Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz zbundy #23695 üzenetére
Én csak azért nem veszem meg a Switchre a Witchert, mert:
a) Ps4-en már végigtoltam, igaz csak egyszer
b) nem akarom a gyerektől elvenni a Switchet
c) nincs felesleges 120-150 órámÉs ebből nem az első a leghangsúlyosabb... Ha lenne időm, biztos behúznám, hogy bárhol fetrengve tudjak vele játszani... Sőt, még egy Switch Mini Witcher 3 bundle-t is el tudnék képzelni...
Azon gondolkodtam még, hogy mekkora húzás lenne a Nintendotól, ha megoldaná, hogy lehessen a Switchre streamelni a PS4 és a XO játékokat A PS Vitát nem tudom megindokolni, hogy vegyek csak azért, hogy ne a TV-n játsszak, no de ha menne a Switchen...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Nathan0909
csendes tag
válasz zbundy #23695 üzenetére
Mindenkinek van igaza ebben a témában. Szerintem is nagy tv-re való a witcher és minden AAA játék a legszebb megjelenésben, de a hordozhatóság rengeteg lehetőséget ad, és azért cserébe nekem már nem olyan fontos a hiperszuper grafika. Sokat utazom, csak switchem van, és az asszony is tud tvzni, vagy netezni mellettem. Én már leszokóban vagyok a dokkolásról is, de a lite már kicsi lenne nekem.
Türelmesen vártam, és hordozhatóan fogom kijátszani először a Witchert. -
mike1334
veterán
válasz adalbert1 #23688 üzenetére
Plusz ott van már a natív lehetőség az androidra történő streamingre a ps4-nél, és lassan kész az xboxra is (már a zárt teszt megy). Én is azért vettem Switchet (a Mario meg a Zelda, és a hasonló switch játékokon kívül), mert nem akartam/tudtam mindig a tv előtt ülni. Viszont én házból nagyon ritkán viszem ki, szóval igazából ebből a szempontból mindegy, hogy egy 6 colos telón játszok (xbox kontrollerrel) vagy a switchen. Illetve nem mindegy, mert máshol a multiplatform játékok azért olcsóbbak szoktak lenni.
Szóval én inkább csak switch ex címeket fogok venni, minden másra xbox...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
válasz Quinine911 #23693 üzenetére
+1 Nekem is a hordozhatóság adta el a Switchet, persze a világbajnok exkluzívok után
-
zbundy
aktív tag
Egy szóval sem mondtam, hogy nem tudjátok megmagyarázni, hogy nektek ez miért jó 😀 én is utazok sokat, és arra van is sok jó játékom switchre. A witcher 3 nekem nagy tv-re való. Különbözőek vagyunk, de mondom én örülök az örömötöknek 😀 ha rajtam múlna és kérdeznék hogy xy játék legyen e switchre akkor természetesen azt mondanám legyen, mert én azzal nem veszítek semmit hogy van, valaki meg biztos örülni fog neki.
[ Szerkesztve ]
-
Quinine911
aktív tag
Egyetértek a többiekkel, kajakra ez a hordozhatóság a legjobb az egészben. Nekem is van Xbox de ez teljesen más, hogy nem vagy odakötve a TV-hez, hanem ha van fél órád, vagy bármennyi, előkapod, játszol, egy gombnyomásra megy sleep-be, este ha úgy tartja kedved az ágyban újra előveszed, stb.
Arról nem beszélve, hogy 2 mozdulat rátenni TV-re ha épp ott akarod folytatni, vagy ha többen játszotok.I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Edge
veterán
válasz zbundy #23687 üzenetére
hát pedig otthon:
-pl. asszony sorikat néz a TV-n, addig én meg a kanapén elnyúlva lazán witcherezek(vagy bármi egyéb game) a switchen.
-vagy ő simezik a laptopján én szintén switchezek a kanapén, közbe háttérben megy a TBBT, vagy Friends vagy HIMYM.+ nálam utazás is játszik ugyanis napi durván 2 órát utazok.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
hszilard666
veterán
Nem értek egyet. Sokan hordozható konzolnak használják a switchet köztük én is. Pokoli öröm tölti el a szívemet hogy ilyen kiváló AAA címek vannak a kedvenc konzolomra. Napközben velem sokszor előfordul hogy két meeting között van 30-40p üresjáratom. Ilyenkor előveszem a skyrimot és játszom egy picit. Hibátlan. De én otthon is szoktam switchezni, van hogy ledőlök az ágyamra és doomozok kicsit. Szuper játékélményt nyújt. Annak ellenére hogy játszhatnék vele a 21:9 es monitoromon PC-n, de handheld jobban bejön.
Én is megszereztem a witchert. Nagyon mosolyogtam a CDPR levelétől amit a dobozba tettek, valamint nagyon tetszik a térkép is. Jó minőségű papírból van, szuper design-nal. Ma elég sűrű napom van, sajnos csak este tudok igazán nekiülni, de ma nem alszom az tuti!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Norb79
őstag
válasz adalbert1 #23688 üzenetére
Teljesen más játékélmény switchen játszani. Eleve hanyattfeküdni, a tested mellett lévő karokkal, benne 1-1 joycon, és nem magad előtt szorítani/tartani egy más élmény, meg a sok utazás sem azt jelenti, hogy 20 perceket ülsz vmi tömegközlekedésen amíg eljutsz a-ból b-be, hanem mondjuk ki kell menned konferenciára 2-3-akármennyi napra timbuktuba, akkor egy apró kis táskában ott van veled a minden is, és mehet este a géming a szálláson, hogy az aznapi agyzsibbasztás kitisztuljon.
Nektek értelmetlen, meg itthon lehet sokaknak az, de máshol vannak más életstílusok amikbe jobban passzol a switches witcher3. -
Tentalus
tag
Létjogosultsága attól van, hogy a kiadó üzleti lehetőséget látott benne
Én pl. azért szeretek Switchen játszani, mert otthon is előkaphatom 15 percre, egy gombnyomással tizedmásodperc alatt lemegy/előjön standby módba, nincs töltögetés,bekapcsolás. A Breath of Wild-ot is így játszottam végig. -
adalbert1
veterán
+1 - szerintem nagyon kevés olyan switch tulajdonos van, akinek nincs PS4 vagy Xbox One otthon (nyilván akad persze ilyen is). Ha azt nézem, már pár multiplatform játéknál megtérül az árkülönbség (pl. Witcher 16k switchre, psn-en akciózva olyan 4500 szokott lenni), ha a slim vagy sima one modellt nézem.
Ennek ellenére örülök a portoknak, nekem is van olyan játék, ami több platformra is megvan, beleértve a Switchet is (Diablo 3, Skyrim). -
zbundy
aktív tag
Nagyon jó játék a witcher 3. Most játszom újra harmadszor. Most épp one X-en. De nem érzem switchen a létjogosultságát ennek a játéknak. Ahogy a cikkben is említve van ez nem az a játék aminek a buszon nekiülsz. A legkisebb kis mellékküldetés is legalább fél óra tud lenni. Esetleg egy hosszabb utazáson előveszi az ember, de máskor? Ha meg otthon van az ember akkor nem értem miért ne akármelyik másik platformon játszaná, ahol szebb és olcsóbb a játék? Mindenesetre látom itt is sokan megvették és jó játékot is kívánok hozzá, nem fogjátok megbánni. Csak én egyetlen potenciális játékost tudok elképzelni aki switchen akar játszani, az pedig az akinek CSAK switche van. És tényleg félreértés ne legyen nekem ettől nem lesz kevesebb a switch, szóval nyílván az lenne a legjobb ha minden kijönne rá és legyen is így, meg nagy teljesítmény, csak elgondolkodtató 😀
-
SityiSXT
őstag
válasz Sirandrish #23666 üzenetére
Nem cikkhez, hanem játékhoz kötődik a gépigény - legalábbis az oldal motorja így kezeli, mint megtudtam.
-
törölt tag
Na, meghozta a futár a Wither 3-at. Ráadásul szabadnapom van, ráérek egész nap. Most próbálom rábeszélni magam, hogy nem szabad elkezdenem, elősször vigyem végig a DQ-t, a Links Awakeninget és a Hollow Knightot. De úgy csábít
-
ooooobi
senior tag
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy van e olyan fizikai kiadás amiben nincs magyar nyelv? Mert még nem tudom, hogy megveszem németben dobozosan, vagy inkább berendelem valamelyik angol siterol, hogy ne német feliratok legyenek a dobozon.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
SityiSXT
őstag
válasz ISThun #23676 üzenetére
Elnézést, ha félreérthető voltam vagy nem eléggé világos. Viszont a fórum remek hely arra, hogy az ilyeneket pontosítsuk.
Ami a képeket illeti: nekem nagyon úgy tűnik, hogy a készített képek mindig ugyanolyan felbontásúak és minőségűek, függetlenül attól, hogy handheld vagy dokkolt módban ketyeg a gép. -
ISThun
csendes tag
válasz SityiSXT #23672 üzenetére
Ne vedd támadásnak, csak leírtam, hogy nekem mi hiányzott a cikkből.
Szerintem egy félmondatot megért volna a bemutatóban az amit a hozzászólásodban is írtál, hogy a játék semmit nem használ ki a Switch speciális irányítási képességeiből. Hasznos infó amely ilyen bemutatónál (gyakorlatilag már létező program csak más konzolon) szerintem az egyik leglényegesebb tulajdonság. Azt én nem tudhatom, hogy azért nem írsz róla mert nincs vagy azért mert nem fért bele a cikkbe vagy nem tartottad fontosnak megemlíteni.
Azt szintén nem tudhatom mint egyszerű olvasó, hogy te handheld módban szoktál tesztelni. A HUD natív felbontásánál én speciel arra gondoltam, hogy mindegy milyen felbontást tud a TV-d (HD, UHD, 4K, anyámtyúkja), akkor is jól látható marad, nem arra, hogy ha dokkba teszed vagy kézben játszod. A képekből pedig nekem nem esik le, hogy handheld vagy dokkolt állapotban csináltad. Biztosan jól látható és elsőre megállapítható, nekem - és itt hangsúlyozom: nekem -, mint kocajátékosnak nem volt egyértelmű. -
SityiSXT
őstag
válasz petymek #23673 üzenetére
Gyári gépen ez így ennyit tud. Ezt alátámasztja a Digital Foundry is szerintem. Innentől fogva nem világos, miért ne foghatnám a vasra. Lehet, hogy egy szívó 1,6-os Astrában is több van, ha turbót raksz bele és megchippeled (meg még utánamész a futóműnek, kasztninak, és így tovább), de alapesetben nem fog tudni a Nordschleifén 8:30 alá bemenni.
-
SityiSXT
őstag
válasz ISThun #23670 üzenetére
Jogos, de ha lett volna valami extra, megemlítettem volna. A Switch speciális irányítási képességeiből semmit nem használ ki, ergo gyakorlatilag ugyanazt az irányítási élményt kapod, mint mondjuk PS4-en.
Alapvetően handheld módban szoktam tesztelni, és külön szoktam kitérni a dokkolt módra - ahogy itt is. Írtam, hogy a HUD natívan kerül kirajzolásra és emiatt nem látunk homályos feliratot, térképet. Amúgy nem egy képet pont ezért is készítettem, hogy mutassam, nincs gond az olvashatósággal. Azt is írtam, hogy dokkolva a plusz teljesítmény el is megy a jobb felbontásra. Szóval nem igazán értem, mit hiányoltál az irányításon kívül...[ Szerkesztve ]
-
ISThun
csendes tag
válasz SityiSXT #23661 üzenetére
Köszi a bemutatót, viszont én egy kicsit többet vártam tőle. A grafikai különbségek ecsetelése az rendben van, de szerintem hasznos lett volna ha kiderül belőle, hogy különbözik-e az irányítás a PC/PS verziótól (pl. érintőképernyő, joyconok miatt), handheld módban játszva változik-e bármi a játék futásában, a szövegek olvashatóságában.
-
SityiSXT
őstag
válasz petymek #23668 üzenetére
Ha törni kell hozzá a rendszert, nem vehetem figyelembe. Gyári állapotban meg tartom azt, amit írtam. A Digital Foundry megteheti, hogy erre külön tart egy Switchet és megnézze, tuninggal mit tud a gép ezzel a játékkal kezdeni - de ez is messze túlmutat azon, amit egy átlag játékos meg tud tenni. Ne feledd, egy komoly lap nem buzdíthatja az olvasóit a rendszer mókolására - főleg, ha az ellentétes a gyártó szándékával.
-
petymek
senior tag
válasz SityiSXT #23663 üzenetére
Nagyon össze is kell kapja magát, mert a userek már többet elértek a grafika terén. Ettől több van a gépben.
Így ez sem állja meg a helyét:
"Kis képernyőn persze mindez fel sem tűnik, viszont tévén azért már nagyon látszik, hogy ebben a gépben ennyi van. "Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz SityiSXT #23661 üzenetére
Szuper, de a végén mi az a pc-n gépigény?
Az írásból nem vesz el, csak nem értemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
SityiSXT
őstag
Ahogy ígértem: Witcher 3 Switch ismertető.
-
Quinine911
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #23641 üzenetére
Giannát Xbox-on nyomtam, szerintem nagyon megéri, nekem nagyon tetszett!
Amúgy meg platform játékok forever
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Raijin
tag
Sziasztok, szeretném megvenni az Unruly Heroes játékot, de sehol nem találom a fizikai verziót, mindenhol csak a digitális van. Ha valaki tudna segíteni, hogy honnan lehet megrendelni azt megköszönném.
Live long and prosper.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #23656 üzenetére
Tényleg megkérdezted?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
First Look: Nintendo Ring Fit Adventure | Ars Technica
Ezt tervezi valaki megvenni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
consono
nagyúr
-
nxswitch
senior tag
válasz Norb79 #23653 üzenetére
És az is, hogy egy ilyen népszerű játékban nem javítanak ilyen mértékű hibákat hónapok alatt. Pedig lassan engem is érdekel, pont pár napja néztem egy videót arról, hogy milyen frissítések voltak az elmúlt öt évben.
Nagyon rég játszottam vele, de majd ha nagyon megjön hozzá a kedvem és még mindig nem jó, kipróbálom DQ Builders 2-t.
-
-
Nathan0909
csendes tag
Ne aggódj, nem vagy egyedül. Én is beragadtam a klasszikus platformok mocsarába. :)
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
A gyerek Switch-én Minecraftozás közben egyre sűrűbben jelenik meg a Software was closed because an error occurred vagy valami hasonló hibaüzenet. Főleg Minecraftot játszik, van, hogy még a világ sem tölt be, van, hogy pár percet játszik, majd jön a hibaüzenet, és a program bezáródik. Ezzel mit lehet kezdeni? Minecraft delete és reinstall már megvolt
-
nxswitch
senior tag
https://www.game.co.uk-ról rendelt már valaki elő és fizetett Luigi's Mansion 3-at MO-ra? Ha igen, mennyibe került szállítással együtt?
-
nxswitch
senior tag
válasz adalbert1 #23645 üzenetére
Nekem nagyon bejön, bár mostanában alig volt időm használni. Nem sok negatív jut róla eszembe, talán ha valami intenzív játékkal játszol, akkor lehet, hogy kényelmetlen. Astral Chain-el nem volt gondom, de Cuphead-nél igen.
Sokkal könnyebb a gép, egyáltalán nem lehet érezni rajta, hogy melegszik(pedig belülről elvileg pár fokkal melegebb az eredetinél), az akksi egy picit tovább bírja a régi switch-hez képest, az új gombok lenyomása más érzés(nem kattan, nekem jobban tetszik).
-
adalbert1
veterán
Én a napokban játszottam végig ezt a Zeldát, de azért érződik rajta erősen, hogy maga a játék alapja már több mint 20 éves, és csak a megjelenésen tuningoltak.
Most nekiálltam a Super Mario Odyssey befejezésének, utána talán a South Park-ot is befejezem végre.
A Lite-ról mi a véleményed így pár nap használat után? Igaz mostanában pont a monitoron játszottam Pro Controlerrel a Switch-csel, de azért még nem engedtem el teljesen a Lite témát sem, erősen gondolkozom, hogy BF-kor ha lesz valami akció, akkor beszerzek egyet (vagy media markt red friday-on). -
30z.Samu
félisten
-
MODERÁTOR
válasz #09990144 #23640 üzenetére
Ayo-t tudom, igazoltan van távol, majd ő nyilatkozik, ha van mit megosztani.
Djozsi tényleg eltünt. Utána küldöm az ügynökeimet. - majd egy hónapja nem jelentkezett be, írtam neki, 1-2x már váltottunk privátot, remélem nincs baj.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Alvin_ti4200
félisten
No, be kellett látnom, hogy az új-régi Zelda nem az én játékom, úgyhogy visszavittem a GAME-be és becseréltem ráfizetéssel egy New Super Mario Bros. U Deluxe-ra, amivel még a rendes Switch-en játszottam otthon pár napot és nagyon tetszett Úgy látszik, sosem fogok túllépni a klasszikus platform játékokon Annak viszont nem örültem, hogy sem Gianna Sisters-ük, sem pedig Yoku's Island-jük nem volt, pedig fillérekért árulják jelenleg. Lehet, megrendelem online tőlük, aztán valamelyik raktárból csak előkaparják Megérnek egyébként ilyen 15 fontot per darab? Valaki játszott már velük?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ayo és djozsi fórumtársakról tudunk valamit? Már rég írtak ide.
-
-
petymek
senior tag
válasz Sirandrish #23612 üzenetére
Még több mint egy évig bombázhat.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz koncsik #23615 üzenetére
Erre nem lehet csak igennel, vagy nemmel válaszolni. A játéknak ~7 verziója kerül kiadásra. Ennél most számít a régió, mert az elérhető nyelvekben különböznek. Így van olyan egyébként EU-s kiadás amiben nincs magyar felirat. Magyar szinkron pedig egyikben sincs.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Bazsi1987
őstag
Valaki előrendelte már a store-bol az overwatchot? Elő töltöttem de a 3 havi ajándék kódot nem fogadta el ☹️ azt irta nem él még a kód, mással is elő fordult ez?
-
Nathan0909
csendes tag
Kedden jön az októberi karácsonyom: nálam a W3+128Gb microsd kombó.
-
yusukee
aktív tag
Eredeti dokkolóhoz szeretnék táp / töltőt venni, amivel menne TV-n. Itthon bármit próbáltam semmivel nem ment, pedig van 12V 1.5A-es fej is (mondjuk ez qualcomm quickcharge). Csak az eredeti jó, vagy van kicsit olcsóbb is?
-
MODERÁTOR
válasz SityiSXT #23625 üzenetére
Amennyiben a témában nincs releváns cikk (Switch - The Witcher 3), szerintem igen (szerk.: ja látom leftpaw szerint is)
Na jó, majd a HG-nk nyilatkozik. Köszi előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz Sirandrish #23618 üzenetére
Tudom, főleg itt, mekkora szentségtörés, hogy még nincs meg. De "becsszó" pótolni fogom 😀 viszont magamat ismerve korok vadászatra biztos nem megyek. Van olyan játék, ahol kb csak az hiányzik a platinához(ps4), hogy gyűjtsek össze minden szart a térképen. És még jelöli is a térkép amúgy, de nekem az már munkának tűnik szórakozás helyett 😅
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SityiSXT #23625 üzenetére
Nem foglalkozik Nintendo tesztekkel a Gamepod, szóval szerintem nyugodtan jöhet a link majd
más: ez a Dragon Quest XI az elmúlt 10 év legjobb jrpg-je szerintem, egyszerűen varázslatos játék. Nincs benne semmi nagy újítás, de minden apró részlet a helyén van: jól működik a harc rendszer, a craft, nagyon szerethető szereplők vannak benne, a design csillagos ötös, és még Switchen is remekül néz ki. Végig vigyorogva játszom. 35 óránál tartok benne, de remélem még kétszer ennyi bele fog menni, nem akarom, hogy vége legyen.
Azzal, hogy a Witcher jövő héten megjelenik, a generáció 3 legjobb (szerintem) játéka elérhető lesz a gépen: BotW, DQ 11, Witcher 3 (Ok, még nem értem a DQ végére, de megelőlegezem neki, hogy végig ilyen jó lesz ). Ez azért nem rossz -
zbundy
aktív tag
válasz 30z.Samu #23614 üzenetére
Az a "baj", hogy tudom időigényes játék és eddig mindig amit megvettem azzal játszottam amíg a végére nem értem. És "sajnos" mindig van valami indie akció eshopon amire lecsapok, mert könnyebb kiadni azt az 5-10 eurót, mint megvenni a Zeldát kb teljes áron 😀 de rajta van a listán és a második rész közeledtével biztos felgyorsulnak nálam is az események a beszerzésben😀
-
SityiSXT
őstag
válasz koncsik #23615 üzenetére
Konkurens oldalt itt reklámozni? Nem vagyok benne biztos, hogy helyénvaló, de ha oriicnak nincs kifogása...
Magyar szinkron nincs, csak felirat.
Nem hiszem, hogy lenne Nintendós utalás benne, mert azt szerintem kiemelték volna vagy abban az emailben, amiben a kód is volt, vagy valamilyen sajtóközleményben. Aztán lehet, hogy valami titkos Easter egg lesz. -
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #23622 üzenetére
Még lehetsz, ne add fel ilyen könnyen.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #23617 üzenetére
Neba', Link a Witcherben? Mingyá' megnézem a PS4-en
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #23613 üzenetére
Hát nagy hiba..én azon filózom hogy összekéne szedni a 900korokot
Igaz, már vagy 2 hónapja filózokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
zbundy
aktív tag
válasz Sirandrish #23612 üzenetére
Mire kijön talán elkezdem végre az első részt 😀
-
Sirandrish
Topikgazda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tboldi
nagyúr
-
DVlad
őstag
Urak!
DS4-et lehet használni Switch-csel? -
nxswitch
senior tag
Little Town Hero első órája. Hát, engem nem győzött meg a többi sok switch játék mellett. De remélem tartalmasabb, mint aminek látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Apple notebookok
- Cyberpunk 2077
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest