Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Mindenkitől elnézést kérek, de ez régi vágyam, köszönöm:
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bazsi1987
őstag
Szerintetek van esély hogy a void blastars ki jöjjön switchre?😊
-
petymek
senior tag
válasz hszilard666 #19991 üzenetére
Azért még ne pánikolj. Lehetséges, talán csak más készíti a portot.
[ Szerkesztve ]
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
-
bb.bocs
őstag
mennyit érhet egy kék piros switch, dobozzal pár hónap bolti garival (elvileg edigial1 évet irt...), kezetektől fogva üvegfóliás, műanyag áttetsző házban, és tokban tartott gép, alig használt, alig hurcibált, gyári állapotú hibátlan switch minden hozzátartozó gyári tartozékával?
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
Shadow Blade Reload után és a Yoshi's C.W. mellé a Mark of the Ninja is beférközött. Nagyon tetszik a játék igaz még csak az elején vagyok. Aki szereti a lopakodós, ninjás játékokat, annak "kötelező" vétel.
-
bb.bocs
őstag
köszi. hát lenne lets go is, söt az lenne fontosabb , meg mário.
-
Edge
veterán
válasz bb.bocs #19977 üzenetére
Költözni akarsz egyik switchről egy másikra? Mert arra van módszer a nintendo hivatalosan támogatja, itt a troubleshooting.
Ez a módszer átviszi a mentéseket is.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bb.bocs
őstag
hogyan tudom lementeni a gépröl micro sdre a mentéseket ha lehetséges? vagy buktam?
-
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Ha jól értelmeztem akkor egy gépen lehet 2 fiók? Az én esetembe egy angol és egy amcsi fiók lenne.Indításnál csak el kell döntenem melyik fiók játékaival szeretnék játszani. Van pár kártyás játék amiken a DLC, többi rész kód formájában található és természetesen amcsi verziók.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
ooooobi
senior tag
Email feliratkozásért Robonauts-t adnak elvileg. https://qubicgames.com/
Illetve ha van valami játék tölük, akkor fél áron lehet nintendoshopban megvenni elövételben a Warlocks 2: God Slayers-t
Bár ha a többi játékukat nézzük ez is hamar fog kapni nagyobb akciót is.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
nxswitch
senior tag
válasz Darth_Revan #19962 üzenetére
Reddit-en azt írta egy Panic Button-os fejlesztő, hogy nem készítenek Witcher 3 portot.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
-
SlayerSub
tag
válasz ViharVadász #19959 üzenetére
Hát én is, de megint lenne egy közel 20k-s kiadasom .. :|
-
ViharVadász
őstag
válasz hszilard666 #19958 üzenetére
Elsőnek jelentsék be, aztán örömködhetünk szerintem. Én nagyon remélem, hogy igaz a hír.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
bb.bocs
őstag
szerintetek ha a switch házat lecserélem átlátszóra, ééééés kihagyom a fém lapot mi hűti a procit is (helyettesítenén vlmi kisebb lemezzel, hogy azért a belső látszódjon, abból lehet gond?
-
djozsi
senior tag
Két pletyka mára:
A Witcher 3 portot a Panic Button készíti.
A Cadence of Hyrule a hét csütörtökön jelenik meg.
-
djozsi
senior tag
válasz Norb79 #19953 üzenetére
Egyszerűen nem találom a cikket, amiben reggel olvastam a Unity bejelentést, ahol írták, hogy a third party demand miatt csinálják meg. Ezt találom most.
Az egyetlen hivatalosan bejelentett játék ez a visual novel.
-
djozsi
senior tag
A Unity engine Labo VR supportot kap és néhány third party jelezte is, hogy érdeklődik a platform iránt, már van is third party játék bejelentve Labo VRra.
-
MODERÁTOR
válasz petymek #19950 üzenetére
És leszek is... - nagyon tetszik, nem akarom kategorizálni, kemény munka van benne (amennyire meg tudom itélni), tényleg szuper (persze szigorúan magánvéleményem) - kicsit el vagyok havazva mostanában, de mentem és jobban meg fogom nézni
-
petymek
senior tag
válasz koncsik #19923 üzenetére
Azért köszi, Minthogy a döluxx korát éljük, és rajongó vagy (voltál), vess egy pillantást a erre a "plus" verzióra :
-
Imilenni
addikt
válasz Darth_Revan #19945 üzenetére
Remélem írtó kevesen vették meg, ezt kb megették, aztán ki sz.. magukból
Az előző generáción nézett ki így, ami 3x gyengébb voltPress "F" to pay respects.
-
Darth_Revan
veterán
Grafikát összehasonlították és egyértelműen az eredeti grafika van benne, nincs nyoma a felújított Remastered grafikanak (meg akkor sem ha a minőség le van tekerve).
Sokan ezért is vergődtek hogy miért vsn Remasterednek elnevezve...
Aki ráér az at is faradhat ide háborogni: [link]
Hátha feltűnik nekik és tuloraztatnak néhány programozot hogy kalapaljanak rajta.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
ayo
veterán
válasz adalbert1 #19935 üzenetére
annyi kiegészítésként, hogy Switch-re "Remaster" jött ki, ami azért nem ugyanaz, sőt talán még U verzió lehet hogy jobb is, mert a Remasterből kimaradt az egész multi, több új bug van benne és csak éppenhogy finomítottak a grafikán, ami Switch-en nem tudom mennyire érződik, de PC-n nem nagyon. szóval lehet U verzióval még jobban is jártál, persze nem tudtad magaddal vinni
(#19938) consono: azért ne akarj ilyen sokat
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
nxswitch
senior tag
válasz Darth_Revan #19929 üzenetére
Megint szidja majd mindenki, aki otthoni konzolos grafikát vár switch-től.
Régebben is voltak pletykák Witcher 3-ról.
-
adalbert1
veterán
válasz tboldi #19922 üzenetére
Én pont Wii U-n játszottam végig pár hete (inkább ott csökkentettem a backlogomat, minthogy ide is megvegyem), és emlékeim szerint a párbeszédek hangja elég gyenge minőségűnek tűnt más AAA címekhez képest (illetve néhány tömegjelenetnél ott is volt rendesen FPS droppolás).
-
ayo
veterán
válasz djozsi #19931 üzenetére
x év tapasztalat után, azért többnyire tudom, hogy mi az ami fog érdekelni és egy Ubisoft multiplayer based sport játék...hát nem hiszem, hogy az én asztalom és mondjuk azt se, hogy az övéké.
Witcher 3 meg előző kártyámmal és processzorral se ment jól, mert valami mindig megfogta, biztosan élvezet lesz Switch-en játszani, szintén meghagyom másnak az élményt.
-
ayo
veterán
aha....
"elfogadható (azaz meg szép) grafika mellett 30 FPS nagyon jó optimalizáció mellett amitől még a Panic Button rajongók álla is leesik"
szép álmokat szerintem, ha tényleg kijön, akkor ennek is 2 fontos feature-je lesz, amit majd lehet mondani: örülj, hogy van + magaddal viheted
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Hát ha ez nem egy photoshoppolt poén akkor 2 dolog lehet:
- PC low beállítást is szegyenito butitas mellett 24 FPS a "filmes hatás miatt"
- elfogadható (azaz meg szép) grafika mellett 30 FPS nagyon jó optimalizáció mellett amitől még a Panic Button rajongók álla is leesikMondjuk én örültem volna egy Witcher 1 Remasterednek is első körben
Kínai webshop amúgy mennyire megbízható infó forrás ?
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
-
tboldi
nagyúr
válasz djozsi #19917 üzenetére
Nem hittem semmit.
Amúgy most kipróbáltam egy olcsó (<5000 Ft) Sony fülessel. Az elején, amikor írja, hogy "press + to start", akkor nagyon le van butítva a hang, de játék közben a párbeszédek, lövéshangok és egyéb hangeffektek megint csak nem olyan rosszak. Ezeken is érezni a tömörítést, de szerintem teljesen megfelelő.
-
-
petymek
senior tag
válasz koncsik #19915 üzenetére
Igen, viszont nem is lehet elvárás. Amennyiben környezeti zaj is van, akkor meg pláne.
Ennek a dokkolt módban van jelentősége, és ott azért számít.Off: A Mario klónokból, a PWned Super Mario Brost nem ismered véletlen, esetleg egy gameplay vidó forrást?
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Új Ubisoft játék leak, gondolom E3on hallunk majd róla bővebben.
-
petymek
senior tag
Az AC kapcsán ttt nem merült fel a hang minősége, amire más fórumokon panaszkodnak.
-
SlayerSub
tag
-
ayo
veterán
Octopath Traveler után Travis Strikes Again: No More Heroes is érkezik PC-re és PS4-re
-
bwoay
nagyúr
válasz igorguzmov #19899 üzenetére
nem hiszem, hogy egy U1-es kártya olvasási sebessége szűk keresztmetszetet jelentene a Switch számára, de tény, hogy nincs információm a konzol maximális olvasási kvalitásairól. nekem egy tetű lassú kártyám van jelenleg a gépben, de problémát nem okoz, és egyáltalán nem biztos, hogy egy gyorsabb kártyával (érdemben) jobb töltési időket tapasztalnék. ugyanakkor egy nagy kártya esetén esélyes, hogy az ember több adatot mozgat - mondjuk nem feltétlenül a konzolban történő használatakor. annyi biztos, hogy 64GB és feletti kártyák esetén én személy szerint már ragaszkodom az U3-as változatokhoz, tehát ha választanom kell egy nagyobb és egy gyorsabb kártya között, akkor utóbbit preferálom. de ez nem tanács volt, csak egy személyes megjegyzés!
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest