Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Viccelsz? Egy xboxot ki lehet fogni újonnan már 50-60e-ért simán....sztem is inkább 130-150e között lesz, attól függően, hogy teljesítményben is nő vagy csak egyébben (kisebb káva, jobb kijelző, masszívabb joycon és készülék, jobb akksi..).
-
Norb79
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Most nem hozza az x1s vagy a ps4 teljesítményt, de mégis jóval drágább azoknál, mert hordozható hibrid, de amikor majd esetleg teljesítményben is beérik őket, akkor majd olcsóbb lesz, hogy közelítsenek azoknak az árához? Szerintem erre nincs esély.
-
KOHO
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nagyon drága lesz, ez borítékolható, szerintem 150k lesz az induló ára, s természetesen ehhez sem fog semmi extra járni, mondjuk egy töltős joycon grip.
-
Norb79
addikt
Tegnap végére értem a mario rabbid kingdom kiegnek. Kicsit egyszerűbb, mint az alap, de hát nyilván ez a kettő árának viszonyából is látható, de ugyanakkor jópofaság volt, megérte az időmet. Még hátra vannak a kihívások, azt még ma legyűröm szerintem. Akinek megvan az alap, az ne hagyja ki a kieget se!
-
mike1334
veterán
válasz
Norb79
üzenetére
Neeem, az majd két év múlva a switch pro+ nyitó címe lesz..mert ugye haladni kell a korral

Vagy 2Switch, mind a 2DS? Mert akkor én várok egy New 3SwitchXl Maxy Pro-ra inkább

Amúgy izgi kérdés, hogy erősebb lesz-e és mennyivel..mert ha kiad a Nintendo egy erősebbet (de nem olyan erőset, mint most mondjuk a ps4 pro), akkor van rá esély, hogy két év múlva ismét erősít...
-
KOHO
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kamu. Biztos majd Switchre jön ki előbb és nem PC-re

-
Nekem teljesen megfelelnének a Switch-re kiadott játékok, ha lehetne itthon is kapni őket fizikai változatban.
(ez a "fizikai változat" olyan furának tűnik, van jobb kifejezés helyette a kártyás változatra? - a kártyás változat is fura kicsit, de talán jobb...) -
Baltazár123
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt sem szabad elfelejteni, hogy az indie játékokat masszívan akciózzák. Azokkal tényleg érdemes várni egy kicsit vásárlás előtt, mert szinte biztosan leakciózzák pár héten belül.
Az is igaz, hogy legalább 90%-uk nem éri meg az árát még leárazás után sem, és demo meg ritkán van, hogy bele lehessen nézni. Utána kell nézni YT-on vagy az értékelő oldalakon.
Én pl megvettem az Earthlockot 3e forintért akcióban és beleraktam majdnem 50 órát, mert érdekes és eredeti a karakterfejlesztési rendszere. RPG rajongóknak csemege, bár egy idő után repetitív lesz a játék, de a karakterek fejlesztése kárpótol. Sok AAA címbe nem tettem bele ennyi időt, abszolút jó vétel volt. -
l.skywalker
titán
Jön Switch-re a Wolfenstein Youngblood [link]
Megjelenés: 2019. július 26.
A történet az 1980-as évek Párizsában játszódik. A nácikkal fogunk harcolni mint BJ Blackowicz egyik iker lánya, Jess vagy Soph.
Fejlesztő: Machine Games együttműködve az Arkane Studios Lyon-el (Dishonored)
A játék közösen játszható (co-op) egy AI partnerrel vagy pedig egy másik emberi játékossal. A Deluxe verzióban lesz egy Buddy Pass, amivel a játék tulajdonosának egy barátja is le tudja tölteni a játékot és tud vele mindaddig játszani co-op-ban, amíg a tulajdonos is játszik vele. Kvázi 1-t fizet 2-t kap.
-
Norb79
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Nekem egyik piros, másik bal joyconok voltak, vettem ugyanúgy piros-kék párost, aztán otthon fedeztem fel, hogy ellenkező színezésűek.
Az egyik párban a jobbos a piros, a másikban a balos. Szóval most lehet jobb piros, bal kék, bal piros jobb kék, vagy csupa piros, csupa kék megoldásokban használni a cuccot. 
-
Edge
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Veszel szürkét és moddolod a joy con-t, rengeteg színben beszerezhető a burkolata, csak mondjuk nem biztos hogy annyira könnyű kivitelezni, ha nincs kézügyességed vagy műszaki affinitásod:
[How to mod your NS case and joy cons]
(A csokornyakkendő nem recommended a művelethez
) -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tuti, hogy csak elírás. Még PS4-en is van, hogy durván beesik az FPS (Saint Denis főleg), nem hiszem hogy sok értelme lenne kihozni. Ha pedig mégis, akkor olyan grafikát kapnánk, ami maximum a kis kijelzőn lenne elfogadható.
-
l.skywalker
titán
-
ooooobi
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Szerintem ilyen darabra mindenhol csak szürkét lehet venni. Én legalábbis még nem láttam mást sehol. (csak ebayen)
Vagy veszel egy Hori piros dpadost
-
-
DVlad
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Hogy lett neked 1 db pirosod? Nekem pink/zöld van, leggyakoribb a piros/kék, de 1 piros hogy lett?
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Erre valaki?
-
l.skywalker
titán
Az indie nem azt jelenti, hogy rossz minőségű, ez annyira a modern gaming-nek a végtelenül rossz sztereotípiája. Az indie hátránya egyedül az a többi játékkal szemben, hogy nincs meg körülötte a generált hype, így MAGADNAK kell felfedezni őket, hogy melyik jó, melyik tetszik.
Amit én tudok ajánlani neked a Nintendo kínálatából:
Dead Cells - már túl van az 1 milliós eladáson
Oxenfree - ha szereted a sztori alapú játékokat
Hollow Knight - szerintem az egyik legszebb platformer játék
Outlast - ha a horrort szereted
INSIDE/LIMBO - szerintem az indie-k csúcsa
Rocket League - ha multizni vágysz
Stardew valley - a kinézete ellenére elég jó kis rpg játék
Celeste - a legjobbra értékelt játék a nintendo exkluzívok után (és az Undertale után...)és még van többtíz amit nem sikerült kipróbálnom pedig hasonló véleménnyel van róluk sokmindenki, pl. Superhot, Firewatch, Subnautica...
-
ayo
veterán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
teljesen igaz, legyen mondjuk 80%

egyébként pont ez a gond mobilnál is (de ott meg Madwe sarkított ;D), vannak jó játékok, csak egyszerűen nem látod a szenny miatt. nyilván minden boltnak az a jó, ha tele van minden szarral és vesznek az emberek mindent, de mint vevő már lassan egyik digitális boltot se nézem, mert mindegyik átláthatatlan a sok szeméttől.
-
Norb79
addikt
Havonta kijön 1-2 értelmezhető cím is legalább, ennél többre meg nem mindenkinek van ideje, pl nekem sem, sőt nekem még ennyire se. Engem is zavart eleinte a sok szemét, de aztán végülis rájöttem, hogy akármennyi szemét lehet, ha mellette van elég olyan is, ami engem érdekel. Sőt, még annál is jóval több, ha ötször ennyi időm lenne, azt is ki tudnám tölteni azzal a mennyiségű cuccal ami switchen érdekel.
-
-
taki01
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha optimalizáltak volna akkor egy király játék lett volna. Terveztem megvenni de vártam, hogy milyen lesz. Szerintem ezt így kihagyom.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
animal crossing-ra jó a swiccs.

-
taki01
őstag
Xenon Racer Frame rate test
A videó alapján max 27 FPS-re megy fel, de átlagba 24-25 FPS. -
Rony949
őstag
Xenon Racer-t meg ne vegye senki Switch-re. Irtó pocsék port lett.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Norb79
üzenetére
Azért egy középkat tévé már bőven jól skáláz akár 720p alatti tartalmakat is 4kra! a képpont négyszerezést meg soha senki nem használja, még a leggagyibb belépő tévék sem, mert az nagyon maszat

High end tévéknél meg konkrétan szvsz jobban is működik a tévé skálázása mint a konzolé
-
Érdeklődéssel olvasom a találgatásokat, de ha valaki
nagyonmég jobban bele akar menni van konzol találgatós topik is
Gonosz módon off-ra raktam pár hozzászólást, köszönöm az érintettek megértését.
-
DVlad
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahogy a többiek is (Norb79, Madwe) megírták, elhangzottak részedről dolgok: 3 db konzol = High End PC
Te kezdted rosszul, valamiért.
Amúgy én FHD tévét vettem többért, nem 4K-sat, de ez sem tartozik ide, meg a hang sem, ami megint akkora összeg volt, és közel sem High End. De ezeket ha levonom...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kíváncsiságból most megnéztem wiki az Nvidia Tegra oldalát, hogy egyáltalán mi az ami a Switch-ben lévő X1 óta történt náluk. Két új generáció van azóta, az X2 és a Xavier. Ebből a specifikáció szerint az utóbbi a jóval erősebb, viszont a Switch 10 wattos fogyasztásához képest az egy 20-30 wattos rendszerchip, szóval nem igazán jöhet szóba egy hordozható gépnél. Az X2 GPU-ban nagyon hasonló az X1-gyel, minimális a különbség, ott inkább a CPU rész erősödött valamennyit. Ezek alapján én nehezen tudok elképzelni egy jelentősen erősebb Switch-et, egyszerűen az Nvidia-nak nincs olyan megoldása, ami ezt alátámasztaná. Egy new 3DS-szerű javulás viszont elképzelhető, picivel több memória, jobb kijelző, ilyesmi, de nagyobb felbontást vagy Pro/X nagyságrendű fejlődést én ebbe nem látok bele.
-
Norb79
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell mindenből azt venni, csak akkor nem kell highendnek hívni, ennyire utaltam.
Én abban reménykedek, hogy kb azokat hozzák, amiket a Digital Foundry videóban mondott a srác. Szélesebb támaszték, egész képernyőre kihúzott kép, de azonos felbontás, és hogy dockolva megoldják a felskálázást 4k-ra, ha 4k a tv, nem a tv-vel oldatják meg, ami kicsit csúnyább. Szóval 4k@30 vagy 60, de valójában egy 1080p képpontjai vannak négyszerezve, vagyis 1080p kép jelenik meg a 4k tv-n, csak nem elmaszatolva, hanem normálisan.
Amit nem mondtak a DF videóban, de én bízok benne, hogy lesz az, hogy az egész 20 nanoról leköltözik vhova 14-12 környékére és könnyebb lesz az egész cucc, meg talán egy kis üzemidőt is nyerhetünk. Így a vissza kompatibilitás se lenne gond, ez kb az xbox1fat és xbox1s szintű váltás lenne, kb mint előző generációban a slimezés, szóval konzol vonalon is régóta megy már az a ráncfelvarrás, x360 is volt vagy 10 féle az idők során, mert mindig volt rajta mit foltozni, hogy olcsóbb legyen a gyártás, meg bekerüljön a wifi, stb.
Úgyhogy én nem x1 -> x1x váltást várok, hanem x360/ps3 -> x360slim/ps3slim szintűt. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a baj, hogy nem
Egy milla egy belépő környéke HEDT konfig (tapasztalat). -
Tentalus
tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ha azt nézem,hogy a használt piacon hány gépet árulnak,akkor az XBOX nagyon nagy bajban van,hardveraprón 6x annyi eladó van
Na jó, az XBOX tényeg elég nagy bajban van.
De PS4-ből is sokat árulnak és az meg nincs bajban,magyarul vonjuk le a következtetést : a használt piac nagysága elsősorban az üzemelő gépek számától függ. -
Madwe
nagyúr
Nade ha a high end pcbe beleszámolod a monitort, akkor most a konzolosdiba meg én pl szá,moljam bele a 800ks tévém árát
? hát akkor sokkal drágább a konzolosdi!!! +300k hangcucc, nameg azért egy gamer szék az van kényelmes már 30ért a bőrkanapé meg 4-500k megint, hát vagy 10x drágább konzolba fektetni 
-
Norb79
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te kezdtél a high-enddel dobálózni. Az vastagon millió fölött van. Az én konfigom is monitorral mindennel akörül állt meg 3 éve, és egy kalkulátort nézegetve ma se lenne sokkal olcsóbb a high-end. Hívd inkább gémerPCnek és akkor nincs félreértés, mert abba igénytől függően minden belefér pénztárcától függően.
De szerintem ejtsük ezt a PC építős témát itt a switch topikban. -
Sirandrish
Topikgazda
A mostani PC-met kollégám bármikor megveszi 160ért. Akkor már "csak" 340 az a high end PC.
Abból még levonom a PS4 Pro árát, meg amit a sima PS4en buktam, és egyből nem olyan veszett drága már.Ha meg esetleg ugyanezt a csereberét majd megcsinálom a Switchnél (nem fogom), akkor meg már olcsóbb is a PC

Egyébként jól számoltál...500K körül van amit összeraktam.
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
High-End PC az úgy ~500k, legalábbis én ennyiért adtam el monitorral együtt a sajátomat. A PS4-et meg gondolom eladtad és hozzáraktál még, hogy vehess egy pro-t, switchel ugyan ez lenne feltételezem, tehát még így sincs a közelébe a PC-nek árban. Én meg pont azt mondom, hogy nem érdemes ennyit beleölni a PC-be, mert csak viszi a pénzt, hiába olcsóbbak a játékok. Konzolra megveszed, kijátszod, majd eladod kis bukóval.
-
Lehet, hogy valaki már írta, bocs... ne a megvalósíthatóságot nézzük, csak álmodozom...
Az én álmom egy nagyobb méretű és felbontású kijelzőjű (tehát izmosabb is), nem levehető, de kicsit masszívabb kontrolleres Switch, ami dokkolható a meglevő dokkolóban (de dokkoló nélkül (is) lehetne venni) és persze olcsóbb lenne, mint a jelenlegi modell. Na ilyet biztosan vennék a régi megtartása mellett...
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Szóval akkor nincs olcsó alternatíva? Akkor gyűjtögetek, bár lehet a PS kontroller-adapter páros lesz akkor a backup.
-
l.skywalker
titán
Jön idén a Beyond the Steel Sky
Valamint az EA és a Velan stúdió (független) közösen fognak kiadni/készíteni egy csapatmunkára építő akciójátékot Switch-re [link]
-
bwoay
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
az az érdekes ebben az okfejtésben, hogy a Nintendo kb a GameCube óta nem versenyzett a konkurenciával teljesítmény terén, helyette az olcsó hw-el lényegében a kezdetektől fogva kerestek a gépeladásokon is. Amikor pl a Wii és a konkurens konzolok eladásait hasonlítgatjuk össze, akkor csak pont azt szokás elfelejteni, hogy ha darabszám tekintetében a Wii nyert, akkor bevétel szempontjából ez egy elsöprő nyereség. de erre a 3DS is jó példa, mert kb PSP felbontással, PSP hardware-rel állt ki a PS Vita ellen, ami egy erős, jól összerakott, kiváló gép volt, aztán mi is történt? a Nintendonak mindig megvan a terve, mindig temetik, mindig megjósolják, hogy nem fog működni a koncepciójuk, aztán az esetek túlnyomó többségében mégis nekik lesz igazuk. és ennek szerintem az is szerves része, hogy drágán adják a viszonylag olcsón legyártható gépeket. anyagilag meg kell hogy érje nekik, mert a Nintendo nem Sony és Microsoft, akiknek akár veszteséges is lehet a story, dől a pénz több más forrásból. nem gondolom, hogy a Nintendonak az az út van kijelölve, hogy álljanak be a sorba, és igenis gyártsanak olyan konzolt, ami számítási teljesítmény terén is megállja a helyét a jelenlegi felhozatalban. és ezt a Switch koncepciója eleve nem is igazán teszi lehetővé, mert lehet bika gépet csinálni, csak handheld módban elvérzik - melegszik és gyorsan merül. aztán lehet, hogy pont most fog emiatt kettéválni az út, és lesz handheld only kis masina, meg egy nagyobb, ami inkább a desktop konzol kívánalmakat szolgálja ki., de azért még hordozható. kíváncsian várom a fejleményeket.
Leftpaw:
hja, így már totál igazat adok a mémeknek - ez tényleg kajak Little Big Planet -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Baltazár123
üzenetére
A 3600x-re már most csorog a nyálam

-
törölt tag
Yoshi 101 trailer Már csak négyet kell aludni

-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Áh, ha elfut rajta minden, akkor én pl letojom a jobb grafikát. Ha biztos lesz, hogy a switchen fut majd minden, ami a switch pro-n, akkor már el is veszítettem az érdeklődésem.
Amúgy tippelde, szerintetek mi lesz a nevük?

Mini: Switch Mini vagy Switch Lite
Pro: Switch Pro vagy Switch+ -
Baltazár123
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hú, azok finom processzorok lesznek. Én is gondolkodom, hogy a sandy i5-t upgradelem egy ryzenre, de még csak győzködöm magam.
Szerintem jó döntést hozol, mert az MS átáll streamre, jönnek a nehézsúlyú versenyzők (google, apple stb) és nem kizárt, hogy a Sony is olcsóbbá teszi és főleg szélesebb körben elérhetővé teszi a ps now-t vpn trükközések nélkül is.
Én még azt se tartom kizártnak, hogy egy szép napon a Nintendo is belép a stream piacra a saját programjaival. A vason a hírek szerint amúgy is minimális a hasznuk. A nagy pénzt a szoftver hozza és egy streammel meg alsó hangon 10x több felhasználóhoz eljutnak. Simán lehet az a vége a történetnek, hogy jobban megéri nekik.
Ha mégsem, akkor is ha a mostani switchből indulok ki, elég sokat eladtak belőlük, hogy nyomott áron lehessen venni használtat ha mégis az kell valakinek és amit kell kijátszik rajta és eladja minimális veszteséggel. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Attól függ mi a cél. A mostani gépem akkor is a középkategória alja volt amikor vettem (majd 3 éve) és még mindig elvisz bármit.
Ha most összerakok egy komolyabb gépet (ez a cél) akkor ahhoz 5 évig biztos nem kell nyúlni. Lehet hogy 5 év múlva már nem visz majd mindent ULTRAN, de a konzolszintet akkor is hozza majd bőven
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Baltazár123
üzenetére
Már csak a 3. generációs Ryzen procikat várom

(#18400) mike1334 Majd kölcsönkérek egyet egy végigjátszás erejéig valakitől

-
30z.Samu
titán
válasz
consono
üzenetére
Ááá, én nem növöm ki szerintem a Mario-t és társait, lehet az is benne van hogy gyerekkoromban rohadt sokat toltuk különböző variánsokkal. Imádom a Nintendo játékokat, eddig egyikben sem csalódtam (már amelyikhez volt szerencsém persze).
Gyakorlatilag ezért vettem meg a gépet, hogy a 3rd party játékok hogy futnak az annyira nem érdekel. Persze örülök, hogy bővül a játék paletta a kis gépen, de az N címek mozgatnak első sorban. 
-
consono
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha jól megnézzük a dolgot, a streaming most is működik, csak nem pont így: PS4-en (FAT) én egész sokat játszom itthon (ha nem szabad pl. a TV), de máshol is, pl. szállodában remote play-el. A DS4-et csak bedobom a noti mellé a táskába és kész. Jó itthon 1Gbps/1Gbps a net, tudja tolni...
Másrészről meg nem értem, hogy kinövik a gyerekek a Switchet. A fiam 13, van egy elég erős PC-je, de mióta megvan a Switch teljesen átállt arra. Leesett a Fortnite játékok száma, helyette megy az Odyssey, a Splatoon2, meg kikönyörögte, hogy megvegyem neki a Shovel Knight-ot. Lehet, hogy nem tipikus tini
Mondjuk félig kész van már az első saját készítésű platformere is, 8 bites grafikával.
A másik meg a Switch mint tablet téma: a kölök YouTube függő, a jó értelemben, mert normális videókat néz. A telefonján. Mert eszébe sem jut a Switch, hiába van rá YT kliens (fent is van)... Nem vagyunk egyformák. -
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elfutni elfut rajta, persze hogy, mivel az adott hardverre optimalizálják.
A PS 4 is 2013 óta van porondon és futnak rajta a játékok.
Az más kérdés, hogy ahogy haladunk az időben itt-ott butítani kell a grafikát hogy élvezhetően fusson. Élvezhető ugyan, de már érezhető, hogy lassan itt az ideje, hogy jöjjön a következő generáció. Az viszont tényleg nem lenne túl jó, ha 2-3 évente kellene konzolt cserélgetni, mert az úgy nem érné meg. -
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Attól függ mennyire high-end.

-
l.skywalker
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk így érthető. Nem vagyok nagyon jártas PC-ben de ha veszel egy high-end PC-t az meddig "elég"?
-
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ne a mostani technikával gondolkodj, mert jelenleg szerintem erre nem áll készen a dolog kb semmilyen téren. Lehet, hogy pár év múlva minden szolgáltató meg fog felelni a feltételeknek és gondtalanul tudod majd használni.
-
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Meglátjuk, de ami videókat én néztem, nekem, nekünk nagyon megfelelne. A net minősége lesz kulcskérdés és lehet, hogy át kell menjek a Digihez, aki kihúzta az üveszálat. Van pár előnye a UPCnek (horizon, wiifree), ami nem tudom, hogy megy diginél, de kibírom majd ezek nélkül is, mert a net sokkal jobb minőségű.
Én a Linus techet szoktam nézni, mert általában minőségi videókat rak össze és ő már próbált egy streamet 3 hónapja stream teszt
Bár a kommentekben savazzák, de ha valaki megnézni, nem igaz, hogy trükköznek, sőt alaposan körbe járják a témát. Nyilván a net minősége a fő kérdés, illetve, hogy milyen távolságra lesznek a szerverek. Nálunk németország lesz az esélyes és ha megnézed a kommmenteket vannak, akik kb ilyen távolságból streamelnek és azt mondják, hogy jó minőségű.
A hardver maga meg nem erősebb egy switchnél. Úgyhogy várom nagyon a Switch verziót, hátha lesz benne fantázia.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy milla egy belépő környéke HEDT konfig (tapasztalat).