Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, nektek mennyire melegszik a gép, ha dokkolva játszotok?
lehet én vagyok a hülye, de mintha jobban melegedne mostanában, de lehet csak beképzelem.
Nagyon melegnek nem mondanám, de valahol a langyos és a meleg között van, a melegebb felé elmozdulva.
Handheld módban semmi melegedés. -
petymek
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Mert ez az egyedi azonosítója , nem kockáztatnám, hogy rossz kezekbe kerüljön.
-
szkuvi
tag
Pro Controller, L és R gombok...
Tudom, ez már nagyon "beteges", de mégis megkérdezem
:Az normális, ha ezt a két gombot picit "határozottabban/erősebben" kell megnyomni mint a kontrolleren lévő bármely más gombot??
Úgy értem, ha pl. az eShopban rámegyek egy játékra, az L és R gombokkal tudok a képek között jobbra-balra lapozgatni. Ha nagyon gyengén, éppen csak megnyomom őket nem történik semmi, egy picit jobban benyomva már igen. Tényleg csak nagyon ritkán észrevehető, játék közben még egyszer sem találkoztam ezzel az issue-val, csak kíváncsi vagyok nálatok is hasonló-e a helyzet.
-
maximilian4
addikt
válasz
Norb79
üzenetére
Szerintem ezt egyébként felesleges leírni, mert ő is tudja. Valószínűleg nem azzal a szándékkal vette, hogy ilyen gyorsan tovább ad rajta, így pedig ha teheti inkább újat vesz az ember. Mindenből. Nintendo használtpiacon tényleg veszteségmentesen lehet adni-venni a használt cuccokat. Sajnos ez van, nekem is volt már olyan, hogy megvettem egy vadi új tech cuccot és 1-2 héten belül rájöttem, hogy nekem ez nem kell és iszonyat nagy bukóval adtam el. Most pl. gondolkoztam rajta hogy a laptopomat cserélem le egy erősebb újabbra, de újonnan majd 600 ezer forint volt, most el tudnám adni olyan 200-ért (úgy hogy egyébként egy karcmentes cuccról van szó). Én úgy vagyok vele, hogy inkább rohagyjon rám. A 2. switchemet sem fogom eladni, inkább rohagyjon rám az is, sőt minden amit újonnan vettem rohagyjon rám!

-
Norb79
addikt
Ezért javasoltuk többen, hogy használtat vegyél, mert ahogy az új autó is azonnal 20-30%-ot bukik az árából, ahogy kihajtasz a kereskedésből ugyanígy igaz ez a konzolra/játékra is. Minek rizikózna veled bárki pár fillérért, akkor már vesz használtat jóval olcsóbban. Jóval olcsóbban. A konzol max ér 90et, mert ahogy maxi írja 97,5ért már újat kap. A játékok 10 körül mennek el, a 12ért eladáshoz türelem és szerencse kell, max a Zelda elmegy annyiért talán, de lehet az se, a másik kettő meg tuti nem. És hát a pro kontroller se kell mindenkinek. Szóval bontva és olcsóbban, illetve továbbra is a használt gép lett volna a jó megoldás, használt játékkal, most nem buknál tízet se, de ez már eső után köpönyeg.
Szerintem. -
Shade45
senior tag
-
.LnB
titán
válasz
maximilian4
üzenetére
Várok még kicsit, aztán lehet átírom akkor a hírdetést.
Köszi.A te áraid szerint akkor 148 lenne. Na most a 150 amiért hirdetem, eszerint okés ár.
-
maximilian4
addikt
Az a baj, hogy egyben nehéz eladni és ha el is tudod, akkor csak nagyobb bukó árán. Külön külön tényleg egyszerűbb és kevesebbet is buksz rajta. Én anno gari nélküli switch v1-et, 2 fizikai játékkal (zelda botw, donkeykong), garis, újszerű pro controllerrel 90ezerért adtam el...ja és még sd kártyát is adtam mellé.
Amúgy aprón bontatlan 2 év garis v2 97500
játékok darabja olyan 12k
pro controller 15-16k -
.LnB
titán
Tudom, hogy van konzol árazós topik, de nézzétek el ezt a kommentet nekem.
185-ért vettem a csomagot. 150-ért hirdetem már, és eddig egy érdeklődő volt csak.. ilyenkor mi van? Meddig kellene még lemennem. Már így se kis bukó. Ráadásul vatta új az egész csomag...
-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Abban az 1 percben benne van a pályaválasztás is. Mindenki szavaz, melyik pályát akarja, aztán a szerencsekerék kipörgeti, hogy melyik legyen
Szóval annyira nem vészes.
De volt olyan is, hogy egy már zajló versenybe dobott be, mint néző, és meg kellett várni, hogy annak vége legyen. Én amúgy nagyon casualban játszom. Havonta egyszer kedvet kapok hozzá, letolok egy kupát, így nem is unom meg
-
maximilian4
addikt
Ezt a hirdetést most láttam aprón: [link]
Ez valami vicc akar lenni?
Azt a pár menüpontot angolra lefordítani...szerintem manapság legalább ennyit mindeki tud angolul, ráadásul ezt pénzért csinálni?
Engem már az okosított meg dualboot jelzőtől is kiráz a hideg ha egy eladó switch mellett látom. Remélem előbb utóbb banolva lesznek ezek a gépek. -
szkuvi
tag
Úgy döntöttem megveszem a Mario Kart 8-at, ha már akciós, de még előtte szeretném kérdezni tőletek, milyen a játék online multiplayer része? Gyorsan talál versenyeket, mennyire laggol/nem laggol a játék...ilyenekre lennék kíváncsi.
Köszi előre is.
-
adalbert1
veterán
Irigyellek, hogy ilyen könnyen el tudod engedni a dolgot és túl tudsz lépni rajta - nekem talán már túl sok korábbi konzol van itthon, ami az elmúlt 1-2 évben nem is volt bekapcsolva, de sajnálom őket eladni (igaz az értékük is kérdéses, egy 360-ért nem hiszem, hogy sokat lehetne kapni, vagy egy DS Lite-ért, talán ennyiből sokkal jobb a jelenlegi generációt elpasszolni, aminek még jobban értelmezhető értéke van)
-
maximilian4
addikt
válasz
kicsako
üzenetére
Na majd írd meg mik az első benyomások a konzollal kapcsolatban, meg persze a játékkal is. Remélem sok együtt eltöltött időben lesz részetek a pokémon univerzumon túl is. Már csak azért is, mert 2 rész közti időt is ki kell tölteni valamivel. Próbáld ki a többi exkluzív címet is.

-
f3rdzs0
senior tag
-
kicsako
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
csak a pokemon miatt veszek switchet.
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Holnap megyek a saját kis Nintendomért, veszek mellé egy Pokemont is, és kezdő szettet tokkal/fóliával. Van valami amire oda kellene figyelnem beüzemelésnél? PS/Xboxaim már voltak, de azok valahogy adottak. A Nintendoban nem bízok hogy ennyire egyszerű lenne
Aki szintén pokemonozik, és tradelne/pvp-zne írhatna nintendo id-t? vagy nem tudom mi van itt
-
Dreimus
senior tag
-
hege01
tag
Gitár fun-oknak.
[link] -
77Guba
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Vagy az a beállítottság,hogy az egyetlen élő handheld gép.Az össz N játékom jelenleg a (jah az is Ubisoft) Mario+Rabbids (15€-ért nem tudtam otthagyni),a BotW tetszett,a Mario Kart is,a maradék 30+ játékom meg külsős.De a Luigi's Mansiont mindenképp befogom szerezni.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
üzenetére
pont most néztem. elég vicces mert ezzel kb pont azokat szívatják akik nem akarták megvenni a SwSh-t és mondták hogy várnak majd az Ultra verzióra vagy megveszik használtan.
így kevesebb használt verzió lesz a piacon (én speciel pont el akartam adni, de most emiatt nem fogom). másrészt (és ezzel igazából nagyjából midnenki szív), a játék 60 helyett 90 dollárba kerül mindenkinek. ami mondjuk annyiból jobb azoknak akik megvették az SwSh-t, hogy nem lesz egy bővített ultra változat 60-ért
attól függően mennyi content lesz, szerintem nem a legrosszabb deal. szerintem ez volt eddig az egyik legjobb Pokemon játék amit kiadtak, végre nem volt nyűg elfogni az összeset
-
törölt tag
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Állat

-
maximilian4
addikt
Ja, semmi rossz indulat nem szólt belőlem csak meglepődtem. Azért remélem tényleg nem okozott nagy csalódást a gép és a játékok. Tudom hogy sokan a nintendo tulajokat az apple tulajokhoz hasonlítják (én mindkettő vagyok), de ehhez a konzol kell egyfajta retro gyerekkori beállítottság. Nekem a gameboy pocket volt az első konzolom, azóta “hívő” vagyok. Ez van.

-
.LnB
titán
válasz
maximilian4
üzenetére
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Nem volt olyan gyors. Sokat nyomtam vele szerintem.
Igen eladó. De nincs rossz szájíz, vagy ilyesmi. A két ünnep között sokat játszottunk vele, és tényleg jó volt. Aztán most elkezdünk dolgozni, a gyerkőcnek megy a suli és a sport. Egyébként sem nagy gamer, és azt mondja meg is unta a Mario Kart-tot. Pedig eleinte nagyon oda volt érte. Részemről még az Astral Chain lenne érdekes, és talán a Mario Odyssey. De a másik konzolra is vannak még játékok. Így megbeszéltem a picúrral, és azt mondta ő is, hogy hát nem ragaszkodik hozzá nagyon.
Ez benne volt a pakliban egyébként. Úgy vettem, hogy majd meglátom, hogy mi lesz vele. Hát ez lett.
Nektek nagyon köszi a segítséget! És ne úgy fogjátok fel, hogy ezzel a Nintendo Switch-et minősítem. Nem. Egyszerűen a mi élethelyzetünkbe most nincs rá szükség. -
Carlos Padre
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Nee, mi történt? Elmúlt a szerelem?
-
maximilian4
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Elképzelhető. Láttam aprón, hogy már eladó is. Nem (csak) a játék.

-
Carlos Padre
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Még a vécén is azt tolta kábel helyett
-
Ruhplus
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon régóta követem a csoportot és szinte már a kezdetek óta van switchem, így passzívan olvasgatva is rengeteg dologban segítettetek már, amit köszönök.
Mostanság játszottam ki PC-n Super Hot játékot és megvenném switchre is a hordozhatóság miatt. Kérdésem az lenne hátha valaki tudja, hogy switchen is megkapta alapból a magyar nyelvet mint steamen és az epic storeból vagy itt angol a játék? -
Quinine911
aktív tag
Tegnap megvettem akciósan a Capcom Beat 'Em Up kollekciót ha már akciós, hatalmas feeling

Nagyon hozza a régi kocsma hangulatot amikor ott voltak ilyen arcade gépek
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem most mindenki meglepődött, hogy a Zeldák miatt vetted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
The sole reason I purchased a Wii U

-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Annak én is örülnék
-
Sirandrish
Topikgazda
-
petymek
senior tag
Csináld meg a kard próbáját. Az sem olyan könnyű, nem néhány perces meló.
Ha a fővezért le is győzöd, akkor sincs vége. Legyőzheted még ahányszor csak akarod, és csinálhatsz mást is.szerk. Ebben a Zeldában, már rögtön ahogy kezdődik a játék, mehetsz legyőzni a fővezért, és nem befolyásolja a későbbieket.
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engedje az Xcloudot és probléma megoldva
Én havidíjat is fizetnék a Nintendonak érte. -
.LnB
titán
Zelda:
Megvan a Master Sword, és a 4 Beast is. Most tényleg menjek is a kastélyba? Jön a vége? Mert nem érzem magam túl izmosnak hozzá. Van 15 szívem, meg plusz egy kör staminám az alapon kívül. 52 shire van megcsinálva. -
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem azok annyira nem hiányoznak, arra ott az xbox
Csak jöjjenek a saját játékok dögivel
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nemtom, azért (3)ds-re tudtak megjelentetni kismillió (jó) játékot, pedig az azért nem egy erőmű..
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már a Lite-nál is többen kérdezték a fórumon, hogy milyen játékok lesznek rá, olcsóbb lesz e rá a játék, stb. Na most ha még a Switch nevet is elhagyták volna, akkor teljes lenne a káosz, hogy ez most új konzol vagy mi
(mint a Wii - WiiU elnevezés). Szóval megértem, hogy maradnak a Switch névnél, még ha értelme nincs is ebben az esetben.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Hát ha mondjuk egy PS4 pro, vagy XOX szintet tudna hozni, az nem lenne rossz, mert arra gyakorlatilag hozzányúlás nélkül jöhetne minden kurrens gen cím, plusz azért a a nextgen játékok jó nagy része valszeg azért még a PS4/XO kombóra is megjelenik, ergo megjelenhetne ezen is..
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem az lesz a bajom ha lesz switch pro hogy kb szerintem a mostani generációs címek jönnek rá majd pl rdr2 stb de ha kijön majd a ps5 új xbox akkor megint lemaradás lesz... 😊 Nekem jó ez a switch jelenleg inkább várjanak 2 évet és akkor adjanak ki egy új konzolt, ne ilyen prokat 😊
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
OK, ebben igazad van, de akkor viszont nem biztos, hogy Switchről beszélünk...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
consono
üzenetére
A gond az hogy már így sem készül multiplatoform cím a gépre, csak a sok éves portok.
Én személy szerint csak a Nintendo címekért tartok Nintendo konzolt, viszont ha szélesebb körben kívánja eladni a kövi gépét...Switch 2, Switch pro vagy tök más, teljesen mindegy, akkor ahhoz igen is kell a COD, Fifa, és társai.Legalábbis a Wii>WiiU-ból kiindulva, nem tudnak minden generációban forradalmit hozni

-
consono
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Szerintem nem lenne jó ötlet ilyen korán Switch 2, idén jön a másik két konzol új generációja is, a Switch pedig jóval később indult. A Pro is fura lenne, legalább is a 4K, ha a beépített képernyő maradna továbbra is 720p... Meg ugye handheldben csak kell az akksi, hogy nem 10 percig bírja...
Peat felvetése sajnos logikusabb
Mondjuk jöhet mégkisebb Switch tényleg touch nélkül... -
Peat;)
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Irónia on: Kíváncsi vagyok találnak e a mostaniaknál is gyatrább kijelzőt, eddig el kell ismerni, ebben vérprofik. Nincs fényerő, kint használhatatlan, kontraszton lehetne még talán rontani bár ott is nehéz. Esetleg touchot kiszedni hogy méghamarabb hulljanak el a joyconok.
Sajnos nintendo a legpofátlanabb konzolgyártó, szeretem de utálom is egyszerre :)
-
válasz
consono
üzenetére
Igen, már kavarodik az elnevezés

A szivárogtatáshoz kapcsolodó találgatásokban (ez a tuti biztos
) szerepeltetik Proként az eredeti Switch komolyabb HW revizíóját (a lá PS4, 4k támogatást stb. remélnek) és van egy Switch 2 (a lá PS5, mondjuk ez már nem pletyka) pletyka is meg külön topic is, kissé idejekorán. 
-
Moby
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Onnan tudtam meg, hogy öreg vagyok, hogy van már olyan játékosgeneráció, aki már nem ismeri a lemezes/kártyás/kazettás játékok működését. Köszönöm tényleg, nagyon rendes vagy!

-
Kai_Rong
senior tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Így van. Ha digitálisan veszel játékot az eShopban, az accounthoz kötött, nem tudod elidegeníteni. A fizikai játékokkal nincs gond - második tulajdonosként valószínűleg csak a My Nintendo Reward pointot nem tudod majd beváltani (ami igazából elhanyagolható, 100 gold reward pontot tudsz 1 euro kedvezményre beváltani az eShopban digitális vásárláskor), de semmilyen egyéb hátrány nem ér. Szabadon kölcsönadható, eladható, szóval a használt fizikai példánynak van valós piaca.
-
1-2 napja a Switch Pro-ról jelentek meg újabb hírek... 2020 első negyedévének végére jósolva a gyártás megkezdését, azaz az év közepére megjelenést.
(The Taiwan-based electronics newspaper DigiTimes is reporting that Nintendo will release a new Switch model in mid-2020. According to DigiTimes, production will begin “at the end of first-quarter 2020.” The Taiwanese newspaper cites sources “from the related upstream supply chain.”) -
Norb79
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Itt a digitális vásárlás ugyanazt tudja, mint a steam, vagyis örökre az accountodon lesz, a kártyás meg ugyanazt tudja, amit a steam előtti világban cd-n/floppyn vásárolt játékok PC-n, ott is ha eladtad/kölcsönadtad a játék cd-t, akkor másik pc-re is fel letett rakni, csak be kellett írni a cd kulcsot, nem regisztrált fel sehova, ezerszer is körbeérhetett, de csak mindig az tudta elindítani akinél a cd volt. Itt is, mehet körbe a kártya ezerszer, feltelepül mindenhova, de elindítani csak az tudja akinél éppen a kártya van.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

:
Lion King csomagra gondolván, de van pár Bandai Namco játék is.
Szerintem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)