Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nintendolife-on olvastam egy hírt, hogy az Intelligent Systems csapata már 169 fősre nőtt. És a hosszászólások között volt egy érdekesség: ugye az új Fire Emblem játék a Koei Tecmo-val közösen készült. Ami viszont meglepett engem, hogy elvileg a játék nagyját a Koei csinálta, és csak 17 készítő volt az IS-től. Szóval van 150 emberke, akik nem a Fire Emblemen dolgoztak. De akkor min? Egy másik Fire Emblem szerintem még túl korai lenne így egy évvel a Three Houses után. Sokan szeretnék, ha feltámasztanák az Advance Wars szériát (2008-ban jött ki az utolsó rész), esetleg még Paper Mario is készülhet.
-
zskonta
újonc
Sziasztok, kérlek segítsetek:
Nem tudjuk a 4 számjegyű kódot a konzunkhoz... Hogy lehet meg tudni??
Koszonettel!!!!
A gyermekem nem tud így játszani rajta, emailen meg nem találjuk a. Ikor csináltuk azaz használatba vettük.konta
-
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz hszilard666 #27785 üzenetére
Ne is mondd, messziről kerülök mindent ami ezzel kapcsolatos....nem akarom ps4-re venni....ide akarom .
-
törölt tag
válasz Wesder #27781 üzenetére
Nincs Switchre Mario&Luigi RPG, és a sorozatért felelős AlphaDream tavaly becsődölt.
Szóval lehet nem is lesz mostanában. -
hszilard666
veterán
válasz Zolibacsi88 #27784 üzenetére
Sajnálom hogy nem egyszerre jelenik meg mindenhova. 2x kell megvennem ezért. Mindegy, nagyobb bajom sose legyen.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Zolibacsi88
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Norb79 #27782 üzenetére
Link's Awakening jobban birizgàlja a fantàziàm, mint a BotW. Olyan sok jàtékot nem akarok rà venni. 5-6db lenne a plafon. Akkor egy Maker, gondolom abból is inkàbb a 2-t, meg egy Link's lesz még pluszban. Idén még kell vennem egy XIII Rmastered-et, egy CP2077-et, meg egy DL2-t. (Ha kijön idén)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
válasz Wesder #27781 üzenetére
Mario Odyssey jó választás, ha rövid az idő, akkor még luigi mansion3at javaslom. Azt is szeretni fogja az asszony is, amikor átveszi. Emellett Mario maker, a Super az "túl nehéz", meg nem is annyira változatos, mint a maker pályái. Emellett link's awakening is kötelező neked és az asszonynak is. Cpt. toad treasure tracker is megér egy próbát. Ezeket szerintem használtan, kártyásan be tudod szerezni ott is, nincs benne nagy kockázat.
Ez már bőven több, mint 1,5 hónap. -
Wesder
félisten
válasz koncsik #27780 üzenetére
Vilàgos.
Leftpaw
A CTR lesz a MarioKart helyett, nekem az volt amit gyerekkoromban rongyosra jàtszottam. Smash Brothers màr N64-es sem jött be annyira. Jónak jó, de leszoktam a bunyós jàtékokról. Zeldàn is gondolkodtam, de inkàbb passzolom. Egy résszel sem jàtszottam soha, és ha eddig nem hiànyzott, akkor szerintem nincs nagy baj. Persze lehet késöbb 5.-nek lesz majd egy BotW. Mi van még? Pokémon sem az én csésze teàm. Esetleg még egy Mario Maker vagy Super Mario Brothers. Azt még NES-en imàdtam.Tényleg a GBA-ra kiadott Mario&Luigi RPG-nek van folytatàsa? DS-en volt egy új rész, ha Switch is kapott, akkor az is instant buy lenne.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #27778 üzenetére
Azt hiszem az ÁFA miatt vettük az összefoglalóból az a példát, akinek 4 (magyar, orosz, USA, japán) account-ja is van.
1,5 hónapra az is szoros tervnek tűnik, de akinek ideje tenger... (#időirigykoncsik)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Wesder
félisten
válasz koncsik #27776 üzenetére
Az összefoglalóba rakott 4 kommentet olvastam el, abból gondoltam. Itt nem hiszem hogy US accountot fogok hasznàlni, jó lesz a magyar is. Màr csak azért is mert az említett 4 jàtéknàl több szerintem nem lesz Switch-re nàlam.
One S arra jó hogy ha kicsi pénzért kell egy jàtszós gép, ha a PC-d arra nem jó, mert gyenge, viszont szeretnél jàtszani tovàbbra is az MS jàtékaival jàtszani. Az ingyen GamePass meg így is úgy is jó móka
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #27774 üzenetére
Tavaly a nagy alzakuponozás/t-home akciók közepette és is vettem majdnem egy all digitalt, de az csak az S teljesítménye, ha jól tudom, X-est megvettem volna szerintem.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #27775 üzenetére
Az összefoglalóban van egy ennek dedikált rövid rész és általában beírjuk, ha valamelyik eShop-ban jó akció van... úgyhogy ne érezd magad korlátozva ezügyben.
AZ ÁFA-val kapcsolatos dolgokra nem ténék ki, arról is volt szó a topikban, mindenki el tudja dönteni, mit csinálEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Wesder
félisten
Amint làtom a régiókorlàtlansàg itt tabu, míg a One X topikban meg teljesen elfogadott. Igazàból mind1, csak meglepett.
-
Wesder
félisten
válasz #09990144 #27769 üzenetére
Na akkor az úgy jó. One X-re csak digitàlis jàtékom van, majdnem 200, mert utàlok lemezt cserélgetni, de itt ez valahogy inkàbb hozzàad, mert csak bepattint és jàtszol.
-
mike1334
veterán
válasz Zolibacsi88 #27759 üzenetére
Elég cink hozzáállás
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
-
Wesder
félisten
válasz Zolibacsi88 #27766 üzenetére
Nem gond, akkor marad a 2 Crash + Spyro. Remèlem ez a nègyes (Odyssey, Crash trio, CTR, Spyro trio) mind "kazettás" ès nem kell feltelepítenem. Azèrt választottam az Odyssey-t, mert a Super Mario 64-et szerettem az "openworld" jellege miatt.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Wesder #27765 üzenetére
A “kryptonitunk”
A Mario Party pont azon kevesek egyike, amik nem támogatják a handheld módot. Úgy lehet játszani, hogy +Joy-Conokat csatlakoztatsz rá, és akkor tabletop módban kisképernyőn kenni, csak mivel nincs kickstandje( az a hátsó támaszték ), így az is macera. Így azt nem ajánlanám.
Node majd az Odyssey remélem kárpótol . -
Wesder
félisten
válasz Zolibacsi88 #27763 üzenetére
1.5 hónap múlva megyek haza, és asszony biztos elkunyizza, és mivel ebben a pàrkapcsolatban nàla van az összes csocs meg pna, így nehéz lesz nemet mondani.
Lesz majd még egy Mario Party (ha jàtszható Lite-tal), meg a 2 crash jàték + a Spyro.A szürke kiadàst vettem ami kék/magenta.
Nintendo-val soha nem volt semmi gondom, de ha lesz, úgy is megírom. Mondjuk az utolsó Nintendo amin jàtszottam a 64 volt.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Nos megvettem a világ legerősebb kézikonzoljàt egy Switch Light személyében. Jövőhéten hozza a futàr egy Odyssey-val. Remélem az a 1.5 hónap amíg nàlam lesz megéri majd az àràt.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz mike1334 #27758 üzenetére
Nekem az utolsó emlékem ez, amit ki is másoltam egy jegyzettömbbe, ne felejtsem el, nem tudom mondjuk azóta változott-e. Decemberi dátumos.
EU - Nintendo Support:"Please be advised that the European repair have not received the same note as it was a statement from Nintendo of America.Basically, in order to receive a free repair, the controllers need to be within warranty and we just require a proof of purchase in order for this to be activated. Please note that drifting should be covered by the warranty. The only situations that are not are physical damage or liquid contamination.
Vagyis ez a hozzáállás csak a US-ben meghibásodott JC-ra vonatkozik. Az EU-s továbbra is gari időn belül javítós.
-
torik
senior tag
Másfél hónap elteltével megjött a cserealkatrész és a csavarhúzók az aliexpress-től kár hogy két négyágú csillagot küldtek és a háromágú maradt ki, pont az ami nincs itthon hétfőn nyakamba veszem a várost és felkajtatok egyet.
Még mázli hogy megjött mert már lemondtam róla és terveztem venni egy új joycon-t, ez a driftelés az idegeimre megy
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
Bazsi1987
őstag
Na a doom3 behúzva anno lowon nyomtam pc-n kb, nem felejtem el gamestarba néztem a képeket hogy néz ki fullos grafikával 😁
-
törölt tag
The Red Lantern PAX East gameplay
Rougelite kutyaszános játék. Az animáció elég gagyi néhol, de hangulatosnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Quinine911 #27753 üzenetére
:D érdekes problémák ezek. Mai fejjel biztos nekem is logikátlan lenne, hogy nincs ugrás, hisz a Wolfival ellentétben már nem "laposak" a pályák...
Jó kis Doom 2, mennyit játszottam a koleszban ipx hálózaton multit vele. Vastagon volt minden a hullákkal a pályán :)Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Quinine911
aktív tag
válasz adalbert1 #27742 üzenetére
láttam, szegény srácnak meg is válaszoltam, hogy nem lehet ugrani, próbáltam neki megmondani hogy az egyik kockán kell megnyomni egy kapcsolót aztán sprint a nyíló ajtóhoz
Hejj, öregek vagyunk bakker
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
adalbert1
veterán
válasz Zolibacsi88 #27743 üzenetére
Ennyi pozitív vélemény után megvettem én is a Doom 3-at gyorsan, amíg akciós - szerencsére volt annyi pontom, hogy fizetni ne kelljen érte.
Ezzel a Doom-mal mikor kijött, nem játszottam, mert mint ahogy DM-Fan is írja, valami brutális gépigénye volt, emlékeim szerint volt olyan ismerős aki azért vett valamilyen akkoriban méregdrágának számító videokártyát, hogy tudjon vele játszani.
Pár évvel később próbáltam PC-n, de valahogy nekem mindig jobban tetszett a korábbi részek darálós játékmenete, mint a horror, most teszek vele még egy próbát, hogy más szemmel fogom-e szemlélni. -
Norb79
őstag
válasz Bazsi1987 #27671 üzenetére
Meglátta, hogy tolom PC-n, egyre nehezebb elmagyarázni neki, hogy félárra várunk.
Meg volt 6 euró aranypontom, azt beváltottam a doom trilógiára, arról mindent tud kívülről a haverjai elmondásai alapján, azt is nehéz lesz tőle távoltartani még két és fél évig (akkor lesz 12...). -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz DM-Fan #27745 üzenetére
Ezeket nem tudtam róla, csak az “eredeti” maradt meg a fejemben. Nem kedvelem, mikor a fejlesztői kreativitás fejet hajt a tömegnek. Nem úgymond egy “rossz dizájn/mechanika” volt az olyan értelemben, hanem ahogy írtam a para faktort növelte, hogy biza ha valami megjelenik a vaksötétben, akkor vagy látod mi van ott, vagy lövöd a foltokat és közbe fülesbe megy a hörgés jobbról balról. Ezek szerint sokaknak ez nem jött át, hogy ez ”jó”.
[ Szerkesztve ]
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Bazsi1987 #27744 üzenetére
Legyen? Magam sem tudom. Nem akarok rosszat mondani róla, mert egyébként nagyon jó, és már volt is egy jumpscare, amire nem emlékeztem, aztán beszartam De amivel én is “nyűglődve” a szar pc-m miatt, de végignyomtam a legelső változatot, ez már kicsit mintha nem az a Doom lenne. Nem olyan rossz értelemben, de ez a lámpás dolog is kiveszi a parát...engem picit zavar, remélem több változtatás ilyen irányban nem lesz. Elfogadtam anno ezt a szabályrendszerét a játéknak, most meg egy gombnyomással kapcsolgatok bármikor a vállamon egy ilyen kvázi reflektort, amit nem szabad sokáig égettetni... de ha ezt lehámozzuk a játék k*rva@jó! 🤯 Szívem szerint akkor csinálnék vidinyót belőle, ha erről a verzióról egy deka rosszat nem kellene mondani.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz koncsik #27746 üzenetére
Nekem anno megjelenéskor, 2004. augusztus elején első napos vétel volt PC-re. Atomerőmű kellett hozzá, hogy rendesen fusson, most meg teljesértékűen fut egy handheld-konzolon - durva az innováció, na! Abszolút letehetetlen játék, még az iszonyatos jumpscare-faktor ellenére is. A 2016-os Doom zseniális, a valaha volt legjobb FPS, az Eternal még annál is jobb lesz, de azok tényleg vérbeli, daráló FPS-ek. A Doom 3 viszont horror volt a javából, ott sokkal nagyobb a félelemérzet, mint az új, pörgős Doom-okban.
Igen, Eternal-ból a Collector's Edition-re pályázom, a sisakos változatra, csak kérdés jut-e. Tavaly júliusban rendeltem elő, - szerintem már lehet, hogy egy kicsit későn is - remélem akad még egy, vagy - az árát látva - talán páran visszamondják az előrendelésüket és szabadul fel kontingens.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
MODERÁTOR
válasz DM-Fan #27745 üzenetére
Én most játszottam végig először a Doom3-at PS4-en, nem tudtam abbahagyni, hiába az életkorunk (játéké/enyém).... Doom Eternalból Collector's Editionöd lesz, gondolom
-
DM-Fan
nagyúr
A fix - fegyvert kézbentartva egyidejűleg is bekapcsolható - flashlight-ot már anno a 2012. év végén megjelent Doom 3 BFG Edition-ba betették, részben rajongói nyomásra, mert anno a PC-verzióhoz is sorra jöttek ki az olyan házi mod-ok, amelyek biztosították annak használatát fegyvert kézbentartva is. Érdekes tendencia mert, mert szerintem is koncepciózusan tervezték úgy a játékot Carmack-ék anno, hogy vagy fegyver van a kezedben, vagy flashlight - bár, valljuk meg őszintén, ez valóban kicsit öncélú megoldás (mondhatni szívatni akarták ezzel a player-t, illetve ahogy írod is - parafaktor-növelés), pláne egy távoli jövőben játszódó játéknál: mé', 2145-ben már annyira hülyék a seregben, hogy nincs szereléksín a fegyveren, vagy nem megoldható a shoulder lamp? Érdekes, hogy az 1 évvel később megjelent Quake 4-ben alap volt, hogy szereléksínen volt a flashlight. A Doom 3-ban rohadt gyorsan lemerülő flashlight-ról már nem is beszélnék, ami szintén kicsit valóságtól elrugaszkodott: basszus bekapcsolom a 3 db góliát elemmel működő, LED-izzós MagLite-omat és napokon keresztül világít, nem 1-2 percig.
Na mindegy is. Egyébként anno ez a BFG Edition nagyon kellemes kis pakk volt: PS3-ra vettem meg a megjelenéskor, 2012. év végén és bizony abban is benne volt a Doom 1 és 2 is, plusz a Doom 3 - az említett ráncfelvarrások mellett - 3D-támogatást is kapott. Rögtön végig is toltam 65"-os plazmán 3D-ben és iszonyat élményt nyújtott - úgy is, mondjuk nem kicsit volt fárasztó órákon át aktív 3D-szemüvegben tolni.
Tavaly nyáron pedig megjelenés napján behúztam mindhárom részt Switch-re. Az első két rész sajnos sok hibától szenved, abszolút nem PC-hű port, viszont a BFG-Edition-ből is ismert Doom 3 annyira tökéletes Switch port lett, hogy az elképesztő. Végigtoltam mindhárom részt handheld-módban, meg a DLC-ket is, nagyon addiktív. A Doom 1 és 2 hibáit már foltozgatták patch-ekkel, de sajnos még mindig nem tökéletesek. Sebaj, örüljünk, hogy egyáltalán van és most tényleg - kvázi - ingyen adják.
Érdemes amúgy behúzni PS4-re is a tavaly újrakiadott Doom 3-at, mert annál brutálisabb grafikával és futási minőséggel egyik egyéb kiadása sem bír!Érdekesség, hogy a tavaly december 5-én a Switch-re kiadott Alien Isolation meg kis túlzással a Switch-en fut a legjobban (nyilván nem, hiszen egy power PC-n, pláne megtűzdelve mondjuk egy cinematic mod-dal iszonyat brutálisan fest) - legalábbis kapott egy erős grafikai update-et (pl. AA terén) a 2014-ben a több platformra kiadott eredeti verziójához képest.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Bazsi1987
őstag
Lesz róla videó? 😊
-
-
adalbert1
veterán
Magyar Nintendo közösségben valaki megkérdezte facebookon, hogy a Doom 1-ben Switchen mivel lehet ugrani.
Ilyenkor azért tényleg öregnek érzem magamat, hogy ezzel én még PC-n akkoriban játszottam, mikor viszonylag új játék volt (mire beszivárgott kisvárosunkba és lett is 4MB RAM-om, talán 95 vége volt) , és akkor teljesen triviális volt, hogy nincs ugrás benne, mert a Wolfenstein 3D-ben sem volt, ebben is miért lenne, az a platform játékokban van -
Dreimus
senior tag
-
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #27728 üzenetére
-
Zolibacsi88
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz SH4D0W2011 #27732 üzenetére
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Zolibacsi88 #27729 üzenetére
Nagyon szeretem a PS minőségi, történetmesélős, behúzós élményeit, de régóta szemezgettem már a könnyedebb, kikapcsolósabb Nintendoval és játékaival, aztán nemrég lett is alkalmam beszerezni egyet, bőven jól megférnek egymás mellett. -
g@bo
nagyúr
ma jött ki a Rune Factory 4 Special
jó napot kívánok
-
Bazsi1987
őstag
válasz Zolibacsi88 #27729 üzenetére
Nálam először ps utána switch megjelenéskor, aztán agyalok hogy megy a ps eladásra death stranding óta be sincs kapcsolva csak a switch pörög
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #27728 üzenetére
“Csak a PS! Meg már a Switch is. “
Ajj de ismerős velem kapcsolatban még régebbről.
-
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #27726 üzenetére
2033-at félig elolvastam, valahogy a könyvnél sem volt meg a szikra.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz tboy93 #27725 üzenetére
Nekem meg a kedvenc fps-em egyike. Lehet (biztos), hogy játékmenetben, gunplayben van jobb, de nálam az atmoszférája mindent überel. Mondjuk én olvastam a 2033-2034-2035 könyveket is, azok is tetszettek, aztán már egészen más érzés volt BP-n lemenni a metróállomásokra. Az Exodust mondjuk nem kérdezted, de az talán még jobb, a sokkal nagyobb nyitott területek miatt számomra van egy erős S.T.A.L.K.E.R. vibe-ja. A Switch verziókkal nincs tapasztalatom, nem tervezem őket megvenni erre a platformra.
-
nagyúr
válasz Blaise #27723 üzenetére
Főképp az első rész lett felújítva. Nekem személy szerint nem tetszett túlzottan a játék, az első részt végigszenvedtem, a másodikat leraktam pár óra játék után. A sztori sem fogott meg nagyon, a játékmenet meg idejétmúlt. Csőjáték (mivel metróban játszódik), csak néhol van nyíltabb terület. Őszintén szólva én azt a 2.500Ft-ot is sajnáltam rá amibe került, nemhogy teljes áron megvegyem.
[ Szerkesztve ]
-
Zolibacsi88
aktív tag
Pooontosann
Mindenki úgy és annyit tart amennyi jólesik, a mi “dizájnunkban” részemről szúrja a szemem, ha több van egymás körül. Attól függetlenül, hogyha mutatsz egy képet egy “gamerszobáról” ami telis tele van mindenféle jóval, konzolokkal és kontrollerekkel összefut a nyál a számban .
Akkor tartom ildomosnak a “magad előtt tartott kétkezes” kontrollereket, mikor valami Warface, vagy hasonló “komolyabb” van előttem, ezért sem bánt az aksi kérdés, a Joy-Conokat meg minden másra használom, mert én az a szétnyúlós típus vagyok, mint egy óriásamőba; végtagjaim jobbra-balra szétdobva. -
Blaise
veterán
Metro Reduxot vette valaki? Milyen?
-
Kvelstadt
veterán
válasz Zolibacsi88 #27718 üzenetére
3joyom van, 2 ps4hez és egy pro. Ez így még pont belefér nem?
A ps4hez muszály kettő mert egy jókis hétvégi játékhoz nem elég az az aksi amit egy tud. Viszont a pro joy az ebben tényleg jó hogy mikor jelez hogy merül sosem emlékszem pontosan mikor volt a korábbi töltés.
De ha már aksi. Nemrég jártam úgy hogy lemerült a pro és elővettem a gripet a joyconokhoz. (még a gyári csomagolásából se vokt kivébe mióta megvan a switc).
Szóval grippelt joyconokkal nekimentem zeldába egy divine beastnek és kiváncsi voltam milyen lesz. Nos a jó az nem ilyen avagy köszönöm grip,így mégtöbbre tartom a pro joyt!Edge
Nem vagyunk egyformák, van akinek ez is lehet fontos szempont.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Edge
veterán
válasz Zolibacsi88 #27718 üzenetére
a csipkés terítő nem látszik tőle vagy mi a gond?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Kvelstadt #27717 üzenetére
.LnB kolléga is míg volt Switch neki itt ez volt az egyik amit megemlített, hogy a Pro controller hogy a viharba bírja eddig .
Szinte tény, a legjobb választás ez.
Én azt is figyelembe vettem, hogy ne kelljen a kicsi, szinte dísz asztalon 3-nál több kontrollert tartani. Mert...hát annyira nem szép. -
Kvelstadt
veterán
válasz koncsik #27698 üzenetére
Most így mindőtöknek válaszolok.
Szóval nekem nem kényepmetlen a pro. Utopjára a ps3 joy volt nem túl keényelmes. Azóta minden joy amit próbáltam tetszett. Amivel nálam nyer a pro joy az az aksi. A ps joyt simán le tudpm meríteni egy jókis délután-esti játekkal, míg a pro joyhoz napok kellenek mire lemerül.
Szóval ezért nem volt nekem wgyértelmű.
Azt a részt viszont értem hogy ha nincs ne kelljen venni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
woodbear
addikt
válasz Zolibacsi88 #27714 üzenetére
Megnéztem de nálam még mindig kék/piros, pedig lefóliáztam fehérre őket
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Zolibacsi88
aktív tag
( Zárójelben jegyzem meg a Pokemon Sword and Shieldben amilyen Joy-Conokkal játszol, a játèkban a szobádban is olyan színű az asztalon a Switch, a kis aljasok, semmi értelme, de na... )
-
Rony949
őstag
válasz Carlos Padre #27712 üzenetére
Én értem. De mégis csak jobb hetente tölteni a kontrollert, mint naponta.
-
woodbear
addikt
válasz Zolibacsi88 #27708 üzenetére
Volt ilyen? Na az már eléggé az alja kategória
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Rony949
őstag
A Dualshock 4 nagyon fasza, de az akksija kriminális. 5-6 óra játék után már bőg, hogy mindjárt lemerül, míg a Switch Pro kontroller, azért körülbelül 30-35 órát simán kibír.
-
woodbear
addikt
[Fuser bejelentő Trailer]
fesztiválszimulátor ki lehet a célközönség?Oldalam: www.swsfoto.de
-
Zolibacsi88
aktív tag
[Eshop akció szubjektív ajánlások]
Ha esetleg hó végén még el akarjátok durrogtatni az ennivalóra valót, esetleg backlogot növelni
-
Edge
veterán
válasz Quinine911 #27696 üzenetére
én megvettem, szép meg minden, de aztán rájöttem hogy a 90es évek végén baromi jól elvoltunk vele(mmint az első résszel) haverokkal de most meg nincs hozzá türelmem, változunk na.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
oriic
HÁZIGAZDA
Genshin Impact - 12 Minutes of Gameplay
(PC-s verzióból, de jön konzolokra is)Live-Die-Respawn
-
Kai_Rong
senior tag
Olcsóbbnak olcsóbb, de az ergonómiával azért vitatkoznék - én speciel jobban kézre állónak érzem a Pro kontrollert, mint a Dual Shock 4-et. Van egy pár konzol, ennélfogva kontroller is otthon (PS3, PS4, Gamecube, N64, Wiimote, Wii Classic, Wii Classic Pro, Wii U Pro kontroller, Wii U gamepad, Switch Pro kontroller), és messze a Switché a legkényelmesebb, a DualShock 3 és a GameCube pedig hosszú távon messze a legkényelmetlenebb, konkrétan az instant ínhüvelygyulladás kategória egy 5 órás játéksession során.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest