Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quinine911
aktív tag
válasz Norb79 #22398 üzenetére
Világos, jajaja, köszi szépen!
A drift ezexerint még mindig valós jelenség, de jaja, van abban valami amit írtál.
Na meg nyilván nem is ez fog elriasztani a vásárlástólDe azért megértem azt is aki szerint bosszantó, hogy egy 100 ezres gépnél a 24 ezres joy megadja magát 1-2 év múlva.
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #22396 üzenetére
A dockolót nem tudom, de azt el tudom képzelni, hogy nem megfelelő szállítás/tárolás esetén deformálódik, de valójában senkit nem láttam aki ide, vagy bármelyik másik fórumra írt volna ilyesmi miatt.
A drift az permanens kellemetlenség. Az újakban talán javították, jobb a helyzet, de egyesek szerint nem. Azt inkább úgy kell felfogni, mint amikor kocsit veszel, ott is elkopik az autógumi, cserélni kell az olajszűrőt, stb. Kopóalkatrész, néha cserélni kell. Autóvásárlástól is akit az riaszt el, hogy 4 évente új garnitúra kerék kell, annak valójában nem is való autó. Persze vannak ennél vehemensebb vélemények is, majd korrigálnak a többiek. -
30z.Samu
félisten
Eszembe jutott egy meglehetően szemtelen kérdés. Ha már van ez a családi csomag, az e-Shop-ban nem lehet olyat hogy egy játékot többen veszünk meg? Vagy ilyen megosztás szerűség létezik a Nintendo-nál?
Sic Parvis Magna
-
Quinine911
aktív tag
válasz Norb79 #22395 üzenetére
Na és az még ma mennyire valós jelenség, hogy a dokkoló ferde, ezért a ki/bevétel körülményes, vagy karcolhat, stb? Gondolom ez inkább az első példányoknál volt, vagy még a mai napig fellelhető?
Valamint a joy-con drift is még a manapság vásárolt példányoknál is fent áll, vagy ez is csak egy gyermekbetegség volt az elején?
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #22393 üzenetére
Az összefoglalóban sok rizikó van, csak az maradt ki, hogy az egyik az mondjuk 60%-os valószínűséggel következhet be, a másik meg 0,000000001% valószínűséggel, szóval mikor olvassa az ember mindre azt gondolja, hogy fifty-fifty, vagy beleszaladok vagy nem. És valahol ez jogos is, mert ha belefutsz a 0,000000000000001%-osba, akkor nem vigasztal, hogy úgy amúgy te vagy az egyetlen a bolygón, aki ezt besz*pta.
A kártyás tiltás elméleti rizikó, ahhoz még sok mindent változtatni kellene sok mindenben, a marsra költözés egyszerűbben megoldható szerintem és életszerűbb, mint ez. -
Sordoran
addikt
válasz Quinine911 #22393 üzenetére
Mindkettő jó márka, de én inkább SanDisk párti vagyok. Én egy 200 GB-osat vettem, de csak pár napja van meg.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Quinine911
aktív tag
válasz Norb79 #22392 üzenetére
Értem, nekem is tök fura ez, azért is néztem nagyot, hogy még az összefoglalóban is meg van ez a "rizikó" említve. Köszi a kártyás dolgot is, hogy példát is írtál, hogy te hogy állsz hely ügyileg.
@ Edge, köszi szépen neked is! Akkor tényleg a 256-os a nyerő. Van valami preferált márka? Sandisk? Kingston?
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #22388 üzenetére
Bármi előfordulhat, de életszerűtlen, hogy használtan vett játék miatt tiltódik le a switch, szóval szerintem ez nem valós lehetőség, ha tényleg csak ennyi történik, hogy egy eredeti játékot végigjátszik Pistike, eladja, megveszed és te is játszol vele.
Inkább úgy igaz ez, hogy a nintendo pontosan látja hány kézen megy át egy-egy kártya és ennyi. -
adalbert1
veterán
Így már boldogan előfizetek az onlinera, hogy vannak SNES játékok is, szerintem ez már elég nagy plusz (a Super Mario World 1-et szerintem 3 platformon is elkezdtem eddig, de még sose értem a végére, hátha majd most ) .
A Divinity 2-t lehet érteni, ha az első résszel még nem játszottam, vagy kell hozzá mindenképpen az első rész is (igaz szerintem megvárok vele egy akciózást, úgyis van bőven mivel játszani)?
Illetve továbbra is nagyon gondolkozom egy sárga Lite beszerzésén - még ha az észérvek inkább ellene is vannak -, viszont jó lenne kipróbálni valahol, esetleg valaki tud olyan helyet, ahol lesz kiállítva (media markt, vagy konzol üzlet)? -
Edge
veterán
válasz Norb79 #22389 üzenetére
Én is amondó vagyok hogy minimum egy 128-as de leginkább egy 256-ossal érdemes kezdeni....
Quinine911: ezt nem tudom én csak az eshopból vásárolok, ill. van amikor letöltő kódot is veszek, használt kártyákkal a többiek tapasztaltabbak itt.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #22386 üzenetére
Nekem egy 128as van, és az kb 3/4-ig van 30 db kártyás játék letöltött patcheivel/kimentett állásaival és 3 db letöltött játékkal. A belső tároló szintén kb 3/4ig. Szóval azért szerintem 128-256 indokolt.
-
Quinine911
aktív tag
-
Edge
veterán
válasz Quinine911 #22386 üzenetére
ebay biza vagy hardver aprón nézz itt körbe előbb hátha.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Quinine911
aktív tag
válasz Norb79 #22384 üzenetére
Köszi szépen, ez nagyon hasznos HSZ volt. Én csak attól félek hogy a fiam milyen gyakran akar majd mássla játszani Na majd még meglátom mi legyen.
Amúgy ha felesbe nyomatom, szted egy 64 gigás kártya elég, vagy nagyobb ajánlott?
Ja és még annyi hogy bakker, lehet én vagyok vak, de sehol se látok üveglapot képernyővédőnek, csak a platinumshopba bundle -ben (tok és üveglap). Mindenhol csak fóliát lehet venni :S
Vagy marad az ebay?I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
30z.Samu
félisten
Hú basszus tényleg! Ugye nincs régióhoz kötve, hogy ki lehet benne a csomagban?
Sic Parvis Magna
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #22380 üzenetére
Az ugrálásról nem tudok nyilatkozni, annyit tudok, hogy ha digitálisan veszel vmit, akkor kapsz aranypontot, ami lényegiben 1 aranypont =1 eurócent és azzal lehet csökkenteni a következő vásárlás értékét (lehet gyűjteni és ingyen játékra beváltani), és ez elveszik, ha országot váltasz. Ezt itt olvastam, de saját tapasztalatom nincs ezzel, szóval lehet nem így van.
De amúgy úgy van, ahogy írod, ha letöltöd nem kell kártyát cserélni, viszont akkor jó nagy sd kártya kell, és egy idő után azt kell cserélgetni.
Ha fizikait veszel, akkor azt tudsz használtan is venni, akár itt a hardveraprón is, és ha kijátszottad akkor meg eladod, ami nem kell, szóval 1-2 ezer forintból, vagy ingyen megvagy, viszont akkor cserélgetni kell a kártyákat. Én nem vettem észre, hogy 5-10 percenként váltogatnám a játékokat, igaz én elég keveset játszok, de ha mégis leülök, akkor berakok egyet és azzal tolom azt a kis időt amim van, az eseték töredékében fordul elő, hogy félúton cserélek, de többször még sose cseréltem, és a gyerekeimnél se látok nagy vetésforgót, ők is akkor cserélnek csak, amikor vki játszik egyedül vmit, és a jön a másik, hogy másikat játszanak közösen.
Szóval okosan mindkettőt lehet olcsón, a letöltés kicsit kényelmesebb, mint fizikait hajkurászni random arcoktól, nézni melyik konzolboltnál olcsó, stb.
/szerk: a fizikai példányokról is be tudod váltani az aranypontokat, csak kevesebbet, ha használtan veszed és előtted vmelyik tulaj már beváltotta, akkor viszont nem, szóval a használtnál ez lutri[ Szerkesztve ]
-
Quinine911
aktív tag
válasz Imilenni #22381 üzenetére
azt én is, (így vagyok vele Xbox-on is ), de ugyanakkor meg azért csak praktikusabb kártyacsere nélkül játékokat váltani
Bár ahogy elnézem az eShop bolt árakat, majdnemcsak hogy drágább a cucc letöltve, mintha fizikailag venném meg valami konzol boltban.
-
Imilenni
addikt
válasz Quinine911 #22380 üzenetére
Én inkább fizikai kiadásban vásárlok, imádom ezeket a tokokat a polcon látni a könyvek mellett
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Quinine911
aktív tag
válasz Sordoran #22362 üzenetére
Köszi szépen! Rámegyek akkor hamarosan!
Amúgy inkább fizikai játékvásárlás, vagy digitális letöltés?
Digitális mellett gondolom az szól, ha mással akarok játszani, akkor csak fogom, és elindítom, nem kell kivenni a kártyát meg betenni a másik játék kártyát. Ez azért sokkal kényelmesebbVásárolni (letölteni) bármely ország boltjából tudok? Ha pl valahol valami le van akciózva, átállítom a régiót, letöltöm (megveszem), utána meg visszaállítom Magyarországra, azt kalap?
Vagy nem érdemes így ugrálni az országok boltjai között, semmi se olcsóbb sehol?
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Sordoran #22376 üzenetére
Van még. Akkor így vagyunk heten, lehet nem is kell megvárni a jövőhetet.
(#22377) Norb79: Igen, egyrészt ezért gondoltam hogy Titeket kérdezlek meg először, mert ez már egy elég jól összeszokott közösség. Őszintén szólva nem is nagyon akartam máshonnan embert szerezni, szóval örülök, hogy a kedvezmény topiklakók fogják élvezni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Zolibacsi88 #22374 üzenetére
Ez a kérdés merült fel bennem legelőször a Direct során, bár meglepődtem volna ha 60fps lett volna a cél.
Sic Parvis Magna
-
Zolibacsi88
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
nmy1212
aktív tag
Sziasztok!
Shopban külön tölthető az SNES része
Have fun!
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #22369 üzenetére
Eddig vagyunk négyen. Szerintem várok keddig, legkésőbb szerdáig, aztán megcsináljuk a regisztrációt. Persze ha ez jó azoknak, akik eddig már beszálltak.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Lassacskán lejár az első év az Online előfizetőknek (már aki első nap előfizetett persze). Én a legutóbbi Direct után jutottam arra az elhatározásra, hogy most már én is előfizetek egy évre. Viszont arra gondoltam, hogy esetleg lenne-e köztetek, aki beszállna egy családi csomagba? Összesen nyolc fő lehet és ugye minél többen vagyunk, annál olcsóbban jön ki egy évre. Eddig Sirandrish kollegával már ketten vagyunk, szóval még van hat hely. Akinek esetleg most jár le az előfizetése vagy szintén most akar először előfizetni és beszállna a bizniszbe, az keressen privátban.
Sic Parvis Magna
-
Dreimus
senior tag
Starting on the 3rd September, BANDAI NAMCO Entertainment Europe will host our biggest publisher sale campaign across three different platforms – providing More Fun For Everyone. Fans can benefit from discounts ranging from 10% to 70% on some of our most iconic franchises including Tekken, Dragon Ball, Dark Souls and many more.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Imilenni #22364 üzenetére
Én nem tudok róla, viszont már a Nintendo 64 óta létezik a játék.
-
Imilenni
addikt
Esetleg ennek a Papír Máriónak várható hogy lesz következő része? Videókon keresztül nekem nagyon tetszik, de ahogy láttam csak Wii U.ra van
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Quinine911
aktív tag
válasz scyllafren #22357 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy nem lehet tv-re kötni
-
Sordoran
addikt
válasz Quinine911 #22353 üzenetére
Igen, az új verzió. Rendelés után felhívnak visszaigazolás gyanánt, és nekem akkor rögtön mondta is, hogy ez az új verzió (pedig nem is kérdeztem). Hivatalos viszonteladóknál érdemes nézni, ők is köztük vannak.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
dud998
őstag
válasz nxswitch #22360 üzenetére
Nem baj amúgy, ha eddig tudtam várni ez a kicsi már nem számít.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Így van a Japók már előrébb vannak.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
scyllafren
senior tag
válasz Quinine911 #22344 üzenetére
A Lite nem "Switch", azaz NEM lehet TV-n jatszani vele, igy ha kell a TV opcio, akkor ne is gondolj a Lite-ra.
-
dud998
őstag
Én is néztem ma már többször is, de semmi.
-
Madwe
nagyúr
A snes online mikortól várható? Nem mára ígérték ?
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #22347 üzenetére
Sajnos a Switch-en nincs VC, mint a wii U-n.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sordoran
addikt
válasz Quinine911 #22350 üzenetére
Én platinumshop-nál rendeltem 1 hete, és most is azt jelzi van nekik raktáron.
-
djozsi
senior tag
válasz etnies #22336 üzenetére
Igazából semmi akadálya annak, hogy 15 év múlva is befizesd az akkori alternatívát. Persze itt már a Nintendon múlik, hogy lesz-e alternatíva, de ugyan így a Valveon pedig az múlik, hogy lesz-e Steam és elérhető lesz-e még ott a játék letölthető lesz-e (mert szoktak onnan is lekerülni játékok).
Sőt, tovább megyek, ha ilyen szépen pakolják bele a tartalmat, akkor ha 15 évig folyamatosan fizeted a szolgáltatást akkor is jobban jösz ki, mintha ugyan ezt a tartalmat virtual consoleon vetted volna.
A digitális világban már sajnos tényleg fals az a kép, hogy amit megvettünk azt birtokoljuk örökre. És ahogy fentebb írták, a fizikai verzió se segít sok esetben, például itt a Spyro, aminek a jelentős részét online tölti le és a játék csak egy kis része van a kártyán. -
etnies
senior tag
Ugyanebben a cipőben voltam, előrendeltem a lite-ot, de végül töröltem és vettem egy javított akus Switch-et, igazából az a jobb választás, ha a pénz nem számít.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
Quinine911
aktív tag
válasz nxswitch #22345 üzenetére
köszi szépen!
Az lehet hogy a Lite majd nehezebben törik, de ki tudja annak a joystick-jaival milyen gond lesz
Még egy kérdésem lenne. Én eddig csak Xbox-ban utaztam, szóval ez a Nintendo dolog tökúj lesz nekem.
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy van az én accountom (vagy profilom?) meg a fiamnak is legyen egy, és akkor ő onnan folytatja pl a Mariot ahol ő abbahagyta, én meg onnan ahol én?Átolvastam az összefoglalót, láttam benne ilyen N Profil szekciót, de nem igazán tiszta ez, hogy most külön profil kell majd nekem meg a fiamnak, vagy az én profilom "alá" tudok valamit benyomatni, ami az övé lesz...?
Vagy az ilyen "családi" megoldás valami külön fizetős dolog?
Köszönöm szépen!
-
nxswitch
senior tag
XO kontroller olcsóbb ha már van otthon, én is ezért használok DualShock4-et.
Vannak third party dock-ok, de régen voltak problémák azzal, hogy tönkretették a konzolt egy frissítéskor. Azóta személyesen egy ilyen problémával nem találkoztam a fórumokon.
Ha szeretnél TV-n is játszani, szerintem az új switch-t vedd meg. A Lite azoknak készült, akik kizárólag handheld konzolt keresnek, vagy gyerekeknek, mert elvileg nehezebben törik, pl. a joyconok hiánya miattt.
-
Quinine911
aktív tag
válasz nxswitch #22326 üzenetére
Köszi! Igazából még nincs Switch-em, most olvasgatok utána a dolgoknak, gondoltam tájékozódok mielőtt beleugrok. Azon is töröm a fejem hogy majd új switchet (HAC-001(-01)) vegyek, vagy majd Lite-ot. A fiam miatt (5 éves) a switch nagy előnye lenne hogy TV-n is tudna vele játszani, nem csak HH módban, mégiscsak nagyobb képernyőn élvezetesebb, aztán ha úgy van, átvisszük HH módba, kanapéra, nagyszülőkhöz, stb.
Meg persze 2 joy-con, amivel tudnánk nyomulni stb, Mario Kart, stb.Pont ezért is akarnék switchet, mert sokkal több gyerekbarát játék van rá mint a mostani XO-ra, ilyen Mariokkal, stb tök jól ellenne.
Gondolkodom azon is hogy ilyen 8bitdo a jobb megoldás az XO kontrollellel, vagy egy Nintendo Pro kontroller.
Na meg...van valami nem gyári olyan dokkoló, ami frankón müxik, tölti a gépet meg be tudom tenni azt TV-ről nyomatni, mondjuk a másik szobába? Nem akarnám mindig a dokkolót a nappali és a háló között cipelni a két TV miatt
Vagy erre csak az a megoldás, hogy veszek még egy eredeti dokkolót külön, nincs valami 3rd party?Bocsi a sok kérdésért, még csak kutakodok, ma egész DU ezt a forumot ovlastam, de a 23 ezer HSZ kicsit durva
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz hszilard666 #22341 üzenetére
Annak én is. Jót is tesz neki szerintem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz sirdond #22339 üzenetére
Én ezt értem, de ha csak vásárolsz, játszol, és úgy alapba használod a platformot akkor nem bannolnak...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hszilard666
veterán
válasz Sirandrish #22335 üzenetére
Megértem
Örülök hogy ennyi third party cím van a konzolon!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
sirdond
őstag
válasz Sirandrish #22338 üzenetére
nyilván nem. de ha megtörténik, akkor cseszheted, hiába fizettél ki akár teljes árat is egy játékért, akkor sem a tied. na de /off
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
etnies
senior tag
válasz nxswitch #22329 üzenetére
Azért van egy apró különbség, pl amit egyszer megvettem Steamen 15 éve, azt még mindig elérem, itt csak béreled meghatározott ideig. Ez azoknak jó, akik nem ragadnak le egy játéknál.
Nintendoból ezért veszek fizikai kiadést mindig, mert az az enyém és akkor is menni fog, ha már Nintendo cég sem lesz, továbbá bármikor eladhatom utólag."önmagam hite vagyok magamban"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz hszilard666 #22334 üzenetére
Ezio Auditore da Firenze collection remake kéne nekem
-
hszilard666
veterán
Assassin's Creed: The Rebel Collection-nek nagyon örülök, első napos vásárlás lesz az tuti. Az összes AC-tól kirázott a hideg, de a IV et imádtam!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nxswitch
senior tag
-
zbundy
aktív tag
válasz nxswitch #22329 üzenetére
Szerintem a legtöbb esetben már a fizikai verziónál se beszélhetünk birtoklásról. A nulladik napos patchek világában élünk és néha nélküle már el sem indul a játék, vagy olyan amilyen. Az én agyam is nehezen áll át erre a digitális világra, mert szeretek birtokolni, de ma már videójátékok terén ez van. Fizikai Pc játékot ma már nem is tudsz úgy venni ami nem valamelyik szolgáltató klienséhez tartozó kódot tartalmazna.
[ Szerkesztve ]
-
-
nxswitch
senior tag
válasz Quinine911 #22325 üzenetére
Országon belül nem hiszem, hogy van. Ebay vagy Gearbest, én utóbbiról rendeltem azt hiszem.
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, sorry, 8bitdo adaptert honnan tudok rendelni, hogy az XO kontrollerrel tudjak nyomulni?
Mármint valahol lehet országon belül? Eddig csak amazon uk-n találtam...köszi.I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
dud998
őstag
válasz 30z.Samu #22318 üzenetére
Sajnos igen, pedig én is ráizgultam.
-
Dreimus
senior tag
-
djozsi
senior tag
válasz 30z.Samu #22308 üzenetére
Jól teszed. Ez, hogy a SNES játékok is jöttek, ráadásul áremelés nélkül nagyon komoly game changer. Ezek a játékok a mai napig bőven megállják a helyüket, ráadásul rengeteg 9-10 pontos játékkal indítanak. Ezeket korábbi rendszereken egyenként 5-10 euroért vetted virtual consolehoz most pedig egyben kapsz huszat és havonta 1-3 továbbit, mellé Tetris, az új Kirby, rengeteg NES játék, AAA kuponok.
-
Youri
veterán
nagyon gondolkozom, hogy kell-e nekem az online hosszabbítás...
RTX ON
-
nxswitch
senior tag
A Town nekem ennyi alapján csalódás amit mutattak. Gyakorlatilag láttunk 3 percet a játékból eddig, és egy hónap múlva érkezik. Pedig elsőre jónak tűnt. Lehet az is lesz. Xenoblades-nek örülök, mert nem játszottam még velük, de szeretem a JRPG-ket. Akartam, csak nem mertem belefogni egy több mint száz órás játéknak. Assassins Creed-nek örülnék, ha az előző részek is megjelennének. Pokémon és Lugii's Mansion még jobban tetszik a látottak alapján.
SNES és Kirby játéknak örülök. Sajnálom, hogy nem jönnek third party NES/SNES címek, nagyon jó lenne Final Fantasy 1-6ig. Ha azt is megkapnánk, akkor az első 12 játék elérhető lenne handheld, egy konzolon.
Megvettem Astral Chain-t, és a Zeldás könyvet. Szerintem nem veszek mást Luigi's Mansion előtt, csak ha eladom AC-t.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #22301 üzenetére
Már félek előre...
(#22300) Norb79: Ne is "mondd", már az utcára sem merek kimenni, nehogy összefussak egy olyan "kedves" emberkével, mint Sirandrish.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #22299 üzenetére
Nehogy valami rövid játékba fuss bele, me még véletlenül a végére érsz, oszt akkor mi lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest