Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zombei
senior tag
válasz
horkovy34
üzenetére
"Next-gen" update, meg előtte lévővel is már szerintem igen szép.(TV-n nagyban nem néztem, csak handheldben) De ott szerintem ki lettek maxolva a konzol képességei, meg úgy maga a játék optimalizálás is, mert alapból vizuális megjelenéséhez képest pc-n is egy elég jól optimalizált játék. Kíváncsi vagyok én is mit hoz majda Hogwarts L., a leak már kint van neten, úgyhogy lassan várható lesz pár videó.
-
horkovy34
tag
válasz
zombei
üzenetére
Igen a Witcher 3 jutott pont az eszembe! Szerintem az is egy csoda és elég tisztességesen is fut a gép paramétereit tekintve! Bizakodó vagyok ezzel a Hogwarts Legacy játékkal kapcsolatban de előrendelni nem fogom. Várok pár tesztet és ha tisztességes iparos munka lett akkor megveszem! Ez egy nagyon jó játék a tesztek alapján így remélem nem cseszik el a portot.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Szerencsére 1440p-s a minotorom, így ezt megúsztam
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem 8K-ban a videót se képes lejátszani szaggatásmentesen
. Vicces lenne élőben kipróbálni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Na ilyennek kellene lennie minimum egy Zelda játéknak

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Aztaq*rva
Ehhez adnak gépet is?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amúgy, ha rá se akarsz ismerni a játékra, akkor a WiiU-s változatot kell agyon moddolni

[link] -
-
tl-x
addikt
válasz
horkovy34
üzenetére
Hát én nagy Nintendo fan vagyok, de egyre inkább azt mondom, hogy Switchre csak Nintendo játékot érdemes venni (Mario, Zelda, Donkey, Kirby, Metroid stb.). Elég sok nagygépről átírt játékot megvettem Switchre és hát mind csalódás volt nekem: Wolfenstein II, Witcher 3, Mortal Kombat 1, Alan Wake. Szerintem ez is ilyen lehet, de ez csak az én véleményem.
-
horkovy34
tag
Üdv srácok! Igazából egy olyan kérdésem lenne hogy ti hogy álltok ehhez a most megjelenő Hogwarts Legacy-hoz Switchre? Láttam az eddigi hozzászólásokat a grafikát illetően de én úgy vagyok vele hogy hajlandó vagyok lejjebb adni a hordozhatóság oltárán. Számomra az is csoda hogy ilyen minőségben egy ilyen kaliberű játék megjelenik a gépre. Én igazából az árával nem vagyok kibékülve és nem a nagygépekhez viszonyított grafikai minőség miatt, sokkal inkább ha azt nézem hogy a Super Mario Bros Wonder vettem előrendelésbe 19500 forintért ez igencsak jóval 20 ezer forint felett mocorog a deluxe kiadásról nem is beszélve. Azèrt a mért fps számok is nagyon érdekelnének megvétel előtt mert mint mondtam számomra csoda a megjelenése de azért diavetítés nem szeretnék nézni ennyi pénzért!
Hát nem tudom.......
Tanácstalan vagyok! 
-
tl-x
addikt
Nekem előbb megint volt egy "jó" élményem V1-esen Mortal Kombat 1-el: Kung Lao-val kb a 3 tower-es meccs után nem töltötte be a következő pályát csak tekert a kis sárkány ikon, 5 perc után kiléptem.

Nagyon szemezek egy OLED SteamDeck-el, a Switch meg marad a gyerekeknek dokkolva Mariora, Kongra, Zeldára.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak, hogy maradjon a Nintendo érzés
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk ezt nem itt kellene szerintem megbeszélni.
Megy privát. 
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Yuzunál nem tudom, de mintha cemu-hoz lenne 60 fps mod...
-
Troy.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez azért elég jól néz ki.
Offtopik: Budapesten van olyan bolt, ahol kézbe lehet venni Steamdeck-et? Még nem láttam, de kíváncsi volnék rá.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon jól néz ki! Látszik, hogy a játék szoftver jól meg van írva és csak egy újabb hardver kellene alá a gyártótól. Szerintem N-nél is így tolják a játékokat tesztelés közben
-
cornholio002
csendes tag
Black Friday van az nyxi-n : [link]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ezt sikerült kihozni a yuzuból.
Lehet én vagyok a bamba, de én alig találtam pár beállítási lehetőséget. Pl ahogy látjátok a "ködöt" egyáltalán nem tudtam csökkenteni. Persze a texturák sokkal élesebbek lettek, de azért szerettem volna még mahinálni ezt-azt
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én most a Mortalra vagyok rápörögve, rögtön az ugrott be. Na jó lehetett volna még a Switch topic miatt Mario Kombat vagy Mortal Kart

És a video: [link]
-
Tegnap mentem egy-egy kört az új MK DLC pályákon / karakterrekkel.
Érezhetően nőtt a minősége a DLC pályáknak a wave 1-hez képest. És a végén lefutó, egyébként jól megcsinált stáblista kicsit keserédes érzést keltett(aki még nem látta javaslom a végignézését). Nintendo ezzel nyilván már lezártnak tekinti az MK8-at.
Jöhet az MK9, remélem legalább annyi tartalommal, mint ez a rész a teljes DLC packkal együtt.
Plusz ehhez a 6-os wavehez jött zene lejátszó, + 15 már alapból feloldott Mii ruha, ezeket korábban nem láttam reklámozni.
-
spacelab
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A wii u is kompatibilis volt a wii-vel, és a wii is a gamecubebal.
-
tl-x
addikt
Ismerős nekem a PC-t a feleségem foglalta el, az iPad-eket a gyerekek. Fiam nem enged az Xbox-ához. De a Switchet nem adom (kivéve amikor a TV-n Marióznak).
-
penge111
addikt
65 óra utàn végére értem az Octopath Traveler első részének. Nagyon élveztem végig a játékot, Tv-n igen csúnyácska, ezért 90%-ban handled módban játszottam, úgy már gyönyörűen festet. Így a végére a sztorikkal is megbarátkoztam, 8 különböző történet, van amelyik faék egyszerűségü, de volt olyan is amit nagyon szerettem. Szinte mindegyikben van egy csavar, egy kis árulás, egy kis csipetnyi fűszer. Zene szerintem nagyon jó, harcrendszer kellően mély, főleg a jobrendszerrel. Nagyon tetszett, hogy különböző spéci skillje van mind a 8 karakternek, kedvencem a tolvaj volt, mert már a játék legelején nagyon értékes zsákmányokat lehet vele az npc-ktől lopni, mellesleg a lila ládákat csak ő tudja nyitni. A dungeonok egyszerűek és rövidek, rengeteg boss található a játékban. Ezek közül akad sok, amelyik elég trükkös, és a játék alapos ismerete nélkül sokszor megfingatnak. Rengeteg kis titok van a játékban, kincses ládák, küldetések, titkos karakter osztályok, bossok és egy titkos befejezés. Számomra valóban olyan volt mint sokan írták, egy szerelmes levél a régi snes jrpg-k idejéből... Kiváncsi vagyok a második részre, az állítólag mindenben übereli az elsőt.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ja hát nekem kis kezeim vannak, ilyenkor jól jön, mert pont kényelmes a Switch OLED

-
Nyugodtan lehet on minden, Switch-et legalább nyomokban tartalmazó hozzászólás

Ezt (ÁSZF III.10.10.)próbáljuk értelmezni, ami biztos tilos : tört játékok elérhetősége.
Nekem az utolsó mondat még mindig bizonytalan, de elvileg mobileszközökre (amiben SIM van) vonatkozik. -
tl-x
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Na örülök akkor nem buzdítottam senkit semmi rosszra....
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, írj üzit
. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Tudsz segíteni ebben? Privátban persze
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Állítólag nem bonyolult. És mivel megvan a gyári játék is neked így nem is tudom mennyire legal.
TrishtanAG Nagyon kéne már egy új erős N konzol.
-
TrishtanAG
senior tag
Én a fent említett Bayonetta 3-al és Xenoblade 3-al csináltam ezt. Mindkettő kifejezetten gyönyörű játék még fullhD-ban is. Csak nem az eredeti hardveren
. Ugyanis az leskálázza kábé a dosos játékok szintjére a renderfelbontást, ha túl sok minden (2 ellenfélnél több
van a képernyőn). -
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én se próbáltam még, nincs gamer PC-m. Simán csinálhatna valaki egy asztali Switchet ami fogadja a N-s kártyákat 4K-ban. Biztos lenne rá kereslet. Akár a Nintendo akár más gyártó N licensszel.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Játékokkal szerintem nincs baj csak a hardverrel. Egyik ismerős mondta, hogy megveszi a játékokat Switchre de PC-n emuval 4K-ban tolja és szerinte nagyon jól néznek ki. Szóval a Switch 2 simán vihetné a régi játékokat kicsit felhúzva.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem kell hogy remaster vagy remake szint legyen, csak pl a Zeldák menjenek 60FPS-el, meg a Fog-ot vegyék 1re 8milliárdról
-
tl-x
addikt
válasz
zombei
üzenetére
Apple ezeket nem szokta nagyon kipublikálni (inkább csak az előnyöket).
Rigormortiis azért az durva lenne.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez kizárt, te is tudod. Remaster. Full price tag. Ez a Nintendo útja
-
zombei
senior tag
Szerintem itt nem is a teljesítmény, hanem az optimalizálás a kulcsszó. (No meg persze kitudja milyen felbontáson futnak ezek a nagyobb cím ios-en, szerintem az is jól ki van sakkozva, hogy mi az a részletesség ami még pont jól néz ki, meg nem olyan alacsony a felbontás, hogy szembetűnő legyen.)
iRiver: Minek a full hd egy 7-8"-os kijelzőre ? Meg azért egy kicsit irreális elvárás, hogy full hd, meg 4k fussanak az új címek egy APU-ról, amit amúgy asztalin olyan konfiggal játszik az ember amiben a videókárya kerül annyiba mint itt a teljes eszköz.
HD bőven elég szerintem, csak legyen meg a beton stabil 30FPS, és ne legyen semmi frame drop, akkor élvezhető lesz. -
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó volt
De elvileg az új Deck az OLED miatt tovább fogja bírni.
Amúgy meg mindkettő lemerül, főleg vízben
-
Shade45
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Számomra ez nem jelent problémát:

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és mellesleg a laptopomat is kiváltotta:

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én abban nagyon nagyon NAGYON (mondtam már hogy nagyon?
) bízom hogy bármi is lesz a Switch 2, az visszafele kompatibilis lesz, és a komolyabb címek kapnak majd egy grafikai boostot rajta.
-
Shade45
senior tag
2017 óta van Switch-em, 1 éve vagyok Deck tulaj; az elmúlt 1 évben két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kapcsoltam be a Switch-et, elleben a Deck szinte minden nap használatban van - a Deck után kézbe venni a Switch-et kb olyan, mintha egy középkategóriás okostelefon után egy AA-s elemmel működő gyerektelefon lenne a kezemben.
Nagy? - Igen, az.
Nehezebb? - Igen.
De sokkal kényelmesebb és komfortosabb a fogása, jól rá tudsz markolni (
).
Nekem a Switch-től kb 30 perc játék után el kezd fájni a csuklóm, folyton igazgatom a kezemben, keresem a jó fogáspontot, ezzel szemben a Deck-nél nem tapasztaltam ilyet. -
Rigormortiis
veterán
Akármilyen vas lesz is az új Switch alatt, aki éli az N exkluzívokat, megint nem lesz kérdés, hogy mit vegyen, az ügyeskedő/mókoló/sd-n Zeldázó réteg pedig szerintem kb olyan marginális, hogy a Nintendót se zavarja.
Ezzel együtt azért én sem bánnám, ha lenne érdemi előrelépés. Például a Bayonetta 3 és a XC 3 még tv-n is homályos, pixeles, mert jóval több képi információt jelenítenek meg, mint az elődök. Szinte érzem, ahogy szegény Tegra púposodik játék közben. Ezzel szemben a WiiU Bayonetta 2 tűéles, és vajsimán fut.
-
River
Arcképgyáros
válasz
rakkimcer
üzenetére
Ők voltak régen a SuperGamer webáruház.
Ha jól tudom Szlovák székhellyel rendelkezik.
3 db játékot vettem innen(nem egyszerre).
Mind patika állapotban érkezett meg.
De ezek újak voltak!
Sajnos a használt játékokról csak rosszat hallottam aki innen vett…
Borzalmas állapotú borító és tok…
Valakinek 4-ből 3 játék nyomtatott borítóval jött.
Stb…
Ajánlom őket de csak akkor ha ÚJ bontatlan játékot veszel!
Használtat NE! -
River
Arcképgyáros
Azért ez is kérdéses…
Persze elfut a decken mindenféle új játék, de azért csodák nincsenek:
1200x800-as felbontás mikor lehetne Full HD de nem véletlen nem az.
Hidd elég nagy méretű a deck, hogy beletegyenek egy kicsit jobb hardvert. De ha megnézed mostmár tényleg mobilokra jön ki a Resident Evil Village meg a Resi 4 remake…
Egy Switch lite-ban is ugyanaz a hardver duruzsol mint egy oledben ezért őt fogom felhozni példának:
A Steam Deck majdnem négyszer olyan vastag és vagy másfélszer olyan széles.
A lite-ot se a legkényelmesebb fogni huzamosabb ideig de a deck ebben a méretben borzasztó lehet mondjuk fekve játsszva.
Amúgy ez a cucc volt /valaha/ az ötödik amire azt írták , hogy “na ez most igen, Nintendo killer lesz”
-
rakkimcer
tag
https://www.pgs.hu [link]
valaki rendelt már innen használt NSwitch játékot?
Mennyire megbízhatóak? -
consono
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
A felére biztosan nem fog összemenni, a képernyő miatt nem tud. Meg a touch padok miatt sem nagyon tudják a d-pad-et és a gombokat konvencionálisabb helyre tenni... Ha mindent meg akarnak tartani és nem akarnak elmenni a Switch féle mini kontrollerek felé, akkor nagy méretberi csökkenés nem várható, 10-15%max.
-
zombei
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Arra sok pénzt nem tennék. Konkurencia is hasonló méret, ekkora teljesítményt már hűteni kell rendesen, nem úgy mint a Switch-et amiben kb. olyan soc van mint a telefonokban amik passzív hűtéssel is elvannak. Ha friss címekkel élvezhető játék minőséget akar az ember akkor az nem lesz annyira kompakt sose.
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Úgy érted, hogy negyed. És mondjuk mellé lehetne rakni, hogy egy hogwart legacy hogyan fut rajta, csak hogy lássuk mennyire csúnya egy Switch verzió.

-
tl-x
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
SteamDeck egy Mini PC. Switch meg egy konzol elsősorban gyerekek kézméretéhez igazítva.
-
zombei
senior tag
válasz
consono
üzenetére
10 euroval több az újraértékesített 512-es, én akkor már inkább azt venném.
Rage47: Nem vészes ám kézbe véve, nekem egyedül attól zsibbad be a kezem, mert Deck-nek felfelé megy ki az usb-c-je, hogy kicsit nagyobb hurkot fogok a kábelen és oda fogom a házhoz, hogy ne törjön meg. (De aliról jön meg a 180°-os átfordító, amivel ez is megszűnik.)
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
hát nemtom, lehet a Decket nem használnám handheldben

-
tl-x
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
És a régi ára jelentősen csökkent!!! 64gb 140k!
-
Micsurin
nagyúr
Ez szerintem kifejezetten jól fest, ha ettől többet akarok lecsücsenek a gép elé 1440P-n.
Ha akarok este lent a nappaliban chillelve teázva játszani akkor fogom a switchet és roxfortozok vagy vajákozok vagy ha épp rohadok HO-ban a meetingen előkapom és nyomom kicsit és őszintén tökre nem fog érdekelni a grafika. Ha akarok nézelődni majd fogok gépen... tboy93 Vagy ki kell csengetni a Switch és a ROG Ally árdifijét és lesz grafika noha még mindig nem gépes.

-
Szerintem jól néz ki a Hogwarts. És a lényeg az összkép, nem az, hogy a falon milyen textúrák vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Vicces lenne élőben kipróbálni.
Open world

Tanácstalan vagyok!

Lehet én vagyok a bamba, de én alig találtam pár beállítási lehetőséget. Pl ahogy látjátok a "ködöt" egyáltalán nem tudtam csökkenteni. Persze a texturák sokkal élesebbek lettek, de azért szerettem volna még mahinálni ezt-azt

. Ugyanis az leskálázza kábé a dosos játékok szintjére a renderfelbontást, ha túl sok minden (2 ellenfélnél több
és nekem kell switchre különben max fél óra és görcsben van a kezem