Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
petymek
senior tag
válasz
Nathan0909
üzenetére
A legtöbb játékban használhatod, de nem mindegyikben.
Mario Partyban pl. nem. -
válasz
Nathan0909
üzenetére
Jó játéko(ka)t !

-
dud998
őstag
válasz
Nathan0909
üzenetére
Üdv nálunk, használd egészséggel és sok örömmel!
Azért az nagyon ott volt, hogy "nem vita".
-
ViharVadász
őstag
válasz
Nathan0909
üzenetére
Szia!
Elsőnek is üdv a csapatban!
És a kérdésedre a válasz igen, lehet 3. játékosként használni a Pro Controller-t is. -
Nathan0909
csendes tag
Sziasztok! Elcseréltem ps4 fat és ps vita fat konzolomat erre a switch-csodára. Nem bántam meg egy percig sem. Sokat utazom, így nem is "vita", hogy jobban ki tudom használni ezt a konzolt.
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2 joycon mellé egy pro kontroller lehet 3. player? -
ayo
veterán
na most volt végre időm, sikerült az első hely a Tetrisben - mondjuk én előtte is sokat nyomtam ezeket, de azért 10 alatt kemény

-
ooooobi
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
A blue light filternek max este, éjszaka látom értelmét, akkor is max weblapböngészéshez, olvas´shoz. èn pl csak a mobilomon használom ha még ágyból akarok valaminek utánnaolvasni, vagy ílyesmi. Mivel ott mindegy milyenek a szinek, de ha ezzel nézel videót is, meg esetleg játszol akkor semmit se úgy látsz ahogy azt a készítö megálmodta. Na jó meg ha munkához mindegy mit milyen szinünek látsz akkor vágül is ott is mehet, de sok gép elött dolgozónak nem mindegy, hogy látja a színeket. A másik tornáztatós dolog viszont nagyon fontos, föleg kis kijelzöknél mert ott sokan nagyon közelröl nézik és az állandó közelre fókuszálás jobban rontja a szemet. Rosszul vagyok mikor ismerösök gyerekeit látom, hogy ilyen 15 zentiröl nézi a mobilt és nem szólnak rájuk.
-
mike1334
veterán
válasz
Tentalus
üzenetére
A monitor szemromlást okoz. Nem azért mert monitor, egy alma is képes lenne rá. A gond ott van, hogy hosszú ideig ugyanolyan távolságba nézel. A szem arra fókuszál, arra áll be. Ez jelent gondot, és ezért romlik a szeme valakinek a monitortól. Időnként változtatni kell a fókuszon (közelre fókuszálsz, aztán távolra...kicsit tornáztatod a szemkörnyéki izmokat). Mondjuk engem a monitornál jobban zavar a (megfelelő mennyiségű) természetes fény hiánya, és az irodai obligát neon fény.
Én az erős fényt a monitoron se szeretem, 20% körül van a fényerő, és olyan monitorom van, amiben van gyárilag blue light filter, az folyton megy. -
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Apropó Fortnite, kb három hete nem kapcsoltam be a gépet, frissített is minden ezerrel. Örültem neki..én csak a Yoshi-t akartam megnézni.
Na mindegy, úgy voltam vele hogy akkor már tolok egy fun kört a Fortnite-tal, HH módban érezhetően smooth-abb a játék, TV mód-ban ben néztem. -
Tentalus
tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Biztos ez?
Én nem látom a lényegi különbséget a Switch meg a számítógép monitor nézése között - bár a monitor picit messzebb van,persze. Az meg nyilvánvaló,hogy ha a monitor szemromlást okozna,a 40-es korosztály már mind szemüveges lenne, márpedig nem az. Általában aki az,annak már gyerekkorában is volt szemüvege. -
Marvinyo
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
F2P, de az online játékhoz eleve kell az online előfizetés, szóval valahol logikus, hogy kell.
Egyéni előfizetést lehet később családira bővíteni? Csak mert előfizetnék egy évre, de ha a családban lesz másik ilyen konzol, akkor onnantól ráfizetés lenen külön-külön is fizetni, meg akkor is ha elveszik a teljes év néhány hét / hónap után.
-
30z.Samu
titán
Eddig azt hittem, hogy a Fortnite-ból kiindulva a Tetris is F2P lesz, erre közli hogy kellene az onlány.

-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként ez a Bloodstained: Ritual of the Night is rettentő hangulatosnak néz ki. Kicsit olyan SotN utánérzés. Valszeg az is kosárba kerül, csak sanszos hogy nem Switchre...de még sose lehet tudni

-
A Final Fantasy IX-nek örülünk?

-
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Lehet javít valamelyest a helyzeten, ha lejjebb veszed a kijelző fényerejét. A szemüket is kevésbé terheli le és a gép is megköszöni egy kis plusz üzemidővel.

-
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Értettem a poént, mert a régi böszmeteg gépeket a monitorral együtt nehéz lett volna ölbe venni
Laptop meg tényleg ritkaság volt. A mostani kijelzők már sokkal jobbak, de tényleg oda kell figyelni szerintem. Külső akkuról 5-6 órát is elmegy a Switch és 50-60cm távolságra fókuszál az ember szeme folyamatosan. Nagyon hamar szemüveg lesz belőle gyerekeknél, ha túlzásba megy a kézi konzolos játék. -
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Próbáltam vicceskedni, nem bántásból írtam.
Én kb 15 éve nézek majdhogynem egész nap képernyőt (TV, monitor, telefon, stb), de szerencsére még nem romlott a látásom, vagy legalábbis nem számottevően. Nem régiben voltam jogsi hosszabbításon, ott az alkalmasságin a legkisebb betűket is láttam lazán úgy, hogy az egyik szemem le volt takarva.
Ahol tudom leveszem a fényerőt, hogy ne égesse ki a retinámat. -
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát, külföldi rokon segítségével már 93-ban hozzá jutottam egy laptophoz, szóval igen
Itt felejtette a nyaralás után
A szemem a TV és később a monitor miatt romlott sajnos, túl közelről néztem, meg azok durván terhelték a szemet. A mostani gyerekekre meg a telefon, tablet meg a switch is veszélyes, hiába jobb a kijelző, de közelről nézik. Szerintem nagyon felelőtlen szülő az, aki hagyja kézben játszani órákig a gyerekeket. -
djozsi
senior tag
Sajnos élőben nem tudtam követni, de éreztem, amikor visszanéztem, hogy elég sok játékról esett szó, de így listázva már azt mondom, megdöbbentően sokról volt szó. Lesz mivel játszani, az biztos.
És ez még csak az első direct volt idénre.Ennek tükrében viszont megint izgalmas kérdés lesz az E3 direct, tekintve, hogy ott nem szeretnek nagyon távolra mutogatni, az idei második félév pedig már így is túl van töltve (könnyen lehet, hogy a Maker 2 is az E3 után jön) szerintem sok meglepetésre megint nem érdemes számítani.
Itt van egyben az exkluzív lista (kattintásra megnő):
-
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Te kézben hordtad a számítógépet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Baltazár123
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
A hellblade több szempontból is érdekes kísérlet. Az eladási adatokra kíváncsi leszek, mert 2-300Ft-os GP-ban szerintem aki akarta kijátszotta ezt, itt meg lesz mennyi, 10e? Ráadásul ez egy olyan játék, hogy sok értelme nincs az újra játszásnak. Ennél viszont érdekesebb kérdés, hogy az UE4 motort a határáig kihasználja ez a játék és ha normális port lesz, akkor választ ad arra, hogy van-e elég kraft a Switchben a komolyabb játékokhoz. A válasz valószínűleg az lesz, ahogy írod, hogy szaggatni fog, de előre ne temessük, kiderül majd.
Én továbbra se értem, hogy miért kéne erőltetni ezen a gépen a grafikai intenzív portokat, mert szerintem egészen egyszerűen nincs benne elég kraft a modernebb játékokhoz, de nem baj, ha kísérleteznek, mert lehet, hogy programozással meg tudják végül oldani, de akkor se erre fogom megvenni, mert boxon sokkal olcsóbb játszani.
A hordozhatóság nem tudom mennyire szempont, nekem a 3 hónap alatt 2 alkalommal volt mozgatva házon kívül. Házon belül meg én nem szeretem, ha valaki kézben tartva játszik, mert a szemet eléggé terheli, öregíti ahogy mondják. Ott a nagy TV, a monitor, arra szépen ki kell rakni a képet és ennyi. Ne kerüljön a gyerekek látásába a játék, én tudom ezt, mert szgép miatt lettem szemüveges.
Egyszerűen nem tud a Switch a nagy konzolokkal versenyezni az új játékfelhozatalban. A boxra nem túlzás, hogy 1 hónap alatt kijön ennyi játék, mint itt 1 év alatt és ha valaki vár egy kicsit a vásárlással, akkor sokkal olcsóbban is tud játszani ott. Bár switchen meg a használt játékok ára nem csökken, úgyhogy itt gyakorlatilag meg úgy lehet ingyen játszani, hogy használt programot vesz és elad az ember.
A kiváló Nintendo játékok, amik a lényegesek, szerintem. Egy egész családot le tud ültetni és szórakozni mondjuk egy Mário partyval. Még csak hasonló játékot se tudnék mondani boxra, jó van monopoly, de más nem jut eszembe és abban ugye nulla akció van, a partyban meg van 80 minijáték és szórakoztatóak.
Sok kiváló Nintendo cím érkezik 2019-ben, szerintem ez a lényeges hír. Nekem legalábbis. -
oriic
HÁZIGAZDA
Btw Sirandrish már maga alá csinált örömében vajon?
(Zelda) -
ayo
veterán
na sikerült összedobni a kis cikkecskét, összeírtam a számomra fontosabb megjelenéseket pár gondolattal:Ismét egy rakás játék érkezik Switch-re!
és végre nem 25 percet beszéltek egy játékról, igazából ez az 5 perc FE is sok volt nekem pedig az még érdekelt is. ha nyáron is legalább egy ilyet kell tolnak, akkor én elégedett leszek.
-
djozsi
senior tag
Astral Chain elképesztően jó anyagnak tűnik. És basszus megint tudtak meglepetést okozni valamivel, amire senki nem számított. Sőt, több ilyen dolog is volt.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Super Mario Maker 2, Bloodstained, Dragon Quest, Astral Chain engem megfogtak :-D
Link's Awakening nem tudom vicc akart-e lenni, de a Tetris 99... hát, talán az egyetlen Battle Royal ami igazán érdekel :-DD
-
Bazsi1987
őstag
Tudjátok mit hiányoltam tegnap a directrol? Spyrot...😞😞
-
hszilard666
veterán
Na Urak, én is megnéztem a directet, de nem vagyok túl boldog. Nintendo címeiről nem tudok nyilatkozni, de szerintem kár volt lefejleszteni a hellblade et switchre. Az a cím PC-n a legnagyobb élmény. Maga a játék nagy része a grafika miatt és a hangok miatt szuper, és biztos vagyok benne hogy vagy lassú lesz (20fps) vagy retek ronda. Kimaxolva az a játék a fotorealizmust karcolja, és ezért olyan pokoli jó élmény. A másik a grid. Csúnya is volt, laggolt is, szerintem nem lesz túl jó a játék

-
djozsi
senior tag
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Bocsánat, mostanában több angol szót hallok körülöttem, mint magyart, így nagyon könnyű észrevétlenül is visszaváltani.
Ahogy fórumtársam mondta. a Try&Error kifejezés annyit tesz, hogy valamit megpróbálsz működik-e, vagy nem (azaz "hibázol"). Például a Super Mario 3-ban már megvolt a csúszás, de a növények (Pirahna Plant, amik a csövekből jönnek ki) ellen nem jó. Ezt pl. az első világ 5. pályáján "tanulod" meg. Ott van két szakasz, egyiken csak sima ellenfelek vannak, másik végén ott van a növény, aminek nekicsúszol és sebződsz.
Vagy példaként itt van az a '91-es Super Mario World kézikönyve. Mondhatni ezeket öröklik át a további játékok is. Magyar nyelvűt sajnos nem találtam. A csúszás pl. a 14. oldalon van.
Sejtésem szerint Odyssey-hez is van ilyen könyv, de sajnos alapfokú angol tudás szükséges hozzá.
-
ayo
veterán
válasz
Shepard
üzenetére
jó páran, mondjuk 10-en
kb. mikor BlackBerry-re várt valaki frissítést helyzet. 0% esély, szerintem próbálják elfelejteni, hogy volt pár U év.más: Yoshi-t megnéztem. Tetszik hogy N64-es kicsit a style és hogy végre kicsit eltér a Kirby játékoktól, de még mindig félek, hogy túl könnyű lesz, mint az új Kirby, ami szerintem a sorozat egyik legszomorúbb része

-
Tentalus
tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ezt sokan mondják,holott pont a Nintendo volt mindig a leginnovatívabb konzolokat hozó cég...
Egyébként sem véletlen,hogy tabletre,telefonra komolyabb A kategóriás játékot senki sem fejleszt,hosszasan lehetne sorolni az okokat,miért alkalmatlan az Android ilyesmire. -
Shepard
tag
Egyre több exkluzív tetszik Switch-en is. Eddig csak U volt, de a Town, Fe, Astral Chains és az Oninaki tetszettek.
Azért nem bírom ki, hogy ne küldjem el nintit a sunyiba, amiért megint csak Switch-re adják ki a Toad dlc-t. Tényleg olyan nehéz ezt kihozni utólag U-ra is? Ennyi gesztust megérdemelnénk szerintem. Jó páran megvennék a régi gépre is.
-
Norb79
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Próbálkozni kell és kitapasztalni, régen ez volt a módi, manapság meg az amit az én majdnem 8 éves fiam is csinál, hogy megnézed youtubeon hogy csinálják a profik. Úgy nyomja a titkos pályákat, hogy csak pislogok. Nyilván nem mindet magától találta meg, hanem youtuberól spoilerezett.

-
Marvinyo
aktív tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Try & Error, illetve a kézikönyvekben írták le ezeket a korábbi játékokban, ha jól emlékszem.
(a csúszást pl. a Super Mario 3 hozta be, van amit a World...)Vajon kompatibilis lesz a Mario Maker 2 az 1-el? Legalábbis a pályák. És b+, így kell egy ilyet elkezdeni :-D Tanulhatnának a többiek... :-)
-
lanszelot
addikt
Hello,
Majd 2 éve ismertem meg a Nintendo-t, előtte csak annyit tudtam létezik egy Mario akivel ugrálnak. Több mint egy évig Zelda volt a nintendo. Majd megvettem a mario kart ot. És elindult a lavina.
Azóta van wii u, 3ds is.
De mai napig nem tudom honnan kellene tudnom hogy a karaktereknek milyen mozgása van /pl rozsaszin csaj hosszan ugrik/, vagy különböző pályákon hogy lehet átvergődni. Pl dombon csuszva Mario kiüti a bingyokat, amik raugorva megölnek. Vagy hogy ugorhatok fel oda ahova nem lehet.Gondolom nektek ez alap, de rengeteget szívok, mert nem tudom az alapokat. Most néztem a Mario Maker 2 bemutatojat, és hát azt hogy kell, azt honnan tudja...ez volt végig.
Van vmi játék ami megtanítja az alapokat? -
mike1334
veterán
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Mondjuk én azért nem adnék pénzt, nekem nagyon nem jött be, alig vártam, hogy a végére érjek....
-
Youri
veterán
Tetris battle royal....

-
törölt tag
Na, ez egy jó Direct volt, szép listát kaptunk. Sűrű lesz a nyár.

-
Zolibacsi88
aktív tag
Hellblade:Senua’s Sacrifice Swithre, az agyam eldobom!! Mi szuper ez a kis gép!
-
ayo
veterán
-
djozsi
senior tag
Mondjuk tény, hogy célszerűbb egy a fentinek megfelelő directet várni, aztán kellemesen csalódni, mint felülni egy ilyennek, aztán szomorkodni...

>Not only Fire Emblem will be on the spotlights, Star Fox and Pikmin too.
>Thanks from Nintendo for supporting the Nintendo 3DS.
>Star Fox Grand Prix is real, developped by Retro Studios, release Spring 2019 + beta announcement.
>Pikmin 3 port is coming, including all DLC and Pikmin Short Movies.
>Super Mario Maker 2 is real.
>The new 2D Zelda game also, not a Awakening remake, a brand new one.
>Metroid Prime Trilogy will be revealed.
>Square Enix (Dragon Quest, Final Fantasy and Kingdom Hearts).
>Ubisoft (Assasins Creed and Red Steel 3).
>Super Lucky's Tales.
>Spyro Reignited Trilogy.
>Five Nights at Freddy's HD.
>Final Splatoon 2 update announced.
>SNES games are launching on March.
>Super Smash Bros Ultimate: New contents are approaching: Joker first look + release date, a new one will be announced...
>No Bayonetta 3 and Pokemon informations.
>Informations on Daemon X Machina, Yoshi Crafted World, Luigi's Mansion 3 and Animal Crossing.
>Laytons games.
>Of course, Focus on Fire Emblem Three Houses.
>And more, more....>The final announcement is Pikmin 4, releasing 2019.
-
djozsi
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy egy generic directben összesen 3 játék legyen (pláne ennyi pletyka és third party leak mellett), ahogy azt is, hogy egy közepesen népszerű franchise-ra 25 percet szánjanak egy általános directben. Ahhoz ilyen esetben külön directet csinálnának, mint a Xenoblade 2 esetén, ami talán 7-8 percet kapott az általános directben, aztán később kapott egy saját 17 perceset.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Mondd el nekik, ők biztosan nem vetették még fel az ötletet, és döntöttek úgy, hogy ez ne érné meg.
-
tl-x
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ilyenre gondolsz?
[link] -
Baltazár123
őstag
A Nintendonak profilt kéne váltania és a Segához hasonlóan az exklúzív szoftvereit teríteni mindenen, pc, konzol, telefon, tablet és így egy több száz milliós felvevő piachoz férnének hozzá. A vason magán amúgy is minimális a nyereségük, a nagy pénzt nekik az exklúzív játékok hoznak. Esetleg a joy-conhoz meg a dokkolóhoz hasonló hardveres kiegészítőket készíthetnének a tabletekhez és ennyi.
Erőlködnek az indie címekkel is, nyilván, mert mi más jönne nagy számban, de 15-20 évvel ezelőtt különb játékok voltak PC-re meg PS2-re, mint az indie címek 99%-a. Mindegy, amíg a játék szűkösség miatt a fan bázis felszívja az indie címeket is, addig talán megéri nekik, bár orrba-szájba akciózzák az indieket folyamatosan. Szerintem az összes indie címen nem keresnek annyit, mint egy darab 10m körüli darabszámban eladott ex címen.
Ha lehetne azt választani, hogy veszek egy combosabb tabletet, ahhoz kiegészítő hardvert (akár joy-con-t a Nintendotól) és arra vegyem meg a Nintendo játékokat, akkor gondolkodás nélkül inkább azt választanám. -
Állítólag:
Yoshi's Crafted World: 5 minutes
Animal Crossing Switch: 5 minutes
Fire Emblem Three Houses: 25 minutes + Fire Emblem Smash DLC Character reveal at the end. -
ayo
veterán
Az egy jó kérdés, mert most vagy bedobják, hogy boom 1-3 hónapon belül jön és lesz limited kiadás vagy pont azért volt csönd, mert az is késik, szerintem és remélhetőleg pont azért is lesz a direkt, mert hamarosan jön és ezzel akarnak hype-olni.
Online-ról is tuti lesz szó, mert ugye nem lett jobb a szolgáltatás, csak fizetős és ez pl. Smash nél igen érezhetően rosszul jött ki - azt már meg se említem, hogy sok helyen nem csak hogy jobb nem lett, de még kevesebb is lett a játékos.
Meg ugye gondolom egy rövid Yoshi is lesz, mert az mindjárt itt van. Szegény Yoshi mondjuk már csak egy Kirby klón, Kirby meg hát nagyon gyengus volt az elmúlt években, szóval ott meglepne, ha végre vmi komolyat alkotnának.
A többi már találgatás, de ezekről szerintem 95% hogy szó lesz.
-
Scholes9
nagyúr
Én örülnék egy Luigi’s Mansion 3 dátumnak. Más most nem nagyon érdekel a gépre. Persze a Metroid 4 igen, de az odébb lesz még sajnos

-
Norb79
addikt
Idő kérdése minden. Nekem nem indie játékból is annyi van már erre a platformra is, hogy belefulladok.
Skyrimnak sose lesz vége szerintem, Zeldáról lepattantam, de újra nekifutok majd vmikor, dió3ból a 15. szezont toltam, de a 16ba bele se merek nézni, mert az is időgép. Csak ez a három cím több időt visz el, mint amennyit idén összesen játszani fogok...
És akkor még ott a wolfie2, doomot még be se szereztem, octopathba éppen csak belenéztem, skylinket félbehagytam, pedig tetszik, folytatni kellene, civ6ot ezen a platformon komolyabban még nem toltam (pc-n/ios-en benne vagy 1000 órám...), meg a kiddie címek amik között azért van olyan ami megérint (kalaposmárió/nyuszismárió sok órát elnyelt, az új márióba éppen csak belekóstoltam, fiam maxolja éppen), stb.
Szóval nekem meg szabadidő kellene több, nem aaa cím.
Persze, ha jönnek az aaa cuccok annak csak örülök. 
-
KOHO
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Mindenkinek meglehet a saját véleménye
A játékfelhozatal olyan amilyen, van 1-2 Nintendos cím ami tényleg szuper, de pl a hányinger kerülget amikor az Eshopban nézelődök, hogy csak indie játék van. -
Scholes9
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Én is így csinálom, nem is nagyon érdemes másképp szerintem.
-
KOHO
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem csak te! A Nintendo-s belső címek nagyon jók, de a többi japán játék totál hidegen hagy pl engem. Jöhetne már tényleg egy GTA

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ahol tudom leveszem a fényerőt, hogy ne égesse ki a retinámat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sirandrish