Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz nxswitch #23098 üzenetére
Nincs nagy választék vidéken. Hivatalos partner csak edigital és média markt van itt, de ez utóbbi erősen túlárazott. Ezen kívül konzolvilág aki nem hivatalos, de ők is soványan állnak ilyenekkel. (új Zelda-ból 1 darabot kaptak konkrétan, bár én már berendeltem konzolgame-től)
Lehet pár hét múlva normalizálódik Astral chain helyzete, és most csak "lerabolták" a készleteket a pozitív kritikák után. De összevetve a ps4-es címekkel, itt jóval szűkösebb a kínálat.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
consono
nagyúr
Az Ori and the blind forestből van demó, ha valakit érdekel
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sordoran
addikt
Switch-nél nagyon jellemző ez a játék készlet hiány? Berendeltem az Astral Chain-t "X" üzletben még 10-én, azt írták akkor hogy 23-án érkezik be. Ma jött e-mail hogy még nem jelzett vissza a beszállító, várjak türelemmel, és máshol megnézve is kb. sehol nem látom raktáron. Fire emblem is 1 hét alatt jött csak meg, és ez az üzlet hivatalos Nintendo partner.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
etnies
senior tag
Uh, kedden jön a Jedi HD, pc-n imádtam, de vajon lehet-e rendesen irányítani egér nélkül? Voltak benne nehéz ugrálós küldik, ezekkel a karokkal nem lehet egyszerű.
Jön a Dead by Daylight, az jó lehet konzolon is, de ott meg van billentyű nyomkodós rész elég gyakran, azt lemakróztam egy billentyűre, úgy egyszerűbb.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
mike1334
veterán
Kicsit sok minden van az eshopban...
Van valamilyen oldal, ami kiválogatja a "gyöngyszemeket" a sok játék közül?Most, hogy végigpörgettem az akciós listát 3 játék keltette fel az érdeklődésem:
Count Lucanor 3 euró
Hard West 4 euró
Meg egy bargain szimulátor 8 euró körül...A hard west az vmi xcom szerűség, de elég vegyes a kritikája...játszott vele valaki?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
30z.Samu
félisten
válasz 30z.Samu #23085 üzenetére
Miután megírtam a kommentet, utána kapcsoltam, hogy lehet hogy még nem is kellett volna szenvedni ott, mert kell oda valami. Mondjuk a java részét így is meg tudtam csinálni, csak a végén nem tudtam rájönni mit kell csinálni. De pont oda kell valami más.
Sic Parvis Magna
-
Edge
veterán
válasz Nathan0909 #23083 üzenetére
Ha esetleg van tableted ott van heroes3 hd pl.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
30z.Samu
félisten
Na, én is elkezdtem a Zeldát, a második dungit meg is csináltam, aztán kiégetett a Dream Shine :D Maga a játék aranyos, megvan a hangulata, ami odaköt a gép elé. Viszont a drop-okkal remélem fognak majd kezdeni valamit, mert kissé illúzió romboló, hogy itt-ott leesik a frame. A másik meg hogy néhol elég recés a grafika, amit szintén nem értettem, tekintve hogy a BoTW jóval izmosabb kb minden téren és stabilabb.a játékmenet. Ettől eltekintve tetszik a játék.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Kvelstadt
veterán
Én is megszereztem a zeldámat.
Vicc hogy én kis hülye a polcon kerestem a többi játék között, pedig külön zöld polcot emeltek csak ennek amin három sorba csak ez volt és a polc is zelda mintás volt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MODERÁTOR
válasz Nathan0909 #23080 üzenetére
Mindenis van a neten - szért elég hunxorítva kell nézni az ajánlottakat
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ooooobi
senior tag
válasz Nathan0909 #23080 üzenetére
Legjobban a braveland trilogy hasonlit hozzá, csak sokkal trébb megvalósítással ahogy a képeket meg reviewkat látom.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
nxswitch
senior tag
válasz Nathan0909 #23078 üzenetére
Fire Emblem Three Houses? Ennél közelebbi nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan0909
csendes tag
Egy furcsa kérdés tőlem a Zelda-dömping-közepette:
Heroes of might and magic- hez hasonló játékokat tudtok írni switchre? -
MODERÁTOR
válasz petymek #23074 üzenetére
Az lenne az igazi - nem mindegyik van megbontva... de remélem meg lesznek bontva, mielőtt beszűntetik a Switch terméktámogatását...
Elszámítottam a szabadidő/játékmennyiség arányt sajnos (már wii U idején - még talán abból is van bontatlan)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sordoran
addikt
Nekem hétfőig várnom kell Zelda-ra (na nem mintha nem tohatnám a BotW-ot addig ), cserébe ma kaptam értesítést, hogy mehetek a Starlink-ért. Totál elfelejtettem, hogy hét elején azt berendeltem 5ezerért, főleg mivel a rendeléskor már azt írták nincs készleten. Ennyit megért gondolom, a figurák, makettek jópofák.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #23069 üzenetére
Igen, egyedül nekem is az szúrja a szemem, hátha javítva lesz
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
petymek
senior tag
válasz nxswitch #23066 üzenetére
Birom ezeket a szerelgetős videókat. A szagemberek porrá szedik úgy, hogy az akku csatlakozóját nem oldják. Beleesik egy csavar, vagy szerszámmal rövidzárat csinál, stb. és van egy 80 ezres levélnehezéke.
Az iskolába -anno- az első amit megtanítanak, az, hogy a tápfeszt leválasztjuk.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Scholes9 #23068 üzenetére
Én elmentem a második Dungeonig, de azt már vasárnap nézem majd meg.
Nekem nagyon tetszik egyelőre, és gyönyörű amit alkottak, viszont ami kicsit fájó, hogy területváltáskor elég gyakran érezni egy pillatnyi dropot, ami mondjuk egy BotW után egyáltalán nem lenne indokolt szerintem..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Scholes9
nagyúr
3 óta nyomtam a Zeldát, nem eresztett, most hagytam abba, mert jön az asszony Nagyon aranyos, cuki játék a szokásos addiktív játékmenettel
-
ViharVadász
őstag
Na WoW Classic ide, WoW Classic óda, én is kiugrottam a boltba és megvettem a Zelda-t. Kaptam cuki ajándékokat is. Alig várom, hogy kipróbálhassam.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
nxswitch
senior tag
Itt egy videó a Switch Lite szétbontásáról. Ha jól látom, akkor a két felső/hátsó gombot és a hűtő részt is le kell venni, és utána lehet kicsavarozni és kivenni egyben a bal és jobb oldalát, ami alatt vannak az analóg karok. Ez nem tűnik olyan könnyen javíthatónak, mint a joy-conok. Remélem Nintendo javított valamit a helyzeten, mert elég szívás lenne a vásárlóknak és Nintendonak is.
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #23061 üzenetére
Itt egy nagyon jól összeszedett hozzászólás bwoay-tól, ezek alapján kétlem, hogy a transzformálással és a töltési vesztességel számolva kijönne 2 egész töltés a 10000 mAh-s power bankekből, inkább jó esetben 1,5, de inkább kevesebb.
-
mike1334
veterán
Ez nagyon áááá
Nani?! (Felsírtam)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Quinine911
aktív tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #23060 üzenetére
Elvileg 2szer fel kéne tudnia tölteni...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
mike1334
veterán
válasz Sirandrish #23056 üzenetére
Jaja, gondolom akad benne még tartalom
De akkor hamar megjelenik a használt piacon, ha ilyen rövid...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MODERÁTOR
válasz Quinine911 #23052 üzenetére
Szerintem ugyanilyet vettem csájnából először a Switch-hez, csak azon 20000 volt ígérve. 1 év után kipurcant...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz mike1334 #23053 üzenetére
Hát ezt úgy vedd hogy ez annak idején GB-re jelent meg...ahhoz képest nem rossz.
Plusz tuti van benne annyi még hogy ha 100%ra hajt az ember, akkor van még benne nafta..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, ez a hordozható töltő milyen lehet? Azt látom hogy 5V x 3A = 15W kimenetet tud, az jó, meg van rajta USB-C kimenet, az is jó.
Engem az érdekelne, hogy a 10 ezer mAh kapacitás milyen? Kevés? Sok? Elmegy?
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
törölt tag
Na meghozta nekem is a futár. Már kezdtem félni, hogy feleslegesen cseréltem el a beosztásomat, hogy szabad legyek ma + holnap, de csak ideért. Kezdem is
-
-
MODERÁTOR
válasz mike1334 #23045 üzenetére
"You know what? Everything you can do in this game feels pretty damn good." (Kotaku)
LIKED
One of the best Zelda games... a beautiful remake that feels great and is as polished as a Mirror Shield
DISLIKED
Chamber Dungeons, frame rate drops
PLAYED
Finished the game in about eight hours, spent a couple more wandering and doing Chamber Dungeons[ Szerkesztve ]
-
nxswitch
senior tag
válasz Sirandrish #23038 üzenetére
Majd csinálok, meg írok róla még.
-
mike1334
veterán
Fene a topikba....nem terveztem megvenni az új zeldát (Még a régivel se játszottam, még ott a bontatlan rabbids), érre jön az inger, hogy ez KELL
No de erős leszek, azt hiszem...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #23032 üzenetére
Nekem csak a Pro kontroller merült le kb. 7 hónapnyi nem használat után
Sordoran: tesómnak is elküldtem a képet és megkérdezte, hogy megvettem e a Fifát is
Bocs, nem bontottam még ki, de januárban a Mario Bros mellé ugyanilyen Marios hűtőmágneseket adtak, ezek is azok jó eséllyel. Nemsokára hazaérek megnézem
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Scholes9 #23013 üzenetére
Na én is berendeltem egy ilyen pakkot (FIFA nélkül ). Weboldalon még most is írja ezeket az ajándékokat, szóval csak kapok én is. Nem előrendelői ajándékként vannak írva.
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #23041 üzenetére
Igen, már látom, figyelmetlen voltam, sorry.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #23040 üzenetére
Fentebb hűtőmágnest írtak..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #23034 üzenetére
& safiyah
Én is így tettem, és úgy néz ki működik.
Egyébként egy hete pont így jártam az egyik PS4 controleremmel. Az sem akart már tölteni..rá is tudtam hogy az már csak kábellel fog működni, erre ma rátettem a töltőbölcsőre is simán fel is töltött...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nxswitch
senior tag
Megérkezett a Switch Lite-om.
Akkora, mint a telefonom + 2x1.5cm a két szélén. Nagyon kicsi. A súlya olyan, mint ha nem is lehetne érezni. Elég nagy kezem van, de nagyon kényelmes. A színe miatt aggódtam, mert mondták, hogy sokkal zöld van benne, mint a képeken látszik, és tényleg nem tetszik így annyira.
Az x,y,a,b gombok teljesen mások mint az eredetin, itt nem kattog.
[ Szerkesztve ]
-
nxswitch
senior tag
válasz Sirandrish #23032 üzenetére
Másoknál is olvastam ilyet, azt tanácsolták, hogy hagyd a töltőn hosszabb ideig. Szerintem nincs gond vele.
-
Quinine911
aktív tag
válasz Sirandrish #23029 üzenetére
sztem no para, csak annyira lemerült, hogy kell egy kis idő hogy annyi töltöttség legyen benne, hogy észhez térjen.
én legalábbis régi telóknál jártam így.I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #23031 üzenetére
Úgy is próbáltam. Az elem megjelent, meg a kis villám, de az animáció nem volt.
De valszeg életre kelt, mert mar dokkolva is es hh módban is be tudtam kapcsolni, csak hh modban jelezte hogy 6% a nafta, így picit hagyom pihenniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #23029 üzenetére
És ha közvetlenül dugdz rá töltőt?
-
Sirandrish
Topikgazda
Én is megkaptam a Zeldát végre, de közben lehet megdöglött a Switchem
Elfelejtettem hogy már vagy 2-3 hónapja nem volt töltőn, így persze totál lemerült. A gond hogy dokkolva sem tudom (?) bekapcsolni?
Illetve ha ráteszem a dokkra, vagy épp egy töltőre, akkor a bal felső sarokban megjelenik ugyan egy elem, de nem megy benne a nafta...Ez fasza így..
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Quinine911 #23027 üzenetére
Bayonetta 1+2-nél az első rész ha jól emlékszem csak kód formájában jár (amit ha elhasznál az előző tulaj, akkor gyakorlatilag csak Bayonetta 2-t vettél), és még biztos van pár hasonló játék.
-
Quinine911
aktív tag
válasz godzsy2 #23026 üzenetére
Szerintem (mint kezdő switch-es!) ilyen nincs, amit beválthatnak, az a fizikai játék után beváltható aranypont, amit később fel tudsz használni eshopos vásárlásnál, hogy pár euróval kevesebb legyen a játék ára.
Én eddig egy használt gamet vettem egy csajtól, és ő pl még ezt se váltotta be, szerintem nem is tudta, hogy be lehet
De hogy extra tartalom lenne, hát azt nem hiszem. De lehet majd kijavítanak
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
A jövő héten beszeretnék szerezni egy Switch Lite-ot és szeretnék hozzá pár játékot is, de jó nekem a használt is. A Mario Maker 2, a Donkey Kong Tropical Freeze és a Mario Odyssey érdekel első körben.
A kérdésem az lenne, hogy ezekhez van-e olyan tartalom, ami az eredeti csomagban benne van és kóddal lehet aktiválni. A használt játékoknál általában már aktiválták ezeket a kódokat, az érdekelne, hogy lecsúszok-e valami fontos kiegészítőről?
Mert ha van valami fontos az eredetiben, akkor inkább megveszem azt, de ha csak letölthető kozmetikai cuccok vannak benne, akkor nem fizetnék értük plusz 5000 forinttal többet.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #23023 üzenetére
Úgy van
-
Quinine911
aktív tag
Annyit beszéltetek itt már a Zeldáról, hogy tegnap éjjel kipróbáltam a SNES-ez Zelda: A Link to the past játékot, teljesen beszippantott, hajnali 2ig toltam
Szerintem befog ugrani ez az uj Link's Awakening a "kosaramba", ha jól értem ez is olyan, csak totál felújítva
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Scholes9 #23021 üzenetére
A kulcstartó bejön(ne), de akkor én ilyeneket nem kapok elvileg..
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #23018 üzenetére
Igen. Kulcstartó, hűtőmágnes, meg egy törlő kendő asszem.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
SityiSXT
őstag
válasz Sirandrish #23018 üzenetére
A sima változathoz írta a Game Park, hogy adnak ajándékokat. A Collector'shoz nem...
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Kezdtem bekakilni, mert a GLS csomagkövetésén tegnap fél 5 óta még ugyanott ált, és nem adták át a GLS-nek, de most pikkpakk, minden megvan, és már szállítás alatt van
-
Scholes9
nagyúr
Nemrég jött az SMS, hogy jön ma a futár nemsokára. KSz
-
nxswitch
senior tag
Final Fantasy VII és VIII jön fizikai kiadásban japánban angolul is.
-
nxswitch
senior tag
válasz adalbert1 #23003 üzenetére
Igen, erre gondoltam. Lehet, hogy 2029re digitálisra kell vàltanom.
Igen, lehet olyat. Viszont van pár játék ami nem támogatja az online mentést. Illetve Nintendotól valaki említette egy interjúban, hogy dolgoznak valamin, ami könnyebbé teszi a több konzol használatot.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Szerintem arra gondolt, hogy ha eltűnik róluk az adat - a Game Boy kártyák más technologiát használnak, azok lehet, hogy tartósabbak (ezt csak tippre mondom, utana kellene olvasni).
safiyah: a türkiz sem rossz, van egy Game Boy Colorom hasonló színben :).
Viszont akkor ezek szerint az online mentések miatt lehet olyat, hogy Lite-on befejezem a játékot, majd sima Switchen onnan folytatom, ahol abbahagytam, lehúzza magának a másik készülék online mentését egyből? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest