Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz csumpa93 #27588 üzenetére
Animal Crossing Direct [link]
Őszinte leszek, kicsit felkeltette az érdeklődésem. Valaki írta itt, hogy ez egy chill játék, ez pontosan az. Leülsz a kanapéra és grindolsz a saját szigeted szépítgetésére. Gyűjtesz házra, majd később gyűjtesz a bútorokra, a tapétára, a padlóra stb.
Sims-hez lehetne még hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz csumpa93 #27588 üzenetére
Én még 3DS-en játszottam az előző AC játékkal, a New Leaf-fel.
Anno pont azért vettem meg, mert kíváncsi voltam rá, és nem csalódtam benne, igaz, pár hónap után már elvesztettem az érdeklődésemet, de addig szerintem kb. 50 órát eltöltöttem vele.
Nagyobb lényege szerintem nincs a játéknak, létezel egy virtuális kis városban, ahol vannak lakók, akikkel beszélgethetsz (néha megkérnek erre-arra), szépítgetheted a házadat, csinálhatsz különböző tevékenységeket (pl. horgászás, lepkefogás, gyümölcstermesztés, dino csontok kiásása, stb).
Jobban nem igazán tudom megfogalmazni.Edge, tboldi: köszi a Witcher véleményeket, még március 1-ig gondolkozom, hogy megvegyem-e. Igazából hatalmas a backlogom, és egyre kevesebbet játszom, tehát kicsit inkább a birtoklási vágy hajt, és lehet, hogy több hónapig elő sem kerülne egy kipróbáláson kívül (pl. ott van a Skyrim, Diablo 3, New Super Mario Bros, Luigi's Mansion 3, stb).
Amit én nem vettem észre, csak most botlottam bele a reddit-en, hogy még tavaly az egyik új firmware-rel bejött a zoom feature - szóval ez megoldás lehet a nagyon apró betűs játékokra handheld módban (persze leginkább akkor, ha párbeszéd közben áll a játék).
woodbear: ez király lett , a sapit magatoknak csináltátok, vagy készen vettétek?
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Oviban ma kezdődött a farsang. Szerintetek a Luigi's Mansion végigjátszása hatással volt a gyerekre? (Én játszottam, ő nézte )
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
csumpa93
tag
Csak én nem értem, hogy mi ez a hype az Animal Crossing miatt. Mi ez a játék? Életembe nem hallottam. Mi lenne a lényege? Elsőre nem tűnik túl nagy számnak.
-
Edge
veterán
válasz Bazsi1987 #27585 üzenetére
meg meg, de ez nem az a klasszik arpg, inkább olyan mintha egy arpg-t hc fokozaton játszhatnál csak mert ha megmurdelsz akkor kezdhetsz mindent elölről, de tényleg, egyedül a képességeket nem kell újra megtanulni. Ebben inkább a deadcellsre hajaz.
HA ez nem zavar akkor ajánlott erősen mert igényes cucc.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz hyggelig #27582 üzenetére
hát én sok mindennel így vagyok nintendon:
super mario
animal c
astral c
fire e
pokemon
és tuti van még pár amit megnézek review-ben és wtf nekem, hogy mit esznek rajta.én inkább indie meg port fan vagyok, lehet ez kicsit szokatlan itt, de ilyen is kell gondolom
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
hyggelig
senior tag
Nekem is teljesen kimaradt ez az egész AC mánia. Annyira, hogy azt sem tudom, mit és hogyan kell benne csinálni vagy mire épül az egész
Kai_Rong kollégához tudok csak csatlakozni, hiszen elég nagy backlogom van nekem is, de olyan játékokkal, amik legalább 30+ órásak Külön üdítő érzés volt, amikor az Astral Chain véget ért olyan 25 óránál.
-
Kai_Rong
senior tag
Nálam ez az AC kimarad - kifejezetten chill játéknak tűnik, de a napi átlagos fél-egyórás játékslotomban inkább a backlogomat gyűröm vagy Smash Ultimate-ezek. Nektek jó szórakozást / elveszést a digitális állatvilágban
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
f3rdzs0
senior tag
válasz #09990144 #27579 üzenetére
én még várok, remélem nem lesznek túl jók az előrendelői ajándékok, hogy a digitális verziót vehessem
valaki redditen írta, hogy ez lényegében egy Animal Crossing prequel, mert nem egy kész városba kerülsz, hanem te építed fel azt. szóval így talán érezhető, hogy ez mivel több, mert ami eddig garantáltan a városban volt, azt is neked kell megszerezni.
talán első Animal Crossing-nak pont ez a legjobb, mert itt tényleg láthatóan több dolgot is csinálhatsz. nekem teljesen az jött át, hogy nem leszel annyira limitálva a napi tevékenységekben mint korábban.
ami még pozitívum, hogy a sziget ahova el tudsz utazni bogarakat gyűjteni, az random lesz generálva, nem fix, így kevésbé lesz unalmas (bár New Leaf-ben oda csak grindolni mentem, úgyhogy direkt átültettem a fákat, hogy az értékes bogarak jól spawnoljanak )(kár volt megnéznem, mert most csak feleslegesen felhypeoltam magam )
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz #09990144 #27576 üzenetére
pontosan az amit vártam. ugyanolyan mint az eddigi AC játékok csak jobb a múzeum nagyon jól néz ki, New Leaf-ben is az volt a kedvencem. kicsit elvitték a játékot egy minecraft szerű irányba, ami nagyon sokat fog segíteni hosszútávon
messze van még a március (a szabit már intéztem 20-ára) , addig remélem erősödik a forint
f3rdzs0
-
törölt tag
10 perc, és kezdődik az AC direct
-
f3rdzs0
senior tag
-
Shade45
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz petymek #27569 üzenetére
határeset... a Makerben külön adták, nem a dobozban volt a cerka, azt elraktam egy N zacsiba, amit nem találok, de elő fog kerülni, mert el kell pakolnom mindent, költözés miatt...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
petymek
senior tag
válasz SH4D0W2011 #27531 üzenetére
Zelda nem lesz ebben az évben. Késik.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Rony949
őstag
Srácok, segítség kéne!
Én full laikus vagyok az Animal Crossing-al kapcsolatban. Nem játszottam egyetlen AC játékkal se és a Stardew Valley-hez se volt szerencsém.
Miért kéne/érdemes megvennem ezt a játékot?
Adjátok el nekem a terméket!
-
ooooobi
senior tag
Akinek van Witcherje és eddig nem volt magyar felirata az kapott ezzel a legutóbbi frissítéssel?
Van egy ilyen patchnote- "Added more text languages (in selected regions)."
Nem tudom, hogy kéne értelmezni a zárójeles részt.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
bads1
aktív tag
válasz hyggelig #27560 üzenetére
Igen, de nem azért mert tele vagyok AAA címekkel, mindössze a Bayo 1-2 SE kiadása megvan dobozosan és az első részt csak kód formájában lehet letölteni, ez az egy cím ami értékesebb a többi csak pár indie.
Ezért gondoltam ha az új tulaj vinné a Bayo-t dobozosan legalább tudja játszani az első részt is.Mindegy, ez már nagyon off itt.
-
bads1
aktív tag
Értem. Persze nem árusítani akarom az accot, csak hogy "ne menjen kárba" az a pár game ha eladom a gépet.
-
Kai_Rong
senior tag
Azon kivul, hogy az account arusitas minden platformon ASZF ellenes, azert in general fogadjuk el azt az uzleti koncepciot is, hogy a digitalis jatek az sunk cost, es a vevo szamara nem bir ertekkel.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
MODERÁTOR
válasz scyllafren #27556 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bads1
aktív tag
Üdv
Ha eladásra kínálom a gépet a rajta lévő accot át lehet írni az új tulaj számára mail cím alapján? Magyarán tovább adni az accot legális hogy kicsit növelje a gép értékét a rajta lévő pár játék?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Bazsi1987 #27553 üzenetére
és mi azzal a baj hogy AC /s
nem igazán értettem hogy miért követel mindenki AC directet. nagyon várom már a játékot, de nem érzem, hogy túl sok minden újat tudnának mondani, amit ne lenne jó a játékon belül felfedezni inkább
Fire Emblem: mindenkinek köszönöm aki rávett a Maddening nehézségre, még így se túl nehéz a játék, de sokkal szórakoztatóbb (bár most jön az első harc Death Knight ellen, ezért gondoltam jobb most megköszönni mielőtt agyvérzést kapok )
f3rdzs0
-
Bazsi1987
őstag
20-án direct de sajnos animal crossing-os....
-
Kvelstadt
veterán
válasz Zolibacsi88 #27542 üzenetére
Nem volt nagy tolongás pedig minden melót el kell végezmi valakinek. Leszek én a troll, nem kell megköszönni.
Megnéztem a videód és amelett hogy jó vólt
(22perc az életemből )
Megvilágosodtam! Nekem valszeg valami olyan kéne amit talán nem is gyártanak.
Egy olyan kütyü amibe benne van ez a nyák,viszont nem kell beleállítani semmit sehovaganem kijönne még egy usbc amit bedugok a szivcsbe és simán fektetve lerakom.
Mert az hogy a konzol dokkolóbsn áljon engem nem érdekel."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
tboldi
nagyúr
Tölthető a W3 frissítése!
(#27541) adalbert1: Edge-hez hasonlóan én sem merültem még el benne más játékok miatt, de pont most fejeztem be az egyiket, úgyhogy lehet, hogy innentől több szerepet kap a Vaják. Mindenesetre nem tűnik rossznak az első óra után, jobban sikerült, mint mondjuk az Assassin's Creed 3.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Erről van valakinek tapasztalata?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
adalbert1
veterán
Ez tök jó, de én személy szerint egy Xbox One vagy PS4 cross-save-nek jobban örülnék.
Van aki azóta is rendszeresen játszik a Witcher 3-al switchen, hogy megjelent? Így, hogy már több játékórátok van benne, mit tudtok mondani, mennyire vagytok elégedettek a porttal?
Esetleg van, aki Lite-on játszik vele? Ott mennyire olvashatóak a subtitle-ök?
Alapvetően fizikai példányokat vásárlok, de most, hogy akciós a digitális kiadás is, elgondolkoztam annak a megvásárlásán, igaz, 2 másik platformra is megvan már (főleg, hogy most gyorsan körbenézve konstatáltam, hogy a legtöbb helyen majd 20k a fizikai példány belőle).Az X-com 2-t is várom már, kíváncsi vagyok, hogy mikor jelenik meg - persze azt is megvettem már 2 másik platformra is (de mindkettőn a backlogom része ).
Idén azt hiszem, hogy megfontoltabban fogok vásárolni, főleg, hogy MS-nél és Sony-nál jön az új generáció is (meg azért kicsit zavar, hogy az elmúlt 4-5 évben mennyi lóvé elment hardware-re és software-re ) . -
addikt
Looks like The Witcher 3 on Switch is getting PC cross-save (tudom, volt már)
Free-to-play first-person shooter Warface is now available on Switch
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Felgolos #27535 üzenetére
Telefonról megosztott mobilneten lenne még érdemes kipróbálni, hogy az otthoni hálózat beállításait ki lehessen zárni... Tényleg, melyik szolgáltató adja a netet?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
77Guba
aktív tag
Sziasztok!
Ide is beírom hátha...
Megvettem a Fifa 20-at Switchre,de nem enged online(van előfizum) be.Állandóan a You have lost your connection to the network or to EA servers.... című monológ jön ki.Más játékkal tudok online játszani,és a Fifa karriermód is megy.Ha valaki tudna segíteni megköszönném! -
SH4D0W2011
őstag
Ha van még viszonylag friss Switch tulajdonos rajtam kívül, aki annyira nem követte eddig a játékmegjelenéseket, annak hasznos lehet ez a lista azokról, amik várhatóak idén. Top 20 NEW Switch Games of 2020
-
tboldi
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #27529 üzenetére
Hamarosan frissül a Witcher 3!
szerk.: Bocsi, nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Zolibacsi88 #27527 üzenetére
Biztos volt, meg kellett volna néznem/jegyeznem, de csak annyit olvastam el, hogy power gomb-al indítsam újra, ha nem indul újra, 12 sec-ig lenyomva tartva kapcsoljam ki. Mondjuk nem tudom mi baja lehet, szombat este befejeztem a Tokyo Mirage-t, aztán sleep módban visszaraktam a dokkba mint fél éve mindig. (hibák mindig előfordulnak, így ha nem visszatérő/állandó, nem szokásom firtatni )
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Tegnap érdekes dolgot produkált a Switch-em. Már bő 1 napja a dokkban pihent, és mikor oltottam a villanyt látom mintha világítana. Kiderült, fekete háttér, fehér betűkkel kiírta, hogy valami hiba történt, power gomb-al indítsam újra. Újraindult, semmi baj, nem is ez a gondom, hanem nem tudom mióta mehetett a kijelző. Illetve már kissé át is volt melegedve. Ha nem vettem volna észre, hogy világít, akkor reggelig, vagy még tovább is ment volna kijelző míg le nem merül?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Zolibacsi88
aktív tag
No hát köszönjük az infót srácok, holnap belelesünk akkor milyen.
-
Rony949
őstag
Warface a semmiből megjelent az ausztrál eShop-ban. Következő nap jön világszerte. Nem tudom milyen cucc ez, sosem hallottam róla.
szerk.: Az úristenedet oric, megelőztél.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Aki21
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #27520 üzenetére
Hát ha már egyszer vetted a fáradságot elkészíteni a videót ami szerintem jó lett akkor már gondoltam nem haragszol ha ajánlom a kérdés témájába való videód.
-
Kvelstadt
veterán
Vett már valaki ilyen eleje nélküli dockolót? Én szerintem.fogok és sz érdek3lne hogy van e valakinek valami tapasztalata pl hogy van e ajánlott márka vagy valami.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
woodbear
addikt
válasz Zolibacsi88 #27513 üzenetére
Én sem mostanában próbáltam....akkor még egyből ment minden.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Darth_Revan
veterán
válasz Norb79 #27508 üzenetére
Azért nem, szerintem az első rész is jó lenne már csak azért is mert iOS és androidos változathoz jó ideje nem nyúltak és grafika terén is eléggé le vannak butitva.
Inkább XCom EW kozel PC szintű grafikával, mint XCom 2 iOS/Android grafikával.
Tartalom terén is nekem az első rész sokkal jobban bejött....már csak azért is mert legend+ironMan fokozatban végigvittem XCom 2-t is de az első rész pc és androidos portjaival ellentétben a második rész esetében a steam achievement nem oldódott fel , szóval picit felb@szott [link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zolibacsi88 #27513 üzenetére
Bétában próbáltam ki én is, még kb 2 éve. Nem volt varólista, és egész szépen ment. Rise of the Tomb Raiderrel és Arkham Knight- tal próbáltam ki, a késleltetés se volt zavaró ennél a két játéknál.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz woodbear #27512 üzenetére
Tegnap reggel 9:15 beraktam magam Geforce Now-ban hogy na próbáljuk ki, írta hogy 1 óra ingyenes. Kíváncsi vagyok mit produkál ezen a masinán. Besorolt, hogy 494-en vannak előttem, de csordogált szépen lefele a szám, na mondom majd eljön az én időm, mivel egész nap a gép előtt kellett lennem, 17:40 volt, még mindig voltak előttem 79-en. Na mondom elmentek ti a...
-
woodbear
addikt
válasz Zolibacsi88 #27510 üzenetére
Én már több ilyen stream szolgáltatást próbáltam. A legjobb az Nvidia GeForce Now cucca volt. Még béta állapotban próbáltam. A napokban indult el a végleges verzió 7 év béta teszt után. Szerintem teljesen játszható volt, de egy nativ élménytől azért még így is távol van. Casual játékokhoz elegendő, de már egy dirt rally2-ben ahol fontos a reakció idő vagy akar milyen shooterben ott már érződik az a több milisecundum input lag.
De ilyen tomb Raider és hasonló játékokhoz elegendő volt. Én maradok a direkt verziónál. Kell azért még szerintem egy kis idő míg ez a stream dolog kiforrja magát bár tény, hogy az utóbbi időben szépen fejlődik. Kivéve a stadia Az egy viccOldalam: www.swsfoto.de
-
mike1334
veterán
válasz Zolibacsi88 #27510 üzenetére
Xcloudot rebesgetik. Én örülnék neki a game pass ultimate előfizetésemmel, nem is igen vennék next gen konzolt egy ideig, ha igaz lenne
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Zolibacsi88
aktív tag
Megvallom az “őszintétet” én annak örülnék picikét a legjobban egy mostani Directen, ha valamelyik jobb játék streaming szolgáltatóval összeborulna a jövőben a Nintendo, és ezt jelentenék be. (Valamelyest válaszul a mostani nagyok gen.-váltására.) No de nem találgatunk mer az itt nagyon OFF.
-
törölt tag
válasz Rony949 #27496 üzenetére
Szerintem nem kell ettől félni, hogy játék nélkül maradnánk. Egyrészt bármikor jöhet egy direct (tényleg rég volt már). Pl tavaly is a februári directben bemutatták az Astral Chaint és a Link's Awakeninget, és augusztusban / szeptemberben meg is jelent mindkettő. Simán előhúzhatnak most is a semmiből 1-2 meglepetés címet. Másrészt meg elég sok játék készül, pontos megjelenési dátum nélkül. Azokból is kaphatunk egy párat idén. (Bayonetta 3, No More Heroes 3, Bravely Default 2, Shin Megami Tensei 5, Xenoblade remaster, Yokai Watch 4, Metroid 4, BotW 2, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest