Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
Nathan0909
üzenetére
Hehe, én is így tettem. Nekem az első előrendelésem a Skyrim volt switchre

-
ayo
veterán
menőség, akkor tutira lehet menni. köszi az infókat
-
Nathan0909
csendes tag
Életemben most rendeltem elő (vakon) először: Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition magyar felirattal Konzolvilágból. Nagyon várom már!
-
nxswitch
senior tag
Itt azt írják más sorozatszámuk lesz. Meg gondolom dobozon is fel lesz tüntetve.
Szóval, aki most akar switch-t venni, és home-consoleként használja, az jól járhat, ha akciózzák az utolsó darabokat a régi modellből. Aki handheldet akar, az jól jár, mert jön a lite, vagy veheti az új modellt.

Azért ez már sehogy sem kényelmetlen üzemidő. 5.5 óra BotW. Kisebb fényerővel wifi nélkül az 6 felett is lehet.
Leftpaw beelőzött
-
törölt tag
Itt azt írják, a doboza is más lesz, szóval meg lehet különböztetni az új modellt.
You'll be able to tell the models apart by the updated packaging, so you shouldn't have to go searching for serial numbers on the back of the box (although as you can see from the above picture, the new serial numbers will start with "XKW" as opposed to the "XAW" of the current version).
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Vajon jön valamilyen új Wario játék is?
A hosszabb üzemidő miatt elgondolkoztam a cserén (gondolom ha updatelt Tegra van benne, akkor a venti is kevesebbet fog pörögni), illetve a Lite is érdekel - de valószínűleg egyikre sem fogom lecserélni a mostani gépemet (igaz, mivel már nincs rá garancia, ezért erősen elgondolkoznék valamilyen fizetős javítás esetén, hogy inkább az egyik új gépbe locsoljam a pénzt).
-
ayo
veterán
válasz
nxswitch
üzenetére
Nincs, viszont a Tegra tuti hogy más, szóval valószínű csak amiatt lesz ez a plusz félóra. Az oldalon csak az akksi időt jelzik, mint változás (erre értettem a fentit) és hogy más model numberje van. Amerikában augusztusban jönnek az új gépek, de akkor se lehet majd megkülönböztetni ezeket, egyedül az új limited kiadások lehetnek a biztosak gondolom.
-
tboldi
nagyúr
Őszintén szólva nem meglepő, hogy halloweenkor startol.

Amúgy a frissített Switch sem okozott meglepetést, a Lite bejelentése után megjelent hírek kapcsán erre számítottam. Legalább így nem bánt viszonylag új belépőként, hogy nem vártam még néhány hónapot.
Viszont a narancs/lila Joy-Conok tetszenek.
-
ayo
veterán
Check in to a haunted hotel getaway this Halloween when #LuigisMansion3 comes to #NintendoSwitch on 31/10/19!
nem tom hány hónapja v éve, de pont ezt mondtam

-
eeXaa
addikt
tudom nem szép dolog ilyet kivánni, de remélem emiatt jelentőset esik a jelenlegiek ára.
-
törölt tag
[link]
Az alap Switch új kiadása jön, 4,5 - 9 órás üzemidővel, augusztus végén. Más változtatásról nem írnak.+ Jönnek a narancs és lila színű joyconok.
-
mike1334
veterán
Valkyria Chronicles 4 milyen? Ahogy nézem pont beleférne a 35 ojrós keretembe

-
nxswitch
senior tag
válasz
üzenetére
Mert a szerencsésebbeknek csak később jött elő (vagy ez után fog előjönni), nagyobb az eladott switchek száma, és jön egy olyan konzol, amin csak úgy lehet cserélni, ha egyben visszaküldik, amit kevésbé tűrnek az emberek, mint ha közben játszhatnának tovább.
Ha van egy alkatrész, ami 50M+ (hamarosan) konzolban rendszeresen tönkre megy és nem a felhasználó hibájából, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne cseréljék. Még Apple-nél is elismernek előbb utóbb ilyen mértékű hibákat.
-
-
nxswitch
senior tag
válasz
dud998
üzenetére
Ha a lite-ban is hibás lesz, nagyobb az esély, hogy komolyan veszik. Én mindenképp várok novemberig legalább vele.
Itt elmagyarázzák mi okozza.
Ha cserélnék még nem zavarna annyira, mert lesz két párom és amíg javítják játszom a másikkal. De mi lesz, ha lejár a gari? Szeretem nintendót, de ez nagyon rossz. Mikor vettem is tudtam róla, de akkor nem gondoltam, hogy ilyen sok embernek elromlik, és hogy gyakorlatilag tervezési hiba miatt mindegyiknél előjön előbb utóbb.
Szerk.: Lehet veszek egy ilyet ha hosszú távon gondot okoz majd és eladom az egyik eredeti párt.
-
dud998
őstag
válasz
nxswitch
üzenetére
Na ez engem is foglalkoztat, mert valszeg veszek egy Lite-ot majd a Switch helyett.
De ha annál is problémás lesz, akkor inkább maradok a mostaninál, mert azt legalább tudom cserélni. Legrosszabb esetben veszek egy újat. De a Lite-nál egyben van az egész. Na majd kiderül... -
ayo
veterán
itt egy friss fullos cikk ismét a joy-con driftről
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
azt majd berakják sale-be pár centért és majd megint mindenki veszi, mert miért ne

-
tboldi
nagyúr
-
ayo
veterán
és a 3DS óriási sikere után nem jöhetne valami?
ja igen, Bakery Simulator Switch-re. (2020-ban valamikor, ha valaki annyira perverz, hogy érdekli is
)egyébként 30 évig elvoltak kétfajta platformmal, most se lenne gond sztem plusz nagyon sok játék anyátlan maradt, ami a kis gépben jó volt lásd Etrian sorozat pl, szóval egy új platform se lenne rossz, de hát Nintendo majd megmondja mit akarunk..azt kapunk egy androisod Nintenmobilt

-
ayo
veterán
csak áhítozom épp, mint hogy TV only erősebb gép is legyen. Ha utóbbi 7 évet nézzük, akkor 3DS XL 6-7 óra, ami szintén 2x több mint ez a Lite. Engem nem zavarna, ha még ezt a gép méretet is megfeleznék - nyilván ezer dolog miatt nem lesz már az jó, de baromi szomorú, ha a rendes handheld kategória is ki fog halni Nintendónál.
Petreszku: szerintem se lesz kisebb, ezek csak nekem is a vágyaim.
-
ayo
veterán
egy gép, ami valódi handheld tulajdonsággal bír. ez csak egy butább Switch, amit emiatt olcsóbban tudnak adni picivel. ha megnézed jelenleg most nincs kifejezetten klasszikus értelembe vett desktop és handheld gépe. én ezért várok a Switch Próra, ami mondjuk TV only lesz, meg valami Switch GO-ra ami 10+ óra üzemidős és zsebre vághatom és akkor talán leszokom a GBA / DS szériáról - nem fogok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bwoay
nagyúr
na jó, de mi lenne? egy másik platform? vagy egy kisebb gép? a switch koncepióját így is elég szépen meghágja a Nintendo ezzel a Lite masinával, egy másik platform meg úgy kell nekik, mint szar a zsebbe - szerintem baromira élvezik, hogy mindkét vonalat le tudják fedni egyetlen géppel. handheld gépe meg nincs senki másnak, még ilyen sem.
-
ayo
veterán
egy fokkal lesz jobb az üzemidő, de nem lesz klasszikus handheld konzol, ezenfelül pedig minden másban csak downgrade lett. itthon 70-80k között lesz a boltokban, valakinek ez pont megéri, én 1 játék áráért már inkább venném a rendes verziót.
jobban örültem volna egy igazibb kézi konzolnak, ami tényleg a 3DS helyett lenne, remélem azért a későbbiekben lesz még valami.
-
nxswitch
senior tag
Hol nézted? Én csak konzol stúdióban láttam, ott 115 a sima gép is.
Én magamnak szeretnék cserélni, mert csak handheld játszom, de kivárom, hogy kijavították-e a joystickokat. Meg hátha jön egy szép fehér verzió. De tuti az lesz, hogy megveszem év végén, és pár nappal utána bejelentik a fehér színű AC verziót...

-
nxswitch
senior tag
-
tboldi
nagyúr

-----------------------------------
A tegnapi kérdéshez kapcsolódóan: van PS4-em is, de már vagy 2 hónapja nem jártam a topikjában, jelen állás szerint 5914 olvasatlan hsz vár rám. Megy a szófosás rendesen.
-----------------------------------
És hogy ON is legyek: Tegnap végigvittem a Super Mario Odyssey sztoriját, de azt hiszem, a valódi vége még nagyon messze van. PS4-en meg a Red Dead Redemption 2-t fejezem be lassacskán. -
tl-x
addikt
80e az előrendelői ára a Lite-nak.
-
Fikázni itthon nem szoktunk (maximum a Switch-et), szívesen átmegyünk más topikokba ezt a vágyunkat kiélni

Mindig mindenkinek igaza van, általában az összes Switch portot leszarozzuk, a Nintendo saját játékai érinthetetlenek, csak dicsérni lehet.
Komolyra fordítva: inkább érdeklődni járnak más konzolosok, játékoknak meg örülünk, hogy egyáltalán megjelennek

-
Mike
veterán
Még egy kérdés ami kettő
1. Szoktak ide járni a többiek (ps, box, pc) switchet fikázni?
2. Szoktatok fél éven át azon veszekedni hogy melyik játék jpbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sirandrish