Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bads1
aktív tag
Sajnos egyik se szállítja pont azt az Ametoys tokot amit néztem, kár.
-
bads1
aktív tag
Ma tulaja lettem egy neon red & blue kombónak Mario Odyssey-vel és Splatoon 2-vel.
Eddig bejön, bár kicsit nagyobb méretűre számítottam, nem láttam még előtte switchet élőben.Jól érzékelem hogy ha bepattintom a két joycont és jön az animáció utána még 1-2 mm-t tovább lehet nyomni? Úgy rögzül véglegesen.
-
bads1
aktív tag
Ha handheld módban használom a konzolt főleg hogy javasolt a töltése? Sima usb-c telefontöltő megfelel?
Egy Dell U2412M monitorom van hdmi csatoló nélkül. Displayport - hdmi átalakítóval menne vajon dokkolt módban vagy ne is próbálkozzam?
-
bads1
aktív tag
SteamWorld Dig 2 valaki? €9,99-ra van leárazva. Ha nem játszottam az első résszel úgy is élvezetes? Jól sikerült vajon a port?
-
bads1
aktív tag
8Bitdo adapteresek!
Tökéletesen megy a cucc PS4 controllerrel? Két controllert is tud kezelni a Switch ilyen adapterrel vagy csak egy? És ha mondjuk Mario Kart-ban multizunk akkor egy PS4 + 1 joy-con páros ok?
Hol érdemes megvenni hogy ne egy hónap múlva érjen ide?
-
bads1
aktív tag
Köszi a válaszokat, megpróbálkozom akkor az 8bitdo-val.
Gondolom HD rumble-t meg motion controlt elfelejthetem, bár hirtelen nem is tudom hol jönne jól. -
bads1
aktív tag
Igen támogatja latest fw-vel, ezt írják a hivatalos oldalon.
Our USB Adapter is compatible with Xbox One S/X Bluetooth controller now. Please upgrade its latest firmware to V1.13.
még nem rendeltem, aliról akartam de ott nem látok paypal fizetési lehetőséget. gearbesten más a csomagolása a cuccnak, nem tudom ez mennyire számít.. Aztán lehet csak a más piac miatt.
[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
válasz Darth_Revan #22426 üzenetére
Én is jelentkezem.
-
bads1
aktív tag
válasz Darth_Revan #22703 üzenetére
Asszem megérte a "fáradozást"
-
bads1
aktív tag
Alza kuponnal 18.080 pénzért lehet elhozni a Pro contit. Van ennél olcsóbb hely érte vagy ez az alja?
-
bads1
aktív tag
Üdv
Ha eladásra kínálom a gépet a rajta lévő accot át lehet írni az új tulaj számára mail cím alapján? Magyarán tovább adni az accot legális hogy kicsit növelje a gép értékét a rajta lévő pár játék?
-
bads1
aktív tag
Értem. Persze nem árusítani akarom az accot, csak hogy "ne menjen kárba" az a pár game ha eladom a gépet.
-
bads1
aktív tag
válasz hyggelig #27560 üzenetére
Igen, de nem azért mert tele vagyok AAA címekkel, mindössze a Bayo 1-2 SE kiadása megvan dobozosan és az első részt csak kód formájában lehet letölteni, ez az egy cím ami értékesebb a többi csak pár indie.
Ezért gondoltam ha az új tulaj vinné a Bayo-t dobozosan legalább tudja játszani az első részt is.Mindegy, ez már nagyon off itt.
-
bads1
aktív tag
Sziasztok,
Fej/fülhallgatót 15-20 ezres kategóriában tudnátok ajánlani 9 éves gyereknek? Egyáltalán melyiket lenne érdemes (fej/fül)? A kisebb fejméret miatt talán jobb lenne a fülhallgató, aztán ahogy belenő lehetne valami komolyabb. Csak Switch-hez használná, ja és jó a vezetékes is.
-
bads1
aktív tag
válasz MasterMark #36340 üzenetére
Az túl drága sajnos, meg nem is kell igazából mikrofon, valami belépő kategóriájú de mégis használható kéne.
-
bads1
aktív tag
Köszike, lehet ez a Superlux lesz bár méretben nem a legjobb de majd belenő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest