Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norb79

őstag

válasz Quinine911 #22380 üzenetére

Az ugrálásról nem tudok nyilatkozni, annyit tudok, hogy ha digitálisan veszel vmit, akkor kapsz aranypontot, ami lényegiben 1 aranypont =1 eurócent és azzal lehet csökkenteni a következő vásárlás értékét (lehet gyűjteni és ingyen játékra beváltani), és ez elveszik, ha országot váltasz. Ezt itt olvastam, de saját tapasztalatom nincs ezzel, szóval lehet nem így van.
    De amúgy úgy van, ahogy írod, ha letöltöd nem kell kártyát cserélni, viszont akkor jó nagy sd kártya kell, és egy idő után azt kell cserélgetni.
    Ha fizikait veszel, akkor azt tudsz használtan is venni, akár itt a hardveraprón is, és ha kijátszottad akkor meg eladod, ami nem kell, szóval 1-2 ezer forintból, vagy ingyen megvagy, viszont akkor cserélgetni kell a kártyákat. Én nem vettem észre, hogy 5-10 percenként váltogatnám a játékokat, igaz én elég keveset játszok, de ha mégis leülök, akkor berakok egyet és azzal tolom azt a kis időt amim van, az eseték töredékében fordul elő, hogy félúton cserélek, de többször még sose cseréltem, és a gyerekeimnél se látok nagy vetésforgót, ők is akkor cserélnek csak, amikor vki játszik egyedül vmit, és a jön a másik, hogy másikat játszanak közösen.
    Szóval okosan mindkettőt lehet olcsón, a letöltés kicsit kényelmesebb, mint fizikait hajkurászni random arcoktól, nézni melyik konzolboltnál olcsó, stb.
    /szerk: a fizikai példányokról is be tudod váltani az aranypontokat, csak kevesebbet, ha használtan veszed és előtted vmelyik tulaj már beváltotta, akkor viszont nem, szóval a használtnál ez lutri

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés