Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah a Kirby Forgotten Land végén azt kell hogy mondjam, tök kafa kis játék ez.
Egyszerü, nincsen túlspilázva, viszont nagyon szórakoztató!
Annak monjuk jobban örültem volna ha kicsit jobban ki van használva a golyó képessége
Talán a sivatagos világba volt egy olyan map ahol azért kellett variálni. Ilyen alakba kellett átjutni valahova, ahol fel tudtad venni a másik alakod, amivel eljutottál egy 3. alakhoz. Ezekből lehetett volna több, de azért így is remek volt
Jöhet a Return to Dream Land

Jut eszembe...ki, mekkora halat fogott max?
Én nekimentem és sikerült egy 10.2eset
-
pzstm
titán
Breath of the Wild update erkezett
Nintendo Switch 2 Edition: Fixes related to ZELDA NOTES
Fixed an issue in which the player was unable to use the Daily Bonus effects “Health Recovery” or “Hearty Meal” if they had increased their hearts to the maximum number.Several other issues related to ZELDA NOTES have been addressed.
*The latest update data is required to play elements related to ZELDA NOTES.
General
Several issues have been addressed to improve the gameplay experience. -
kicsako
őstag
Elvileg Kanadában emelik az NSO árát, nem csodálkoznék ha hamarosan EU-ban is így tennének.
-
pzstm
titán
Super Mario Strikers is now available on Nintendo Switch 2 for Nintendo Switch Online + Expansion Pack members!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
kalelhun21
üzenetére
Hozzánk az ír shopból tudsz rendelni: Nintendo 64 (N64) Controller for Nintendo Switch
-
ldave
félisten
válasz
kalelhun21
üzenetére
Melyik régiós Nintendo boltból próbáltad? Van UK-s, német, osztrák, ír, stb.
-
kalelhun21
csendes tag
Sziasztok.
Előfizettem a Nintendo Switch Online+ Expansion Pack előfizetésre.
Szerettem volna rendelni Nintendo 64 kontrollert a konzolhoz hogy játszhassak a régi N64-s játékokkal, de Nintendo honlapján nem engedi megrendelni Magyarországra.
Esetleg valaki tudna segíteni hogy honnan tudnám a kontrollert beszerezni? Hazai oldalakon nem találtam. Köszönöm
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Thunderblight Ganon -nál a második fázisba hogy lehet a pajzsot kiütni a kezéből ? Az első körben simán ledarálom a hp-t de amikor azokat az oszlopokat dobálja és villámot szór bele teljesen tehetetlen vagyok. Lőttem minden fajta nyílvesszővel, dobtam neki fegyvert , de immunis mindenre. Videót nem akarok nézni róla de már valami info kellene mert most először nagyon meg akadtam . Köszönöm !
-
válasz
sittes79
üzenetére
Arról olvastál (vagy valaki) esetleg, hogy a már "upgrade-elt" S1 kártyát tudták másik gépen újra upgrade-elni?
Szerk.:
Utána is néztem, ez lehet a magyarázat:No, it is not possible to repeatedly upgrade a Switch 1 physical copy of Hogwarts Legacy to the Switch 2 version on different Switch 2 consoles. The upgrade is tied to the Nintendo Account and the specific Switch 1 game. Once the upgrade is purchased and applied to a Switch 2 console, it cannot be transferred or reapplied to another console, even if the original Switch 1 game is used.
Here's why:
Upgrade is tied to the Nintendo Account:
The Switch 2 upgrade for Hogwarts Legacy is linked to the Nintendo Account used to purchase it.
Digital nature of the upgrade:
The upgrade essentially unlocks a digital version of the game on the Switch 2, and this digital license is tied to the account.
No transfer of upgrade:
Once the upgrade is applied to a Switch 2, it cannot be transferred to another Switch 2 or console, even if the original Switch 1 game is used again.
In simpler terms: Think of the upgrade like buying a digital game on your account. You can't use that digital game on multiple accounts or consoles just because you have the original physical disc for a different consoleGyors fordítás:
Nem, nem lehetséges ismételten frissíteni a Hogwarts Legacy Switch 1 fizikai példányát a Switch 2 verzióra különböző Switch 2 konzolokon. A frissítés a Nintendo fiókhoz és az adott Switch 1 játékhoz kötött. Miután a frissítést megvásárolta és alkalmazta egy Switch 2 konzolra, az nem vihető át vagy alkalmazható újra egy másik konzolra, még akkor sem, ha az eredeti Switch 1 játékot használja.
Íme az okok:
A frissítés a Nintendo fiókhoz kötött: A Hogwarts Legacy Switch 2 frissítése a megvásárlásához használt Nintendo fiókhoz kapcsolódik.
A frissítés digitális jellege: A frissítés lényegében feloldja a játék digitális verzióját a Switch 2-n, és ez a digitális licenc a fiókhoz van kötve.
A frissítés nem vihető át: Miután a frissítést alkalmazta egy Switch 2-re, az nem vihető át egy másik Switch 2-re vagy konzolra, még akkor sem, ha az eredeti Switch 1 játékot ismét használja.
Egyszerűbben fogalmazva: Gondoljon a frissítésre úgy, mintha egy digitális játékot vásárolna a fiókjában. Nem használhatod azt a digitális játékot több fiókon vagy konzolon csak azért, mert megvan az eredeti fizikai lemez egy másik konzolhoz.Szóval ez lehet a magyarázat, ha már upgrade-tünk egy S1 kártyát S2-re, többet nem lehet, másik gépen sem.
Vagy?
-
NyMRooD
addikt
válasz
Keller16
üzenetére
Én úgy tudom ilyenkor levonják a játék dobozos árát, legalább is anno ezt hallottam, mivel így annyival csökkentett áron tudják eladni. Mondjuk nem tudom, hogy hogy csekkolják meg mivan ha nem szólsz (gondolom majd a kövi vásárló aki megveszi jelzi, hogy nem okés és akkor lehet megy a dádá).
-
sittes79
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Utana mentem kicsit, elvileg amazon vissza adja a penzt meg akkor is ha bontott a jatek. Legalabbis erre jutottam

Reddit szerint valaki alap switch 1-re vette a deluxot, igy deluxe switch 2 digitalis jateka lett
,mert itt valojaban nem a jatek a lenyeg, hanem hogy kapsz discountot, a switch 1 jatek csak a menu eljutasig kell. -
Keller16
aktív tag
Köszi a válaszokat, holnap megírom mi lett a végkifejlett
-
bmakszim
őstag
-
Keller16
aktív tag
Sziasztok!
Osztottam, szoroztam, végül elàllok a switch 2-től. Van valakinek tapasztalata azzal, ha én felhasználtam a hozzá járó kódot (MKW), az hogyan befolyásolja az elállás folyamatát? Bestbyte-os vásárlás egyebként. -
Bad Pritt
félisten
Street Fighter 6 - Switch 2 DF Tech Review - Tournament-Worthy 60FPS Play
Grand Theft Auto Trilogy: BETTER on Nintendo Switch 2
A végén még érdemes lehet Nintendón gétéázni.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Sejtettem hogy tudod

Amúgy nem tétlenkedtem délután..
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon baba.
-
jcrk
aktív tag
válasz
sittes79
üzenetére
Pontosan. Ezt írtam az előbb is (vagy legalábbis ezt akartam) kaptam kölcsön egy hl s1-es gamecardot. Azzal a gépben már aktív a vásárlási kedvezmény az eshopban. Megvettem 10€ért a s2-es verziót( kb. 87% kedvezmény) egy különálló játékok lett amihez nem kell többé semmi más.
Ez nem upgrade hanem egy másik, különálló játék kedvezményes vásárlási lehetősége. -
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Én is a sokat játszottam velük (3 gyerekkel), de hiába nem volt időm miután ők abbahagyták, csak nem bírtam ellenállni az újabb drágaságoknak
(Most egy ideig biztos nem tudok komolyabban legózni, már az is nagyon lassan megy, hogy a fehér Porsche B modell-nek + MOC-oknak nekivágjak...)Elnézést az offért mindenkitől.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom, csak nagyon vicces is vagyok
(Próbálok lejönni a cuccról , de így nehéz...(LEGO)
) -
sittes79
addikt
Akkor teoretikusan meg egy kicsit es nem flamelve a dolgot, ha megveszem a Hogwarts L-t amazonrol utana update-t shopbol es utana amazonhoz vissza kuldom akkor ez mukodik, csak nem teljesen fair/legalis?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
6. You can now purchase Hogwarts Legacy on Nintendo Switch™ 2 with the discount.
Ahogy írtam, nekem a digitális verzió lett upgradelve és most két verzió csücsül a Virtual Gamecard-ok menüben. Ergo két verzióm van.
A fizikai Switch 1-es verzióhoz továbbra is kell a kártya ha arról "upgradelsz" (azaz annak a kedvezményével vásárolod a 2-es verziót), ha azt akarod futtatni a konzolodon, de a Switch 2-es verzió amit így kedvezményesen vásárolsz meg (kb. -80-85%-os kedvezménnyel) az már digitális, ahhoz nem kell a Switch 1-es kártya. -
Crvsh3R
senior tag
Értem én, hogy fura. Én is rácsodálkoztam amikor a digitális verziómat upgradeltem, hogy nem frissült az ikon, hanem megjelent mellette egy másik a virtuális kártyáknál. Utána olvastam Redditen a cikket, hogy a fizikaira is ad engedményt a kiadó, mert ők máshogy "upgradelnek"
Én csak azt nem értem, hogy ha több cikk is van a neten róla és még a játékfejlesztő/ játékkiadó is cikkez róla a honlapján, akkor mit kell ezen ennyit rugózni és riogatni bannal a népet? Felesleges hangulatkeltés minden alap nélkül, meg lehet nézni az utóbbi kb. 30 hozzászólást. Megy a spekuláció a semmiről és az alapján oltják az embereket. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezeket mikor kértem tőled? Nem emlékszem, de nem baj, kösziiii

-
ldave
félisten
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Nézd, 1000-ból 999-szer ha ilyen lehetőség van, akkor kell az eredeti lemez, kazetta, akármi ahhoz hogy az olcsóbban megvetted új játékot továbbra is el tudd indítani. Ez alapján szerintem teljesen érthető, hogy amikor pont az az 1 van, ahol ez nem így van, akkor kicsit felkapja a fejét az ember, hogy hé itt valami fura, nem a megszokott.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Sanraith
üzenetére
Nintendo Switch használt piaca létező dolog és ez mellett (ennek tudatában) döntött így a kiadó, még a menetét is leírták lépésről-lépésre, szóval igen, felesleges "riogatás". Az, hogy ki hogyan szerzi meg a fizikai példányt az megint egy másik dolog, amit vizsgálni nem fog senki. Bárki kaphatja akár kölcsön is, mint anno a sárga kazettákat.
És egyébként mit bűnözik az illető? Nem ingyen kapja így, illetve nem virágboltból tölti le, csak egy olyan kedvezményt kap a vásárlásra, amit 1-2 hónapon belül úgyis megadnak rá akció keretein belül (Switch 1-es eShop akció következő lépcsőfoka ez a kedvezmény). Komolyan nem értem az embereket, mit kell ilyen vacak csonton rágódni ennyit... -
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugy tunt igenytelenul bansz Nintendo termekekkel
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
"If you own the physical edition of Hogwarts Legacy on Nintendo Switch™:
(...)
Terms apply."Az hogy a saját példányod után megkapod a kedvezményt, nem egyenlő azzal hogy okosban cserélgetéssel egy csapat ember 85% kedvezménnyel szerez új játékot. Én személy szerint nem hiszem hogy bárkit emiatt bannolnának, de a "riogatás" nem alaptalan.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aha, így értem, látom, köszi. Jópofa.
-
Sirandrish
Topikgazda
Van egy talp része ami a dokkoló alá megy, és annak van egy "hornya" amibe ez a műanyag lap belemegy.
Lényegében a dokkoló előtt van közvetlenül, de semmilyen módon nincs rögzítve a dokkolóhoz, csak maga a talp rész tartja előtte
Küldök inkább képet, nem tudom mennyire érthető így

Levágtam a képről mindent, mert ezt a srác küldte nekem korábban -
jcrk
aktív tag
Én így csináltam. Kértem kölcsön egy Hogwarts legacyt és megvettem 87%os kedvezménnyel a storeból az S2 verziót. Kártya nélküli teljes értékű játékot kaptam így 10€ért.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez egy műanyag lap, burkolat a dokkolóra? Csak rá van pattintva vagy ragasztva?
-
Crvsh3R
senior tag
Akkor pontot tennék a felesleges szájkarate végére, mert úgy látom megy itt a riogatás mindenféle alap nélkül:
A Hogwart's Legacy-t fejlesztő Portkey Games / WB Games hivatalos leírása az "upgrade" folyamatáról, a fizikai adathordozóra külön kitérve!!!
Szerintem mehet az ÖF-be is, mert itt csak a riogatás megy mindenféle alap nélkül egyesek részéről. -
sittes79
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van linked hozza, havernak van printere legyartatom vele

-
Sirandrish
Topikgazda
Nah megjött a S2 védelmezője (es annál lépője) is, mar csak meg kéne építeni
-
Norb79
addikt
válasz
Big_Boss
üzenetére
Az megvan, hogy minden egyes darab kártyát nyomom követ a nintendo, ugye?
Még az S1en volt ez az arany program, hogy kártyás játék vásárlásért kaptál x aranypontot, ugyanúgy, mint a digitálisért, amit aztán fel tudtál használni kedvezménynek a következő digitális vásárlásnál.
És ugye amikor beraktál egy kártyát, akkor a rendszer meg tudta mondani, hogy arról már beváltották e az aranypontokat avagy sem. Mert hogy a nintendo pontosan tudja melyik kártya melyik.De ja, kis szerencsével megúszható annyival, hogy majd bepatchelik, hogy kelljen a kártya. Kis szerencsével.
Mindenkinek egyéni döntése ez, de a laikusokat ne bíztassuk már, hogy hajrá, orosz rulettezz a 200 ezer forintos konzollal, hogy spórolj akár 10ezret is.
-
Most egy ideig nem tudok fórumozni, ne kapjatok össze please.
Sirandrish biztos figyel és ő nagyon keménykezű
-
A bannolást szerintem nem fogják gépszinten meglépni, de egy sw update, ami után kell majd az S1 kártya, simán elképzelhető, majdnem tuti.
13k egy S1 kártya... (Én már befejeztem PS5-ön, nem foglalom vele a szűkös helyet, de aki most megveszi és gyorsan végig viszi, opció lehet - nyilván saját felelősségre és az általad leírt lehetőséget sem kizárva.) -
De mi alapján bannolnak?
Megvan az S1-es kártya, upgradeltek S2 verzióra, ami ezek szerint a teljes kiadás. Honnan tudja a Nintendo, hogy kinek maradt meg otthon az S1-es kártya és kinek nem?
Esetleg azt tudják csinálni, hogy az S2 verziót patchelik, hogy kérje a fizikai kártyát. -
Norb79
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Bannolgatás, ahogy írtam.
Most nyitva van egy kiskapu, de tudjuk, hogy a nintendo a legegyszerűbb trükközés esetén is bannolja és/vagy brickeli a konzolod, szóval bármilyen szintű bíztatás ilyenekre itt a fórumon az elég nagy felelőtlenség, még akkor is, ha mondjuk ma működik ez a kiskapu.
Ez nem az xbox, hogy az elárazott termékek vásárlása után vagy visszavonják a játékot és visszakapod a pénzed, vagy megtartod az olcsó játékot és megy tovább az élet.
Ez itt a nintendo, ha ez tömeges lesz és kiszúrják, akkor szemrebbenés nélkül jön a példastatuálós brickelgetés.Érdemes a 200k+os konzolt berizikózni, hogy hátha ez így tök oké lesz és elcsúszik a léc alatt?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Ezt írtam én is, sőt már korábban is.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.17
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
(Próbálok lejönni a cuccról