Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
A megjelenés óta nézegettem a Switch-cset. Sokszor csak sóhajtoztam és mondogattam, hogy nekem ez nem kell, mert ott a PS a sok játékkal.
Eddig tartott a vágyódás. Végre én is vettem magamnak egyet. Azzal nyugtatom magam, hogy így a Lite-tal ez lesz a kézikonzolom.
Alig várom, hogy Zeldázzak (Breath of the wild). Aztán ha az kifutott, jövök ide tanácsért, hogy mivel játsszak még.
-
ooooobi
őstag
válasz
Quinine911
üzenetére
Most jött email, hogy már tölthetö a demo belöle. (szörf és karate van benne elvileg)
-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Én nem sajnálom tőle, én is szemezek azzal a játékkal. Szóval én is csak remélni tudom, hogy nem megelőlegezett ez a pontozás.
De nem hiszem... 
-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Ha hozza a kettő szintjét, nekem az már untig elég. Imádtam a második részt.

-
törölt tag
Luigi 33/40 pontot kapott a Famitsu-tól. A Mario és Sonic az Olimpián több pontot kapott, ami elég fura.
-
oXyg3n
tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszönöm a tippet, de inkább az online vásárlást preferálom.
(#23868) Edge - Köszi a tanácsot, így én is megvettem és tényleg van benne.
-
30z.Samu
titán
Na kicsit megkésve ugyan, de végére értem az "új" Zeldának. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy full egyedül csináltam, itt-ott kellett egy kis segítség. Az utolsó boss-al is el voltam egy ideig, mire elhasalt, de a végén annál nagyobb volt az öröm.
Nekem tetszett ez a játék, nagyon jó pofa volt és így összességében azt hiszem az FPS gliccs is elnézhető neki. Nem adom tovább a játékot, megtartom, később végigtolom Hero mode-ban is. 
Visszatérve kicsit a "segítségekre", utólag mindig bosszant kicsit, hogy ehhez kell folyamodnom, de sajnos nekem nincs meg az a 'Zeldás'agy, ráadásul a jó részénél homlokomhoz kapok hogy "ez hogy nem tűnt fel?". Oké, minél több Zelda játékkal játszom, annál több mindenre jövök rá magamtól. De sajnos még várat magára az, hogy minden segítség nélkül vigyek végig egy Zeldát.
-
törölt tag
Suda51 (No More Heroes) és Swery (Deadly Premonition) egy új horror játékon dolgoznak.
Kedvencem: Each time they wanted to partner together and talked, they got drunk and forget it
-
törölt tag
válasz
Norb79
üzenetére
Two point hospital elhalasztva. 2020 első felében jön valamikor.
-
Quinine911
aktív tag
Hoppá, Outlast és Outlast 2 70%-os kedvezménnyel vannak most az e-shopban, ha valaki szereti a parás túlélő-horror játékokat. Nov 1-ig.
Outlast így 8 euró
Outlast 2 pedig 9 euró -
Delávégá
aktív tag
Children of Morta, ha valaki hiányolna egy jóféle hack'n slash játékot switchre. PC-n már megjelent én ott találkoztam vele és azonnal meg is vittem. Switch-re valamikor novemberben jön ha jól emlékszem. Hihetetlenül szép pixel art grafika, jó történet, élvezetes játszani és van benne tartalom.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Quinine911
üzenetére
60-ért én is vennék egyet.. 😊
-
nxswitch
senior tag
Új Luigi's Mansion 3 videó alapján még is lehet játszani 8-an localban.

-
bb.bocs
őstag
[link] maga a pokemonos ötlet tetszik.
-
hszilard666
veterán
válasz
oXyg3n
üzenetére
A dobozos változatban van magyar nyelv. Én mindenképpen a dobozos változatot ajánlanám megvételre, mert van benne térkép, ajándék Witcher matrica, egy aranyos levél a CDPR-tól valamint egy pici "recap" kézikönyv, szintén magyar nyelven. Valamint szép papír dobozban van a kisebb doboz valamint az ajándékok!

-
tboldi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Danke schön!
-
törölt tag
válasz
petymek
üzenetére
Ahogy Mike is írta, minimális. Pár helyen kapsz pár extra sort, de a történetet nem befolyásolja. Egy komolyabb van csak <si><st>hogy Lethot életben hagytad e a Witcher 2 végén. Ha igen, akkor kaphat egy kis szerepet az egyik küldetésben.</st></si>
Ha a W2 mentés szimulálasát választod, akkor a történet egy részén egy kihallgatáson veszel részt, és ott fognak kérdéseket feltenni a W2ben történtekről. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
petymek
üzenetére
Nincs nagy jelentősége. Néhány mellékszereplő viselkedése fog változni, de semmi extra. Ha figyelembe veszed az előzményeket, akkor a Witcher 2 kánon route-ot fogja alapnak venni. Igazából ennek PC-n meg Boxon volt előzménye, ahol kijött a Witcher 2 is, és a saját döntéseid bekerültek a Witcher 3-ba is...
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Jaja, nem érzem úgy, hogy le lennék maradva az eltöltött időhöz képest, az exploring nálam a favorit lehetőség amikor vasárnaponként szabadidőhöz hagy jutni a játék, tetszik ez a Roxfort Varázslóképző-szimulátor
Mondjuk a 3DS-es részekhez képest furcsa a kontentmennyiség, az Awakening, Fates: Conquest és az Echoes: Shadows of Valentia stabilan hozta a 30-35 órás végigjátszásokat, bár ezekben az endgame bónusztartalmak még nincsenek benne, mert nem volt érkezésem rájuk
Ez alsó hangon lesz vagy 50 óra, főleg, hogy hardon nyomom. Először maddening nehézségen kezdtem, de annyira frusztráló volt (nem is feltétlenül nehéz, inkább csak unfair a mocskosul csaló RNG meg a folyton double strike-oló ellenfelek miatt), hogy a harmadik misszióban lejjebb váltottam hardba. Mondjuk ez se nehezebb sokkal, mint a Fates: Conquest volt normalon, kellően motiváló kihívás.
Golden Deer-rel kezdtem, aztán Blue Lions és Black Eagles lesz a menet a továbbiakban, ezzel kb. karácsonyig el is leszek.
... Link pedig még meg sem szólalt a sarokban xD Minden platformon brutálisan hosszú a backlogom, ha a következő két évben nem vennék egy új játékot sem, akkor sem unatkoznék. Szerencsére az idei évben már semmi nem fog jönni, ami mindenképp márazonnal kellene. -
Sordoran
addikt
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Fire emblem: Three house miatt "ne aggódj", én most járok 25 órával chapter 9-nél, és most indul be a sztori (12. chapter a féltáv).
Eddig imádom, van pár dolog ami sejthető volt, és most egy másik nagy meglepetést is megelőlegeztem magamnak (amire utal a játék, 99% hogy bejön). A harc is tetszik, karakterek fejlesztése is jópofa, és a felfedezést, párbeszédeket is szeretem. Nálam év játéka nagy esélyese.
Jah, és a Three house-nál másik két ház is ott lesz még.
-
oXyg3n
tag
Sziasztok.
Mai napon vásároltam egy Lite-ot, nem volt nintendo-m 20 éve úgyhogy új vagyok benne.
Ha az e-shop-ból megvenném a witcher 3-at akkor az támogatja a magyar nyelvet?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Kai_Rong
senior tag
Péntek este óta most már nálam is pörög a kicsike, és még a fóliázást se sikerült elcsesznem rajta, egy darab légbubi se lett alatta
A hétvégén belement egy jó 10 óra a Fire Emblem Three Housesba meg még 2-3 óra a Zelda BotW-ba. Mindkettő elég masszív, ezekkel nagyon sokáig elleszek (a Three Housesban konkrétan sehol sem járok, most kezdődött el az ötödik fejezet), a DQ XI S megvásárlásával így nem is nagyon sietek
TV-re rákötve pozitívan csalódtam, egyáltalán nem csúnya egyik játék sem, főleg azon fika után, amit a konzol rendszerint kapni szokott. Handheldben nem sokat játszottam, a New 3DS-en és PSPn/PS Vitán edződött kezemnek ez a méret meg súly egy picit szokatlan, de majd biztosan megszokom idővel. Lassan annyi konzol van már itthon, hogy követni sem tudom.
-
hszilard666
veterán
Nagyon szuper a Switcher 3 : breath of the wild hunt, de ha ezt tudja az öreg tegra a gépben, akkor a kérdésem az hogy hol van a GTA V? Hol a többi AAA cím?! Gondolkodtam mi állna jól a gépnek, és én el tudnék képzelni egy Dishonored 1-2 pakkot a gépre. Fallout szériának is lenne értelme, tekintve hogy az engine már kész van a skyrimmel, valamint anno PSP-n sokan szerették a tomb raider játékokat is. Autós játékból is kéne több. Nem tudom mi van a kiadókkal, nem látják a konzol eladási számokat?!

-
nxswitch
senior tag
válasz
petymek
üzenetére
8 ezer alatt nem nagyon láttam Mario Kartot sem hardveraprón. Odyssey-ből most adtak el egyet 10-ért hardveraprón. Zeldát sem láttam 10 alatt.
Szerintem nem a népszerűségtől lesznek olcsók, inkább azok a játékok mennek le 5-re és alá, amikkel alig akarnak játszani, pl. régebbi sport játékok.
Diablo III és Doom is külsős játékok, és mégsem láttam őket 8 alatt, szerintem Witcher-t sem fogom.
De PS4-hez képest mindenképp jobban tartják az árukat.
-
dinostaRR
tag
A resi 5-6ban csak local coop lesz vagy neten is lehet tolni majd masokkal?
-
törölt tag
válasz
petymek
üzenetére
Kezdheted nyugodtan blood and broken bones-on. Még a deathmarch se nehéz, csak az első pár órában kell óvatosabbnak lenni. A nehézséget nem sikerült eltalálniuk

Az első két nehézségen szerintem a gyorstámadas pufolese elég. A felett már picit kell figyelni az olajokra, bombákra, jelekre is. -
petymek
senior tag
Itt még elég friss a witcher, és minthogy már ide is tartozik, kérdezném, hogy új játéknál a "story and sword", vagy a "Blood and Broken Bones" a jobb választás?
Elkezdetem a "Just The Story" módban, de nem jött be, és újra akarom kezdeni. -
petymek
senior tag
válasz
nxswitch
üzenetére
Esnek azok kevesebbre is. Népszerű címekből pl. Mario Kart, Odyssey, Arms, Mario Rabbids nem egyszer 6-7 ezerért hirdetik.
Egy éppen felkapott más sláger termék pedig, mint pl. most a witcher még nagyobb bukó, ha újonnan megveszi az ember. Az ilyen külsős játékok itt is filléres 4-5 ezres árakra esnek.
A WiU játékok jobban tartják az árukat.szerk: Arms Mario Rabbids
-
-
Sordoran
addikt
válasz
üzenetére
Lehet, de most a Black Eagles-el vagyok, és Edelgard-al akarom maximalizálni a kapcsolatom ami ugye csak akkor lehet, ha az ő házát választom.
Na meg a ház többi tagja is szívemhez nőtt. Persze szétbonthatom végül is a NG+-ban a ház választás előtt egy mentéssel is a dolgot. Illetve esélyes, hogy én is megvárom a plusz tartalmakat, mivel van bőven más játék is amivel játszanék. -
törölt tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem New Game +ban is választhatsz másik házat. Még nem próbáltam, várom hogy jöjjön plussz tartalom hozzá (új karakterek, master classok, küldetések) és majd utána

Ezeket a warriors játékokat én kerülöm messziről, nem az én stílusom. Szóval nem tudom, milyen története lehet. -
Sordoran
addikt
válasz
üzenetére
Köszi. Akkor lényegében újrakezdődik, de a renow pontokkal tudok szintet ugrani kapcsolatokkal, és a karakterekkel is. Fair enough, bár valószínűleg inkább előbb másik két ház sztoriját tolom végig majd.
Illetve a Fire emblem: Warriors-al szemezek most, csak ahogy nézem az inkább hack'n'slash jellegű. Ezt leszámítva az is van annyira jó, érdekes mint a Three house? -
Sordoran
addikt
Fire emblem: Three house kérdés!
Kicsit talán off, de nem merek rákeresni google-ben nehogy spoilerbe fussak. Szóval kérdés: Ha végig viszem a sztorit, utána tudom még a karaktereket fejleszteni, tovább játszani, vagy game over?
Nagyjából sztori felénél járok ( ), és kinéztem már kiből milyen harcost akarok csinálni. Viszont elég sokat kell még ránézésre güriznem ezekért, szóval elgondolkodtam lesz-e rá elég időm. Illetve a kapcsolatot is akarom fejleszteni mindenkivel, de ugye az is idő.most szabadítottuk ki Fayn-t -
nxswitch
senior tag
válasz
petymek
üzenetére
17-ről leestek 8-12ra. PS4-en ugyan ennyi induló árról 3-4re esnek le a használt árak. Ha pedig nem botlból veszed a játékot, hanem használtan 10K körül, akkor lehet, hogy bukás nélkül el tudod adni akár egy év múlva is el tudod adni ennyiért.
De rosszul fogalmaztam úgy kellett volna írnom, hogy jól tartja az árát.
-
petymek
senior tag
válasz
ooooobi
üzenetére
Igen van olyan. Sőt csak 1 verzióban van magyar nyelv.
A külföldön vett Witchernél jó esélyed van arra, hogy ne legyen benne magyar nyelv.
Régió táblázat. -
30z.Samu
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Az sem utolsó szempont.

-
Bazsi1987
őstag
Imádom a switchet kedvenc konzolok lett, de az árazás az beteg itt pl a doom psre most akciós 1800ft, nintendo eshop 60 euró legolcsobb dobozos nálunk a legolcsobb 14 ezer használtan meg 8 ezer körül van... Szívem szerint switchre venném de ez már nagy különbség ☹️
-
törölt tag
válasz
nxswitch
üzenetére
Az a kérdés, hogy az Atlus és a Sony milyen megállapodást kötöttek. Én örülnék a legjobban, ha csak időszakos exkluzivitás lenne, de nem élem bele magam. Ez az a játék, a Naughty Dog címek mellett, ami folyamatosan csábít PS vásárlásra. Eddig hősiesen ellenálltam, de nem tudom meddig

-
nxswitch
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem határeset. 2017 végén végeztek BOTW-al. 3 év alatt összehozhatnak egy folytatást már meglévő motorra ami szándékosan ehhez a játékhoz készült és rengeteg meglévő grafikai elemre.
Én egy Paper Mario-nak vagy más RPG marionak örülnék. Third party játékok közül pedig Final Fantasy 1-6, 13 és Kingdom Hearts portoknak. De legrosszabb esetben álomba sírom magam az elmaradt 10-20 switch címmel...

-
Bazsi1987
őstag
Én egy mario kart 9-et is lassan várnék már😊
-
törölt tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Gods and monster az ubitól, Xenoblade remaster, Tokyo mirage remaster. Aztán van pár bejelentett játék, aminek még nincs dátuma: Bayonetta 3, No more heroes 3, Shin megami tensei 5, Metroid 4, Zelda folytatás. Utolsó kettőt nem hiszem, hogy már jövőre tolhatjuk, de a többire van esély
A következő direct után okosabbak leszünk. -
Bazsi1987
őstag
Animal crossing-on kívül lehet tudni jövőre milyen játékok jönnek switchre? 😊
-
Delávégá
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez az Animal Crossing nagyon aranyos és jópofa játék. Kész felüdülés a sok "agresszív" játék után.

-
ViharVadász
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Köszönöm, Neked is és persze mindenki másnak is have fun!
Én játszottam mindegyik résszel, és igaz, jobban várom jelenleg mint a karácsonyt.
Idén nekem ez az utolsó olyan játék amit előrendelek, jövőre is csak az Animal Crossing mozgat meg, úgyhogy most anyagilag jó idő elébe nézek.
-
nxswitch
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Be van jelentve a folytatása.
Más lesz a vége elvileg, mint a filmnek. Én remélem az első részt is portolják, mert ilyen játékot csak úgy érdemes játszani, ha a történet elejét is ismerem.“Can’t wait to keep sleuthing with [Detective Pikachu]? Plans are under way to bring this crime-solving Pikachu to Nintendo Switch!” the company said on Twitter. “The details of this game are still a mystery...so keep checking back here for more clues.”
-
30z.Samu
titán
válasz
Sordoran
üzenetére
Én csak a 2-vel játszottam 2DS XL-en, imádtam minden percét, viszont az első rész valamiért nem jött be. Ami még nagyon tetszett a kis gépen és sejthető hogy jön folytatása, az a Detective Pikachu. Elsőre nem tűnik nagy durranásnak, talán nem is az, többen félredobták hogy nekik nem jön be. Én végigjátszottam és nagyon nem bántam meg, azt sajnáltam, hogy vége. De a végéből én azt szedtem ki, hogy ennek lesz folytatása, szóval remélem, hogy 1-2 év és jön a bejelentés.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

PS4 nekem Kingdom Hearts és olcsó játék gép lett.
Bár én Switch-el kezdtem, és szívesebben játszom mindent ezen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként szerintem átportolják az elsőt is, viszont kicsit több meló van vele, mert ugye 2 kijelzőre lett fejlesztve.
koncsik