már két hete megjött, azt írja kézbesítették, az asszony kiment, de nem jött senki!
és hasonló röghöz kötött, beszűkült, 1bites foscunami lesz ránk zúdítva heteken át.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- F-Secure termékek
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest