Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #53099 üzenetére
Akkor marad az ebay...
Mondjuk elég húzós az ára.
Bár az is igaz, hogy mivel úgyse bontod ki, pár év múlva tuti a többszörösét éri majdEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #53098 üzenetére
Tudom, megjelenéskor már próbálkoztam... szerintem náluk is, valószínűleg nincs is nekik.(a csuklóval kapcsolatban: bontatlan eredeti csomagolásban nehéz hordani, muhahaha - ha belegondolok, lehet, hogy van egy csomó cuccom, ami üres doboz, "eredeti" csomagolásban)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy én próbáltam utánanézni, de én úgy látom hogy ez a G-Shock az 2022es modell, és konkrétan boltból már csak aranyáron lehet beszerezni..
Persze akkor már jobban megéri Ebayről beszerezni...
Egyébként ugyan nem karóra, de Gameboyos órán van
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #53093 üzenetére
Nem akarom hogy költsd a pénzed, de szólok hogy két csuklód van...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Ezt láttátok már?
G-SHOCK - SUPER MARIO BROTHERSZX Spectrum - Commodore 64
-
consono
nagyúr
válasz jófejsrác #53089 üzenetére
Szerintem rosszul gondolod, a Divinty még ma is jó játék nagyon. Az más dolog, hogy én azt sem és a BG3-at sem tudtam szeretni, pedig tényleg mindegyik nagyon jó a műfajban...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
jófejsrác
senior tag
válasz Rigormortiis #53087 üzenetére
Divinity 2-t én is néztem, hogy jó áron van, de a BG3-mal tervezem játszani, az után meg lehet nem esne jól már az - persze lehet, hogy rosszul gondolom
-
Rigormortiis
veterán
Csak nem bírtam ki, és behúztam a Divinity 2-t. Sokat játszottam már vele más platformon, de gyakorlatilag az előző generáció egyik legjobb rpg-je, iszonyat tartalommal, és ha pl egy lakatlan szigeten rekednék, akkor jó lenne, ha a Switchen lenne (áramforrással együtt, persze) A lényeg: szuper port, jobban sikerült, mint az Obsidian-féle Pillars of Eternity, bár az is egy remek játék.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
tl-x
őstag
válasz TrishtanAG #53077 üzenetére
Ipadre nincsenek
-
consono
nagyúr
válasz TrishtanAG #53084 üzenetére
Az ott egy iPad, 1620 x 2160, azon a FullHD tényleg nem gáz.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
30z.Samu
félisten
-
consono
nagyúr
válasz TrishtanAG #53077 üzenetére
Leszámítva a felbontást Ha meg PS4, akkor végképp, az csak 720p-t streamel. PS4 Pro/PS5 meg 1080p
-
-
-
30z.Samu
félisten
-
addikt
válasz tboy93 #53071 üzenetére
Pár 10 millió PS4 és Xbox One biztos kint van még az aktív felhasználóknál.
PS4 azért, mert elég népszerű volt. Xbox One meg azért, mert van pár játék, ami visszamenőleg elérhető konzol cloud -ból. Szóval a belső támogatás sem szűnt meg teljesen.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
tl-x
őstag
válasz icemad #53065 üzenetére
Igazából a játékmenet jó, ott nem nagyon van hiba. A menetek között tölt sokáig (15mp kb.), kivégzéseknél vettem észre textúra hibákat (le nem eső fej, nem veszi le Scorpion a maszkot) és a beköszönő/záró animációk vannak nagyon "lecsupaszítva" (Cage fura szemei, Reptile fogsora elcsúszik) . Azért az becsülendő, hogy egy az egyben megpróbálták elhozni a játékot a fejlesztők switchre. Az MK11 esetén a tornyokban lévő ellenségek képei elmosódottak itt ez éles, ott az beköszönő annimációk "nagyon" recések pixelesek, itt éles a kép csak nagyon le vannak egyszerűsítve a karakterek.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Végig vittem a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans 2-t. Találkoztam pár buggal és volt pár küldi, ami nehezen ment, de összeségében jól szorakoztam. Felidézte, amikor a a régi tv-n néztem őket VHS-ről vagy valamelyik adón.
A performanciával volt egy kis gond, de játszható. Az elején és ahol sok az objektum ott hajlamos volt beesni az FPS.
Mi helyt a youtube foldolgozza a videot után megtekinthető itt a végig játszás. -
-
Rony949
őstag
Egy kicsit off, de kibővítettem a Nintendo palettámat. A Switch-em mellé beszereztem életem első 3DS-ét.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Crvsh3R
senior tag
Ezt tegnap néztem én is. Vajon folyamatban lévő előfizetésre rá lehet vásárolni +1 évet és ezzel meghosszabbítani azt?
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
ldave
félisten
Nintendo Online + Gold pont akció:
Ha jól értem, akkor aki most befizet vagy meghosszabítja az éves Nintendo Online előfizetését, az visszakap 4-14 euró közötti összeget Gold pontokban, amit aztán az eShopban levásárolhat.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Rigormortiis
veterán
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #53050 üzenetére
Mobilra is van?
-
Rigormortiis
veterán
válasz tboy93 #53045 üzenetére
A Civ 6-ot meg ne vedd! Nem volt drága, de kb az egyetlen eset, amikor ablakon kidobott pénznek bélyegeztem azt a költést. Mobilon sokkal jobban fut (ez meg gyakorlatilag az a port).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Shokkolo
addikt
válasz 30z.Samu #53044 üzenetére
A kartra én lennék szerintem, csak még nem vettem meg
Gyerekkoromban kaptam németországból egy Super Nintendot, amikor itt még hallani se hallottak róla , először Sim City + Street Fighter 2 kombóval...
De később jött a 2 überkedvenc, A Super Mario Kart, és a Donkey Kong Country.
Évekig kötött le...
Nagyon gondolkoztam rajta hogy megveszem, de "nem merem""A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
consono
nagyúr
válasz icemad #53047 üzenetére
De az a telefon akksija, nem a Switché Én viszonylag gyakran osztok meg netet a kölköknek, jó pár órát bír úgy is a teló, de hát vannak erre célhardverek, nagy akksival.
-
-
nagyúr
válasz 30z.Samu #53044 üzenetére
Az enyem meg a fizikai tarsasjatekokra Ahhoz meg nekem nincs kedvem.
Amugy ha mar itt tartunk, switchre milyen jó coop társas / stratégiai jatekok vannak? Monopoly nem érdekel, Gloomhaven megvan rendes tarsasban. Civ6-on gondolkodtam, de azt mondtatok nagyon gatya a switch port.
-
Shokkolo
addikt
válasz 30z.Samu #53040 üzenetére
Az a baj, hogy nincs más... se pc, se ps, se xbox.
Nagyon kevés időm van játszani, emiatt nem vettem igazából semmilyen platformot.
Feleségem "gyerekkori traumája" a pokemon , switch is csak ezért van.
Igaz az egy Oled modell, azon is olyan tragikus?
@zombei:
Azzal nem játszanék, nem ingyen akarok én mindent, csak ha tényleg annyira rosz, akkor nbem dobnék ki 25e -ret az ablakon.
Egy utopisztikus világban mondjuk 10-15-öt érne meg ha tényleg olyan, amilyennek írják...[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Van valami alternatíva kicsit "olcsóbban" beszerezni 1-1 játékot?
Erősen gondolkozom, hogy meg kéne venni a Mortal Kombat 1 -t, de olvasva cikkeket (részben a PH-sat most a főoldalon), nem biztos, hogy kiadnék érte 25e -t."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
consono
nagyúr
válasz zombei #53036 üzenetére
Én ezzel sosem szórakoztam Látszik, hogy nem játszom sokat egyben, hogy érdekes lenne.
Btw, szerintem a cloud játék kevesebbet fogyaszt mint a natív, ott nagyon leegyszerűsítve csak videó dekódolás megy...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz hszilard666 #53034 üzenetére
Lekapcsolod a wifit is mikor handheld játszol? Az nem ugyan az?
-
hszilard666
veterán
-
zombei
aktív tag
válasz hszilard666 #53031 üzenetére
Igazából ha 480p 25 fps stabilan lenne meg még akkor is elég nagy szó lenne, meg ha sokat nem romlana a grafika, akkor még elég komolyan is nézne ki. Biztos portolható lenne normálisan, csak kérdés, hogy belerakják e a kellő mennyiségű munkát. Ha lesz belőle valami, akkor szerintem cloud lesz, mert nem térülne meg egy rendes portba fektetett munka.
-
hszilard666
veterán
-
szbazsi123
csendes tag
válasz Sirandrish #53021 üzenetére
Ritmusjátékok körében a szívem csücske a Patapon psp-n
-
draco31
veterán
V-rally 4 az jó lett? Gondolkozok néha valami autós játékon, aztán most az jó akcióban van.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
nagyúr
válasz TrishtanAG #53026 üzenetére
Ja, max ugy reális ez
-
Micsurin
nagyúr
Kizártnak tartom...
Láttunk már optimalizációs csodákat de ez már már architektúrális csoda kéne, konkrétan megtalálni még 2 magot és még 4GB Ram-ot meg egy kevéske TFlopst...[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
gainwardgs
veterán
válasz Quinine911 #53016 üzenetére
Jöhetne valami
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah ebben mondjuk egyet tudok érteni..
A "Vuvuzelas" Rocky a mai napig a fülembe cseng
Mondjuk egy olyan ritmusjátékot eltudnék képzelni, amiben csak ilyen pályák vannakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #53019 üzenetére
Azok a zenés, ritmuspályák zseniálisak voltak.
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Rigormortiis #53017 üzenetére
PS3on platináztam a Legendset és az Origint is...nekem egy életre elég volt a Raymanből
-
Quinine911
aktív tag
válasz Rigormortiis #53017 üzenetére
Na az is jöhetne, adom!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Rigormortiis
veterán
Nem DK, de én egy új Raymant élnék nagyon. A Legends számomra a műfaj csúcsa a mai napig.
-
Peat76
őstag
Miért nincs újabb 2D Donkey Kong?
Wii-n a Country Returns fantasztikus a Tropical Freeze-t mai napig tolom...Switch-en..imádom Őket! Ezek a platformerek ha jók...akkor a műfaj örökké él, hiányolom...Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz tboy93 #53011 üzenetére
Én szerettem a 2. rész harcrendszerét (amit a 3. is átvesz, csak egyszerűbbé teszi), nagyon tetszett, hogy jó sokáig ad hozzá új dolgokat, így nem válik unalmassá. A sztorihoz fontos Torna DLC-ben meg megint csavarnak majd a harcrendszeren, ami szintén jó dolog.
www.adventuregames.hu
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #53010 üzenetére
Nem szeretek szenvedni játékkal. Ahhoz túl kevés időm van játszani. Olyan játék kell ami jó
-
Rigormortiis
veterán
válasz tboy93 #53009 üzenetére
A harcrendszer a maga egyszerűségében jobban működik az elsőben, ez tény. Ugyanakkor szerintem nem volna szerencsés kihagyni a másodikat a harmadik előtt, mivel én már utánaolvastam a sztorinak nagy vonalakban, és nagyon kelleni fog hozzá. Meg alapvetően nem olyan vészes a kettő, mint ahogy lefestem, elvileg easy-n auto harccal is lehet haladni. De mondjuk én ha már egyszer ennyi időt rászánok, akkor szeretek a mélyére ásni a dolgoknak.
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #53007 üzenetére
Engem az első rész eléggé elkapott most. Egy 20 óra kb benne van már. Harcrendszert eléggé élvezem, a sztori is visz előre.
Viszont az altalad is elmondottak alapjan én lehet skippelem majd a 2. részt es az 1. után rögtön a 3.-ra megyek rá.
-
Rage47
veterán
válasz Rigormortiis #53007 üzenetére
igen, ezért tettem easyre
-
Rigormortiis
veterán
Egy kis Update a Xenoblade Chronicles 2-höz 25 óra után: sehol nem tartok még a játékban (chapter 4), annyi tennivaló van. Iszonyat hátráltató tenyező a térképszerkezet, ennyire használhatatlan mapet én még nem láttam játékban. És ehhez kapcsolódnak a mellékküldetések is: olyan szempontból fejlődtek az első részhez képest, hogy jobbaneg vannak írva és használhatóbb jutalmakat is adnak, ugyanakkor ember legyen a talpán, aki magától meg tudja csinálni őket. Nekem még leirással is nehezen mennek. Egyfelől a térkép miatt, másfelől mert sokszor kifejezetten nehezek és sokféle mindenit kell csinálni hozzájuk, nagyon ritka az egyszerű side mission.
A harc és fejlődési rendszer mint már mondtam fölöslegesen túl van bonyolítva, meg kellett néznem pár videót, hogy megértsek mindent. Viszont így sem a szívem csücske a dolog, annak ellenére, hogy szépen haladok a fejlődés útján, plusz kabaré, hogy csak gatcha módszerrel lehet beszerezni a jobb Blade-ket.
Kinézetre nem mondanám álleejtően szépnek a játékot, ugyanakkor iszonyúan látványos tud lenni. A zenei oldalra továbbra sem lehet panasz, és nekem az angol szinkron is tetszik.
Ami viszont a legjobb az egészben: a sztori és a szerethető karakterek. Ilyen téren is rálicitál az első részre, meg szinte minden másra is. Én hülyét kapok a klasszikus anime kliséktől, de itt annyira szerethetően vannak megkomponálva a vicces jelenetek is...
Szóval szuper játék csak pár dolgon át kell tudni lendülni, hogy az ember élvezni tudja.
-
Rage47
veterán
válasz TrishtanAG #53005 üzenetére
Ja ezt akartam elkerülni, hogy utána kelljen olvasni, mert hátha spoilereznek az ilyen oldalakon, azt hittem, hogy majd a játékban emlékeztetnek rá De akkor megnézem, amit belinkeltél
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
XB 3 Future Redeemed.
Most elkezdett beszélni Shulk, Rex és A valami Pneumáról és Logosról és Ontosról. Emlékeznem kell ezekre, vagy majd szépen mindent elmesél a játék? XB1-2-t végigjátszottam, de vagy nem emlékszek mindenre vagy ezek új nevek és majd kiderül, kik ezek. Szóval vágni kell nagyon az első kettő rész sztoriját, vagy elmagyarázza majd a játék a dolgokat? -
tl-x
őstag
Na aki esetleg meg akarja venni az MK1-et szerintem várja meg a javítást mert eddig csak csúnya volt és bug-os, ma reggel viszont már kétszer kifagyott és hibával kilépett.
-
Norb79
őstag
válasz hombre[EU] #53000 üzenetére
Nekem meg ez az egy maradt, ami nvidia, minden más AMD.
-
taki01
őstag
válasz Sirandrish #52997 üzenetére
Megvettem és nagyon király, bár még csak két pályát nyomtunk végig haverommal, mert coop-ban izgalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest