Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
Sikerült a Wondert maxolni! Yoshi segített a special pályákon sokat, meg a lehetőség online játéknál, hogy más újraéleszthet! Szuper játék! A special kb 200-250 életből lett meg, de sebaj
-
Kroni1
veterán
Köszi mindenkinek! Első körben lehet elviszem a gameparkhoz, van másik itthon, így a 2-3 hét nem gond. A házi praktika se rossz ötlet, jó tudni h ez is megoldás lehet.
-
válasz
Kroni1 #54192 üzenetére
Szia!
Ez tipikus drift hiba!
A Gamepark.hu-n találsz infót, a GamePark a hivatalos itthoni szerviz.
Régen helyben csinálták azonnal de változott a helyzet.
Ingyenes szervizre kiküldik külföldre. Ez esetben olyan 2-3 hét alatt érkezik vissza.Ha minden igaz és azonnal kell akkor helyben 6 vagy 8.000 Ft-ért csinálják meg (ezt nem tudom pontosan, majd valaki kijavít)
Ha egyik sem opció marad a házi praktika meg a WD40
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! A bal joyconunk elkezdett olyat csinálni, hogy hiába van középállásban, de néha magától beragad úgy mintha folyamatosan vagy fel vagy lefelé nyomnánk az analóg kart. Olyan is van, hogy a menüben egy felfelé nyomásra két menüpontot ugrik fel..
Ezt érdemes lehet a szakszervízbe elvinnem és ingyen megcsinálják esetleg, vagy ez nincs összefüggésben a drift hibával?
-
zombei
aktív tag
Szerintem engedjük el a témát.
Új írány: Batman játékokat ki várja ? N oldalán az Arkham Asylum-ra 6.8 GB-t ír a City, meg a Knight meg pár MB-t. Lehet, hogy azok cloudba mennek csak majd ? Asylum meg City közt nincs nagy különbség, úgyhogy az elég ciki lenne, ha már az se futna natívan. Knight azért már komolyabb szint, de ha az is nativ lesz, akkor a Gotham Knights-ot is portolhatnák már, az se lenne rossz. (utóbbit még nem vittem ki
) Mondjuk Hogwarts még lefoglal egy ideig, de ezt a szériát tuti mégegyszer lenyomom.
-
Peaceliker
addikt
válasz
teppik_amon #54169 üzenetére
Children of morta az marha jó game (mondjuk én diablo szériát is élem).
Ami még nekem bejött switch en (multi részét nem nezzem6, de elvileg van) az a Titan Quest -
válasz
teppik_amon #54165 üzenetére
Diablo 3. Es nem hasonlít a torchlight-ra. A torchlight hasonlit a diablo 3-ra
-
teppik_amon
tag
Sziasztok
Nemrég óta nyúzzák a gyerekeim a switchet. Látom dekudeals-en akciós a torchlight2-3. De egyiket se lehet lokálban többjátékos módban nyomni.
Tudtok ajánlani valami hasonlót, amit együtt, coopban tudnak vinni és hasonlít (legalább a játékmenet) a torchlight-ra?
(Mostanában épp a Guardian Tales-t nyomják felváltva..) -
penge111
addikt
[link] Star Ocean: The Secound Story R. Magyar teszt, nagyon rég olvastam ilyen színvonalas tesztet, látszik ki írta
-
válasz
Crvsh3R #54159 üzenetére
A GRIME hát, hogy is mondjam még sehol nem elérhető Switch-re.
Már megjelent volna de Released TBD van kiírva ami azt jeleni módosul a megjelenési idő.
Szóval még bizonytalan, hogy mikor lesz.A Dying Light Definitive csak régióváltással menne, de elég ha megveszed a Platinum Editiont. (ingyenesen fogja magát frissíteni a Definitivre).
Abból már lehet találni itthon, például ez 11-ért baráti: [link]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
iRiver #54155 üzenetére
Érdekes, amit linkeltél azt nem találtam a Nintendo oldalán, pedig ott is megnéztem, hogy mi az ami "hivatalosnak" számít. Lehet ezt az Alzást választom, ha már elméletben ez hivatalos. Hátha az 5 éves fiamnak egyszerűbb vele irányítani a Mario Kart-ot.
Más:
Dying Light Definitive Edition-t és GRIME-ot nem horror áron be lehet itthon valahogy szerezni (esetleg bontatlant)? Gondolom itthoni fiókra elektronikus licenszként esélytelen (nem szeretnék különböző régiók fiókjaival bűvészkedni). -
válasz
Crvsh3R #54154 üzenetére
A hatás ugyan az lesz!
A különbség annyi, hogy az Ali-s a tipikus fröccsöntött "visszahívos" darab, a Venomé egy kicsit jobb
Szóval, csak minőségbeli különbségeket tapasztalhatsz.
(mondom úgy, hogy mindkettő volt)De a linkelt Venomosnál van olcsóbb is és ráadásul gyári Nintendo:
[link] -
Crvsh3R
senior tag
Csak, hogy legyen ON is:
Aki van tapasztalata Joy-Con kormánnyal azoktól kérdezném: van különbség (használatbeli vagy minőségbeli) az Aliexpress-en kapható verziók és az itthon boltokban kaphatóak között? Árban jelentős különbséget látok viszont avatatlanként nem tűnik egy bonyolult eszköznek ami indokolná az itthoni jelentős felárat és az itthoniak sem Nintendo licenselt termékek ha jól láttam. -
tl-x
addikt
Mortal Kombat 1 az újabb patch után se lett egy villám
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #54125 üzenetére
És ezek ráadásul jó játékok is.
-
Laurh
aktív tag
válasz
spacelab #54117 üzenetére
Ha gyakorta nézed a hirdetési felületeket azért baráti áron is hozzá lehet jutni 15e környékén (Vinted, eBay, Jófogás, FB marketplace) nálam megfordult már pár db szóval nem lehetetlen.
Hardveraprot direkt nem írtam, mert ez egy szakmaibb közeg és az emberek itt jóval jobban tisztában vannak az árakkal, mint más platformon.Cuphead-et berendeltem jövő héten érkezik, meglepődtem mennyire nem lehet már kapni a boltokban.
-
Troy.
addikt
Store-ban van most valami brutál jó akció, amit láttok? Leginkább indie játékokra gondolok.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
iRiver #54118 üzenetére
Én pár hónapja adtam el az enyémet 45ért bontatlanul
Alapba nem ezért vettem de nem volt időm rá, így nem bontottam ki, aztán mikor megláttam mennyibe megy...eladtam.
Azt hittem hogy befektetésnek veszik (hogy 1-2 év múlva még drágább lesz alapon), mert volt akkor is használtan pár darab eladó, erre megjön egy emberke a fiával aki egy Switchet szorongat. Kérdezik hogy ki lehet-e próbálni. Mondom miután kifizettétek azt csináltok vele amit akartok. Kifizette, ott előttem letépte róla a fóliát (egy könnycseppet elmorzsoltam), be a Switchbe és már tolta is a gyerek -
válasz
spacelab #54117 üzenetére
1000 módja lehet.
Jelenleg kapásból 3 hirdetés van aprón Mario All Stars, Jófogáson is van pár darab és különböző Nintendo csoportokban is Facebookon és MarketPlacen.
Oké 35 körül adják de meg lehet venni. Ha képtelenség lenne akkor 35-ért se lenne, sőt semennyiért.
Van aki még nem szált el az árával amúgy. 3 éve Facebookos csoportokban százával posztolták a megjelenés napján, hogy megvették.
Lehet megvolt már neki régebbről a fizikai játék.
Lehet megvette digitálisan amíg elérhető volt.Pár hónapja még én is vettem 15-ért amúgy.
Utolsó lehetőség, hogy Nintendo Wii-n játssza
Ez azért merült fel mert kolléga értékeléseiből és régi hirdetéseiből ítélve nem csak Switch van otthon -
penge111
addikt
Elkezdtem a Super Mario Galaxyt. Az Odyssey után játszottam több Marióval is, nagyon jók voktak, de az Odyssey nagyon magasra rakta a lécet, így nem hagytak bennem mély nyomot. Ez a Galaxy viszont valami eszméletlen jó játék, simán Odyssey szint nálam, pedig még csak a második nagyobb galaxis felénél járok. Mekkorát üthetett ez anno 2007-ben, ha még ma is ennyire bitang jó
Második részt, hogy a fenébe nem hozták még el Switchre?
-
penge111
addikt
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik #54100 üzenetére
Várom már a Super Mario RPG-t, régebben a sorozat több részével is játszottam (illetve van még talán 2 rész amit 3DS-en végig kellene játszani), de ebbe a részbe sose kezdtem bele komolyabban, így ennek a felújított kiadásnak nagyon örülök.
Alzaboxba rendeltem, így szerintem leghamarabb holnap lesz a kezemben. -
penge111
addikt
Tegnap este sikerült végigjátszani a Cupheadet. Elképesztően szép ez a játék, az 1930-as, 1940-es évek rajzfilmeit idézik. A jazz zenék is kitűnően paszolnak a körítéshez. A film grain-t én instant kikapcsolom minden játéknál, de itt egyrészt nem lehetett, másrészt nagyon jól állt a játéknak. A játékmenet zseniális, de könyörtelen. Tulajdonképpen itt egy térképen mozgunk, és szinte kizárólag bossokal kell megküzdeni. Van néhány pálya, ahol a játék az ügyességünket, gyorsaságunkat teszi próbára itt lehet érmeket, és un. szuperképességeket szerezni. Az érmekért bizonyos upgradeket lehet venni, jobb, erősebb fegyver, több életerő stb. Maradjunk annyiban, hogy ezek kb hangyapöcsnyire könnyítik meg a dolgunkat. De azért van hasznos is közöttük. A bossok egytől egyik zseniálisak, mindegyik egyedi, több fázisból álló harcot kell vivni ellenük. Vannak könnyebbek, vannak nehezebbek. A pontot az i-re a két utolsó boss teszi fel. A kaszinós boss nagyon ötletes, mert annyira változtosan lett megoldva az rng miatt, hogy az ember a 100. halál után is húz egyet a vállán és 101-re is nekiugrik. Nekem a két utolsó boss legyűrése 5-6 órába került. Maga a játék kb. 15-16 óra lehetet. Fantasztikus volt, de tényleg a legnehezebb játékok egyike. Nekem hatalmas èlmény volt, megvolt az adrenalinlöket is minden boss után.
Ha más nem videón nézétek meg, van aki 1-2 óra alatt kipörgette, tényleg nagyon egyedi játék.
-
morfondőr
addikt
válasz
lazac_ #54102 üzenetére
Nálunk a nagyobb 5 éves lesz, a kisebb még nincs 3. Heti 1-2 alkalommal akarnak valamivel játszani, a kicsi még csak püföli a controllert, de a nagy már elképesztően ügyes a korához képest. Szvsz abszolút nem baj, ha a gyerek a neki való játékkal próbálkozik, ügyességet tanul, kitartást, kreativitást, a finommotoros képessége fejlődik stb. Mint mindennél itt is a mérték ami meghatározó, azt nem szabad engedni, hogy ez más fontos tevékenységek rovására menjen.
-
lazac_
tag
Köszönöm mindenkinek a választ! Akkor nagyjából jól lőttem be, hogy milyen játékokra kezdjek el félretenni.
Nem mertem leírni, hogy leendő 7 évesnek lesz, a facebookos apás csoportból indultam ki, ahol 25 éves kor alatt még tévézni sem szabad, nemhogy játszani.
Tapasztaltam, hogy a 3 éves tesó sem nézi tétlenül, ha pc-n bűvölünk valamit, ezek szerint jól tettem, hogy a joycon páros mellé lőttem még kontrollert pluszban...
Indie: személy szerint nagy kedvenc volt a Braid, kicsit meglepett, hogy máris 15 éves évfordulója lesz, és újra ki lesz adva, mindenképpen megy a várólistára.
-
TrishtanAG
senior tag
Na, a Nintendo/SE (mármint a 3DS-es Dragon Quest 7-et is készítő csapat) szépen megmutta a Mario RPG-vel, hogyan kell valamit remake-elni:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest