Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz #09990144 #27499 üzenetére
csak tudnam, ki talalja ki ezeket az idoziteseket. A Catherine remaster szeptemberben jott ki, lehetett volna boven crossplatform. A jatek amugy meno, a PS3 es PS4 verziokban egyuttesen van 70 oram, es egyik verziot se sikerult maxolni meg, nem kicsit nehez
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
törölt tag
Úgy néz ki, jön Switchre a Catherine: Full Body és az XCOM 2.
(Egyik sem hivatalos bejelentés még) -
tboldi
nagyúr
válasz Kálmán1990 #27495 üzenetére
Nem kell kikapcsolni, amikor kivennéd a kártyát.
Néha azért vedd ki a dokkból, a folyamatos töltés miatt hamarabb elfáradnak az aksi cellái. -
Rony949
őstag
válasz Norb79 #27494 üzenetére
Én a jövő játékairól beszéltem. Pont azt mondom, hogy a Nintendo annyi játékot elhozott nekünk Switchre, hogy lehet most lesz egy kis hanyatlás. A konzol már 3 éve kint van, már temérdek pletyka megyeget az új Nintendo gépről. Kicsit félek, hogy a Switch aranykora elmúlt.
De még egyszer: Remélem tévedek!
-
Kálmán1990
újonc
lehet hogy hülye kérdés de inkább megkérdem. A game cardot hogy kell kivenni, kikapcsolt-, alvó állapotban vagy lehet bekapcsolva is miután bezártam X-el az alkalmazást?
Illetve nekem a dokkoló állandóan be van dugva benne lehet hagyni a gépet használatom kívül is vagy érdemesebb kivenni belőle ha fel van töltve? -
-
Felgolos
csendes tag
válasz Zolibacsi88 #27488 üzenetére
Persze van, én is néztem már mindenütt. Azért érdeklődtem, hogy járt-e már valaki így. (már EA support tal is próbálkoztam, de zsákutca)
-
Rony949
őstag
válasz Zolibacsi88 #27491 üzenetére
Eddig az összes Direct fantasztikus volt. Kicsit tartok attól, hogy a Nintendo talán kifogyott a nagy játékokból. De ne nekem legyen igazam!
-
Rony949
őstag
Ti nem vagytok már kiéhezve egy Nintendo Direct-re? Szeptemberben volt a legutóbbi. Jó lenne már ha egy újabb hype vonat átmenne rajtam. Nem akarok az E3-ig várni.
-
taki01
őstag
-
Felgolos
csendes tag
Sziasztok! Meg van nekem digitálisan a Fifa 2020 és nem tudok online játszani. (routerem megfelelően van beállítva) [link] Más is tapasztalt hasonlót? tud valaki megoldást a problémára? köszönöm a válaszokat
-
f3rdzs0
senior tag
válasz #09990144 #27469 üzenetére
mondjuk kinéz olyan jónak hogy én is elgondolkodtam a vételén ha nem lenne ilyen drága akkor lehet egyszerű döntés lett volna, több száz órám van Skyrim-ben, de a fő sztorival sose haladtam (Oblivion ugyanez)
pl tudom hogy van egy sárkány a hegy tetején de még vele sose beszéltem most nézem, hogy a Ring Fit készlet elfogyott konzolokszervizétől. örülök hogy lecsaptam rá, eddig tetszik, de azért elég erős hogy mekkora a kereslet iránta (vagy milyen kicsi a kínálat). angoloknál másfélszeres áron elérhető csak.
f3rdzs0
-
woodbear
addikt
válasz Sirandrish #27477 üzenetére
vagy fotózás vagy Xbox....valamelyik témából tutiOldalam: www.swsfoto.de
-
ooooobi
senior tag
válasz Rony949 #27481 üzenetére
Eloszor nekem is zavaro volt, de kesobb mindig tele voltam fegyverrel.
A különlegesebbeket meg csak felraktam a hazam falára, hogy megmaradjanak. Gyengébbekkel is verhető az ellen, ha jól kitanulja a kitérés visszacsapás technikát. Javítani azt hiszem nem lehet egyáltalán. Vagy van valami ilyan, hogy a kus rejtoszkodo hagymaszorny vagy mi ha bekapja akkor javítva köpi vissza? https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Rony949
őstag
No hát, a BotW eddig nagyon tetszik, de ez a weapon durability dolog...oh jajj. A Dark Souls 2-ben nem szerettem és egyelőre itt se nagyon jön be ez a fícsőr. Értem én hogy ezzel akarják változatosabbá tenni a gameplay-t, hogy folyamatosan más és más fegyverrel küzdesz, plusz szerintem ezzel azt is akarják sugallni a fejlesztők, hogy ne keveredjek folyton harcba és inkább óvakodjak tőlük vagy esetleg lopakodjak többet. Nem tudom.
Remélem hamarosan lesz valami javítókészlet féleség, mert ez így elég rossz.
Amúgy a játék többi része nagyon faja. A grafika meg (vagy inkább a látvány), az elképesztő. Még a 4K TV-men se csúnya egyáltalán. Az a durva, hogy a framerate stabilitás 100x jobb mint a Link's Awakening-nál. Érzem néha hogy droppol egy pár fps-t, de közel sem annyira durva a helyzet, legalább is dokkolt állapotban.
-
woodbear
addikt
Ki lettek hirdetve az idei D.I.C.E. Díj győztesei.
Tobb helyen is switch játék kerekedett felül a többieken.
A Luigi’s Mansion 3 például olyan címeket utasított maga mögé “kiemelkedő animáció” kategóriában mint a Call of Duty: Modern Warfare, Days Gone, Death Stranding, Devil May Cry 5
nem semmi azért
Nem régen fejeztem be én is és valóban meglepő mit ki nem hoztak a készítők ebből a játékból és hardverből.
[link] Itt vannak egyébként a részletes eredmények.Oldalam: www.swsfoto.de
-
L4mie
veterán
Fortnite Xplatformos Switchen?
vagy botok vannak, vagy csak ennyire gyerekek játszanak, mert este mentem egy kört és nagyon fura...Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
mike1334
veterán
válasz woodbear #27470 üzenetére
Xboxon is van refund. Ott annyi az elvárás, hogy le kell tölteni és játszani is kell vele (elindítani), de nem mehet x óránál többet, illetve nem a végtelenségig él a lehetőség, csak a vásárlástól számított y napig.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
woodbear
addikt
válasz Kai_Rong #27466 üzenetére
Ejjha ezt mondjuk nem tudtam. Valóban a Steam-ből indultam ki mert ott már többször bele szaladtam jónak tűnő vètelbe amire utána rájöttem, hogy annyira nem is jó
Naivan azt gondoltam, hogy mindenhol adnak egy kis próbaidőt de ez így elég csöcs.Oldalam: www.swsfoto.de
-
Kai_Rong
senior tag
válasz woodbear #27465 üzenetére
Ez tudtommal csak a Steamre igaz, és az ő refund policy-jük messze a legmegengedőbb. A Sonynál csak akkor van refund, ha nem töltötted le a megvásárolt tartalmat. A Nintendo híres arról, hogy nem ad refundot. A Supportnak a honlapján ez van: [link]
Szóval nem fognak egy fillért se visszaadni, de azért próbálkozni lehet...PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
tboldi
nagyúr
válasz Quinine911 #27458 üzenetére
Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, ez nem a komplett lista, a táblázat alatt a “here” szóra kattintva látható az összes.
-
Quinine911
aktív tag
Itt a Blockbuster Sale lista, válogassatok, vegyetek! LINK
Edit: Látom Dreimus már belinkelte, sorry. Ebből talán a MK 11 ami elgondolkodtat ennyiért.
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
MODERÁTOR
válasz sittes79 #27456 üzenetére
ÖF-ban van egy: "Digitálisan vásárolt tartalom árának visszaigénylése", sajnos angolul, de esetleg dobd ne a translate.google.com-ba. Igyekszünk mihamarabb magyarítani az ÖF-t is.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
f3rdzs0
senior tag
válasz sittes79 #27443 üzenetére
amit ajánlok az exkluzívak közül:
Fire Emblem Three Houses
Ori and the blind forest
ha nincs más konzolod ahol játszhatnád őket:
Witcher
SkyrimRing Fit-ről még nem tudok mondani véleményt. első nap nagyon tetszett, de tegnap nem voltam jó, úgyhogy inkább hagytam (pedig már vártam hogy játszhassak). szerintem reggelente pont jó lesz hogy átmozgasson (legalábbis így tervezem).
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Digital store ban vásárolt játék refund hogy működik?
Elbasztam witcher 3at norvég régióban vettem oszt nem tud magyarul....
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz szildavid90 #27449 üzenetére
Írj a supportnak
-
szildavid90
aktív tag
Mit tehetek, ha vettem egy jatekot a shopban, levonta a penzt, viszont a jatekot nem tudom letolteni?
-
hszilard666
veterán
válasz Rony949 #27439 üzenetére
Wolfenstein: Youngblood.
Nem is a switches verzió okozott csalódást, hanem maga a játék. Az eddigi jó sztorival rendelkező előző 3 címet imádtam, a youngblood meg egy rpg szerű gyenge sztorival rendelkező, lelketlen shooter lett. Meg sem vettem. Szégyen.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
h.jece
csendes tag
Szia,
én személy szerint ajánlom - ha belejössz, 1-1 run 40 perc alatt meglehet. Az elején mikor alap fegyverek + képességek + rúnák vannak 1-2 pálya is jó eredmény, én most hard4-es szinten rohangálok már a DLC-ben. Szerintem megéri, a kategóriájában az egyik legjobb vétel.
-
h.jece
csendes tag
Szia,
én 2 verziót rendeltem elő: PS4 collector - azzal hívtak, hogy nem is lesz az országban - Amazonról elérhető egész jó áron; Switch normál - azt ma hozzák ki simán. Collectort elv. semmiből nem kaptak, pedig gyönyörű a szobor.
-
sittes79
addikt
Köszönöm a válaszokat, blockbuster ből mik ajánlottak?
-
törölt tag
162 napja nem volt Direct. (Ha nem számoljuk a tematikus Smash és Pokémon Directeket.) Lassan közölhetné velünk a Nintendo, hogy mit tervez 2020-ra
-
Rony949
őstag
Számotokra eddig melyik az a Switch játék, amiben a legjobban csalódtatok? Számomra ez a Ultimate Alliance 3. Annyira hypeolva voltak az emberek miatta, mertem feltételezni, hogy akkor ez egy nagyon zsír játék lesz. Day 1 megvettem és....eléggé unalmas játék. Toltam haverral is, egy fokkal jobb is volt, de nem igazán jött be így se.
(pechemre eladni se tudom, mert digitálisan van meg)Nálatok van ilyen játék?
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Ha norvég régióból veszem witchert akkor tudni fog magyarul?
-
Felgolos
csendes tag
Sziasztok látom hogy akcióban van a Witcher 3, ha megveszem lesz benne magyar felirat? Köszönöm (az accom magyar régiós)
-
Dreimus
senior tag
válasz Quinine911 #27405 üzenetére
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #27428 üzenetére
Ok, mostanra megerősítést nyert! 02.14
Mindenki nyugodjon le a p*csába! -
L4mie
veterán
Sziasztok,
Dead Cell-s ajánlott? néztem pár perc gameplay-t az alapján tetszett. Most éppen "akcós"
Amúgy ettől a blockbuster sale-s től nem igazán vágtam magam hanyadt. Talán pár lego játék megéri.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
SlayerSub
tag
Van bárki aki játszik mostanság a Torchlight2-vel? Hátha össze lehetne egyeztetni egy kis multit...
-
Zolibacsi88
aktív tag
[RAD - SZINTE "SUGÁRZOK" AZ ÖRÖMTŐL!]
Következő ajánlásom.Viszont emellett megemlíteném, hogy a Darksiders Genesisre rákérdezvén ezt a választ kaptam:
"Hivatalos magyarországi megjelenési dátum még nem lett bejelentve, még nincs pontos infónk róla. Amint friss információt kapunk azt az oldalunkon is azonnal feltüntetjük!"Rendelte elő más valaki is és esetleg ilyesmit említettek, vagy csak a "KV" nevezetű bolttal lesz gond? Szigorúan Switch verzió.
-
törölt tag
Fire Emblem dlc már tölthető.
Komoly kockulást fogok ma csapni, úgy érzem -
f3rdzs0
senior tag
válasz Sirandrish #27422 üzenetére
szerintem ez szinte minden küldetésre is érvényes. a mellékküldetések nagyrészében kapsz valami teljesen haszontalan hozzávalót jó esetben shrine-t. jobban értékeltem volna ha jó fegyvereket kapsz egyes küldetések után.
ha meg már ennyi cuccot beleraktak gyűjtögetőknek akkor az már csak külön irritáló, hogy nincs elég shrine hogy mind a stamina mind a szívek maximumon legyenek. az a 2 vagy 3 szív ami a végén hiányzik már nem oszt nem szoroz, de ha már százával vannak benne a shrineok akkor igazán maxolható lenne (vagy a DLC pont ezeket adja hozzá?).(#27420) Kai_Rong : a szobrok még nincsenek maxon, akkor azokra hagyok pénzt. professor levelre mentem rá, hogy minden karaktert tudjam használni és több activity-re legyen lehetőségem
szerk: meg is jött a Ring Fit, meglátjuk mennyire fognak nekem az alsó szomszédok örülni
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #27421 üzenetére
MM-ben nem olyan vész sztem, lelassítod az időt és akkor bőven van mindenre időd. Max. akkor van gond, ha 1 "menetben" akarsz kicsit többet csinálni, de alapvetően lelassítva 0. naptól kezdve mindig simán teljesíthető minden.
Az MM-ben annyi minden bele van sűrítve egy hihetetlenül jó mechanikával és több tucat történettel, hogy szerintem még most is az egyik legizgalmasabb rész és nem azért mert jobb a grafikája, hanem maga az egyedi gameplay sokkal többet adott nekem, mint pl. a Breath of the Wild.http://jateknaplo.blog.hu
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Hol lehet most legolcsóbban Nintendo Switchet venni?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz f3rdzs0 #27411 üzenetére
A BotW-ban azt nem szeretem (ha lehet így mondani) hogy ugye lehetne száz órákig gyűjtögetni a Korokokat, de teljesen felesleges, mert az egyharmada is elég mindenre..
Igazán adhatna valami atomgiga cuccotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kai_Rong #27412 üzenetére
Mindegyik remek játék, de a WW-ben néhány óra után a hajókázás már inkább csak időhúzás, mint remek lehetőség, az MM-ben meg folyamatosan "harcolsz" az idővel, ami szerintem kicsit kinyirja az élményt...
A TP az totál rendben van. Ott nincs időhúzás, és dungeonok is vannak benne gazdagon, ráadásul mint a OOTban vagy MMben, szuper változatosak..És mint mondottam..persze hogy az MM szebben öregedett, gyakorlatilag egy erősebb konzolra "jelent meg"
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kai_Rong
senior tag
válasz f3rdzs0 #27419 üzenetére
Kimaxoltad mindegyik szent szobrát? Nálam az NG+ renown arra ment el az első pár fejezetben, hasznos cuccot ad mindegyik. A többiből pedig a teacher level meg relationship lett. Esetleg a fundamentális classok karaktereinél vehetsz már megszerzett weapon proficiency-t, maddedningen elkél a segítség. Ha valaki már Silver Weapont tud forgatni, akkor onnantól nem lesz több problémád-
-
f3rdzs0
senior tag
ti Three Houses NG+ban mire költöttétek a renown-t?
a nagy részét már elköltögettem mindenfélére (egy két skill hogy hatékonyabb mage legyek, teacher levelre és relationship levelre hogy tudjak azonnal recruitolni) de gondoltam hátha van valami optimális dolog is
kicsit úgy érzem, hogy csalás ezt használni, de maddening-en valamilyen szinten igazoltnak is érzemf3rdzs0
-
L4mie
veterán
válasz Dreimus #27413 üzenetére
Tudom, láma kérdés, de hogy tudok USA-store-ba vásárolni? Pl. Lego City Udercovert szerené egyik barátom megvenni a fenti áron, hogy tudná megvenni?
*azt olvastam, hogyo nem feltétlenül ajánljátok a multi-e shoppingot.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Rony949
őstag
válasz Kálmán1990 #27403 üzenetére
Ez esetben érdekelhet még téged a New Super Mario Bros U Deluxe és a Donkey Kong Country. Ezek hagyományos oldalnézetes platformerek.
-
Zolibacsi88
aktív tag
A kép alapján letérdelek még a maradék 2 este elalvás előtt az ágy mellé, keresztbe kulcsolt kezekkel és azt mormolgatom egy ideig, hogy " ne vegyél Mario Maker 2-t ne vegyél Mari Maker 2-t ne vegyél Mar...."
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Sirandrish #27408 üzenetére
Én az OoT-vel viszonylag későn játszottam, és ugyan látom azt, hogy miért volt korszakalkotó, öregedni nem öregedett túl jól.
Érdekes, mert nálam pont az általad kevésbé preferált MM-TP-WW hármas az, ami a nagy kedvenc. Az MM és a TP szakítva a korábbi hagyományokkal elég sötét és komor Zelda lett. A WW meg pont a mérleg másik oldala, nagyon aranyos és meseszép világ.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Sirandrish #27408 üzenetére
szerintem OoT esetében az is hozzájön, hogy nagyon sokszor szimplán nem egyértelmű a játék. fun fact, hogy az obtuse szót is pontosan az OoT révén a ZeroPunctuation review-ból tanultam meg anno amúgy ez az egész review jól összefoglalja a gondolataim.
attól függetlenül, hogy sok helyen frusztráló volt a játék (vagy irányítás, vagy az értelmezhetetlen logika miatt), nekem a végén már azért tetszett (a legvége tényleg epic volt). csak kellett hozzá a kontextus, hogy ez azért egy történelmileg fontos játék.szerk: mondjuk tudom hogy nem sokat számít a véleményem, annak alapján hogy én unironikusan nagyon szerettem a Mass Effect Andromeda-t
a BotW számomra szintén azon bukik el, hogy nincs sztori és mellékküldetések (vagy ami van elég minimális). ha MM mintára ráfekszenek, akkor az nagyon durván beszippantana engem is.
úgy számoltam ki, hogy 80 órám van már benne (ahhoz képest, hogy mennyit szidom, elég sok óra ) és csak egy beast van hátra meg másfél régió. szóval kb 20 lehet hátra
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
L4mie
veterán
válasz Quinine911 #27409 üzenetére
Szuper, köszönöm, teljesen jó ár.
Tokot vadászok majd még hozzá, hétvégén viszem majd vidékreDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz f3rdzs0 #27406 üzenetére
Érdekes olvasni ezt a véleményt...komolyan.
Én is, és ismerőseim közül is szinte mindenki úgy gondolja hogy az OOT a mai napig etalon a műfajban.
A BotW már-már képes lehetett volna letaszítani a trónról, ha kicsit több időt szánnak a dungeonokra...persze így is erősen holtverseny gyanús a dolog, de a korábbi Zeldák mint az MM, TP, WW, SS, az OOT nyomába sem érnek szerintem.
Mondom mindezt úgy hogy amúgy egytől egyig mind kíváló játékok!Még 20 óra kb? Azt hogy sikerült kiszámolni?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Ez az akció jól hangzik, tegnap ruháztam be egy V2-re tök "pucér", egyenlőre elleszünk feleségemmel a NES-es játékokkal de természetesen nem arra vettem.
SD kártya már jön hozzá, tokot meg fóliát muszáj lesz itthon beszereznem.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Sirandrish #27402 üzenetére
inkább játékmenetre és mechanikára gondoltam. én 3DS-en játszottam mindkettőt, ahol már ugyanolyan csúnya mindkettő (jó ez költői túlzás)
az OoT inkább számomra műfajteremtő és emiatt szinte minden játék ami utána jött, jobb is (ugye ez inkább volt az alapja a műfajnak mint a csúcsa), pl MM.
örültem volna ha ezt tudom előre, mert elsőre kicsit sokkoló volt számomra, hogy mennyire retro az OoT, még remake szintjén is.ha már Zelda: lassan befejezem a BotW-ot (szerintem még kb 20 óra max), utána végre belekezdek a Link's Awakening-be. a Link Between Worlds-t nagyon szerettem, úgyhogy már eléggé várom hogy belekezdhessek ebbe is (ugye hasonló design-t kapott mindkettő)
f3rdzs0
-
Quinine911
aktív tag
Feb 13-tól újabb leárazások, "Blockbuster Sale". Kiváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
ldave
félisten
válasz Kálmán1990 #27403 üzenetére
Ezzel a három játékkal elleszel egy jó darabig, nem kell azonnal megvenni mindent, a végén még egyikkel sem fog játszani
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz f3rdzs0 #27394 üzenetére
Az MM-hez már plusz memória kellett a 64be...és sokkal szebb is volt..nagyon sokmindent lekerekítettek benne.
De kb olyan mintha valamihez ma PS4 pro kéne, és sima PS4en el sem indulna.
Persze hogy szebbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hyggelig
senior tag
válasz Kálmán1990 #27399 üzenetére
Tudtommal a Luigi Mansion 3 és a Botw elég különböző játékok.
Mire gondolsz hasonló alatt? Klasszikus Nintendo címeket?
Mert akkor Pokémon Shield
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest