Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ahány képet nézek, annyiféle eredmény. Majd megnézem irl, ha lehet már kapni. Nem mintha lenne bármilyen kihatása a dolgokra, a jóval jobb üzemidő miatt mostmár csak azt érdemes venni újban. Másodgépnek meg amúgy is minit veszek a kölköknek, ne az enyémet gyepálják

-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A digitalfoundry olyan fotóján, ahol egymás mellett vannak azonos fotón, nagyon nem ez látszik. Mondjuk azon nem szemből látszanak, ez tény, de ha meg ettől tűnik szarabbnak, akkor a betekintési szöge nem oké. Ott a kivágott kép, azonos képen. Különböző képen az automatika is máshovan húzza a dolgokat. Ezen az extremtech fotón olyan mélyen van a kotraszt, hogy az IGZO konkrétan blackcrushol (beholder2 logo/ethan carter sziklák/stb). Kétlem, hogy ilyen a valóságban.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
-
Joker1977
csendes tag
Most azért már bevárom ezt az "új" Swithet első gépnek,bár már kezdek elbizonytalanodni.Nem tűnik rosszabbnak a képe,remélem,tényleg nem lesz az.Azért ez egy "kicsit" gáz,hogy úgy dobnak piacra 100 ezres konzolokat,hogy valami gond azért van vele (joy con drift,ahogy hallom,a belső tárhely kicsi mérete).Ez ugyanígy igaz a konkurenciára is,egész egyszerűen röhejesnek tartom,hogy kiadok egy valag pénzt,de ha nem akarom,hogy dübörögjön a gép,tegyek alá radírt,meg forrasszak,meg pasztázzak,meg teliholdkor esőtáncot járjak az erkélyen...Ennek ellenére belevágok egy Switch vételbe,ott legalább megspórolom a radírt.Nem akartam okoskodni,csak kiírtam magamból,bocsi.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Vagy nem egy tömörített jutub videón kéne demozni.
-
Bazsi1987
őstag
Nba 2k20 demót csak én nem láttom? 😊 Bocsi most olvasom switchre nincs...
-
hszilard666
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Én egy OLED displayen nézem és feltűnő a diffi. Szerintem is szebb a képen az eredeti, de élőben kéne látni.
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nézd meg egymás mellett a digitalfoundry videóban. Pirosas, szarabb a kontraszt, szarabbak a színek.
-
Peat;)
veterán
Hát, várjunk még két évet, az hátha jobb lesz. Vagy akkor már hátha új gép jönne. Az original switch fogyasztásával mostani hardware szinttel elég bika gépet össze lehetne hegeszteni. Igazából az új switch gyerekes hogy vissza van fogva, elég sok játék lassúcska..magasabb órajelnek többek örültek volna. Vagy ha nem ahhoz nyúlnak akkor jobb kijelző hogy kint is használható maradjon a gép.
Lehez ez lesz a switch2, mostani chipset felhúzva + jobb kijelző. 2-3 év múlva. Nintendo technológiai fejlődés

-
Vitee
aktív tag
válasz
Joker1977
üzenetére
Szia,
Én is erre várok, írtam a MM-nak és meglepő módon nem, hogy teljesen értelmesen válaszoltak, de még értették is amit kérdezek.
Legtöbbször szájbarágva leírom a dolgokat és soha senki nem arra válaszol mint amit kérdeztem
Szóval örömteli volt és azt írták, hogy Szeptemberben lesz náluk, de pontosan nem tudják mikor, de a webshopban fent lesz majd.
Nekem is első switchem lesz, követem egy ideje a fórumot, már csak erre a verzióra várok
-
törölt tag
válasz
djozsi
üzenetére
Az kemény!
Én most fejeztem be az első végigjátszást. Egy kicsit félre rakom most a játékot, mert jön most egy csomó játék, ami érdekel. Mire megint belevágok, talán megjelenik egy-két plussz dlc.
Amúgy Te hogy érezted, nem laposodott el a történet egy picit a végére (blue lions oldalon)? A közepén nagyon beindult a story, de a vége olyan semmilyen lett szerintem. Kíváncsi vagyok, a többi route milyen lesz. -
Joker1977
csendes tag
Tisztelt fórumozók!Van valakinek infója arról,mikor jelenik meg Magyarországon az "új" Switch,nagyobb akkumulàtor idővel?Bevárnám a vásárlást a megjelenése napjára.
-
Rony949
addikt
Van itt valaki(rajtam kívül) , aki úgy be fogja rántani az Astral Chain-t mint a huzat?
-
törölt tag
-
Seprioth
csendes tag
Nagyon ígéretesnek tűnik ez a switch lite https://www.youtube.com/watch?v=c5wTPWt0ZOc
-
mike1334
veterán
válasz
dud998
üzenetére
Engem a hangeffektek baromira idegesítettek. Fél óra után meguntam és letöröltem, igaz "ingyen" volt a game pass-szal.
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
pedig laza 2 óra alatt kipörgethető
-
dud998
őstag
Ú ez a Superhot megvett kilóra. A Mátrix effektek baromi menők.

-
taki01
őstag
-
törölt tag
Tegnap csak átpörgettem az indie bemutatókat, mert nem nagyon értem rá, de most nyugisan megnéztem: Ettől az Eastward-tól még mindig nem találom a szavakat, nagyon jól néz ki. Legjobban várt indie cím a részemről. A Röki-re is kíváncsi vagyok, de abból sokat nem mutattak még. Az Ori meg jó cucc. Remélem idővel a folytatás is jön Switchre

Még a Baldo-t vártam, hátha mutatnak belőle valami újat, eesetleg egy dátumot, de az most kimaradt
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyáltalán nem tűnik annak! Inkább csak arra gondoltam, hogy nem veszem meg harmadjára is a játékot

Ez a Switch egy anyagi csőd nekem, és ígyis tengeteg játék jön idén is, amik érdekelnek. Akkor már inkább azokat veszem, amivel sehol se játszottam még. A port korrekt, stabilnak tűnik, de azért érződik rajta,h valahol meg kellett húzni a nadrágszíjat
ennyit tud a kis hardver. Ha valakinek kimaradt, mert mondjuk más platformja nincs, annak hajrá, hatalmas kalandban lesz része! De ha adva van egy másik platform, és nem létszükséglet, hogy handheld tolja a játékot, akkor inkább azt tudom ajánlani. Így videó alapján 
Nagyon szép munkát végeztek, akik a portot készítették. Ezután azt mondom, hogy ebből a generációból kb bármit megtudnának csinálni Switchre, csak idő és pénz kérdése. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meglepően jó már most ugye van még 2 hónap, meg plusz a megjelenés után a doom is meg a mortal is szépült még picit 😊 meg venni nem fogom már de örülök hogy ilyen cím is megjelenik a gépre 👌
-
tboldi
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Én még sosem játszottam vele, de sikerült eladni a 8 Plus-t, úgyhogy semmi akadálya, hogy nekikezdjek Switch-en.

-
törölt tag
válasz
djozsi
üzenetére
40 perc gameplay is van már hozzá.
Én úgy döntöttem, maradok pc-n ezzel a játékkal. De akinek eddig kimaradt, annak itt a remek lehetőség
-
djozsi
senior tag
Digital Foundry Witcher 3 hands-on, lehet lecserélem az aláírásom.

-
SlayerSub
tag
Egyedül már belenyomtam egy 30ast a diabloba, lassan kacsingatnék multi fele. Lehet én vagyok vak, de nem tálalom hol lehetne open gamekhez csatizni. Vagy elvagyok tévedve és itt csak ismikkel lehet együtt zuzni?
-
Aki21
aktív tag
Witcher 3 oktober 15-én jön. 🤩
-
Bazsi1987
őstag
Valaki veszi holnap a rad-et? Imádom a rouge like játékokat szóval esélyes, csak még a storba se látom☹️
-
dud998
őstag
Na megvettem az 512-es kártyát.
Helyprobléma megoldva, egy időre.
-
Sirandrish
Topikgazda
Risk of Raint ajánlom ha van kivel tolni..
-
törölt tag
Eastward nagyon tetszik. Meseszép

-
-
mike1334
veterán
Hogyér adják a májámit?

-
tboldi
nagyúr
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Switch vásárláson agyal a nagyobbik gyerek, körbenéztem új gép vásárlása esetén, no meg informálódtam itt a Topik összefoglalóban! Szerintem az új lenne a legjobb, olvastam, hogy mókoltat nem érdemes, mert Online akarnának vele játszani, főleg Mario Kart 8 Deluxe-ot! Viszont új konzol elég kevés helyen van raktáron. Ami árban megérné, az a GameParkos hirdetés, amihez jár 2db. játék is! De ha meg már új konzol, akkor érdemesebb lennea frissítettet megvenni, de az meg csak a Széria számból derül ki (XKW)...Szerintetek?
-
retroid
senior tag
Itt milyen gari van?
-
Dreimus
senior tag
-
djozsi
senior tag
válasz
petymek
üzenetére
Itt a lista a Zeldáig, nyilván nem hajszálpontos értékek, de nagyjából fedik a valóságot:
1. Mario 600 millió
2. Pokémon 340 millió
3. Call of Duty 288 millió
4. GTA 280 millió
5. FIFA 260 millió
6. Wii 203 millió
7. The Sims 200 millió
8. Minecraft 176 millió
9. Tetris 170 millió
10. Need for Speed 150 millió
11. Final Fantasy 142 millió
12. Madden NFL 130 millió
13. Sonic the Hedgehos 123 millió
14. Lego 100 millió
15. Assassin's Creed 100 millió
16. Pro Evolution Soccer 100 millió
17. The Legend of Zelda 92 millióEgy érdekességre hívnám fel a figyelmet, kizárólag a Nintendotól vannak a listán nem multiplatform franchiseok, ráadásul egyből 4 is.
-
dud998
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így van!
Na majd edzek egy kicsit.
-
dud998
őstag
Kegyetlen a Péntek 13. Baromi nehéz kinyírni az embereket. A filmben pedig olyan könnyen ment neki.
De amúgy nagyon adja, királyul visszaadja a hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennyit tud a kis hardver. Ha valakinek kimaradt, mert mondjuk más platformja nincs, annak hajrá, hatalmas kalandban lesz része! De ha adva van egy másik platform, és nem létszükséglet, hogy handheld tolja a játékot, akkor inkább azt tudom ajánlani. Így videó alapján 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)